Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 6:42:45
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Dobro jutro.... Kavica Naša noč je bla eno samo hranjenje . Sem kar ob petih vstala, ker ne morem več ležat. Jst bom mogla res na eno masažo zarad tega mojga križa Danes imam v načrtu bolj generalno pospravljanje. Ampak zaenkrat samo "v načrtu" Si me prehitela. Kaj naj ti rečem glede neprespanih noči. Nimam besed. Pa še to sem ti hotla povedat, se ti bo Zara oddolžila čez par let, ko ti ne bo treba pospravlat. Glede pospravljanja je tudi pri meni v načrtu, bomo videli, kdaj ga bomo izvedli. Pa še likanje me čaka.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 8:08:32
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 [ Ma ne seri!!! Kaj pa pol pomeni pri meni 02 ? No ja, moj bi rekel, da je važna tehnika in ne dolžina , pa prav mu dam sam kaj pol ima res 02? Ker tako pravijo tisti, ki nimajo premoženja. .. ( smeška sem dodala zato, da ti pokažem da sem se kar sama po ksihtu ) Sayuri blizu Renč sem- v Oševljeku... to je nekako tako kot da bi rekla da sem iz Sp.Kungote Danes sem se pa zbudila ob 5:30. Na levi je spuščal glaaasne rafale moj dragi, iz desne se je pa Urša napenjala in sračkala in rafale spuščala... Lep začetek dneva, ni kaj. Pol sem pa vstala in napravla možu panine za čez dan, ker gre na eno tekmovanje in ga ne bo do večera. Kaj naj počnem?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 8:36:31
|
|
|
|
matejchi
|
karmar pridi v Kamnik.. Vilika samo zaporedje si mal pomešala. Od leve bella02, arait, nevaeva in Naty 13 in glava od Zoje Miše (v ospredju). Pa pusti dragega na miru, če je ravno prišel s pirom v riti, ker če se ga lotiš ne bo mogel v Šiški ven, pol se boš pa pri avgustovkah 09 pofočkala Bella02 voham vonj po torti, da je dobra pa sploh ne dvomim.. Za naslednje srečanje jo bomo pri tebi naročile.. kaj pravite ostale?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 8:41:53
|
|
|
|
karmar
|
matejchi kaj bi se me rada rešla?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 8:46:47
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Tinka včeraj je en igralec v ansamblu zmanjkal... prestavljeno na danes... pa tri ponovitve bodo... ja cel den že čakam na odgovor, zdej mi pa sploh ni blo jasn kaj to pišeš, potem ko mi prebliskne pa fajn igrajte!!! mogoče bomo tut mi kako igro danes mel... če bo šlo tako naprej in pri vseh nas tukaj....sej veš- več glav ....več ve. A-a, napaka. Več glav.......grupač. Sam na različnih koncih. Lohk bi se organizirali za danes zvečer? Ko je ravno sobota?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 8:46:51
|
|
|
|
miškolinček
|
Dobro jutro, mi smo boljši,vročine ni več,upšam da je tudi ne bo,zgleda da je bila res reakcija na cepivo. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Vilika Pa pusti dragega na miru, če je ravno prišel s pirom v riti, ker če se ga lotiš ne bo mogel v Šiški ven, pol se boš pa pri avgustovkah 09 pofočkala ne moreš iz svoje kože kaj,... A si v živo tudi tako zgovorna in vedno najdeš komentar? Mi je žal da te nisem spoznala. Zdaj mi pa še povej kako glasujem zate(za slikco),vedno ko odprem tvoj link spodaj,mi napiše da sem že glasovala pa nisem naredila drugega kot odprla stran,..a je to to?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:20:36
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Za vse tiste firbce, ki vas ni bilo na srečanje, tule sva pa midva z Rokom: (c) Naty13 Naty13 - hvala za fotko, sem jo že kar sama objavila.
< Sporočilo je popravil gajka -- 8.11.2008 9:21:22 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:23:06
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Karmar ja pili smo Jagermaistra, da tamali nimajo krčev pol, ker je za želofc. Pa nekaj rdečega je Anita prinesla, otroci so pa lizalke z okusom Cola imeli, ker po jagodnih bi najbrž alergijo fasali.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:35:06
|
|
|
|
gajka
|
No, pa dajmo kar začet... *** Srečanje v Celju *** City Center, 26.11.2008, ob 11h Zbiramo prijave! Tako. Časa, da si izborite avto, je več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:36:59
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro punce , me veseli, da je zmenek v Lj uspel , slikce so čudovite, otročki pravi angelčki, Erin, tvoj Tilen ful zažiga na fotki - kot direktor se drži ...malo heca - čudovita sta...Gajka, nasmejana kot vedno , ostale pa tudi...to ste morale biti atrakcija ...15.babnic na kupu , saj ni čudno, da je tako deževalo cel dan ...Mi je kar žal, da se nisem mogla udeležiti srečanja...morda naslednjič ... Naša noč danes veliko boljša , Taja zaspala ob 19.30, budnica ob 4.45, pa do 7.30, Teja 20.30 - 2.45......pa do 7.15 .... No, mi imamo pa danes 3.mesece
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.11.2008 9:39:22 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:39:37
|
|
|
|
miškolinček
|
Eno vprašanje: Ena (ne vem katera) je enkrat omenjala da bo naredila kolendar s lastnimi slikami (al nekaj podobnega,upam da nisem kaj pobrkljala), zanima me kako se to naredi in če mogoče katera ve kje...??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:41:20
|
|
|
|
Erin
|
Jutrooooo Naš poba je bil včeraj takooooooooo zmatran da je spal ob 20.30 - 8.30.. 12 ur!!! Sem ga zjutraj hodila gledat če je vse uredu. PA včeraj zvečer je masažica padla.. sam kaj ko je bilo treba desca skoraj da ne prisilt k temu... No potem je pa kar sam podaljševal in sem namesto željenih 15 min dobila 40 min Oooooo paše... kako bo šele ko bom šla na tajsko (a kakšna je že) masažo na Bled http://www.thai-bled.com/si-thai-massage-center-bled-slovenia-pricelist.html - mi bo moj kupil še za roj.dan in preteklo NL..kako je zgodenj a?? Mali nekaj poje sedaj pod igralom pišuka kake zvoke dela ta pob No čez kako uro pa grem k babici na praznovanje... malo v naravo (živi na taki idilični lokaciji- sredi gozda- samo še vovk pa rdeča kapica manjkata )...Spet bo cela familija na kup in moje roke malo proste Punce dajte še ostale slikce pokazat nooooooooo Naslednje srečanje - velja Torej KDAJ NE MORETE?? Ja samo naš se pa res drži kot direktor - naty, sandra, dobra primerjava... ta bo še komandiral
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:47:46
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jutrooooo Naš poba je bil včeraj takooooooooo zmatran da je spal ob 20.30 - 8.30.. 12 ur!!! Sem ga zjutraj hodila gledat če je vse uredu. Ojej,to pa je bila krasna noč. Priden poba PA včeraj zvečer je masažica padla.. sam kaj ko je bilo treba desca skoraj da ne prisilt k temu... No potem je pa kar sam podaljševal in sem namesto željenih 15 min dobila 40 min Oooooo paše... kako bo šele ko bom šla na tajsko (a kakšna je že) masažo na Bled za atija Ja samo naš se pa res drži kot direktor - naty, sandra, dobra primerjava... ta bo še komandiral On že ve da je že zdaj glavni pri hiši, a ne?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:48:23
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Eno vprašanje: Ena (ne vem katera) je enkrat omenjala da bo naredila kolendar s lastnimi slikami (al nekaj podobnega,upam da nisem kaj pobrkljala), zanima me kako se to naredi in če mogoče katera ve kje...?? Delajo to tudi v DM in fotostudijih.. Jaz bom nesla v DM ali pa foto GM tukaj pri nas.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 9:54:22
|
|
|
|
Erin
|
miškolinček - skoda res da te ni bilo... bi te bilo fajn vidt Pa drugič.. Samo da ste boljše Teja & Taja - ČESTITAM ZA 3 MESEC!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:00:07
|
|
|
|
matejchi
|
Jaz bom mojegatut k frizerju poslala.. Erin ga je in so ga ostrigl in zgleda so mu tut "lajtngo" skrajšal, da jo je zvečer mhm ..tut masiral (Erin a si šla pol na obisk al je bil on pri tebi... ). Mu je potegnilo a ne, da nam to paše... naj še kakšna kaj napiše, pa bom pol pustila tam odprt, ker včasih pa vrže moj oko na kak post... Miškolinček ja mislim da lahko res samo enkrat glasuješ. čeprav eni nabijajo ful, kako pa ne vem...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:03:38
|
|
|
|
matejchi
|
Anita kaj če bi ostalim, ki jih ni bilo na srečanje.. razložila kaj je Vibrator... da ne bo kdo mislil koliko ima tejkaz časa..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:04:49
|
|
|
|
matejchi
|
Ja hočemo še slikic!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:16:23
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Miškolinček ja mislim da lahko res samo enkrat glasuješ. čeprav eni nabijajo ful, kako pa ne vem... že že,sam jaz nisem nič glasovala,samo stran sem odprla,..razen če sem s tem ko sem jo odprla tudi glasovala,to me zanima pa mi imamo isto dudo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:17:22
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin miškolinček - skoda res da te ni bilo... bi te bilo fajn vidt Pa drugič.. Samo da ste boljše saj naslednjič pa pridem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:17:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Jaz bom mojegatut k frizerju poslala.. Erin ga je in so ga ostrigl in zgleda so mu tut "lajtngo" skrajšal, da jo je zvečer mhm ..tut masiral (Erin a si šla pol na obisk al je bil on pri tebi... ). Mu je potegnilo a ne, da nam to paše... naj še kakšna kaj napiše, pa bom pol pustila tam odprt, ker včasih pa vrže moj oko na kak post... Miškolinček ja mislim da lahko res samo enkrat glasuješ. čeprav eni nabijajo ful, kako pa ne vem... Sem šla kar jaz na obisk Pri meni je mali že spal Meni tudi napiše da sem že glasovala...sem že nekajkrat poskusila pa vsakič isto. Zgleda da lahko samo 1x..edin če se s proxiji poigraš- IP računalnika zamenjaš pa lahko večkrat glasuješ..samo sem že mal pozabila kako to gre.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:22:20
|
|
|
|
tatly
|
oj.vse ste fulll lepe pa vasi malcki tudi sem si vas cist drugace predstavljala...erin zdaj se mi pa res zdi da ti je tilen full podoben
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 10:40:58
|
|
|
|
Ryssa
|
Kak ste ble fajne na srečanju, mi je tak žal ko ne morem prit. Pa še celjski datum je tak, za mene nemogoč Zdej vas pa za večino vem kok zgledate Teja&Taja za 3 mesece IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Ja Ryssa, bo kar držalo ! Tam sem se najprej pogovarjala s sorodnico od v.d. moža ( ), ki dela na tistem oddelku, nato pa še z dvema nosečkama, ki sem ju spoznala v tistih vsakodnevnih CTG "tretmajih". Sicer sem se pa vedno kje s kom pogovarjala. Dosti zelo zanimivih punc sem srečala, vendar sem menda samo tri potem še videla. Malo se mi zdi ja, da sta bila nekaj časa še dva tam na stolih. Torej si bila ti. Pa se nisva morda kdaj kje spodaj na CTG srečale? Kaj si ti takrat šla domov ali si ravno prišla?.....OK, saj si bova podrobnosti na CE srečanju povedale, ki bo verjetno kmalu?! No, pol sem imela prav. Nisem te pa nikjer prej videla. Sem šla pa pol v nedeljo domov, ti si pa menda takrat prišla. Sem čakala tam da mi dajo izvide.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 11:08:25
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jutro, oz. že dan! Hvala za kavico, res jo rabim. Pa naše noči niso niti tako slabe, ampak jaz sem pa tako zaspana! Spali od 22-3. In potem od 4-7.15. Se je pa ponoči ful z zvezdico zaspanko pogovarjala. Jaz sem pa kar zraven, a od sreče, ker je tak cuker naša tamala . Vidim da ste še vedno pri srečanju! Lepo da vem je moj predlog všeč! Jaz mislim, da bi se nekje okoli 15.12. morale dobiti, kasneje bo že vse novoletno. Trojane, mogoče bi šlo, če bi prej poklicale in se zmenile, če nas sprejmejo . Če pa ne, pa nekje v Celju, kaj menite?? Naty, kamot me lahko pripopaš, sem bila že žalostna, da mene pa ni . Jaz bom tudi tebe, sem vaju z Joštom kar večkrat poškljocala . Sayuri, hvala za kavico. In veselo čiščenje. Generalno? Kaj je že to Matejchi, vidim, da dobro spremljaš in me poznaš tudi od zadaj . Kako je pasal kapučin? Dišalo ni nič. Gajka, jaz sem za! Me lahko napišeš. Kaj pol sem brez veze to o Trojanih pisala? Sandra čestitke za 3 mesece . V Celje boš pa prišla, a ne?! Erin vidiš, večkrat ga moraš takole v svet peljati, pa spi pob! Slikice pripopam. Upam, da mi še danes uspe.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.11.2008 11:12:15
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Krmar, tvoj ticket je star. Daj nam tvojo princesko na ogled vsaj na ticketu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Poskok v rasti: Dojenček neprestano jočeS t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?