|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
8.11.2008 6:42:45   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Dobro jutro.... Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bla eno samo hranjenjeuser posted image user posted image user posted image . Sem kar ob petih vstala, ker ne morem več ležat. user posted image user posted image Jst bom mogla res na eno masažo zarad tega mojga križa user posted image

Danes imam v načrtu bolj generalno pospravljanje. Ampak zaenkrat samo "v načrtu" user posted image user posted image user posted image

Si me prehitela.

Kaj naj ti rečem glede neprespanih noči. Nimam besed. user posted image user posted image user posted image

Pa še to sem ti hotla povedat, se ti bo Zara oddolžila čez par let, ko ti ne bo treba pospravlat.

Glede pospravljanja je tudi pri meni v načrtu, bomo videli, kdaj ga bomo izvedli. user posted image user posted image user posted image

Pa še likanje me čaka. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.11.2008 8:08:32   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

[
Ma ne seri!!! Kaj pa pol pomeni pri meni 02user posted image ? No ja, moj bi rekel, da je važna tehnika in ne dolžinauser posted image user posted image user posted image , pa prav mu damuser posted image

sam kaj pol ima res 02? Ker tako pravijo tisti, ki nimajo premoženja. ..user posted image  ( smeška sem dodala zato, da ti pokažem da sem se kar sama po ksihtu )

Sayuri blizu Renč sem- v Oševljeku... to je nekako tako kot da bi rekla da sem iz Sp.Kungote user posted image

Danes sem se pa zbudila ob 5:30. Na levi je spuščal glaaasne rafale moj dragi, iz desne se je pa Urša napenjala in sračkala in rafale spuščala... Lep začetek dneva, ni kaj. Pol sem pa vstala in napravla možu panine za čez dan, ker gre na eno tekmovanje in ga ne bo do večera. Kaj naj počnem?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.11.2008 8:36:31   
matejchi
karmar pridi v Kamnik..
user posted image
Vilika samo zaporedje si mal pomešala. Od leve bella02, arait, nevaeva in Naty 13 in glava od Zoje Miše (v ospredju).
Pa pusti dragega na miru, če je ravno prišel s pirom v riti, ker če se ga lotiš ne bo mogel v Šiški ven, pol se boš pa pri avgustovkah 09 pofočkala user posted image
Bella02 voham vonj po torti, da je dobra pa sploh ne dvomim.. Za naslednje srečanje jo bomo pri tebi naročile.. kaj pravite ostale?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.11.2008 8:41:53   
karmar
matejchi kaj bi se me rada rešla?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.11.2008 8:46:47   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Tinka včeraj je en igralec v ansamblu zmanjkal... prestavljeno na danes... pa tri ponovitve bodo...

ja cel den že čakam na odgovor, zdej mi pa sploh ni blo jasn kaj to pišeš, potem ko mi prebliskne pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fajn igrajte!!! mogoče bomo tut mi kako igro danes mel...user posted image user posted image

če bo šlo tako naprej in pri vseh nas tukaj....sej veš- več glav ....več ve. A-a, napaka.  Več glav.......grupač. Sam na različnih koncih. Lohk bi se organizirali za danes zvečer? Ko je ravno sobota?

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.11.2008 8:46:51   
miškolinček
Dobro jutro,

mi smo boljši,vročine ni več,upšam da je tudi ne bo,zgleda da je bila res reakcija na cepivo.

Vilika
Pa pusti dragega na miru, če je ravno prišel s pirom v riti, ker če se ga lotiš ne bo mogel v Šiški ven, pol se boš pa pri avgustovkah 09 pofočkala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moreš iz svoje kože kaj,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si v živo tudi tako zgovorna in vedno najdeš komentar? Mi je žal da te nisem spoznala.

Zdaj mi pa še povej kako glasujem zate(za slikco),vedno ko odprem tvoj link spodaj,mi napiše da sem že glasovala pa nisem naredila drugega kot odprla stran,..a je to to?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.11.2008 9:20:36   
gajka
Dobro jutro!

Za vse tiste firbce, ki vas ni bilo na srečanje, tule sva pa midva z Rokom:
user posted image
(c) Naty13

Naty13 - hvala za fotko, sem jo že kar sama objavila.

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.11.2008 9:21:22 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.11.2008 9:23:06   
gajka

Karmar ja pili smo Jagermaistra, da tamali nimajo krčev pol, ker je za želofc.
Pa nekaj rdečega je Anita prinesla, otroci so pa lizalke z okusom Cola imeli, ker po jagodnih bi najbrž alergijo fasali.

user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.11.2008 9:35:06   
gajka
No, pa dajmo kar začet...

*** Srečanje v Celju ***

City Center, 26.11.2008, ob 11h

Zbiramo prijave!

Tako. Časa, da si izborite avto, je več kot dovolj. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.11.2008 9:36:59   
sandra123
Jutro punceuser posted image , me veseli, da je zmenek v Lj uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image , slikce so čudovite, otročki pravi angelčki, Erin, tvoj Tilen ful zažiga na fotki - kot direktor se drži user posted image user posted image user posted image user posted image ...malo heca - čudovita sta...Gajka, nasmejana kot vednouser posted image , ostale pa tudi...to ste morale biti atrakcija user posted image user posted image user posted image user posted image ...15.babnic na kupu user posted image user posted image user posted image , saj ni čudno, da je tako deževalo cel dan user posted image ...Mi je kar žal, da se nisem mogla udeležiti srečanja...morda naslednjičuser posted image ...

Naša noč danes veliko boljšauser posted image , Taja zaspala ob 19.30, budnica ob 4.45, pa do 7.30, Teja 20.30 - 2.45......pa do 7.15user posted image user posted image user posted image user posted image ....
No, mi imamo pa danes 3.meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.11.2008 9:39:22 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.11.2008 9:39:37   
miškolinček
Eno vprašanje: Ena (ne vem katera) je enkrat omenjala da bo naredila kolendar s lastnimi slikami (al nekaj podobnega,upam da nisem kaj pobrkljala), zanima me kako se to naredi in če mogoče katera ve kje...??

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.11.2008 9:41:20   
Erin
Jutrooooo user posted image user posted image user posted image

Naš poba je bil včeraj takooooooooo zmatran da je spal ob 20.30 - 8.30..  12 ur!!! Sem ga zjutraj hodila gledat če je vse uredu.

PA včeraj zvečer je masažica padla..user posted image user posted image user posted image sam kaj ko je bilo treba desca skoraj da ne prisilt k temu... No potem je pa kar sam podaljševal in sem namesto željenih 15 min dobila 40 minuser posted image Oooooo paše... kako bo šele ko bom šla na tajsko (a kakšna je že) masažo na Bled user posted image

http://www.thai-bled.com/si-thai-massage-center-bled-slovenia-pricelist.html
- mi bo moj kupil še za roj.dan in preteklo NL..kako je zgodenj a??user posted image
Mali nekaj poje sedaj pod igralom user posted image pišuka kake zvoke dela ta pobuser posted image user posted image

No čez kako uro pa grem k babici na praznovanje... malo v naravo (živi na taki idilični lokaciji- sredi gozda- samo še vovk pa rdeča kapica manjkatauser posted image )...Spet bo cela familija na kup in moje roke malo prosteuser posted image user posted image

Punce dajte še ostale slikce pokazat nooooooooouser posted image

Naslednje srečanje - veljauser posted image   Torej KDAJ NE MORETE??user posted image

Ja samo naš se pa res drži kot direktoruser posted image - naty, sandra, dobra primerjava... ta bo še komandiral user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.11.2008 9:47:46   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jutrooooo user posted image user posted image user posted image

Naš poba je bil včeraj takooooooooo zmatran da je spal ob 20.30 - 8.30..  12 ur!!! Sem ga zjutraj hodila gledat če je vse uredu.

Ojej,to pa je bila krasna noč. Priden poba

PA včeraj zvečer je masažica padla..user posted image user posted image user posted image sam kaj ko je bilo treba desca skoraj da ne prisilt k temu... No potem je pa kar sam podaljševal in sem namesto željenih 15 min dobila 40 minuser posted image Oooooo paše... kako bo šele ko bom šla na tajsko (a kakšna je že) masažo na Bled user posted image

user posted image user posted image user posted image za atija

Ja samo naš se pa res drži kot direktoruser posted image - naty, sandra, dobra primerjava... ta bo še komandiral user posted image user posted image user posted image

On že ve da je že zdaj glavni pri hiši, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.11.2008 9:48:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Eno vprašanje: Ena (ne vem katera) je enkrat omenjala da bo naredila kolendar s lastnimi slikami (al nekaj podobnega,upam da nisem kaj pobrkljala), zanima me kako se to naredi in če mogoče katera ve kje...??

Delajo to tudi v DM in fotostudijih.. Jaz bom nesla v DM ali pa foto GM tukaj pri nas.user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.11.2008 9:54:22   
Erin
miškolinček - skoda res da te ni bilo... bi te bilo fajn vidtuser posted image user posted image Pa drugič.. Samo da ste boljšeuser posted image

Teja & Taja - ČESTITAM  ZA 3 MESEC!!!

user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.11.2008 10:00:07   
matejchi
Jaz bom mojegatut k frizerju poslala.. Erin ga je in so ga ostrigl in zgleda so mu tut "lajtngo" skrajšal, da jo je zvečer mhm ..tut masiral (Erin a si šla pol na obisk al je bil on pri tebi... user posted image ). Mu je potegnilo a ne, da nam to paše... naj še kakšna kaj napiše, pa bom pol pustila tam odprt, ker včasih pa vrže moj oko na kak post...

Miškolinček ja mislim da lahko res samo enkrat glasuješ. čeprav eni nabijajo ful, kako pa ne vem...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.11.2008 10:03:38   
matejchi
Anita kaj če bi ostalim, ki jih ni bilo na srečanje.. razložila kaj je Vibrator... da ne bo kdo mislil koliko ima tejkaz časa.. 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
8.11.2008 10:04:49   
matejchi
Ja hočemo še slikic!!

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 343
8.11.2008 10:16:23   
miškolinček
Miškolinček ja mislim da lahko res samo enkrat glasuješ. čeprav eni nabijajo ful, kako pa ne vem...

že že,sam jaz nisem nič glasovala,samo stran sem odprla,..razen  če sem s tem ko sem jo odprla tudi glasovala,to me zanima

pa mi imamo isto dudo

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
8.11.2008 10:17:22   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

miškolinček - skoda res da te ni bilo... bi te bilo fajn vidtuser posted image user posted image Pa drugič.. Samo da ste boljšeuser posted image

saj naslednjič pa pridem.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 345
8.11.2008 10:17:28   
Erin

Jaz bom mojegatut k frizerju poslala.. Erin ga je in so ga ostrigl in zgleda so mu tut "lajtngo" skrajšal, da jo je zvečer mhm ..tut masiral (Erin a si šla pol na obisk al je bil on pri tebi... user posted image ). Mu je potegnilo a ne, da nam to paše... naj še kakšna kaj napiše, pa bom pol pustila tam odprt, ker včasih pa vrže moj oko na kak post...

user posted image
Sem šla kar jaz na obiskuser posted image user posted image user posted image   Pri meni je mali že spal user posted image

Meni tudi napiše da sem že glasovala...sem že nekajkrat poskusila pa vsakič isto. Zgleda da lahko samo 1x..edin če se s proxiji poigraš- IP računalnika zamenjaš pa lahko večkrat glasuješ..samo sem že mal pozabila kako to gre.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 346
8.11.2008 10:22:20   
tatly
oj.vse ste fulll lepe pa vasi malcki tudi sem si vas cist drugace predstavljala...erin zdaj se mi pa res zdi da ti je tilen full podoben

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 347
8.11.2008 10:40:58   
Ryssa
Kak ste ble fajne na srečanju, mi je tak žal ko ne morem prit. Pa še celjski datum je tak, za mene nemogoč user posted image
Zdej vas pa za večino vem kok zgledate user posted image user posted image

Teja&Taja user posted image user posted image user posted image za 3 mesece

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Ja Ryssa, bo kar držalo ! Tam sem se najprej pogovarjala s sorodnico od v.d. moža ( ), ki dela na tistem oddelku, nato pa še z dvema nosečkama, ki sem ju spoznala v tistih vsakodnevnih CTG "tretmajih". Sicer sem se pa vedno kje s kom pogovarjala. Dosti zelo zanimivih punc sem srečala, vendar sem menda samo tri potem še videla. Malo se mi zdi ja, da sta bila nekaj časa še dva tam na stolih. Torej si bila ti. Pa se nisva morda kdaj kje spodaj na CTG srečale? Kaj si ti takrat šla domov ali si ravno prišla?.....OK, saj si bova podrobnosti na CE srečanju povedale, ki bo verjetno kmalu?!

No, pol sem imela prav. Nisem te pa nikjer prej videla.
Sem šla pa pol v nedeljo domov, ti si pa menda takrat prišla. Sem čakala tam da mi dajo izvide.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 348
8.11.2008 11:08:25   
Zoja Miša
Jutro, oz. že dan! Hvala za kavico, res jo rabim. Pa naše noči niso niti tako slabe, ampak jaz sem pa tako zaspana! Spali od 22-3. In potem od 4-7.15. Se je pa ponoči ful z zvezdico zaspanko pogovarjala. Jaz sem pa kar user posted image  zraven, a od sreče, ker je tak cuker naša tamalauser posted image .

Vidim da ste še vedno pri srečanju! Lepo da vem je moj predlog všeč! Jaz mislim, da bi se nekje okoli 15.12. morale dobiti, kasneje bo že vse novoletno. Trojane, mogoče bi šlo, če bi prej poklicale in se zmenile, če nas sprejmejouser posted image . Če pa ne, pa nekje v Celju, kaj menite??

Naty, kamot me lahko pripopaš, sem bila že žalostna, da mene pa niuser posted image user posted image . Jaz bom tudi tebe, sem vaju z Joštom kar večkrat poškljocalauser posted image .

Sayuri, hvala za kavico. In veselo čiščenje. Generalno? Kaj je že touser posted image

Matejchi, vidim, da dobro spremljaš in me poznaš tudi od zadajuser posted image . Kako je pasal kapučin? Dišalo ni nič.user posted image

Gajka, jaz sem za! Me lahko napišeš. user posted image  Kaj pol sem brez veze to o Trojanih pisala?user posted image

Sandra čestitke za 3 mesece user posted image . V Celje boš pa prišla, a ne?!

Erin vidiš, večkrat ga moraš takole v svet peljati, pa spi pob!user posted image

Slikice pripopam. Upam, da mi še danes uspe.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.11.2008 11:12:15   
Zoja Miša
Krmar, tvoj ticket je star. Daj nam tvojo princesko na ogled vsaj na ticketu.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?