Jo@n
|
Hojla, mi smo se tudi imeli fino, dopoldanska jeza na MM se je po dobrem kosilu kmal razkadila, pa smo jo mahnili ven na sonček. J je užival, štel drevesa ob poti, midva pa sva izmenično švicala pod ruzakom. V planinski koči mso srečali še našo babico, se pogreli in okrepčali, na poti nazaj proti avtu pa je mali princ kar sede zaspal. Ja, svež zrak pa malo mraza dela čudeže. Doma je bila potem še pol urna kitica, v mižalah pa je od malo pred osmo. Sicer je imel prejle kratek tajmaut, pa mislim da še sam ni vedel, zakaj točno je zasitkal. Darila ob rojstvu: MM se je izkazal z darilcem, ki bi moralo biti presenečenje, saj me je čakalo doma, pa se je moja mami že na obisku pri meni v P nekako zagovorila, da ji je pokazal, kaj mi je kupil . Ah, te mame... Sem bila pa darila zelo vesela in ga z veseljem nosim, kpljeno pa je bilo samoiniciativno. Pričakalo naju je tudi pospravljeno stanovanje, šopek in baloni. Hja, tako je pri prvem... Spanje in nespanje: veseli me, da je Kaja ugotovila, da se lahko ponoči še kaj drugega počne, kot le nagaja mamici. Le tako naprej. Nile, morda se je pa Tii po zadnjem zaštofanju rit odvezala, in se ni ničesar nalezla od tebe? Pozdravi se Srečka, zanimivo je brati Izine kopalne prigode, ampak zdaj me je pa malo strah, da me v bazenu kaj ne prehiti? O navezanosti naših škratov pa ne bom pisala. Babice se javljajo za pestovanje, za kakšno daljše varstvo ali uspavanje še ni bilo ponudbe, bova kot kaže morala sama vzet stvari v roke. Se je pa naš zadnje čase malenkost navadil, da lahko celo za pult v kuhinjo skočim in ni koj dretja (trkam, trkam), pa upam da tako tudi ostane. Ker nekaj časa nazaj je bil to pravi obup. Pa sem rekla, da ne bom pisala Toliko na kratko od mene, vsem eno mirno nočko!
|