Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 11:12:22
|
|
|
|
anita goitan
|
dann, meli obiske zatoo več ksno Vibrator je, ja orkodio babe a n veste kaj je Vibrator , jaooooo ccc
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 11:14:48
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Daja, cela katastrofa tole s pediatrično. Upam, da nam ne bo treba biti nič tam.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 11:44:02
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi14 in tinka14 a to je dolžina, ki jo zahtevata ali kaj drugega pomeni? Grem našga 14+ čakat.. rečmo. ampak to je blo podzavestno napisan . matejči, fajn si!! js mam tut dons generalno in peciv sem spekla, ker čez 3 ure dobim SEDEM SOŠOLK IZ sš NA obisk. ojoj. gužva bo. in dež spet. tk da zvečer ali ju3 kaj več povem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 11:56:31
|
|
|
|
anita goitan
|
uf sonček je, juhu mi spali fajn, kot običajno sva se 3x futrale Zdej laufa pralni u ta drugo, pa še 1x bo Men se pa nič ne ljubi, to bo vse pa še en vic: V nebesih se srečajo trije frišni angelčki. Pogovarjajo se, kako je kateri umrl. Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu." Drugi: "Sem iz Nemčije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, športne feltne, športni amortizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu." Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sam boljšega Audija, kot ga ima sosed, in umrl od lakote!"
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.11.2008 12:06:29 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:05:05
|
|
|
|
karmar
|
Zoja Miša rade volje bi dala gor kako slikco, ampak ko sem jo zadnjič na shr<ni.si dala gor, je bla čez cel forum RR. Sej veš kako pravijo- da najhujša naravna katastrofa, ki se lahko zgodi računalniku je...ženska. No, zame to skoraj velja. lahko pa vidiš na tem linku pojdi pod slike.. http://sl.netlog.com/karmenCar
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:06:29
|
|
|
|
tinka14
|
in... kam gremo danes na martinovanje??? dam za liter al pa dva!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:07:33
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar Zoja Miša rade volje bi dala gor kako slikco, ampak ko sem jo zadnjič na shr<ni.si dala gor, je bla čez cel forum RR. Sej veš kako pravijo- da najhujša naravna katastrofa, ki se lahko zgodi računalniku je...ženska. No, zame to skoraj velja. lahko pa vidiš na tem linku pojdi pod slike.. http://sl.netlog.com/karmenCar aha sem vedla kira si, pule poznaš Alenko Ilenkarsko, no zdej je Vidmar?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:07:52
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar Zoja Miša rade volje bi dala gor kako slikco, ampak ko sem jo zadnjič na shr<ni.si dala gor, je bla čez cel forum RR. Sej veš kako pravijo- da najhujša naravna katastrofa, ki se lahko zgodi računalniku je...ženska. No, zame to skoraj velja. lahko pa vidiš na tem linku pojdi pod slike.. http://sl.netlog.com/karmenCar morš bit na netlogu včlanjen, da lahka vidiš tvoje slikce! škoda.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:09:30
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: karmar Zoja Miša rade volje bi dala gor kako slikco, ampak ko sem jo zadnjič na shr<ni.si dala gor, je bla čez cel forum RR. Sej veš kako pravijo- da najhujša naravna katastrofa, ki se lahko zgodi računalniku je...ženska. No, zame to skoraj velja. lahko pa vidiš na tem linku pojdi pod slike.. http://sl.netlog.com/karmenCar morš bit na netlogu včlanjen, da lahka vidiš tvoje slikce! škoda. ja sm glih tla napisat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:14:53
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Teja je spala do 9h , pojedla, ga nakidala in spet zaspala. Tortica je nafilana, zdaj pa moram nekaj na marcipan narisat. Pa še plakat za v vrtec moramo danes naredit, ker gremo jutri k moji sestrici na RD in ne bo cel dan nič. Je že Natzy povedala, katera sem jaz, tako da ne bom spet slikce popala. Zoja Miša, ti si resno mislila Trojane? Sem mislila, da se hecaš , sorry. Pa misliš, da bi se lahko kam stisnile, če bi nas blo kaj več? Men je itak važno, kako je vreme, sem za v sneg zajec. Nič, grem delat, pa še pasulj moram za južno skuhat, zase pa ene makarončke. Naty, ko boš pospravila, pa pridi še k meni, pa lahko samo površinsko pospraviš, ne rabiš generalne delat . smeškoti: meni noče več odpreti strani, kjer so bili eni danski al švedski smeškoti. Vam odpre? Ima katera še kake druge?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:16:00
|
|
|
|
karmar
|
ježš pa včlanite se in bomo pol lahko komentirali slike in video posnetke po dolgem in počez, ostalo pa tukaj na forumu, A? Če bi katera rada postala članica mi lahko na ZS posreduje mail, da ji pošljem vabilo. Anita ja, seveda poznam Alenko. Fajn punca je. In sestre ima tudi uredu.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:17:19
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar ježš pa včlanite se in bomo pol lahko komentirali slike in video posnetke po dolgem in počez, ostalo pa tukaj na forumu, A? Če bi katera rada postala članica mi lahko na ZS posreduje mail, da ji pošljem vabilo. Anita ja, seveda poznam Alenko. Fajn punca je. In sestre ima tudi uredu. no puole se poznave , a, alenka bla moja sošolka u Wajdušni Ma sej si slikce vidla
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.11.2008 12:18:55 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:25:23
|
|
|
|
karmar
|
Ma nejsm vidla duobru. Imm dioptrijo, vejš pokaži mi kšno bel veliko sliko.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:50:18
|
|
|
|
tejkaz
|
Jaz sem tasredinska šibam, imam delo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 12:54:54
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar Ma nejsm vidla duobru. Imm dioptrijo, vejš pokaži mi kšno bel veliko sliko. ma ti mal po forumu prečekirej sej jih skuz hor dajem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 13:46:35
|
|
|
|
matejchi
|
Zoja a si tudi ti predlagala Trojane? Mislim, da se ne bi sekirali preveč, če bi tam sedeli... bi vsaj kelnarji mal počivali in bi lahko Erin mirno ritke pofotkala.. Zoja tudi tvoj ticker je "pokvarjen".
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 13:51:36
|
|
|
|
anita goitan
|
grem mal vozičat dokler se n usuje ja sm že nazaj, dež
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.11.2008 14:03:29 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 14:27:18
|
|
|
|
Vilika
|
Pozdravček! Moja dva imata sedaj popoldanski počitek, jaz sem pa na hitro sem skočila, da vidim kaj dogaja. In kot vsak vikend, je tudi tokrat bolj švoh. Al smo pa včeraj preveč čvekale pa je zdaj zmanjkalo besed Matejchi - si imela prav, ni blo potem nič konkretnega z lubitom. Zastonj mečkanje Naty - hvala ti, ker si še mene pokazala Še mojih par fotk - so podobne kot ostale... Grem poskusit še jaz malo očke zapret - vreme je itak za en klinc.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 14:32:28
|
|
|
|
majči22
|
Ma k sm pregledala vse slike od vašega srečanja mi je kr hudo, da se nisem mogla udeležiti. Ste pa bile prava atrakcija. To bi lahko Mercator že kej sponzuriral. Mislim, da tok mamic in dojenčkov pa še ni bilo na kupu. Na naslednje srečanje moram pa tud sama pridit. Moram priznat, da sem si vas kar tako nekak predstavljala, kot ste na fotografijah. vse ste res luštne vidit. No, da avgustovčkov sploh ne omenjam. No sam maste pa pridne otročke, da so tako dolgo zdržali, naša mislim da nebi Bi verjetno po pol ure že šibale domov.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 15:09:33
|
|
|
|
karmar
|
no, da poskusim mojo pikico prlimat. Če bo preveliko bom pa zbrisala. hahaha je bla čez cel forum!!! Na kakšno velikost jih stavite?
< Sporočilo je popravil karmar -- 8.11.2008 15:13:03 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 15:10:19
|
|
|
|
andrejaboris
|
Sem že sama z otroci in Gajka sem za srečanje jaz ziher pridem!!! Zdaj pa samo . Ne vem kaj mi je. Saj bo grem nekaj delat da se zamotim. SE pol javim babike !
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 15:18:58
|
|
|
|
karmar
|
andrejaboris sej nisi sama- vsi mi smo s tabo .
< Sporočilo je popravil karmar -- 8.11.2008 15:20:13 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 15:23:28
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar no, da poskusim mojo pikico prlimat. Če bo preveliko bom pa zbrisala. hahaha je bla čez cel forum!!! Na kakšno velikost jih stavite? na 320,pa kljukico moraš dati v tisti kvadratek levo,ker drugače ne bo pomanjšalo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 15:43:43
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hvala karmar. Saj ne vem zakaj mi je tak hudo. Saj sem bolj taka cmerika samo zdaj so še verjetno malo hormoni prisotni. Jutri bo že bolje. Upam Vidim kak ste se fajn imele na srečanju. Vas je prav lepo za videt in spoznat še face zraven. Upam da vas še jaz kdaj spoznam. Še kandidatk za srečanje 26.11. ob 11 v City centru v Celju!!! Za zdaj smo: Gajka Zoja MIša Andrejaboris Katera še?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 15:47:12
|
|
|
|
karmar
|
miškolinček hvala
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?