|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 7:24:23   
eole
Dobro jutro!

Edina prosim poročaj kako je bilo s spanjem sedaj ko je v svoji sobi.. tudi jaz sem že pomislila, da jo preseliva, če bo le kaj pomagalo..

sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ...  ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kajuser posted image  
Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej ..  če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
10.11.2008 7:25:00   
eole
aurora  vse naj ..

premik ure - to je tui nas čisto zmedlo. odkar smo premaknili uro vstaja ob 6h! pa ne glede na to ali gre spat ob 18.00 ali ob 19.00 ,  20.00 ali celo 20.30! vse smo poskusili, ona vstane ob 6h!

< Sporočilo je popravil eole -- 10.11.2008 7:27:19 >

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
10.11.2008 7:37:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sej sm vedla, da bomo še to fasali user posted image . Ja verjetno bom zdej prešaltala na sensitive.
Naty, upam da bo sensitive pomagal
user posted image  zate in za Žankotauser posted image

Gremo zdej mal na sončka... račke futrat pa pogledat, če me bo spet kaka goska napadla user posted image !
No le poročaj, kako je bilo včeraj!
Te je napadla kaka goska user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
10.11.2008 7:39:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem tako hin, da bom šla danes s kuram spat. Naša ma spet fazo ko na obrok bolj malo pojeuser posted image Sem tako žalostna, ker sva sedaj nekaj časa kar zadovoljivo jedli, sedaj smo pa spet na stari potiuser posted image user posted image user posted image  

user posted image  sva že dve, ki sva šle s kurami spat user posted image
Tudi naš je včeraj nekaj štrajkala s hranjenjem.
Ne mleka, ne sadja, ne kašic (vsakega po par žlic in gotovo), ... ji pa pokažem skutko je pa ker iiiiiiiiiiii user posted image  njami.
Zgleda da bo od zdej naprej še samo od skute živela user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
10.11.2008 7:40:16   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

DOBRO JUTRO...

Soncnica Sandrta***: HVALA user posted image ... Flaško bom pa mal kasnej naštimala, še čakam Matevža, da se zbudi - danes je definitivno podru rekord v spanju, kajti spi še od zvečer user posted image .... user posted image user posted image user posted image MATEVŽ user posted image

Blagor ti user posted image !

ss hvala za kofe user posted image .

eole (nisem edina pa bom vseen napisala user posted image ) pri nas spi prvo rundo (če nism mela kakih prekrškov pri hrani) včasih tud 6-7 ur. Dokler je bil pa v najini spalnici, se je pa zbudil, ko sva prišla midva spat, ko se je ker od naju obrnil in je postla zaškripala... Tko da sm celo noč sam pazla, kako se bova obrnla, da ga ne zbudiva user posted image . No po prvi rundi ga dam nazaj v njegovo sobo, včasih pol spi še par urc tam in ga naslednjič k seb vzamem, če pa vidim, da ne bo šlo, ga mam pa do jutra pol pri sebi v postelji. Se priklopva in zaspiva, je obema čist všeč user posted image . Se pa večkrat dojiva, ko je pri meni, ker misli, da mora potem vedno zizo dobit, ko se zbudi.
Kot sm rekla, nam se obnese, seveda more pa vsaka probat.

premik ure-pri nas je bla kriza več ko en teden, zdej se je pa počas naglihalo. Vstajamo pa že skoz od 6-7 enkrat in mi je tko čist prav, ker sem tud js zmeri zgodaj vstajala user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.11.2008 7:41:49   
valentina2006

Flaško bom pa mal kasnej naštimala, še čakam Matevža, da se zbudi - danes je definitivno podru rekord v spanju, kajti spi še od zvečer user posted image .... user posted image user posted image user posted image MATEVŽ user posted image

Flaška šla ravnokar v promet user posted image ... pa spi naprej user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.11.2008 7:42:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Pri nas je vsak dan slabše. Mala mi danes še bolj kašlja, sesamo nos, slabe volje je že od srede. Sploh se ne zna več smejat. Je bolj malo in zgleda, kot da jo nekaj v ustih boli. Grlo ali zobki? Zdaj pa sumim na grlo, ker na momente prav hripava postane. user posted image  Vročine nima, ampak jo jutri peljem k P pa naj jo nekako pozdravi, ker tole mi je too much. user posted image  babji jo je morala cepit. Zdaj pa se telo brani proti cepivu in je zmanjkalo za prehlad. user posted image

Mi je kar zmanjkalo besed.

user posted image user posted image user posted image  za vse dosežke, saj same veste katere. user posted image

Glavobol imam do Avstralije. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo pikico.
Pa kaj je tem P da morajo cepiti če je otrok bolan. user posted image
Tudi mene je ful skrbelo, da se ne bo pozdravila do srede, ko imava cepljenje, ampak včeraj je bil prvi dan ko ji ni teklo iz noska, tako da upam, da bo do srede vse OK.
Samo sej človek nikoli ne ve, lahko se pa v njej kej "kuha" pa bomo meli ravno tako pizd*****.
Upam da ne!
Dobro opravita danes pri P!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.11.2008 7:43:39   
Soncnica Sandra ***

V album sem dodala nekaj slikic... z našga konca...

Hmmmm

user posted image user posted image user posted image user posted image hude fotke.
Vem pa da je z vašega konca res lep razgled!!!!
Bravo za lepe fotke!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.11.2008 7:44:25   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

grem zdej Nejca skopat, pa pol mu bom mogoče dala keksolino (čeprav ta AM mu nekak ne paše, upam da bo z keksolinom ok), pol pa hiter v posteljo, da bova imela mal časa zase...mogoč bo kaka sestrica.

Go girl, go girl, ....
Pa da danes poročas user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.11.2008 7:45:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka te bo že na vsezgodaj čakalo delo. user posted image Mene tudi čaka likanje.

Mene tudi pa upam, da ko se bo Manca zbudila, da bo že lep sonček, da bova šli ven, da bom imela izgovor, da mi ne bo teba peglat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.11.2008 7:47:31   
Soncnica Sandra ***

Flaško bom pa mal kasnej naštimala, še čakam Matevža, da se zbudi - danes je definitivno podru rekord v spanju, kajti spi še od zvečer user posted image .... user posted image user posted image user posted image MATEVŽ user posted image

Flaška šla ravnokar v promet user posted image ... pa spi naprej user posted image

No tudi po dveh urah odkar je bila pokonci je zdele flaška šla v promet tudi pri nas, Manca pa nazaj v mižale, jaz pa za njo user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 10.11.2008 7:50:00 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.11.2008 7:51:57   
valentina2006
 user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image

vse naj, naj za pol svečke

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
10.11.2008 7:59:06   
Anonimen
    DOBRO JUTROuser posted image

Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuuluser posted image user posted image user posted image , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00huser posted image user posted image .

Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljouser posted image

Grem kofi pit,

Naty kdaj greste ven?

Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.11.2008 8:02:09   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuuluser posted image user posted image user posted image , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00huser posted image user posted image .

Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
10.11.2008 8:03:00   
tilči
Dobro jutro!

SS...hvala za kavo, jo ravno pijem, Tilen se pa valaj po tleh.Nejc je že boljši, a bo ta teden kar doma, da se končno pozdravi.Flaška pa je tudi že šla v promet
Valentina..user posted image  za Matevža.A lahko Tilna pripeljem, da se malo naleze nočnega spanca?user posted image
Aurora vse nan naj za rojstni danuser posted image
Edinaos..kako ste spali?Jaz sem tudi zadnjič grozila Tilna, da bom prespala v dnevni, pa je zgleda zaleglo in malo bolje spi.user posted image Nejc se je preselil v svojo sobo, ko je bil star 7. mesecev, ko je nehal jesti ponoči in od takrat smo spali cele noči. Tilen pa zaenkrat še je ponoči, zato smo še skupja. Čeprav pa mogoče ne bi rabil jesti ponoči, če bi bil sam v čisti tišiniuser posted image .Morava kupiti Dormeo roll up, da bo bolj udobno na sedežni potem pa se seliva.Kasneje pa imava namen spalnico pregraditi, da bosta dve otroški sobi, midva pa v Nejčevo sobo.
Barbaw...user posted image user posted image user posted image zate in za Majo
Špelin@...user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide

tudi mene danes čaka  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
10.11.2008 8:04:24   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1741
10.11.2008 8:06:08   
Soncnica Sandra ***
napaka, ...user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 10.11.2008 8:07:45 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
10.11.2008 8:07:08   
Soncnica Sandra ***
user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.11.2008 8:07:15   
Anitka

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image

vse naj, naj za pol svečke

user posted image

Še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.11.2008 8:08:32   
Soncnica Sandra ***

Grem kofi pit,

Naty kdaj greste ven?

user posted image user posted image user posted image user posted image  za selitev

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.11.2008 8:09:23   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno

papa user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.11.2008 8:11:43   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Valentina..user posted image  za Matevža.A lahko Tilna pripeljem, da se malo naleze nočnega spanca?user posted image

Ni panike... čez dan pa zeloooo malo spi, tko da ga zjutri pustim dokler hoče.

Se bova zmenili za inštrukcije user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.11.2008 8:12:36   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno

papa user posted image

Jest pa ...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.11.2008 8:13:18   
Anitka

Grem kofi pit,

Naty kdaj greste ven?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno selitev. Kako pogosto pa ste se dojili ponoči pred selitvijo?

Sicer pa dobro jutro, jaz sem danes spet malce povožena - najprej zvečer nisem mogla zaspati do 23.45, nato pa se je že Gal zbudil - 0.15, 2.30, 5.10, 7.18 in sedaj še spi.

Premik ure - pri nas je bila tudi en čas kriza, sedaj pa, če se zbudi ob šestih, sedmih sem še kar v temi in tišini, se podojiva in tudi če ne zaspi takoj ga kar pustim na ta velki postelji malce bolj proč od sebe pa čeprav si poje in ponavadi za kakšno uro še zaspi nazaj.

Sedaj čakam, da stroj do konca perilo opere, pa zajtrkovala bom, potem pa bo že naš lumpek vstal. Je pa še zmeraj meeeeeeeeeeeeglauser posted image user posted image .

Uf Eole -12x pa 13x dojenje ponoči ta je pa malce prehudauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.11.2008 8:13:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jana, sej nobene nosečnost ni enaka, tako da možno da pa ti je tokrat slabouser posted image user posted image user posted image

Podpišem, pri Andražu mi ni bilo, pri Alji pa dobre 2 tednauser posted image

tiana: bila je super noč, si imela kar prav od 20-7.30h ni niti črhnila, sedaj sva se podojile in gode v naši posteljiuser posted image

aurora: VSE NAJBOLJŠE ZA 29 JESENI. Sem se včeraj v LJ spomnila na tvoj RD in sem do većera pozabla napisat na RRuser posted image

edina: konji tudi grizejo, pa td fajn brcnejouser posted image

Danes pa moja piška miška prvič sama pančka v svojo sobi, kak čuden občutek je, kot da mi nekaj manjka v spalnici-valda moja miška. Kar hudo mi jeuser posted image

Punce, imate ve še svojouser posted image v spalnici, ali ste jih že preselile?

Ja mi smo že od prvega dne v sosednji sobici in se mi zdi, da bo počasi čas, da jo preselim v njeno pravo sobo. Možiček tako ropota ponoč, da vse prebudiuser posted image

Estrella nehaj se basat in pridi na čvekuser posted image

Estrella je bila ob tej uri v koromandijiuser posted image Zaspala sem kot top.

CatJa: WB, kje si se pa potikala????

Dobro jutro!

Pri nas je oslično, ko bi le še dan bil tak, većer bo sigurno, ker bom skoraj 3h frejuser posted image

ss: ko boš šla ti v službo, bo tvoja urica zatajila, boš vidlauser posted image

naty, edinaos: naša tud škripa za poiuser posted image , sem gruntala, da bi jo razsekala in bi spali samo na jogijihuser posted image

VALENTINA: user posted image Matevžu, sta z Aljo v duetu potegnila celo nočko

IZVIRNO SPOROČILO: eole

Dobro jutro!

Edina prosim poročaj kako je bilo s spanjem sedaj ko je v svoji sobi.. tudi jaz sem že pomislila, da jo preseliva, če bo le kaj pomagalo..

sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ...  ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kajuser posted image  
Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej ..  če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!!

eole, ko boš nehala dojit se bo stanje sigurno popravilo, verjetno pa že poprej ko boš začela z GH oz ko bo imela vsaj 3 obroke GH, se bo dojenje zmanjšalo. Imam kolegico, ki je imela podoben šmoren in je pri 8m popolnoma nehala dojit, potem je bil pa mir.Vem, da ti ni v nobeno tolažbo, pa vseeno čas je na tvoji strani.

Grem kofi pit,

Naty kdaj greste ven?

user posted image user posted image user posted image za Anjo

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Folna kislina
aygo

Ste uživale folno kislino?

že pred nosečnostjo in vso nosečnost (25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (31%)

je sploh nisem uživala (18%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!