bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Ne vem kaj pomenijo tile vaši komentarji al ste pričakovale Maxa Modica al Salome al .. Cicciolino (karmar?) IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi14 in tinka14 a to je dolžina, ki jo zahtevata ali kaj drugega pomeni? Ma ne seri!!! Kaj pa pol pomeni pri meni 02 ? No ja, moj bi rekel, da je važna tehnika in ne dolžina , pa prav mu dam IZVIRNO SPOROČILO: daja27 Preveč čvekate, da bi vas lahko komentirala, niti prebrat vas ne morem sproti. Mi je pa kar malo žal, da sem zamudila srečanje. Mogoče naslednjič, če me marate in ne bom 13. prase. Lej, ne boš, saj nas je bilo danes 15, drugič pa morda še kaj več, tako da ne boš 13. prase Trojane? Lokacija kul, sam dvomim, da nas bodo tam tolk na kupu gledal. Ko bomo me čvekale, bodo oni ob zaslužek za cca 50 kremšnit, ker ne bo prostora za ostale. Pa me se ne bomo spokale po eni urci . Zdi se mi ta današnja varianta uredu, imajo vse: prostor, igralnico (kmalu se bomo preselile tja, ne bomo sedele za mizami) in garažo, kar je danes že prišlo prav . Zoja Miša, Kaja Lina ima občudovanja vredno frizuro andrejaboris, smo me s tabo, kar večkrat se nam pridruži anita, ne klič tejka, naslednjič pa ti pripelješ naty, a ne? nevaeva, naj ti kavica tekne gajka, druga čokolada ni bila dobra, jo je bilo potrebno takoj uničit . Jo bom mogla še kupit, da se odločim, ali mi je všeč ali ne. Sem v dvomih (skor tako dobra kot Francetove češple ). Svečko bom pa tolk prižgala, da občutim cimet . Kot da bi vedela, za koga je darilo, ne bi mogla bolj zadet Ma, prav vse ste kul in sedaj bo to čvekanje še bolj pristno. Bi blo pa res fejn, da se večkrat dobimo. Seveda vse ne bomo mogle vedno, bo pa še kaka druga prišla. Morda je le petek najbolj zoprn zaradi gužve na cestah, posebno za smer Kočevje, pa že sama obvoznica je zabasana. No, midve s Tejo sva po kosilu jedli in je zaspala, ob 5h pa smo šli še na obisk k moževemu bratrancu. Teja je bila skoraj skoz zbujena in sam smejala se je. Torej ji je srečanje dobro delo . Ob prihodu domov okoli 23h sem jo dala v posteljo in je takoj zaspala. Tjašo je pa itak že na obisku zmanjkalo. Grem prebrat še nekaj strani Bele masajke in potem v mižule. Jutri bo spet pestro. Lep vikend! Nočka!!!
|