|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
9.11.2008 20:43:31   
NiLe
Čer!

Evo, pri nas je od 20.15 tišina v otroških spalnicah ... samo še mala user posted image nergačica ni čist zihr al bi spala al ne, tako da ji delam družbo v spalnici ... valda z laptopom v naročju, ona pa mal kravce pase, pa se mi smeji ... halooo, kdo bo spal???
Ne vem ali so pri Tii na pohodu zobki al pa je fasala od mene - prek dojenja, saj je danes napolnila plenico kar 5x, kar se ni zgodilo od tistih prvih tednov, ko je veselo kakala. Drugače je malo bolj tečkasta, dlesni niso nič zatečene, tako da nisem čist zihr ... zato pa mene od včeraj zvečer kar konkretno matra in zvija, tako da so obiski WCja malo bolj pogosti in nič kaj dišeči user posted image user posted image user posted image user posted image

Darilo za rojstvo - jah, pri prvih dveh se je MM kar lepo izkazal - sicer obakrat po pol leta od rojstva, ampak imam dve lepi stvari, ki ju občasno dam gor. Za Tio pa nisem dobila nič, niti nisem pričakovala.

Čuvanje user posted image oz. pretirana navezanost - jaz dam brez problema čuvat našo pikolino tako MM, jo popedena brez problemauser posted image , pa svoji mami, tudi tašči ... tako da nimam problema, da bi bila hudo navezana name.

Zgleda, da bo naši pikolini ratalo samouspavanje ... jeeeee

< Sporočilo je popravil NiLe -- 9.11.2008 20:44:19 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
9.11.2008 20:44:10   
misa79
Čer.

Pri nas je po dolgem času ob tej rani uri že tišina (trkam.....da tako tudi ostane). Zadnje čase namreč ne zaspimo pred deseto.

Danes je bil zelo lep dan. Smo dobili obisk babice in dedija pa smo šli v mesto pa s vspenjačo na grad, pol pa kosilo in po njunem odhodu malo cartanja...........mmmmmmm je pasal....

Glede daril ob rojstvu moram pa jaz mojega user posted image zelo pohvalt. Teden dni po rojstvu sem imela rojstni dan, pa mi je kupil prstan iz belega zlata in zapekel CD s slikicami od "usodnega" koncerta Rollingov v Beogradu pa do prihoda domov iz porodnišniceuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa še ob prihodu domov me je čakala vrtnica in pospravljeno stanovanje u nulo. Me je ful presenetil. Največ pa mi je pomenilo to, da je bil z nama doma kar mesec in pol in je skrbel za vse  - kuhal, pospravljal....... Je bil res zlat. Ne vem kaj bi brez njega. Joj, zdaj ga pa že preveč hvalimuser posted image Sej ni vedno tako zlat. Bi bilo preveč kičasto, če bi bil........user posted image

No vmes, ko pišem ta post se je user posted image že zbudil, smo že zalaufal sesalc in ščistli noska (hvala Kekec in Mojca za info), zdaj pa upam da bo mir do jutra........

Jaz sem malega že večkrat pustila za par urc pri babici in dediju, pa ni bilo panike. So ga lepo spravli spat in je blo. me je pa mali čist šokiral zadnjič, ko sva bila na obisku v moji službi. Sem misla, da ga bo zdaj pa le malo strah, ko bo tolk folka neznanega okol.......A vidi ti njega. Reče ena čedna sodelavka: A ga lahk odnesem drugim pokazat? Pa jaz: Ja probi. Če bo jok pa prlet nazaj. In kaj se nardi........Pršetata onadva čez dobrih dvajset minut nazaj in se mali ful smejiuser posted image Očitno so mu všeč mlade punce in ni mame nič pogrešaluser posted image

Ja ne morš verjet..spet alarm. Pa to ni res......Evo pa poskusimo znova. V tretje gre rado......

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
9.11.2008 21:12:57   
Jo@n
Hojla,

mi smo se tudi imeli fino, dopoldanska jeza na MM se je po dobrem kosilu kmal razkadila, pa smo jo mahnili ven na sonček. J je užival, štel drevesa ob poti, midva pa sva izmenično švicala pod ruzakom. V planinski koči mso srečali še našo babico, se pogreli in okrepčali, na poti nazaj proti avtu pa je mali princ kar sede zaspal. Ja, svež zrak pa malo mraza dela čudeže. Doma je bila potem še pol urna kitica, v mižalah pa je od malo pred osmo. Sicer je imel prejle kratek tajmaut, pa mislim da še sam ni vedel, zakaj točno je zasitkal.

Darila ob rojstvu: MM se je izkazal z darilcem, ki bi moralo biti presenečenje, saj me je čakalo doma, pa se je moja mami že na obisku pri meni v P nekako zagovorila, da ji je pokazal, kaj mi je kupiluser posted image . Ah, te mame... Sem bila pa darila zelo vesela in ga z veseljem nosim, kpljeno pa je bilo samoiniciativno. Pričakalo naju je tudi pospravljeno stanovanje, šopek in baloni. Hja, tako je pri prvem...user posted image

Spanje in nespanje: veseli me, da je Kaja ugotovila, da se lahko ponoči še kaj drugega počne, kot le nagaja mamici. Le tako naprej.

Nile,  morda se je pa Tii po zadnjem zaštofanju rit odvezala, in se ni ničesar nalezla od tebe? Pozdravi seuser posted image

Srečka, zanimivo je brati Izine kopalne prigode, ampak zdaj me je pa malo strah, da  me v bazenu kaj ne prehiti?

O navezanosti naših škratov pa ne bom pisala. Babice se javljajo za pestovanje, za kakšno daljše varstvo ali uspavanje še ni bilo ponudbe, bova kot kaže morala sama vzet stvari v roke. Se je pa naš zadnje čase malenkost navadil, da lahko celo za pult v kuhinjo skočim in ni koj dretja (trkam, trkam), pa upam da tako tudi ostane. Ker nekaj časa nazaj je bil to pravi obup. Pa sem rekla, da ne bom pisalauser posted image

Toliko na kratko od mene, vsem eno mirno nočko!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
9.11.2008 21:23:28   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Nile,  morda se je pa Tii po zadnjem zaštofanju rit odvezala, in se ni ničesar nalezla od tebe? Pozdravi seuser posted image

Ja, upam, da je res ta varianta in nič hujšega. Res je tudi to, da zadnje čase kar pridno je GH in tudi doji se še kar konkretno, da mora nekako ven spravit user posted image user posted image ... danes sta se moja starša kar topila, ko sta opazovala klobase na nogah in tud mal sta pojamrala, da je kar konkretna ratala in da po nekaj časa nošenja ni več tako lahka ... ja, sej je bil že čas, a neuser posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
9.11.2008 21:35:44   
Majček28
čeeeeer

no pri nas tudi že spimo dobro uro po obilni večerji in še 'levem poobedku' user posted image
upam, da drži čimdlje...al pa tud ne....mi bo ponoč dolgčas, je mm na potovanju in to V Pariz.....jazzzz bi tudddd user posted image

Drugač pa, vikend čist prehito minil, mal smo se razvajal pri babicah user posted image  in Brina nas je razveseljevala  SUPER apetitom...kaj tazga pa še ne, upam da bo trajal....prov užitek ji je blo dajat žličko v usta, ki so bila na stežaj odprta user posted image
Še dobr da jih je na konc zaprla, drugač bi jaz kr filala user posted image user posted image user posted image

Vidim da se je BM javla, ni pa nič povedala kako kaj je...no razen tega da je 'pist off' user posted image

Srečka in Nile, ko bi vsaj res veljal 'dnarja k dreka' user posted image user posted image user posted image ...samo pol bi pa Srečko optožil pranja denarja user posted image user posted image user posted image

Ketrin, a pol ne bo nič z Lukcem user posted image ...sem pa hotla že vprašat, če sta plon listek kej uporabla user posted image

Posadka, super ste in tvoji mladički,iiiiiiii luštno

Nana, dobrodošla nazaj, zdaj pa kar večkrat poklepetaj z nami

Darila ob rojstvu....ja,če priznam sem pa pričakovala kakšno rožco al pa kakšno malenkost, ki se sveti user posted image ....no, pa se je drugač obrnil, je Brina dobila novga avtočka, vozim ga pa jaz...ona še ne doseže pedal user posted image

Navezanost, pri nas za enkrat še ni problema in jo lahko pustim za počuvat pri komur koli....še najbolj protestira, če ji mm je posveča pozornost takrat, ko jo ona želi...jaz sem takrat nepomembna user posted image

....oh joj, že spet klofam pol ure, pa še pod tuš moram, še prej pa ctrl+c za vsak slučaj....pol pa čvek na rr

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
9.11.2008 21:45:54   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

je mm na potovanju in to V Pariz.....jazzzz bi tudddd user posted image

jst bi tuuud user posted image
Drugač pa, vikend čist prehito minil, mal smo se razvajal pri babicah user posted image  in Brina nas je razveseljevala  SUPER apetitom...kaj tazga pa še ne, upam da bo trajal....prov užitek ji je blo dajat žličko v usta, ki so bila na stežaj odprta user posted image
Še dobr da jih je na konc zaprla, drugač bi jaz kr filala user posted image user posted image user posted image

Bravo Brinči! Tako se dela user posted image user posted image user posted image

Srečka in Nile, ko bi vsaj res veljal 'dnarja k dreka' user posted image user posted image user posted image ...samo pol bi pa Srečko optožil pranja denarja user posted image user posted image user posted image

Ja, v času recesije bi bilo to prav fino, se ne bi nič pritoževala user posted image

....oh joj, že spet klofam pol ure, pa še pod tuš moram, še prej pa ctrl+c za vsak slučaj....pol pa čvek na rr

vidim, da je spet četica čvekic prijavljena, tako da tud jaz šibam pod tuš, pol pa lohk kakšno udarmo user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
9.11.2008 21:48:39   
Jo@n
No, bomo čvekale in nabirale zvezdice, al spet nau nčuser posted image

Bo treba mal strani napolnit, drugače nikamor ne bo šlo samo od sebe.

Malo za zečetek:

Mujo se je odlo
čil, da se znebi mačke, nalozil jo je v avto, odpeljal več ulic stran, ter jo vrgel ven. Mačka se je, seveda takoj vrnila domov. Naslednji dan jo je odpeljal iz mesta in pustil. Spet se je vrnila kmalu domov. Popizdi Mujo in jo odpelje globoko v gozd, jo vrže iz avta, ter se odpelje proti domu. Seveda se je v tem gozdu izgubil. Po nekajurnem tavanju pokliče Fato na mobitel: -Fata, je l' mačka stigla kuči?
-Stigla.
-Daj mi ju na telefon, da je nešto pitam ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
9.11.2008 21:54:36   
Ketrin
Čer...

Tudi pri nas spimo že od osmih... no, vems 2x bujenje.... Danes jo neki daje, ne vem kaj...no, naj bodo tokrat zobki za izgovoruser posted image Kr neki tečka, pa tko čudn gleda, k da ji ni nč jasnuser posted image Drugače pa smo za nekaj dni dobili nazaj našo staro Kajo, ki ponoči spi, podnevi pa ne... zdaj delam zapisnike spanja in danes je spala 2x po pol ure...res kot včasih... No, pa saj me to čisto nič ne moti, sam povem, k nimam kaj drugega za pisatuser posted image

Majček....Luka?? Bog ne daj... ne še... HB sem dobila obisk iz Krvavca danes, se mi je zdel da je že mal pozna tetka, ampak je danes na WCju blo slišati moj glas: Uf, hvala boguuser posted image

Drugače pa nič novega....

Darila ob rojstvu: jaz nisem nič pričakovala...nisem niti vedela, da je kao neka navada da se kaj kupi.... pa itak za zlato in to kinčerijo nisem in to MM ve... Me je pa doma čakalo spedenano stanovanje, mašna na vratih in baloni po celem fletu... meni je to dovolj... Sicer pa sem že nekajkrat pisala o teh darilih... Še vedno mi je bilo tisto za valentinovo najlepše... spucan avto od snega in gor posvetilo možeka...

Navezanost: jah pri nas je bla kar kriza, saj sem pisala o tem.... Nisem se smela makuti ama nikamor.... Je pa res, da sva s Kajo preživeli celo poletje v veliki večini sami na morju...in itak da je navezana name saj sem tudi jaz nanjo... se pa nikogar ne boji in v soboto je blo super ko je bila z nonotom in nonico.... Varstva pa zaenkrat ne prakticiram, ker dokler sem doma bo pač z mano. Se mi zdi neumno kr neki forsirat in jo dajat kam v varstvo sam zato da ni pri meni... Ko bo čas za vrtec pa bova pač obe morali to sprejeti... mogoče bo kriza, mogoče pa tudi ne... se ne obremenjujem s tem... Pač šta se mora nije težko...

Hmmmmm, kaj še...

Mah, nič grem pred TV da vidim kaj se po svetu dogaja, tale uspavanje me vsak večer stane dnevnika, tko da sem čist za lunouser posted image

Mirno nočko vsem skupaj

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
9.11.2008 21:56:59   
katka28

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Mene pa še nekaj zanima , punce, zanima me, ali ste ob rojstvu otroka dobile kaj v dar od svojega dragega?

Mene je doma pricakalo pospravljeno stanovanje (pomagale so moja mamica in teta), urejena otroska sobica (sla prehitro v porodnisnico tako, da nisva imela nic pripravljeno in skoraj nic kupljeno user posted image ), na mizi loncnica ter otroka sta dobila vsak svojo ribico (ker sta po horoskopu ribi)....pa tudi v prvih mesecih vso pomoc in podporo pri vzgoji in negi otrok....

No pa je danasnji dan mimo. Uzivali smo na soncku in skupaj, kar je lepo saj ne prakticiramo tega prevec pogosto.
Danes nam je uspelo, da smo jedli mleko samo zjutraj in zvecer,drugace pa malo pireja in spinace, pa mlecni riz, pa frutek visnja-jagoda....mogoce nam bo pa pocasi uspelo....

posadka:
slikica tvojih otrok je pa tako posrecena, da se je ne morem nagledat. Res ste super ekipa....

Ketrin: cestitke za spanje drzim pesti, da bo vsak dan kaksna urica vec in kmalu celo noc...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
9.11.2008 22:04:48   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Drugače pa smo za nekaj dni dobili nazaj našo staro Kajo, ki ponoči spi, podnevi pa ne... zdaj delam zapisnike spanja in danes je spala 2x po pol ure...res kot včasih... No, pa saj me to čisto nič ne moti, sam povem, k nimam kaj drugega za pisatuser posted image

He, he ... tale Kajči ga pa biksa. No ja, boljš že, da ga biksa podnevi kot ponoči, a neuser posted image ?
,
Mah, nič grem pred TV da vidim kaj se po svetu dogaja, tale uspavanje me vsak večer stane dnevnika, tko da sem čist za lunouser posted image

Ah, sej ni nič pametnega ... jaz zadnje čase sploh ne gledam TVja ... razen kviza Družinski dvoboj - BTW, Majček, a si nas prijavila??? Jaz pridno vadim in mislim, da bi čist razturale v postavi kot smo se zmenile user posted image
.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
9.11.2008 22:07:29   
katka28

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ah, sej ni nič pametnega ... jaz zadnje čase sploh ne gledam TVja ... razen kviza Družinski dvoboj - BTW, Majček, a si nas prijavila??? Jaz pridno vadim in mislim, da bi čist razturale v postavi kot smo se zmenile user posted image [/color].

In mi bomo navijale in bile vasa moralna podpora. Si predstavljate, da pridemo vse s svojimo otroki spodbujat nase punce user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
9.11.2008 22:09:48   
resnično srečna
hmmm ja Izo resno matra...ma že od 20ih Kajine popadke...jok pa zaprte učke pa kr trese se...pa jo vzamem k seb pa se pomiri...v posteljici spet jok...pa jo božam in držim za rokico pa s5 zaspi...po 15-20 minutah pa jovo na novo ponovi od začetka...

grrr...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
9.11.2008 22:09:57   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Drugače pa smo za nekaj dni dobili nazaj našo staro Kajo, ki ponoči spi, podnevi pa ne... zdaj delam zapisnike spanja in danes je spala 2x po pol ure...res kot včasih...

A to je zate dnevno nespanje? Pri nas je to že kar normalna/dobra doza dnevnega spanja. Včasih imam celo srečo, in nas razveseli s 3 kratkimi kiticami. No, so pa tudi dnevi, ko sestavi do poznega popoldneva le 20 minut. Pol se pa pejtuser posted image

Še malo dobre volje za vse user posted image  in user posted image ljubce:
user posted image

Takole pa smo se imeli včeraj:
user posted image

in danes:
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
9.11.2008 22:12:29   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ah, sej ni nič pametnega ... jaz zadnje čase sploh ne gledam TVja ... razen kviza Družinski dvoboj - BTW, Majček, a si nas prijavila??? Jaz pridno vadim in mislim, da bi čist razturale v postavi kot smo se zmenile user posted image
.

ma ja...tudi jaz...malo sem gledala petju podobno kruljenje...ljubiju je prst mal štekal še na pop se Zrnecu smejat in sedaj...eh sedim pred mašino...tv svira pa da nimam občutka osamljenosti...

sem si pa včeraj potegnila par dobrih filmov...pa sem bila malo plesna pa malo romantična...in je tkoooo pasaloooo

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
9.11.2008 22:13:17   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

hmmm ja Izo resno matra...ma že od 20ih Kajine popadke...jok pa zaprte učke pa kr trese se...pa jo vzamem k seb pa se pomiri...v posteljici spet jok...pa jo božam in držim za rokico pa s5 zaspi...po 15-20 minutah pa jovo na novo ponovi od začetka...

joooj, uboga Iza user posted image ... upam, da vas ne čaka huda noč in da jo ne bo preveč matral
user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
9.11.2008 22:15:09   
katka28

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

grrr...

Srecka: upam, da tezave hitro minejo. Mogoce jo matrajo zobki ali ima pa kaksne nocne more....Jakob in Anze ji posiljata spancka zaspancka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3941
9.11.2008 22:17:08   
resnično srečna
no ja bomo videli..tko kot Kertrin reče: Što se mora nije težko...sej ona je cuker pa vrne potem z nasmehom, ko ji odleže...tko da če bo ena noč mal hujša me tud ne bo konec...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
9.11.2008 22:18:51   
JABOLKO3
Živijo!

Goska pri tašči je bila dobra, potem smo jo mahnili še na en daljši sprehod proti Zajčji Dobravi, potem pa domov. Je pa tašča ugotovila, da Jure zdaj že lepo sedi in da je to zato, ker je začel jesti tudi 'pravo' hrano (dokler je bil le dojen, je bil za kaj takega 'prešvoh')... saj nisem vedela, kaj bi odgovorila...

Darila ob rojstvu:
Sem bila pa darila zelo vesela in ga z veseljem nosim, kpljeno pa je bilo samoiniciativno. Pričakalo naju je tudi pospravljeno stanovanje, šopek in baloni. Hja, tako je pri prvem...user posted image

Če si pokazala dovolj navdušenja, si je to gotovo zapomnil in bo z veseljem ponovil.... vsaj po mojih izkušnjah...

...samo pol bi pa Srečko optožil pranja denarja user posted image user posted image user posted image

Ej, ti ga tudi pihneš, sem se ful nasmejala, čeprav pere ga pravzaprav Iza...

Srečka - Jure je nocoj isti kot Iza, smo ga že 3x dvignili iz posteljice in dali nazaj, pa drugače spi že v prvo... Se malo bojim, kaj nas čaka ponoči...

No, pa lep večer vsem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
9.11.2008 22:20:02   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

"usodnega" koncerta Rollingov

he he...tud mi smo koncert označili za usoden...samo da je bil po mojem moj odhod v Budimpešto po mojem že v dvojini...

ampak sem uživala pa 100 na uro..pa še zadnji veliki koncert pred Izinim prihodom je bil to...

She
Within the measur

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
9.11.2008 22:22:37   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

...samo pol bi pa Srečko optožil pranja denarja user posted image user posted image user posted image

Ej, ti ga tudi pihneš, sem se ful nasmejala, čeprav pere ga pravzaprav Iza...

Iza ga spoha...perem ga pa jaz...oz ga odplaknem najprej v školjko pa potem naprej v kanalizacijo...jah sralka naša...če bi bil njen kakec denar bi bila že miljonarka...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
9.11.2008 22:23:43   
Jo@n
Srečka, za vse težave so krivi zobki, upam da bo pomagal joškomat in tvoje naročje. Pa mirno in dolgo nočko ti želim. user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
9.11.2008 22:27:41   
resnično srečna

Srečka, za vse težave so krivi zobki, upam da bo pomagal joškomat in tvoje naročje. Pa mirno in dolgo nočko ti želim. user posted image

he he bomo videli...

ma Iza navadno zaspi in je mir do Pepelkine ure...ampak jo že nekaj dni matra...bradica je tudi rdeča ker se slini kot polž...čeprav mažem z Bepanthenom...pa najhuje je ker je non stop tečka...sama sebi odveč...je čez dan skoraj stalno spala...no 1 ura pokonci...1 ura spanja in tko cel dan...

upam, da če so ž zobi nej že pogledajo ven...pa jo odrešijo tečnobe...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
9.11.2008 22:28:05   
JABOLKO3
Joan, vidim, da že prakticirate ruzak - kako se Jakob počuti v njem? Mi smo našega dali na posodo, moram jutri poklicat, da ga vrnejo, da ga bomo še mi kaj sprobali, preden mraz pritisne.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
9.11.2008 22:28:08   
NiLe
Ej, Majček, ti se pa dolgo časa tuširaš user posted image ... al čakaš ljubimca, glede na to, da si brez možeka ?? Hec, hec user posted image user posted image user posted image ...

Jaz grem pa zdej ZARES pod tuš, pa k dragemu na kavč se mal pocartat, pol pa pridem čekirat, če se odvija kaka huda debata ...  če mi ne boste prej zbežale ... tiste, ki boste pa MIRNO NOČKO želim!!!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 3949
9.11.2008 22:33:53   
Majček28
zobki umiti, laski umiti, lepo dišeča v sveži pižamci.....mm pa v Parizu....sej za dobr čvek se je tud treba zrihtat, a ne user posted image

kje ste zdaj....a se tunkate al kakate v vodo user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?