scorpiogirl
|
še jst, še jst sej mi bote itak vse spat ušle, k tolk časa tole berem ... pa vmes še mal Gera škilim Krista, sem ti ZS poslala Ruzak ... sicer še ne razmišljamo o tem ... nismo kakšni pohodniki se pa da zgodit, da naju kaj piči, pa bo tud to treba imet Darilo ob rojstvu ... sva se z MM o tem pogovarjala že prej in sem mu povedala, da bom jst imela svoje darilo in nč ne rabim ... pa me je vseen presenetil s srebrnim prstančkom. pa revež ga je moral dvakrat it zamenjat, ker mi je bil premajhen (očitno je blo vseen kar nekej vode, čeprav sm mislila, da je ni), zdej sem ga morala pa na drug prst dat, da ga ne zgubim pa pospravljeno je blo vse, sta s taščico zgloncala stanovanje ... je bil tudi cel mesec doma in naju pedenal ... pa tudi zdej lepo skrbi za naju, je ful priden tud v kuhinji, pa pospravlja tudi ... zdej ga že skor preveč hvalim, mu bo špehec še rastel to sem hotela rečt ... mi je mimo drugač tole, da kao "mora" nekaj prinest. poznam pa nekaj takih ptičk, ki so prepričane, da s tem, ko rodijo, naredijo samo svojemu dragemu uslugo in morajo bit za to "plačane". moje mnenje, seveda Srečka, si me razveselila sej upam, da se kmalu vidimo ... te zagotovo prej spomnim, da ne ostanem brez pa upam, da Izo neha matrat, karkoli jo že matra (če noče žličke, pomoje res zobki) ... da se kmal pokažejo biserčki, pa bo spet ista stara Iza joj, naše uspavanje danes je blo pa krneki že ob pol 7h ves tečkast ... ga spravim v posteljo, prižgem uspavanke in grem ven ... pa slišim smejanje, pogovarjanje ... dela ene akrobacije po posteljici nič zaspan, seveda ... no, se nisem dala (tega, da ostanemo v spalnici, ko se gre spat, se pa res držim), pa je počasi ratal tečkast in zaspan ... zaspat pa ne pa je že skoraj spal ... grem ven, spet jokcanje ... no, sem ga vseeno mal dvignila in pocrkljala (drugače ga samo pobožam, primem za rokico, polupčkam, pokrijem ...), potem je pa kar zaspal. pa bo najbrž tja do polnoči klasika ... javkanje na 10, 20, 30 minutk (različno), potem sledi flaška (tud za en obrok ni več mleka ), no, tisto spanje pa kar mine brez javkanja, ko je bujenje, je treba spet jest Ketrin, upam, da je Kaja ugotovila, kako je fajn ponoči spat Varstvo ... jst sem malega že parkrat dala za kakšno urico moji mami za pazit. se fajn znajde (no, tud ni še tolk daleč, ko je bil naš tamal majhen, pa pri štirih otrocih ne pozabiš kar ), tko da mi ga ni problem pustit. za kakšno bolj nočno varianto pa še nismo poskusili. mogoče konec meseca, ko praznujem ... bi si lahko z dragim privoščila mal razvajanja je tudi naš mali precej navezan name (kako pa naj bo drugače, če smo skoz z njimi ... pa jst sem tud nanj ). v stajici je kul, če je hiper dobro razpoložen al pa, če mimo paradirata pes in mačka tud pri drugih je v naročju super, če ne vidimo pa slišimo mamice ... je pa mamino naročje daleč najboljše (mehko precej, mogoče zato ). pa men to kar paše ma, zdej tole objavim (sem se spet razpisala ... ne znam kratko in jedrnato, sorči ) ... pa bo spet nova stran, če niste že vse popadale vodoravno