clericv6
|
Dobro jutro! Nekaj se kaže sonček, upam, da tako ostane ! Bela vrtnica: ja, kaj naj rečem, čestitke za izgubljene kg!!! To je šlo pa hitro, glede na to, da nimaš veliko za izgubiti! Bravo! Če se ti lušta hrana, pa res mogoče kar zaključi z dieto, lahko pa poskusiš tako, da ješ normalno, vendar manjše porcije. Koloko pa nameravaš izgubiti? Pa saj bo tudi joga nekaj pripomogla, boš videla . Trnuljčica: mi smo imeli posvetovalnico+ cepljenje pri 7. mesecih, to pa zato, ker je nismo imeli pri 6. So nam jo prestavili. Kar se pa patronažnih tiče- pri nas je bila 3x. Prvič je prišla pogledat Kiaro, potem sem še čakala 3 dni, da mi je prišla dat ven šiv od CR, potem pa naj bi prišla še za prvo kopanje. Ampak ni imela časa zelo dolgo, tako da sem jo prvič kar sama skopala (hvalabogu za materinsko šolo). No, potem je prišla pa druga patronažna in mi "pokazala" kopanje. Seveda nisem nič omenila, da se je že kopala . Za GH bi menda morala poklicati, čeprav mi ni nič rekla. Saj sem sama vse naštudirala, pa ve ste mi svetovale itd., tako da mi je ljubše, če je ni. Tudi glede posvetovalnic je pri nas bolj tako- tako, kot sem opazila. Naslednja posvetovalnica pa je vedno potem pri 9. mesecih. NaTaŠa: jaz sem se že navadila na tvoj novi nick. Smem vprašati, zakaj si si ga spremenila? Jaz sem tudi premišljevala, da bi si ga, ker imam bedastega, ampak potem sem raje povedala, kako mi je ime in je tudi ok . Aprilska: ja, tudi meni se zdi, da je na Štajerskem Martinovo največji praznik, hehe. Sicer sem se pa zelo nasmejala Katkini izjavi, da je pri nas v zraku že tako ali tako nekaj promilov . Scorpio: za objavo!!!! Zdaj si pa komot lahko važička ! Aja, pa seveda super za nov štedilnik. Bo zdaj na plin ali tudi na elektriko? Jaz sem včasih imela štedilnik na plin in sem rabila kar nekaj časa, da sem se zdaj navadila na elektriko. Se mi zdi pa še vedno boljši plin, razen, če imaš indukcijsko ploščo. Nile: haha, tudi jaz sem se ob opisovanju tvoje prigode spomnila na Izo! Sicer pa- kaj je ni imela Srečka v varstvu???? Špeli: tudi Kiara govori BABA, pa NANA. Ampak MAMA sem jo pa prav "učila", da me je gledala v usta in potem ponavljala. Reče pa MAMA samo takrat, ko je sitka Pomen se bo pa že kasneje naučila, važno, da zna reči- zaenkrat. Lepo nedeljo, pa če ste včeraj kaj pili, vam želim dan brez mačka!
< Sporočilo je popravil clericv6 -- 9.11.2008 8:11:37 >
|