|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
9.11.2008 22:35:30   
Majček28
o marička, tole je pa blo zdele presenečenje user posted image ....zdej moram pa spet za nazaj prebrat....majke mi prej še nč ni blo user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
9.11.2008 22:36:03   
Jo@n
Jabček, na testiranju v dnevni je kar godel zraven, ko smo šli pa ven, je bil čisto navdušen nad razgledom. Sicer moram še mal preklop v glavi naredit, da ni isto kot v vozku, včeraj je imel mrzle roke, sva ga danes kar v bundo dala, je bil pa pod žametkami bolj mrzel. user posted image  
Sem res ena user posted image , se mi je zdelo še pretoplo za žabice user posted image . Verjetno ga bom drugič kar v kombinezon dalauser posted image .

Drugače pa je ves čas štel drevesa in zijal levo ter desno, vmes sva ga nekaj popravljala noter, se je pa pritoževal. No, na ramenih je takoj utihniluser posted image , kot kaže je bilo bolj "dajmo očka, kaj se obiraš". Na poti navzdol ga je pa zrak povsem prevzel in je sede zakinkal.

Upam, da se bo investicija splačala, in da nad težo bremena ne bova prehitro obupala. Lažje ne bo nikoli. Vsaj ne pri tem letniku.user posted image

Jaz se poslavljam, fajn čvekajte!
Nočko!

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 9.11.2008 22:37:21 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
9.11.2008 22:38:35   
resnično srečna
ma ja...za v rukzak je najboljši kombinezon...pa dodatne nogavičke...ker je prekrvavitev nogic mal slabša...pa večkrat ga je dobro mal premaknit...vsaj jaz sem tako z Matevžem delala...je pa tud vedno zaspal v nahrbtniku...ampak on mi je tud na biciklu zaspal... 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
9.11.2008 22:40:43   
Krista28
Dober večer,

Evo, pri nas so otroci popadali dol, midva bova pa tudi....Smo imeli prav lep izlet....hm..Kostanjevica je res en tak lušten kraj...za en lepo sprehod po polotoku okoli cerkvic, grad je zeloo velik...skulpture so se pa dons prav lepo nastavljale soncu...Je pa verjetno v toplejših dneh bolj živahno. Se mi zdi da je bilo večina zaprto danesuser posted image Potem šli pa še po stol, kar se je izkazalo kar za orng obisk. Za kontro sprehodu po ulici smo šli lepo v gozd...ma je prav pasalo, potem pa še čvek...sem mislila da se ne bomo tolk zadržali, pa tudi z moškimi ni nič hitreje kot če se dobimo same..user posted image .Tomaž je  taka faca, kobaca ko ta velik po celem prostoru..itak da je najbolj zanimivo tisto, kar se ta večji igrajouser posted image user posted image . To bi morale vidt....Nadja in Tomaž na kolenih, Tomaž spelje, Nadja se pa gunca, pol pa na glavo doluser posted image user posted image Posadka hvala za gostolubje in upam da kmalu vrnemo...tisto z žrebičkom sem resno mislila... Doma smo takoj stolček sprobali in je mala čist zadovoljna...se je kar sama k mizi povleklauser posted image , Kristjan jo je sam gledal in se ji smejal...user posted image , ona pa sam lovila njegovo večerjo...

O nana09, lepo da si se javila, zdaj pa kar bolj pogosto kaj napiši....

Scorpio -.....gre za tisti kobinezonček iz Hoferja....vem da so ene rekle da ga niso dobile, sicer ga bom obrdžala in imela za rezervo...

Patronažna - pri nas niti ni obljubila da pride in je tudi ni bilo, ne prvič ne drugič...user posted image Moram jo pa sicer pohvalit, da je svetovna, in v prvem mesecu je hodila prve 14 dni vsak drug dan, potem pa 1x na teden do prve posvetovalnice. Prav tako prve preglede vse ona prijavi in zrihta, ti dobiš sam datum. Pa meni se je po CR zakompliciralo in me je napotila kar k P. pa mi je vse tam porihtala, da ni blo treba v Lj., pa rano mi je super oskrbela, pa glede dojenja zna tud fajn svetovat in ti da samozavest da se poslušaš in ne paničarišuser posted image user posted image Imamo pa prav izučene babce v Litiji za patronažne.

Jabolko, vrnjen ZSuser posted image

Aprilska, si te kar predstavljam, kako se ti je zataknilo ob izjavi moža...men bi se tud, pa bi se morala fejst potrudit tiho ostatuser posted image user posted image user posted image

Joan, kje pa ste bili? A ste za to, da mal opišemo poti ko bomo kam šli....zna bit fajn ideja za izlete potem še za druge...

Nile, upam da se Tia res kaj ne naleze in da se pretirano ne ščistiuser posted image

Darilo ob rojstvu - Prvič sem za rojstni dan dobila bolj bogato darilo (zlata zapestnica) in sem bila zelo vesela, me je pa vprašal kaj bi, da bom lepo nosila, drugič pa ni bilo ničesar...sem bila kar mal razočarana...saj nisem pričakovala toliko kot sem dobila prvič,  pa vseeno ...Letos tud za rd ni bilo drugega kot čokolada....mah..men je pa ful fora zanj najt darilo in se potrudit pa skombinirat...pa potem njegove učke ko odpira.....mah...

Varstvo - naša je bila včeraj pa je ful vredu prenesla. To je bilo prvič. Za naprej pa po potrebi, bomo vidl. Itak probava sama dva zrihtat. Jaz bi kak večer tud kam šla...kako pa takrat greste ven...a prej uspavate otroke in potem greste, al jih varuške uspavajo?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
9.11.2008 22:47:45   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ma ja...za v rukzak je najboljši kombinezon...pa dodatne nogavičke...ker je prekrvavitev nogic mal slabša...pa večkrat ga je dobro mal premaknit...vsaj jaz sem tako z Matevžem delala...je pa tud vedno zaspal v nahrbtniku...ampak on mi je tud na biciklu zaspal... 

Ja, ker se v ruzaku skoraj nič ne premikajo, je slabša prekrvavitev - ko so večji, te pa fajn v ledvica brcajo - smo mi bolj v toplejšem delu leta prakticirali, pozimi pa bolj na kratke variante, pa naša dva sta tudi spala in v ruzaku in na biciklu - me je enkrat en ata na biciklu dohitel, da mi je povedal, da mali zadaj spi, pa rečem, da vem, pa me je gledal, kot da sem serijska morilka - mislim, kaj pa naj, če mi je na poti domov zaspal, ob cesti postavim šotor in kampiram, dokler se ne zbudi???

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
9.11.2008 22:49:02   
resnično srečna
iiiiiiiiiiiii babe ker film na Pop TV...he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
9.11.2008 22:54:03   
JABOLKO3

Kateri pa je - se mi ne da riti dvignit in it v drugo sobo pogledat...

Neposredna povezava do sporočila: 3957
9.11.2008 22:56:06   
JABOLKO3
Ta naša Majčica je pa tudi posrečena, najprej napove debato, pol se pa polovico večera tušira, pol pa še polovico večera za nazaj bere... 

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
9.11.2008 22:57:15   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Oficir in đentelmen...mi stare koke se ga spomnimo kot zloooo romantičnega...Gere je pa itek višek moškega seksizma he he

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
9.11.2008 22:58:40   
Majček28
...no prebrala, mater ste mi naklofale....a lovimo 200-tko?

Ruzak, ja tud mi si ga želimo...samo prej mormo še doktorat narest predno se odločno katerga bomo kupil user posted image

Ketrin, tvoj možek pa res zna razvajati....takale pozornost je vredna več kot vsaka bleščeča stvar....važen je da se na kaj takega spomne in to še tko izvirno....a to je TM že imel ugrajeno al si ga nadgradila user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
9.11.2008 23:00:39   
anja.reb
Pozdravljene!

Sem nova na forumu, pa me zanima o čem teče pravzaprav beseda?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3961
9.11.2008 23:01:16   
Majček28
Jabček, prov imaš, neki provociram pol ma nč od mene...a veš kaj, zdej imam TV pa topija čist zase pa ne vem na katerga bi bolj prtiskala user posted image  ko se mi za nobenga ni treba borit user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
9.11.2008 23:02:12   
JABOLKO3
Jao - sem si zdajle tule en sladoledni kornet privoščila, pa ga ravno zmažem in pride MM rečt lahko noč in mi da lupčka, pa pravi - hm, zanimiva ta tvoja dieta, pozno zvečer sladoled, res zanimivo in se reži zraven - kako nesramno, a ne?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
9.11.2008 23:03:51   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: anja.reb

Pozdravljene!

Sem nova na forumu, pa me zanima o čem teče pravzaprav beseda?user posted image user posted image user posted image

Anja.reb dobrodošla med nami čvekicami...a o čem je dabata....rajš vpraši o čem ni user posted image
Trenutno kar mal za brez veze, če imaš ti kakšno vprašanje kar napiš pa dobiš čtivo user posted image
A i ti tud Aprilčica 2008?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu anja.reb)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
9.11.2008 23:03:53   
Krista28

Živijo!

Goska pri tašči je bila dobra, potem smo jo mahnili še na en daljši sprehod proti Zajčji Dobravi, potem pa domov. Je pa tašča ugotovila, da Jure zdaj že lepo sedi in da je to zato, ker je začel jesti tudi 'pravo' hrano (dokler je bil le dojen, je bil za kaj takega 'prešvoh')... saj nisem vedela, kaj bi odgovorila...

user posted image user posted image user posted image user posted image mo ste se pa nasmejal....al pa vsej z možem doma....tale je pa močna....saj meseci pa sedenje verjetni nimata nič skupnegauser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
9.11.2008 23:04:53   
resnično srečna

Jao - sem si zdajle tule en sladoledni kornet privoščila, pa ga ravno zmažem in pride MM rečt lahko noč in mi da lupčka, pa pravi - hm, zanimiva ta tvoja dieta, pozno zvečer sladoled, res zanimivo in se reži zraven - kako nesramno, a ne?

čista provokacija jabček ja...he he...zato se jaz ne spravim na dieto dokler ne bom nehala dojit pa da si v glavi ne odločim...k pol je hujšanje mala malca...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
9.11.2008 23:05:21   
JABOLKO3

Oficir in đentelmen...mi stare koke se ga spomnimo kot zloooo romantičnega...Gere je pa itek višek moškega seksizma he he

mmm, pol pa moram it malo pogledat... pridem še nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3967
9.11.2008 23:06:03   
Majček28
O Jabček tale tvoja taščica...za crknik.... (no, ne mislim na njo user posted image  )...kaj ti je pa govorila, ko si taprvega user posted image  dobila

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
9.11.2008 23:08:41   
Majček28
Še neki sem Nile dolžna....za družinski dvoboj....sem jim mail poslala pa ništa od toga tko da zdaj moram pa poklicat, bom ta teden

kva bomo razturale...vse jim bomo pobrale pol pa piknik za Aprilčke08 user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
9.11.2008 23:11:32   
JABOLKO3

čista provokacija jabček ja...he he...zato se jaz ne spravim na dieto dokler ne bom nehala dojit pa da si v glavi ne odločim...k pol je hujšanje mala malca...

ma, saj jaz tudi nisem na neki resni dieti, bolj kot predpriprava, da se malo navadim 'pravilnih' kombinacij...

Neposredna povezava do sporočila: 3970
9.11.2008 23:18:11   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

O Jabček tale tvoja taščica...za crknik.... (no, ne mislim na njo user posted image  )...kaj ti je pa govorila, ko si taprvega user posted image  dobila

Ja, ko je imel slabe 3 mesece, me je napadla, zakaj mu še nič za jest ne dam, da samo od mojega mleka se ne more pravilno razvijat, pa sem rekla, da pri pediatru priporočajo, da 6 mesecev samo dojim in da jih bom ubogala... ko je imel pa kakšnih 8 mesecev in se je začelo poletje in vročina, mi je pa rekla, da zdaj naj pa že neham dojit, ker mu ta 'sparjen mlek' gotovo ne naredi dobro...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
9.11.2008 23:26:12   
Majček28
sparjen mlek...ha ha ha....a pozim je pa v kockah user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
9.11.2008 23:27:00   
NiLe

Še neki sem Nile dolžna....za družinski dvoboj....sem jim mail poslala pa ništa od toga tko da zdaj moram pa poklicat, bom ta teden

pridna, pridna user posted image ... ma valda da bomo razturale, kdo bo ustavil 4 čveke user posted image user posted image user posted image ???
kva bomo razturale...vse jim bomo pobrale pol pa piknik za Aprilčke08 user posted image user posted image

Ej, Jabček, tale tvoja taščica ga pa ornk biksneuser posted image user posted image user posted image ... še dobro, da je zapopadel GH in da se bo končno začel razvijat. Mislim, halooo!!!

A zdej ste pa vse zbežale kjut Ričarda gledat??? Ja, ful lep film, pa Gere je tooook fejst ... mmmmm ... ampak ga bom izpustila, se je prepozno začel ... pa še tele reklame mi gredo na user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
9.11.2008 23:27:13   
scorpiogirl
še jst, še jst user posted image
sej mi bote itak vse spat ušle, k tolk časa tole berem ... pa vmes še mal Gera škilim user posted image

Krista, sem ti ZS poslala
Ruzak ... sicer še ne razmišljamo o tem ... nismo kakšni pohodniki user posted image se pa da zgodit, da naju kaj piči, pa bo tud to treba imet user posted image

Darilo ob rojstvu ... sva se z MM o tem pogovarjala že prej in sem mu povedala, da bom jst imela svoje darilo user posted image in nč ne rabim ... pa me je vseen presenetil s srebrnim prstančkom. pa revež ga je moral dvakrat it zamenjat, ker mi je bil premajhen (očitno je blo vseen kar nekej vode, čeprav sm mislila, da je ni), zdej sem ga morala pa na drug prst dat, da ga ne zgubim user posted image pa pospravljeno je blo vse, sta s taščico zgloncala stanovanje ... je bil tudi cel mesec doma in naju pedenal ... pa tudi zdej lepo skrbi za naju, je ful priden tud v kuhinji, pa pospravlja tudi ... zdej ga že skor preveč hvalim, mu bo špehec še rastel user posted image
to sem hotela rečt ... mi je mimo drugač tole, da kao "mora" nekaj prinest. poznam pa nekaj takih ptičk, ki so prepričane, da s tem, ko rodijo, naredijo samo svojemu dragemu uslugo in morajo bit za to "plačane". moje mnenje, seveda user posted image

Srečka, si me razveselila user posted image sej upam, da se kmalu vidimo ... te zagotovo prej spomnim, da ne ostanem brez user posted image
pa upam, da Izo neha matrat, karkoli jo že matra (če noče žličke, pomoje res zobki) ... da se kmal pokažejo biserčki, pa bo spet ista stara Iza user posted image

joj, naše uspavanje danes je blo pa krneki user posted image že ob pol 7h ves tečkast ... ga spravim v posteljo, prižgem uspavanke in grem ven ... pa slišim smejanje, pogovarjanje ... dela ene akrobacije po posteljici user posted image nič zaspan, seveda ... no, se nisem dala (tega, da ostanemo v spalnici, ko se gre spat, se pa res držim), pa je počasi ratal tečkast in zaspan ... zaspat pa ne user posted image pa je že skoraj spal ... grem ven, spet jokcanje ... no, sem ga vseeno mal dvignila in pocrkljala (drugače ga samo pobožam, primem za rokico, polupčkam, pokrijem ...), potem je pa kar zaspal. pa bo najbrž tja do polnoči klasika ... javkanje na 10, 20, 30 minutk (različno), potem sledi flaška (tud za en obrok ni več mleka user posted image ), no, tisto spanje pa kar mine brez javkanja, ko je bujenje, je treba spet jest user posted image

Ketrin, upam, da je Kaja ugotovila, kako je fajn ponoči spat user posted image

Varstvo ... jst sem malega že parkrat dala za kakšno urico moji mami za pazit. se fajn znajde (no, tud ni še tolk daleč, ko je bil naš tamal majhen, pa pri štirih otrocih ne pozabiš kar user posted image ), tko da mi ga ni problem pustit. za kakšno bolj nočno varianto pa še nismo poskusili. mogoče konec meseca, ko praznujem ... bi si lahko z dragim privoščila mal razvajanja user posted image
je tudi naš mali precej navezan name (kako pa naj bo drugače, če smo skoz z njimi ... pa jst sem tud nanj user posted image ). v stajici je kul, če je hiper dobro razpoložen al pa, če mimo paradirata pes in mačka user posted image tud pri drugih je v naročju super, če ne vidimo pa slišimo mamice ... je pa mamino naročje daleč najboljše (mehko precej, mogoče zato user posted image ). pa men to kar paše user posted image user posted image

ma, zdej tole objavim (sem se spet razpisala ... ne znam kratko in jedrnato, sorči user posted image ) ... pa bo spet nova stran, če niste že vse popadale vodoravno

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
9.11.2008 23:31:38   
scorpiogirl

Ja, ko je imel slabe 3 mesece, me je napadla, zakaj mu še nič za jest ne dam, da samo od mojega mleka se ne more pravilno razvijat, pa sem rekla, da pri pediatru priporočajo, da 6 mesecev samo dojim in da jih bom ubogala... ko je imel pa kakšnih 8 mesecev in se je začelo poletje in vročina, mi je pa rekla, da zdaj naj pa že neham dojit, ker mu ta 'sparjen mlek' gotovo ne naredi dobro...

joj, Jabček, sej sliši se tole ful smešno user posted image ... sam si pa predstavljam, da se ti mal iz ušes kadi, ko ti kaj takega servira user posted image
no, vidiš ... zdej, k Jurček tud "pravo" hrano je, pa najbrž tud hodi že pa teče ... user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?