|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
9.11.2008 23:36:36   
scorpiogirl
khm, mam spet Jabčka na tapeti ... mogoč je pa TM hotel predlagat kej za kalorije zgubljat, če že sladoledaš zvečer user posted image
ne pa tle lušte s sladoledom delat ... me mejčkn grlo boli in bi prov pasal mal mrzlega spustit dol ... pa zdejle piva ne bom, je treba it spat user posted image ob taki uri zmer začnem razmišljat, da bo treba spat ... pol pa čakam, da se mali zbudi pa poje, ker itak se takle cajt zbudi (pa me je zadnjič enkrat zafrknil ... se razburi čist okrog pol 1h, mu dam dudo, grem mleko naštimat in on mirno spi user posted image ).

nč ... vas res zapuščam (tko al tko mam monogovore, se mi zdi) ... veke nočejo več stat nad očmi user posted image

lahko noč user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
9.11.2008 23:42:38   
Majček28
oooo sej vas še neki bedi....a Srečka pa spet Izo tolaži...joj upam da je samo tolk v film padla pa da Izika lepo spančka

Nile, a ti si sama doma...sem spregledala....a ti pridem družbo delat user posted image

Scorpio, naša se tud 100 na uro obrača po postelci predn zaspi....enkrat bo še stojo na glavi nardila....zdej k GH je bo to verjetn zelo kmal user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 3977
9.11.2008 23:56:50   
Majček28
ste tolk zgovorne da vas ne morem več dohajat user posted image

lepo pančkajte, nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.11.2008 23:57:44   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

khm, mam spet Jabčka na tapeti ... mogoč je pa TM hotel predlagat kej za kalorije zgubljat, če že sladoledaš zvečer user posted image

Eh, je prišel že čist zehajoč, pa v eni razvlečeni pižami... pravzaprav mi niti na misel ni prišlo...

Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.11.2008 23:58:35   
JABOLKO3
No, jaz se tudi poslavljam, lahko in mirno noč...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
10.11.2008 6:32:20   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Eh, je prišel že čist zehajoč, pa v eni razvlečeni pižami...

he he a če bi bil pa v tangicah bi pa ti???? he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
10.11.2008 7:07:42   
aprilska34
Jutro!user posted image

Punce, svetovne ste, ste me že zjutraj spravile v dobro voljouser posted image user posted image user posted image .
Sploh tista o mački in Mujotu mi je bila všeč. Mogoče bi pri mojem tudi delovalouser posted image user posted image . Včeraj že, verjetno...

No, kakorkoli, noč je bila mirna, z Evo sva imeli celo posteljo zase, ker je MM zaspal na kavču. sem mu včeraj povedala user posted image user posted image  in user posted image , danes pa se tako ne spomni več...user posted image  Mu pa privoščim veeelikega mačka.user posted image

Ja, glede daril ob rojstvu sem vas sprašala, ker je včeraj med ženskami tekla beseda tudi o tem. Me smo se basale s pecivom, pazile otroke in pile kavico, medtem, ko so se moški petelinili o "žena naj bo doma, čaka naj na moža" in "ti boš pa moja ostala in pleničke boš prala, jaz pa se bom veselil in s prijatli ga bom pil".user posted image user posted image user posted image  Pravi troti.
No, jaz nisem dobila darila za nobeno od treh pupik in res nisem niti vedela, da bi bilo kaj takega v navadi, zato sem bila tudi jaz kar presenečena, ko so mi punce to povedale. Zato sem vprašala, da vidim, če ve kaj veste o tem...
Ne, saj jaz sem tudi bolj ogreta za kakšno pozornost, kot za darilo...Bi pa zdaj, ko vem, vseeno imela kakšno rožico...user posted image

No, grem ta večji dve spravit v šolo, potem pa se še malo stisnit k moji mucki Evi...user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
10.11.2008 7:54:42   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

No, končno nekaj čtiva zjutraj, pridne ste bile. user posted image  Jaz se bom pa od zdaj naprej raje ugriznila za jezik- včeraj sem pohvalila Kiaro, kako je pridna, pa je bil potem problem zaspati, pa še okrog 2h je bil pol urni jok user posted image  Eh, danes bo bolje... user posted image

Brina in Iza: pridni sta, da sta začeli jesti! Ja, zdaj je pa res že čas za hojo, hehe...

Nile: upam, da je Tia ok in da si je samo sčistila črevesje.

Joan: če se prav spomnim, tvoj J. nekaj časa ni hotel piti tekočine. ŽJe zdaj kaj bolje in kako si to dosegla?

Anja.Reb: dobrodošla, ti se kar vklopi, pri takih čvekah to res ni težko. user posted image

Družinski dvoboj: da ne bi slučajno pozabile povedati, kdaj boste nastopile!!! Me blazno firbec matra in seveda bom navijala za naše Aprilčice!

Aprilska: ti si pa malo žleht, hehe. Veš, ti dam pa kar prav, kar ponovi mu danes, če se ne bo spomnil user posted image .

Pri nas je spet megla, upam, da se razkadi in da bo sonce. Kiara je seveda rahlo nenaspana in temu primerno sitna. Pa tudi možno, da so zobki, ima vse otečeno... user posted image

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
10.11.2008 8:53:15   
Jo@n
Jutro!
Naša noč je minila mirno (se mi zdi, ponoči nisem vedno prisebna user posted image ), je bila pa že ob 7h budnica. Sedaj je pa ves zaspan, in išče  naokrog svojo kitico. Jaz sem že pozajtrkovala, za sprehod bo pa treba malo počakat, da se tale megla razkadi.

Vidim, da ste včeraj sicer nekaj čvekale, kaka huda debata se pa ni razvila. Glede na to, da srečka ni imela nekih nočnih postov, vseeno upam, da je bila mirna noč.

Jaz sem potem obsedela pred TV in na 3/4 pogledala đentelmena, pol me je pa začelo zmanjkovat, sem pa poslala vse v maloro in šla v mižale.

Današnji jedilnik:
mali človeček se je že 2x dojil, so bile  (  .  ) (  .  ) zaradi nočnega spanja,
DM bo skuta s sadjem (sem dobila tako dobro, domačouser posted image ),
K piščanček z zelenjavo
PM sadje
V dojenje

Velika človečka:
K piščanec (celega pa res nisva mogla že včeraj pospravit) in skleda solate, mogoče še kaj od pomfrija.

Eva, J ni hotel piti tekočine, saj voda ali čaj mu še sedaj ne gresta, tako da mu kar nelsadkan kompot skuham, to še nekako gre. Ali pa frutkov/hippov sok, ga mešam 1/4, ostalo pa vodo in mu steče po grlu. Nismo pa nevem kako pridni z raznimi magičnimi lončki in livčki, še največ spije po TT navadni flaši s cucljem (po njej dobi tudi mleko zvečer, ko zmanjka na joškomatu). Od vseh magičnih  lončkov ipd. pa še najbolj obrajta TW, ker je mehak cucelj iz silikona, je pa neroden za okrog prenašat, ker nima pokrovčka. Tistega magičnega od TT pa valja po ustih, je še pretrd ustnik in ga ne zna stistniti. Pa pri pimzi občasno trenirava pitje iz kozarca. Količina? V petek dopoldne mi je od plavanja do čveka potem spil skoraj 200ml kompotauser posted image  (sliva, jabolko). Kakšen dan pa naredi le par požirkov.

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 10.11.2008 8:59:16 >

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
10.11.2008 9:04:53   
Ketrin
Jutro...

Ste si pa zadale včeraj...kot včasih... Bravo punce...

Sej ne vem kaj naj komentiram...

Srečka: upam, da se IZA ni nalezla in da je bla noč ok... ti rečem zihr so zobki, al pa luna, al pa vreme, al pa obdobje...user posted image NO, ja v 7 mesecih je lahko pa tudi IZA mal tečkasta user posted image

Majček: ne MM nisem nič nadgradila, je bil tak že v originalu... Saj to se ne dogaja vsak mesec, ampak se pa...in take mini pozornosti so meni vredne več kot vsako zlato, al kar koli druzga.... Ja, v podznaku je rak, zato se ujameva in romantike ne manjka... No včasih je blo še več vsega tega.... Enkrat mi je za valentinovo podalil Labelo in zraven napisal "Za nežne poljubčke" user posted image Mam še zdej v denarnici spravljen listekuser posted image Ah, ja.... takle je. in jaz se ne pritožujem.... Aja pa še ena... V petek pridem iz plavanja in na mizi veeeeeelika škatla z mašno... in gor piše: za mojo ženko, za pridno mamico, za mojo diplomiranko in za novo leto... Avtomat za peko kruha sem dobila.... user posted image Sem včeraj že sprobala in je supr, k sam not flikneš in se vse samo delauser posted image

Joan, jah veš, vsak otrok ima svoje spalne navade... tebi pa Jakob spi celo noč že skoz. Tudi to je vredno.... Ne želi si, da bi podnevi več spal pa imel nočne žurke, men je to težje... ampak saj pravim, vsak otrok ima kak minususer posted image

Nič, grem na zajtrk.

Lep dan......

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
10.11.2008 9:13:50   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Po pričakovanju je bila noč z večkratnimi 'postanki', pol pa zjutraj vsa pomečkana na WC-ju še ugotovim, da sem dobila M... pa tako fajn je bilo vse te mesece brez... je pa tudi res, da je to znak, da so se mi hormoni 'normalizirali', kar je pa tudi v redu.... tako sedaj ne vem, kaj bi danes... je bil plan, da greva v Lesnino pogledat eno posteljo za srednjega - ima sedaj tako 150 cm dolgo, pa si zelo želi 'ta veliko' in to malo dvignjeno, da je spodaj še 'hiška' - no, moramo najprej videt, koliko je to v €.... potem pa še na Rudnik v BC nekaj pogledat in v Merkur po kakšne nove figurice za jaslice - se sedaj dobi 'vse živo', čez kakšen mesec je pa že vse izropano... pa sedaj ne vem, če ne bi raje doma ostala in se crkljala v topli postelji pa kakšno urico nočnega nespanja 'noter prinesla'... jah, težka dilema....

No, en lep dan vsem, po napovedih naj bi bil sonček...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
10.11.2008 9:16:31   
miny
Lep pozdrav!

Nič nisem brala za nazaj, ker imamo pri nas izredno stanje. Lana joka od včeraj popoldan, celo noč, tudi danes ni nič kaj bolje. Ima vročino in je tečka za znoret. Se je sploh ne da z ničemer zamotit. Sem ji ponoči dala daleron, pa je temp., padla na 37,8.
Sumim na zobke, po drugi strani pa se mi zdi, da je vse to preveč. Ne vem kaj naj naredim, ali jo peljem zdravniku al kaj. Se pa na spodnji dlesni vidi ena čisto čisto mejhna bela pikica. So to zobki?
Ne bi rada šla dr., če so samo zobki, da ne bi še tam kaj staknili.
Kaj pravte tiste, ki ste to dale skoz?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
10.11.2008 9:26:01   
katka28
Dobro jutro!

vceraj ste bile pa res pridne, pridne,,,se malo pa bo 200-tka.

Rukzacek: tudi mi ga prakticiramo in se malima zelo dopade. Sicer imamo samo enega tako, da je en vedno prikrajsan za uzitek, razmisljamo pa, da bi kupili se enega, pozimi nam zna koristiti, ko nas sneg zamede lahko pesacimo...

Spanje: upam, da ste imele mirno noc z malo zbujanja...

Jabcek: pri taksni tasci je imeti najbolje cepke za usesa in nasmeh na obrazu....se vedno pa ne bom razumela kaj se vtikajo v otroke njihovih otrok..Pri nas na sreco ne poznamo tega. Rece kdaj kaj ampak nic ne pametuje...

Ketrin: tvoj mozek te pa res spostuje in zna presenetiti in razvajati...

Eva: saj bi tudi Kiara spet stara in bo lepo spala

Druzinski dvoboj:
ja to pa res morate povedati kdaj boste na sporedu..skoda je samo to, ker to ni v zivo in preden se bo vrtelo na tv bomo ze vedele kako ste se odrezale....povejte raje kdaj bo snemanje pa pridemo....

Aprilski piknik:
komaj cakam APRIL user posted image bomo lahko imeli torto velikanko za vse aprilcke user posted image

Nekje sem zasledila, da se decembra dobite?? A ste to mislile med tednom ali ned vikendom??

Vse nove cvekice pozdravljene....in vsi aprilcki user posted image cestitke za mesecnice user posted image

To bo to za enkrat...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
10.11.2008 9:29:20   
katka28

IZVIRNO SPOROČILO: miny

Lep pozdrav!

Nič nisem brala za nazaj, ker imamo pri nas izredno stanje. Lana joka od včeraj popoldan, celo noč, tudi danes ni nič kaj bolje. Ima vročino in je tečka za znoret. Se je sploh ne da z ničemer zamotit. Sem ji ponoči dala daleron, pa je temp., padla na 37,8.
Sumim na zobke, po drugi strani pa se mi zdi, da je vse to preveč. Ne vem kaj naj naredim, ali jo peljem zdravniku al kaj. Se pa na spodnji dlesni vidi ena čisto čisto mejhna bela pikica. So to zobki?
Ne bi rada šla dr., če so samo zobki, da ne bi še tam kaj staknili.
Kaj pravte tiste, ki ste to dale skoz?

Glede na simptome, ki si jih opisala so sigurno zobki...Bele pikice, vrocina....pojdi kupit Calgel in ji mazi dlesni bo takoj bolje (vsaj pri nas je bilo)...pa kaksno igracko, ki ima destilirano vodo not in jo das za malo casa v hladilnik naj grizlja...upam, da bo kmalu bolje, ce pa se vrocina ponavlja in ne pade pa le poklici zdravnika in vprasaj za nasvet..

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
10.11.2008 10:02:27   
Majček28
jutro user posted image
predn se spravim likat sem prišla mal pokukat....Brinček spančka in pričakujem budnico ob 11h, tko da moram tole urco iskoristit....zunaj je itak megla in ni nič za počet. Kdaj se vaši zbujajo? Brina kot, da bi imela budilko v riti...točno ob 6:00n začne klicat, potem se pa reži in prevale dela pa pojčka....jaz pa koma strica toma....sem nočni tip...pa ne vem kako naj jo prepričam, da je ful super če bi ob 8h vstajala user posted image
A je možno da je spet kakšen preskok v rasti? Se je zbujala za filanje že samo enkrat, zdaj pa spet 2x pa čeprav se zvečer tolk napoka in kaše in mojga mlekca, da kar omaga.

Mini, bogica mala in velika, upam da so res zobki, da vročina pade in da pokukajo čimprej ven, da bo mir. Poskusi s Calgelom, baje pomaga

Ketrin, iiiiiii kako lepo od možeka, ima ful izvirne....dej mu reč naj kakšen priročnik napiše...bi šel dobro v prodajo user posted image

Srečka, kako je bila vaša nočka...upam, da ni bilo prehudo

KAtka, samo da zvemo kdaj in kako je s temle družinskim dvobojem, pa bomo npisale. Torta velikanka mmmmmmm komi čakam april......al pa tud ne, ker to pomeni še neki druzga user posted image ...službaaaaaaa user posted image

Eva, ja kaj čmo, tud user posted image  imajo kdaj slab dan...upam da Kiari čimprej mine pa da bo mamica lahko spet kmalu pisala kako je Kiara super fajn pridna user posted image

Joan, hvala za doktorat....če bom pa še kakšen nasvet glede ruzaka rabila te pa povprašam, a prov user posted image
Jabček, jaz ti priporočam ležanje in crklanje...imaš super izgovor user posted image ....pa sladoled baje tud pomaga, ampak samo v velikih količinah user posted image

Aprilska, a ne kako so teli naši včasih prov eni veliki troti, pa vse je tko samoumevno ker smo na porodniški....Krista bi rekla, da so semenski konji user posted image

....opa, kaj pa je zdaj to....Brina se oglaša pa je šele 10h user posted image ....ja kdo bo pa zlikal.....mogoče bi pa ona rada user posted image

grem, pridem popoldan kaj počekiret

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
10.11.2008 10:24:32   
miny
Oj!

Pri nas je malo bolje, pa ne vem kaj je pomagalo al calgel, al daleron, glavno, da je.
Se še javim. Spet sirena.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
10.11.2008 11:02:43   
misa79
Dobro jutro. Jaz imam še jutro, ker se še nisem dobro zbudila. Ja ja noč je bila "prelepa"user posted image Sem opazla, da takoj ko pohvalim eno noč je naslednja za po*****t.......Tak da nobene več ne pohvalim.

Verjetno pa je nekaj takega v zraku, ker je tud naš odkar se je zbudil (ob 6-ih) tečen kot hudič. Zdaj imam malo časa za sebe, ker ga je končno zmanjkalo. Pa ne vem, če so pri nas krivi zobkiuser posted image

Ketrin ti pa imaš res vredu user posted image . No sej mojga tud kdaj pa kdaj zagrabi taromantična, ampak za moje pojme preredkouser posted image .

Miny po moje so tudi zobki, zato vama želim, da čimprej prikukajo na plan in da vročina izgineuser posted image

Ja Družinski dvoboj bomo pa seveda spremljali in navijali.........

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
10.11.2008 11:07:42   
resnično srečna
Dan...

no mi2 sva že z vrtca...sva peljali Dašo...pa mislili, da je Majček že pridna nekam šla potem pa ko smo obračali naš avto videli njenega...he he ga je skrila, da ji ne puščam več sporočil na šipi user posted image

no naša noč je bila ok...2 postanka za tankanje...tokrat ni bila vrtavka in jamračica...ampak je pa zdajle spet na poti v mižule...jo kar fino boli...ker stalno jamra...kot kaka stara baba je...pa skoz bi imela v ustih mojo bradavico...bi se čim je v naročju kar sama prebila do nje skozi majčke in poloverje...

ma se mi smili ampak vsi smo šli čez to...bo tud ona...apetita pa nima ravno velikega...jo res očitno žlica moti...mah pa ravno je začela tako lepo jest...brezveze...

Ketrin...ma tvoj je super 1a...romantik na mestu...saj jaz sploh ne padam na darila...rada imam pa malenkostne pozornosti...sej ne bom rekla, da moj ne zna...zna...sam kadar se mu zljubi...in to je žal redko...sej jaz sem že ful presrečna, če je to samo cartanje al pa kak pogovor...pač čas za 2...

JABI---rad imel bi JABOLKO, JABOLKO rdeče...he he a si je tole tvoj včeraj prepeval pa se mu je čez noč želja uresničila?...ma sočustvujem s teboj...grrr...tud jaz jo sovražim...tole teto s Krvavca...ampak kaj čmo...mi2 vsaj ne moreva več rečt: no zdej pa spet lahko na podmladku delamo...he he...

Majček...moj zgodnji jutranji model sem jaz tud na 7.30 prestavila iz 5.30...enostavno jo samo podojim...pa dam nazaj v posteljico in rečem: nočka je...spančkat je še potrebno...in pri Izi hvala bogu pali...je pa res, da je malce prestavila tudi večerno sitnobo in ne hodi spat več ob 18ih ampak ob 20ih...papa dnevnik...

badminton...tale teden ravno ne bo primeren, ker imajo vse dni dopoldne športne dneve...tako da pokličem spet v 5ek pa da vidimo...grrr...no sej šole nekako razumem, da jim je to najlažje organizirat...

futer danes:
mi2 kosiva pečenico in kislo zelje s krompirjem...bom p to prvič packala in bomo videli kako mi bo uspelo...

Iza pa je jedla za zajtrk gres z jabolkom...ko se zbudi jo čaka jabolko s kakijem...a kosilo bo piščanec z zelenjavo...za večerjo pa spet kašica...dojimo se pa itaq še pri skoraj vsakem obroku...kaj bi ona brez zize...

domača opravila...sesanje...pomivanje kuhinje in kopalnice...likanje 5ih plenic in ene majice...roza žehto pa operemo, o se oranžno rdeča posuši...po mojem 1x zvečer...

recesija
...eto primerjava cen...pa da vidimo v kaki recesiji smo res...user posted image

zdej me imate pa dovolj...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
10.11.2008 11:17:42   
tasyo
Dober dan!
Vidim da me niste glih pogrešale...user posted image  No, mi smo se spet potepali, se najedli goske, Lana je šarmirala vse po vrsti, še ponoči je kar dobro spala in smo se le ene 4x vstali. To je zdej že tretja noč in upam, da tko ostane. Smo pa zdej spet v fazi, ko je tudi flaška dobra in zvečer pred panjem in ponoči stanka skoraj polno. Ma, jaz ji sploh ne sledim. Enkrat ne tega, čez en teden pogrunta, d je dobro, pa ne je nečesa, kar je mela prej ful rada... No, sej se sploh ne pritožujem. Če bo tkole ves čas, takoj podpišem. Upam da bo enako, ko ponovno začnemo z glutenom. Bom poročala.

Miny, upam da so zobki in kmalu mine! Drži se, Lana pa upam, da ti bo čez dan malce zaspala in boste obe boljše volje.

No, vikendi so bili povsod pestri. Lepo. Jabček, tvoja tašča - kot bi svojo poslušala... Jao, od kje jim ideje.

Srečka, a imamo že zobato Iziko????

Posadka - kako je izpadel kabinet?

Nič, grem kuhat kosilo za Lano, zdej ko je mir. Današnji meni:
Z: riževa kašica
m: kaki in nato še pol velikega jabolka
k: zelenjava v juhici in krompirček
pm: špinačka
v: koruzna kašica

Midva pa bova imela jagodne cmoke in kompot. Se mi res ne da packat, grem raje likat.

Naredite si lep dan - zunaj je tkoooo turobno!

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
10.11.2008 11:20:56   
resnično srečna
pa še ena globoka...

Srečal sem starca.
"Ali imaš čas?" sem vprašal. "Rad bi te nekaj vprašal."
Starec se nasmehne:
"Časa imam dovolj. Kaj pa te zanima?"
"Dolgo si že na svetu. Kaj te je v tem času presenečalo pri ljudeh?"
Starec odgovori:
"Naveličajo se otroštva in si želijo odrasti, nato pa si spet želijo postati otroci.

Izgubijo zdravje zaradi naprezanja po čim večjem zaslužku, nato pa ta denar zapravijo, da bi si povrnili zdravje.

Medtem ko zaskrbljeno razmišljajo o prihodnosti, pozabijo na sedanjost, tako da ne živijo niti v sedanjosti niti v prihodnosti.
Živijo, kot da ne bodo umrli, in umrejo, kot da niso nikdar živeli..."
Starec me je prijel za roko in nekaj časa sva uživala v tišini, nato pa sem ga vprašal:
"Kot oče, kateri so tisti življenski nasveti, za katere bi želel, da se jih naučijo tvoji sinovi?"
Starec je odgovoril z nasmehom:
Da se naučijo, da nikogar ne morejo prisiliti, da jih ljubi. Kar lahko naredijo, je, da pustijo, da so ljubljeni od drugih.
Da se naučijo, da v življenju ni najpomembneje, kaj imajo,  temveč koga imajo.
Da se naučijo, da se ni dobro primerjati z drugimi.
Da se naučijo, da ni bogat tisti, ki ima največ, temveč tisti, ki najmanj potrebuje.
Da se naučijo, da potrebuješ le nekaj sekund, da odpreš globoke rane ljubljene osebe, in da traja nekaj let, da te rane zaceliš.
Da se naučijo odpuščati.
Da se naučijo, da dva človeka gledata na isto stvar zelo različno.
Da se naučijo, da včasih ni dovolj, da jim je oproščeno, oprostiti morajo tudi sami sebi."

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3995
10.11.2008 12:16:23   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Srečka, a imamo že zobato Iziko????

ma kaki...samo tečno...

She
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
10.11.2008 12:17:54   
Ketrin
Mam glih čas, pa evo par slikic od Kaje

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
10.11.2008 13:34:11   
sasy20
Dan....

...no ne bom rekla da mam čas...ker se je mali že naveličal igranja...no sej je bil priden...sem zdej 1 uro likala mali pa se je igral....kok zna bit sonček ko ve da more mami delat user posted image

Drugače pri nas nič novega....noči, hrana, zobje....po starem....

Darila za rojstvo....od MM - pospravljeno stanovanje z šopkpm v kuhinji in dnevni....z balonom in napison dobrodošla v spalnici...meni je to dovolj  že tko sem bila čist user posted image  ko sem prišla domov.....

Kaj še....

Nč grem kuhat kosilo za Nika potem pa še za naju....

Kaja je pa tak sonček....ima isti stolček za v banjo kot Nik sam rumenga....pa vidim da so ji dude najbolj všeč za igrat....user posted image

No papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
10.11.2008 14:14:34   
resnično srečna
Žena se vrne domov in pove:
"Bila sem pri jasnovidki. Plačala sem ji dva tisočaka in povedala mi
je, da me ne ljubiš več!"
"To bi ti jaz lahko povedal brezplačno."

Janezu je umrla žena.
Dal je postaviti nagrobni spomenik in nanj napisati:
"Tu leži moja žena, jaz pa počivam v miru."

Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga očku vleče.
Janezek ves šokiran reče:
"IN POL VI MENE K PSIHOLOGU VOZITE, KER SI  CUZAM PRST!!!

"Kako te je pa včeraj zvečer sprejela žena, ko si prišel tako nabrgljan domov?"
"Vame je metala rožice."
"Kaj takega!"
"Ja, samo iz lončkov jih pa ni dala."

"Kaj naj storim, da mi bodo zrasle prsi?" je nesrečno zavzdihnila žena.
"Čisto enostavno!" ji je rekel mož. "Vzemi toaletni papir in se briši
med dojkama!"
"In ti misliš, da bo to pomagalo?"
"Seveda bo! Če na riti deluje, bo tudi na prsih!"

"Kako grozno modrico imaš! Si padla?"
"Ne, mož me je udaril!"
"Pa sem mislila, da je na službenem potovanju."
"Jaz tudi."

She
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
10.11.2008 14:44:05   
simvir
Hej!

Jaz sem vas prišla samo na hitro pozdravit. Tudi za nazaj nisem brala, samo zadnjo stran.

Mi smo ok, vsi malce prehlajeni, upam da ostane samo pri tem.
Noči so še bolj tako, tako...zdaj je pa res četrta žagica že skoraj cela zunaj, tako da upam, da bo potem nekaj časa mir s temi zobmi.

Grem še kosilo pripravit, dokler spita. Pred spanjem smo mi že pojedli bučke s krompirjem, za kasneje pa še kaj na hitrco naredim.

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.