|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
8.11.2008 20:03:01   
lepa posadka
Hej...samo tole moram prilimat, k mi je tako všeč... ker se celo vsi lepo držijo :-))))

user posted image

Drugač pa sestavljanje kabineta ne gre tako hitro od rok... posledično je okoli hiše totalna štala... Krista, upam da se ne boste ustrašili... No, več pa kasneje.. se gremo počasi poštimat za deželo sanj...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.11.2008 20:04:17   
lepa posadka
Ups... pa sem spet razpotegnila... Se opravičujem.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.11.2008 20:07:51   
Krista28
Ojla,

Pri nas so eni pod tušem, drugi že v deželi sanj, posoda se pere, ati tud že doma-- bil priden...ostali, ki smo bili doma pa tud. Sladica uspela, predstava ki so jo imeli otroci v vrtcu pri Kristjanu so bili prav luštni....Kristjan se je kar mojega naročja držal, tast in tašča sta Nadjo ful pohvalila in da bi jo še kdaj mirkala...skratka...spelal se je fajn...enkrat dopoldne je sam K. nekaj zatečka, sicer se je pa ful dogajal..... Hja je bilo tolk sladkega, ko na kaki ohceti..mi sploh ni ratal vsega sprobat...še dobr da nisem na dietiuser posted image user posted image .

Posadka, imaš ZS...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.11.2008 20:14:56   
scorpiogirl
Helow user posted image

Trnuljčica, najbrž bi morala patronažno poklicat. Vsaj pri nas je bilo tako. drugače imamo pa mi tudi šele januarja posvetovalnico ... vmes pa nič tehtanja user posted image

naš piščanček (ko gledam kg tehle aprilčkov, je naš res en piščanček user posted image ) je pa kar fajn zapopadel tole GH ... tako fajn je, da je bila babi danes čist user posted image mu je tako z veseljem pofutrala tisto skutko pa potem skuhala kosilo (korenček, bučka, piščanček in krompirček), ker je kot en velik vse pojedel user posted image
joj, kolk ste pridne s pospravljanjem user posted image user posted image user posted image mi imamo sicer bolj majhno stanovanjce, pa ni kaj veliko dela s tem (ima vse svoje prednosti user posted image ), pa potem z dragim kar med tednom sproti pospraviva ... žehte se po novem perejo samo, ko je poceni elektrika user posted image pa drug teden gremo po nov štedilnik (je mami za rojstni dan primaknila nekaj evrčkov, da bo nakup lažji user posted image user posted image ), da me ne bo več groza, ker tako podivja števec za elektriko vsakič, ko prižgem štedilnik user posted image

Bela vrtnica, žalostno, da se to res dogaja user posted image eno user posted image , da se bo malemu bitjecu življenje lepše nadaljevalo user posted image
sorči za slikce user posted image sej od gledanja nič rit ne raste user posted image user posted image

Nataška, sej za nas si komot še zmer Violica user posted image bo tko al tko kar en cajt trajalo, da se bomo navadile user posted image

Big mamma, lepo, da si se javila ... veš, da nas skrbi user posted image

tolk, komentarji so pod streho user posted image aja še to, Ketrin, super, da je bila noč boljša ... upam, da bodo kmalu vse take user posted image

na faksu je bilo kar zanimivo, ampak dolgoooo ... pa seminarsko smo spet dobili za nalogo. se bo kar treba lotit brat literaturo pa kaj pisat, se je že kar nabralo dela za v decembru user posted image
pa da se pohvalim user posted image ker moramo imeti letos prakso, sem se že zmenila na Gorenjskem glasu (ups, a je to reklama user posted image ) in je bila včeraj že objavljena moja prva anketa user posted image sem ponosna, kot bi naredila nevemkaj user posted image

tko, zdej pa pod tuš ... mali že spi, tavelik mali se valja s psom ... jst se bom pa mal k MM stisnila user posted image mogoče pa kasneje še kej poškilim sem ... martinovali danes ne bomo ... razen en kozarček terančka bom po grlu spustila (imam domačega user posted image ).

čavči user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
8.11.2008 20:29:48   
Jo@n
Čer!
Mi smo se en mal potepali, malo bili doma, sprobali nahrbtnik z Jakobom vred, in je bil kar zadovoljen nad razgledom, le bundico mu moram drugič čez rokice potegnit, so mu vse mrzle iz flisa molele. Posledično je postal zaspan, ko smo prišli domov in se ogreli in je zadremuckal, se po 20 minutah zbudil in še 1x zaspal na joškomatu. In še vedno spi, kot kaže misli, da je čas za nočno spanje in ga vleče že od 6huser posted image . V kavbojkah, pod mojim kovtrom, kje pa drugje. A midva ga naj pa čakava??? Saj bi se kaj drugega spravila počet, pa kaj bo potem ziher murfi na sporedu.user posted image  Mogoče kasneje, ko bo res nočka. Hja, pa kruh mi vzhaja... in zdaj res ni cajta.

Super za vse, ki ste se potepale ali imele kako drugače lep dan.

Posadka, fotka mi je pa ful všeč.

Scorpio, user posted image  za nov šporhet, naj same dobrote prihajajo na mizo.

Krista, lepo da ste imeli lep dan in da je tudi K polešpal dan mamici. Da je pa N cuker, pa nisem dvomila.

Violica, user posted image  za nov nik in prenešene zvezdice. Vidiš, če bi se že navadila na novega, na tole vrstico ne bi trzalauser posted image .

Lepo se imjte in lahko nočko, grem še kruh prestavit v pečico.

Nočko!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
8.11.2008 20:36:33   
Jo@n
Se moram še malo na edamca izgovorit, ementalerjeve luknje so že polne:
Vse najboljše Tii za 7 mesecev.user posted image

Srečka, si kaj izvedela glede našega športanja drug teden?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
8.11.2008 21:12:31   
lepa posadka
Evo... pri nas je že kar en čas tišina... le MM še kar vztraja, tako da ne morem, da mu ne bi šla pomagat. Vsem eno lepo noč... Ketrin, naj se nocojšnji scenarij ponovi - obema :-)))

Vsi, ki martinvate... ne primite potem za volan... mi bomo pa naslednji vikend :-)))

Krista...ZS je priletel nazaj.

Pa pa.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
8.11.2008 21:38:57   
nana09
Lepo pozdravljene punce!

Se me katera sploh še spomniuser posted image  user posted image No, s trebuščki user posted image smo si včasih kaj natipkale...sedaj pa sem malo odtavala. Vidim, da ste po večini dobro. Sem samo na hitrco preletela nekaj strani nazaj. Lepa posadka, tvoja pikica je pa pravi mali srček, za v katalog user posted image . Vidim, da vam Scorpiogirl streže obilne in odlične zajtrke...mmmm, izgleda dobro user posted image .  Mi smo tudi v redu. Imamo 8200g in 70 cm. Smo do petega meseca imeli 7900g, potem smo začeli uvajati GH in se je vse porušilo, od takrat Zala sploh ne je več veliko, niti pri meni niti po žlici, tako da ne pridobivamo več tako hitro, vendar hvala bogu imamo zaloge od prej user posted image   Se rada carta, veliko smeji, rada raziskuje, ustvarja pocarije iz kašic med hranjenjem, se pozibava ob glasbi in mami je vse prisrčno, karkoli počne, čeprav more potem kakšno uro pospravljati za njo...v glavnem je mamin mali navihani sonček. user posted image

Lepo se imejte, no to itak vidim, da se imate user posted image pa si še pišemo kaj user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
8.11.2008 21:39:50   
NiLe
Čer!

Kje ste vse? A vse martinujete??? Tule gor je pravo zatišje... meni pa dolgčaaaas, saj punci spita že od 20ih, MM in sine pa prihajata domov (sta šla zrihtat našo prikolo na morčku in pa moj je bil službeno v KP in je šel Nik z njim).

Najprej: mi2 s TIO se vsem zahvaljujeva za čestitke user posted image

Naj povem, da je danes naredila dve prav posebni stvari.
Popoldanska runda spanja je bila dolga 3 ure !! in pa končno se je pokakala in to po 6ih dneh in še to ne v pleničko ... ampak v banjo user posted image user posted image Ne vem, odkar smo na GH ima probleme s kakanjem in se ubožica matra in pritiska in pritiska, pa nič. No in prej sta se z Leo skupaj kopali v tamali banji, ko jaz vidim en mini dreki peki priplava na površje ... potem pa v akcijo--->Lea ven, Tio sem pa tako prijela, da se je z nogicama odrivala od banje in ven sta prišli dve veliki basi . Sem se takoj spomnila na Izo

Posadka: iiii, kako kjut fotka ... vsi po vrsti so cort.

... evo, se bom poslovila, moja 2 fanta sta prišla domov.

pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
8.11.2008 22:03:07   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

in ven sta prišli dve veliki basi . Sem se takoj spomnila na Izo

ma ne govori...Iza je imela tudi danes isto...je bila potem kazensko izseljena iz čebrička pod tuš...pa je bila do konca samo še stuširana...pri nas je tudi plavalo prav lepo konkretno...pa je včeraj 3x kakala in danes 2x...eh sračka mala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
8.11.2008 22:36:12   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: nana09
Se me katera sploh še spomniuser posted image  user posted image

user posted image Seveda se te. Super, da imaš navihanega sončka Zalo.user posted image Pa piši kaj... Ne se zopet izgubiti.

Posadka ti maš take fajn otroke...user posted image

Nile Tiiuser posted image za obmesečnico. Kako pa je s tabo?

Bela vrtnica mene take zgodbe tako pretresejo. Najhujše so mi poporodne psihoze... Grozno... Pa še pomagati si ne moreš... A user posted image pa nima posledic (mislim prekomernega uživanja alko v user posted image )? Mah, sploh ne odgovori, potem samo o neumnostih razmišljam...

Scorpio- patronažna. Pri nas se je ne kliče- niti mi ni dala telefona. Sama je vprašala, ko je bila nazadnje pri nas, torej pri kopanju, če lahko pride v 5 mesecu, zaradi uvajanja gh. Menda sem jo pogledala user posted image , ker mi ni bilo jasno, kaj misli s tem, če lahko, saj je to njena služba (zzzs plača veliko več obiskov kot 3)... Seveda sva se zmenile... Potem pa nič. Enkrat pred 4 tedni me je ustavila na cesti, ko sem šla iz trgovine z vozičkom, vrečkami in psom in me čez cesto vprašala kako gre... Pa sem rekla: Sem razmišljala, da morate enkrat priti. Ona pa je čisto preslišala. Očitno je tisto vprašanje čez cesto zabeležila kot obisk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me take profesionalnosti razkurijo... Potem pa se čudijo o slabih statistikah in depresijah po porodu, ki jih kao noben ni opazil... Ja, saj jih niti ne iščejo. Btw to je ena od namenov patronažne službe- opazovanje, če je ženska po porodu depresivna, psihotična. Da lahko poročajo dr... Ma boljš, da neham...user posted image

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
8.11.2008 23:10:49   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Čer!

Kje ste vse? A vse martinujete??? Tule gor je pravo zatišje... meni pa dolgčaaaas, saj punci spita že od 20ih, MM in sine pa prihajata domov (sta šla zrihtat našo prikolo na morčku in pa moj je bil službeno v KP in je šel Nik z njim).

Mi smo popoldan imeli nenapovedane obiske. Se nismo videli sto let in sva bila z MM res vesela. Pa ona mi je tako vedno pomagala, če sem imela kakšno vprašanje pred ali po porodu. Je namreč ginekolog porodničar...
Za tem je mali odspal 1,5 urco. Potem smo pa šli na praznovanje tastove 60 letnice. Bilo je super... Le da je po večerji in tortici po 2,5 urah postal  mali princ zopet zaspan in smo šli.

Neposredna povezava do sporočila: 3912
9.11.2008 8:07:52   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Nekaj se kaže sonček, upam, da tako ostane user posted image !

Bela vrtnica: ja, kaj naj rečem, čestitke za izgubljene kg!!! user posted image  To je šlo pa hitro, glede na to, da nimaš veliko za izgubiti! Bravo! Če se ti lušta hrana, pa res mogoče kar zaključi z dieto, lahko pa poskusiš tako, da ješ normalno, vendar manjše porcije. Koloko pa nameravaš izgubiti? Pa saj bo tudi joga nekaj pripomogla, boš videla user posted image .

Trnuljčica: mi smo imeli posvetovalnico+ cepljenje pri 7. mesecih, to pa zato, ker je nismo imeli pri 6. So nam jo prestavili. Kar se pa patronažnih tiče- pri nas je bila 3x. Prvič je prišla pogledat Kiaro, potem sem še čakala 3 dni, da mi je prišla dat ven šiv od CR, potem pa naj bi prišla še za prvo kopanje. Ampak ni imela časa zelo dolgo, tako da sem jo prvič kar sama skopala (hvalabogu za materinsko šolo). No, potem je prišla pa druga patronažna in mi "pokazala" kopanje. Seveda nisem nič omenila, da se je že kopala user posted image . Za GH bi menda morala poklicati, čeprav mi ni nič rekla. Saj sem sama vse naštudirala, pa ve ste mi svetovale itd., tako da mi je ljubše, če je ni. Tudi glede posvetovalnic je pri nas bolj tako- tako, kot sem opazila. Naslednja posvetovalnica pa je vedno potem pri 9. mesecih.

NaTaŠa: jaz sem se že navadila na tvoj novi nick. Smem vprašati, zakaj si si ga spremenila? Jaz sem tudi premišljevala, da bi si ga, ker imam bedastega, ampak potem sem raje povedala, kako mi je ime in je tudi ok user posted image .

Aprilska: ja, tudi meni se zdi, da je na Štajerskem Martinovo največji praznik, hehe. Sicer sem se pa zelo nasmejala Katkini izjavi, da je pri nas v zraku že tako ali tako nekaj promilov user posted image .

Scorpio: user posted image  za objavo!!!! Zdaj si pa komot lahko važička user posted image ! Aja, pa seveda super za nov štedilnik. Bo zdaj na plin ali tudi na elektriko? Jaz sem včasih imela štedilnik na plin in sem rabila kar nekaj časa, da sem se zdaj navadila na elektriko. Se mi zdi pa še vedno boljši plin, razen, če imaš indukcijsko ploščo.

Nile: haha, tudi jaz sem se ob opisovanju tvoje prigode spomnila na Izo! Sicer pa- kaj je ni imela Srečka v varstvu???? user posted image  

Špeli: tudi Kiara govori BABA, pa NANA. Ampak MAMA sem jo pa prav "učila", da me je gledala v usta in potem ponavljala. Reče pa MAMA samo takrat, ko je sitka user posted image  Pomen se bo pa že kasneje naučila, važno, da zna reči- zaenkrat.

Lepo nedeljo, pa če ste včeraj kaj pili, vam želim dan brez mačka! user posted image

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 9.11.2008 8:11:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.11.2008 9:16:10   
Krista28
HM, dobro jutro,

...pri nas megleno...ponavadi je to dober znak za lep dan...
Noč je tko tko, prvo hranjenje že ob 22.30user posted image . Sem se odločila, da bom probala zvečer (ob ene 6h), dat mlečno kašico, ki se meša z vodo...bomo potem vidl...očitno je ratalo moje premalo....GH...za sadnje noben problem, poje vsaj 100ml, zelenjave pa več kot 2 žliciuser posted image ne spravim....usta zaklnjenauser posted image user posted image . Saj sekiram se ne, ampak res ni užitek lupit pa kuhat, da potem v smeti nesem....zgleda bom kar kupljene vzela...vsaj dela ne bo velik...

Sem pa dons narazen dala pajacek za Nadjo....nakar ugotovim, da imam že enega od nečaka doma. Sem pa vzela št. 74/80 in je rdeče barve. Če je katera hotela, pa ni dobila....sicer bomo imeli pa za rezervo...itak tolk majhni ne umažejo...

Zdaj gremo pa še kaj naredit, pol pa na lepšuser posted image

Posadka, sem odpisala.

Lepo preživite nedeljo...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 9.11.2008 9:20:08 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3914
9.11.2008 9:52:17   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

NaTaŠa: jaz sem se že navadila na tvoj novi nick. Smem vprašati, zakaj si si ga spremenila? Jaz sem tudi premišljevala, da bi si ga, ker imam bedastega, ampak potem sem raje povedala, kako mi je ime in je tudi ok user posted image .

Ah čist tko sm ga zamenjala, sem se ga že naveličalauser posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
9.11.2008 10:13:04   
katka28
dobro jutro pupe moje..

sem vas ze pogresala- Zdaj bom spet imela malo casa za RR....
Macek Muri je v popolnosti uspel (odl 5 ) user posted image .

Posadka: kar se tice obracanje mas pa prav smo pravi vrtiljaki...(beri) enkrat en na levi strani , pa na desni strani pa pod mizo pa na bratu , ..tako, da smo migeci na kvadrat se jima moram tako smejati....pa non stop pobirati in prestavljati iz podna na blazine.

Kaj se je dogajalo tezko komentiran saj ste bile resss zelo pridne...

Danes nas caka se en prelep dan tako, da ga bo treba izkoristiti za potepanje... Zvecer pa se vam pridruzim na debati...

pa pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
9.11.2008 10:22:26   
scorpiogirl
Helow user posted image

mi smo imeli prav kičasto noč user posted image no, midva z Nalom ... Mark je imel ene težave, tako da sta z MM bolj slabo spala in MM zdejle vleče eno kitico. user posted image
Za kosilo smo naročili kar pice ... bojo pripeljali, tako da ne bo treba matrat našega staaaaaaaarega štedilnika user posted image
mali se ravno v stajici trudi, da bi spravil klobaso v plenico (čudno, da ni tega že med malico naredil ... ponavadi se ravno med hranjenjem začne napenjati, tako da sem rekla, da bom kahlico kupila in ga kar na kahlici hranila user posted image ), Mark se zabava s pesjanarjem in risankami (aja, Srečka, ko se kaj vidimo, bi tega Backa tudi jaz, če ni pretežko user posted image ), jst imam pa čas za RR.
Katka, super za Murija user posted image user posted image user posted image (sicer pa nismo dvomile user posted image )

Posadka, ti imaš pa res tako lepo družinico user posted image

Eva, bo kar na plin. se sploh ne morem navadit kuhat na elektriko, tko da bomo šli kar na plin. TEGALE gremo iskat user posted image Joan, seveda bodo same dobrote, oba z MM rada dobro jeva ... mali ima pa tud najine gene user posted image

Trnuljčica, sva se lih z MM včeraj pogovarjala, da bi bilo dobro, če bi že v porodnišnici tem poporodnim depresijam namenili malo več pozornosti (pa da bi se mogoče kdo, ki je usposobljen za to, malo pogovoril z vsako mamico), pa bi se najbrž te zadeve odkrile prej kot takole user posted image

Krista, kakšen pajacek imaš to? user posted image

user posted image Vsem sračkam, zaspančkom in nagajivčkom pa seveda njihovim super mamicam ... lepo martinovo nedeljo user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
9.11.2008 10:35:50   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Pri nas je bila pa noč spet malo slabša...beri - spanje v naročju - ja, spanje v posteljici - ne, je pa res, da sva ponoči nosek čistila, ker je malo težko dihal, pa zjutraj sem poleg že izraščenega zobka zatipala 'hribček', tako da je izgleda še sosed na pohodu... sem se na Ketrin spomnila, saj veste - za vse so krivi zobki, tudi če jih ni...

No, danes uživam v brezdelju, mi ni treba kuhat, ker gremo k tašči - lahko bi sicer kaj spekla za zraven, pa sem malo user posted image  in ne bom -  ker ko je pri nas žurka, ona nikoli nič ne prinese, pa zmeraj še za domov dobi, ko je pa pri moževi sestri, pa vsaj tri pladnje pripelje - je treba it pomagat iz avta nosit...

Posadka - midva z možem ful uživava, če je treba kakšno pohištvo sestavit - kot kakšne lego kocke za odrasle... prava strast... sva včasih bila tudi polovico noči pokonci, da sva naredila do konca... tako da še dobro, da nisva v naprej vedela, da boste pri vas sestavljali, bi prišla 'na pomoč', ha ha.... Slikica je pa tako lepa, so vsi tako dobre volje, sem jo kar gledala pa gledala... pri nas sploh ne znese, da bi jih takole slikala, ker se večja dva zmeraj nekaj pačita zraven, če se pa že ta večja lepo držita, pa Jure stran pogleda.... sem jih zadjič v banji vse tri slikala, pa vsaj 20 posnetkov naredila, pa ne vem, če bo en uporabna...

Krista - poslala sem ti ZS.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
9.11.2008 11:07:26   
Ketrin
Dober dan...

No, martinovo je minilo...zaenkrat...sej bo kmalu spet vikend, pa ponovimouser posted image user posted image

Kaja uspešno prestala prvih 7 ur stran od mamiceuser posted image user posted image Carica mala je uživala in bila pridna...vse pojedla, se pokakala, pančkala, povedala vse kar ji je mami rekla da ne smeuser posted image Skratka oh in sploh. Nonica ji je seveda tudi nekaj kupila...ovčko za v voziček....in to oh in sploh ta pravo, ne beljeno, z ne vem kakimi kocinami, skratka ni da ni....

Mami in oči? Hmmmm, romantika pa taka... oči za računalnikom plačuje ponožnice, ureja papirje, dela ponudbe in spoh je čist bizi...mami pa generalno sesa stanovanje in pospravlja.... Hja, recimo da je tudi tukaj nekaj romantičnegauser posted image Mogoče to, da je zdaj na računu večji minus, ampak hiša pa se sijauser posted image

Drugače pa je za nami spet ena lepa noč... bujenje samo 4x... tko da ne vem.... al smo prerasni to obdobje, al je kriva obrnjena postelja, al drug CD, al luna, al "ne zobki", al pa je sam obdobje spanja prišlo v našo hišo... No, kakorkoli že mamica ni zahtevna in upa, da bo tole spalno odbodje trajalo par noči v decembru, da bo lahko šla na kak žuuuuuur! Potem pa je lahko spet vse po staremuser posted image

Nič. grem pomagat Kaji, je čist zdemolirala puzzle v igralnem kotičku.... pa tudi prevračanje ji gre bolje! Čudno, če je pa naspana, a?

Lep dan vsem skupaj pa se pišemo zvečer

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
9.11.2008 18:04:48   
aprilska34
Zdravo,

Eva je še vedno brez vročine, očitno je res minilo in je bilo samo od zobkov. Danes sem si res privoščila kozarec piva, da proslavim to martinovo.Moj pa si je privoščil bistveno več in že sem poslušala neke čudne opazke, da mami je pa tak  prostor ob dojenčku in da zdaj ko smo doma, pa nam je res lepo...user posted image
Je bila pisana družba, tako da nisem komentrala, ampak jutri ga pa čaka raport...

Mene pa še nekaj zanima , punce, zanima me, ali ste ob rojstvu otroka dobile kaj v dar od svojega dragega?

Kako pa so kaj vaši user posted image  v družbi z  vašimi mamami, prijateljicami, varuškami? Moja Eva se me oklepa , še komaj k sestricam in atiju gre, ko pa vidi mamo, pa je  tako ali tako že konec, kako prepustite otroka komu v varstvo?

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
9.11.2008 18:11:55   
aprilska34
Lepa posadka: lepa slikica!! Vsa čast ti, ob tako malih otrocih ...Meni se ob mojih treh frkljah včasih kar vtrga, pa imam veliko razliko v letih...Mogoče pa je finta v atiju???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

Neposredna povezava do sporočila: 3921
9.11.2008 18:16:04   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Moj pa si je privoščil bistveno več in že sem poslušala neke čudne opazke, da mami je pa tak  prostor ob dojenčku in da zdaj ko smo doma, pa nam je res lepo...user posted image
Je bila pisana družba, tako da nisem komentrala, ampak jutri ga pa čaka raport...

Joj sem se nasmejala... user posted image user posted image user posted image Sori...user posted image Ma sem si zraven živo predstavljala kako ga boš jutri stisnila...user posted image user posted image user posted image

Mene pa še nekaj zanima , punce, zanima me, ali ste ob rojstvu otroka dobile kaj v dar od svojega dragega?

Ne. Ampak sem prejšnji teden ko sem po 4 ure skupaj ponoči pesnila z malim razmišljala, da bi si vsaj rožico zaslužila...user posted image Baje mu je davkarija takrat vse pobrala. Kar je res, ampak rože so pa pooceni, a ne? Saj se ne gre za vrednost... Če me razumete... Ko sem zadnjič nekaj omenila o roži je rekel, da darilo še pride, ker špara. Ampak meni je obdarovanje po letu dni malo mimo...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3922
9.11.2008 18:31:31   
clericv6
Hoj,

mene pa zanima, zakaj naj bi mamice od očkov dobile darilo? Saj je otrok od obeh, kajne? No, res je, da smo me noseče in me rodimo, ampak taka je pač narava. Ne mislim nič slabega, da ne bo katera to tako vzela, samo nisem še slišala, da bi bilo to v navadi??? Očitno sem spet za luno.... user posted image

Aprilska: spraševala si za varstvo. Midva ga žal nimava, tako da je vedno pri meni ali pri očiju. Sicer se mi to ne zdi ravno najbolje, ampak žal ni druge možnosti. Kar se pa Eve tiče, je pa po moje samo faza. To ti bodo pa večkratne mamice znale bolje povedati user posted image .

Kiara je bila pa danes tak sonček, da če bi bila taka vsak dan, bi bilo že kičasto user posted image . Sicer pa pravijo, naj ne hvalim dneva pred nočjo, zato bom res raje kar nehala- za vsak slučaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3923
9.11.2008 19:50:53   
resnično srečna
Čer...

pri nas nič novega...Izo dajejo zobki in je tečkasta skoraj cel dan...ima kake malo bolj blesteče trenutke drugače pa nerga in gre sama sebi na jetra...tudi noč je bila temu podobna...je jamrala celo noč in se premetavala tako, da je bila na koncu čisto okrog obrnjena in na drugi strani postelje pa sem jo 2x obračala...so hudič zobki ja...

v čebru je bilo navkljub včerajšnjem kazenskem izgonu tudi danes produktivno...ne vem kje tiči zanka...ampak očitno je njej v vodi luštno kakat...mogoče ima pa to navado še iz trebuščka...

darilo ob rojstvu...jah saj v bistvu ne gre za neko veliko vrednost...mogoče le za pozornost, ki se je človek potem spominja...no aprilska te bom potolažila...tudi jaz se ne bom imela česa spominjat...he he...ampak človek, ki ne pričakuje niti ni razočaran...jaz sem nehala pričakovat...

navezanost...Iza je zadnje čase tečna, če me sliši ali vidi pa je ne vzamem k sebi...moj pravi, da je razvajena...jaz pravim, da je faza...v varstvu pri ketrin in ko me ni zraven je baje pridna...tako da...kaj pa vem...saj smo zato 1 leto doma, da so z nami...in na koga pa bo navezana če ne na tistega s katerim je v dobrem in slabem?

Iza je danes bolj slabo jedla...je kazala apetit pa odpirala ustka ampak ko je pa žlička prišla do dlesni je pa javknila...tako da očitno boli...

Martinovo...jah je minilo ako...itaq je šele 11tega...najdražji je spil kozarec vina, jaz se temu na račun čuvanja Izinega sluha odpovedujem...

mi gre pa na živce cerkveno zvonenje...kar je preveč je preveč...danes cel dan zvonijo kot nori...prva runda je bila ob 6ih zjutraj in to kar traja i traja...je pa baje zahvalni dan..posadka ti to zagotovo bolje lahko razložiš...

glede miganja ta teden...nisem niti še poklicala...mi je malce ušlo z glave imam pa v opomniku za jutri zjutraj...pa se potem dogovorimo...

Scorpio...Bacek Jon pa bo...v tvoji torbici prvič, ko se srečamo napovedano...samo spomni me še...sem vedno starejša pa me spomin zapušča očitno...

takole...če bo kateri do debate sem tu...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
9.11.2008 20:00:18   
clericv6
Eh, Srečka, Trnuljčica, Aprilska in mogoče še katera- ne sekirajte se, tako ali tako ste dobile največje darilo, ki ga ni mogoče z ničemer primerjati, pa čeprav ni bilo od vašega dragega- user posted image .
Jaz osebno imam od daril raje pozornosti, pa če so še tako majhe- mogoče kavica zjutraj, se spomni na kakšno glupost, ki sem jo enkrat pred 100 leti omenila čisto mimo grede ali pa ko prevzame gospodinjska opravila ne da bi mu omenila. Ali pa čokoladica user posted image . Pa je svet takoj lepši user posted image . No, še vedno pa je najlepše, ko me Kiara pogleda in se mi nasmeje, ali pa ko me prime za roko ipd. user posted image  No, da ne bom preveč solzava....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?