|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
8.11.2008 19:14:44   
andrejaboris
Danes pa ni nobene ćveke?user posted image Ste vse v krogu družine ko je vikend ne? Saj prav! Uživajte!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 401
8.11.2008 19:29:13   
Nevaeva
Pozdravljene!
Sicer sem bolj med tihimi na forumu, ampak srečanja pa res ne bi hotela zamuditi, ker smo se res luštno imele in lepo je bilo spoznati obraze, ki se skrivajo za nicki!

Evo, pa da še jaz dodam piskrček s srečanja. Sem pa posnela samo tole fotografijo, ki razločno pokaže koliko vozičkov je okupiralo Mercator v petek user posted image  Bravo mamice!!!
user posted image

Pa še ena slikca naše Alje. Na srečanju je preživela večino časa v košari (je bila po dolgem času reeesss pridna user posted image )
user posted image

user posted image        

Jaz sem pa prva z leve... jooj na niti eni fotki ne gledam lepo user posted image

Aja, Buhtlčk, če je tvoja flaška, pa se dogovoriva, da ti jo vrnem. Zaenkrat pa je na varnem user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 402
8.11.2008 19:43:59   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva

Pa še ena slikca naše Alje. Na srečanju je preživela večino časa v košari (je bila po dolgem času reeesss pridna user posted image )
user posted image

Jaz sem pa prva z leve... jooj na niti eni fotki ne gledam lepo user posted image

ojla, ma škoda k se tako poredko oglasiš, pa tvoj angelček Alja je  tak certkuser posted image user posted image , in kar pridno je čakala da se mama na čveka in gre damuser posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 403
8.11.2008 19:46:34   
anita goitan
tko Zoja spi, vsa okopana in dišeča
Šibam štrudl nrdit, pa koruzni kruh se pečeuser posted image
lep večer, nočko

Neposredna povezava do sporočila: 404
8.11.2008 19:52:55   
sayuri
Punce, če katera kaj rabi...naša dva sta tole že vse prerasla (al nam pa kaj ni blo všeč, ko smo dobili za darilo user posted image :
http://www.moj-album.com/uredi/sayuri/13857063/

< Sporočilo je popravil sayuri -- 8.11.2008 19:55:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 405
8.11.2008 19:56:06   
Nevaeva
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

ojla, ma škoda k se tako poredko oglasiš, pa tvoj angelček Alja je  tak certkuser posted image user posted image , in kar pridno je čakala da se mama na čveka in gre damuser posted image

pa sej se vidi, kakšna gofla sem v živo... sem ostala do 16.ure user posted image   tako da še za šoping nisem imela več časa in se je moj dragi moral zadovoljiti s tahitrim kitajcem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
8.11.2008 20:06:57   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

pa sej se vidi, kakšna gofla sem v živo... sem ostala do 16.ure user posted image   tako da še za šoping nisem imela več časa in se je moj dragi moral zadovoljiti s tahitrim kitajcem user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 407
8.11.2008 20:34:50   
andrejaboris
Nevaeva tvoja Alja je pa fullll luškana.

Nič lahko noč vsem upam da bo naša malo bolša kot noči do zdaj. Se tipkamo jutri.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 408
8.11.2008 21:01:49   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

bambi14 in tinka14 a to je dolžina, ki jo zahtevata ali kaj drugega pomeni?
Grem našga 14+ čakat..

a ti ob taki uri samo na dolžino misliš.?

ne, roj.dan imam 14.04, dolžine še nisem zmerlauser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 409
8.11.2008 21:04:26   
tinka14
matejči, kok kaže??
js sm sama oatala. obiski so me zapustil, smo z babim 6 ur čvekale, user posted image  je šel na neko fešto, nejc je zaspal. zdej pa s5 na internetu visim, namest, da bi se kak scenarij odvil...
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
8.11.2008 21:06:09   
tinka14
se bom tut js opogumla in se prjavla andrejib. za celje, če seveda ne pride kej umes, če boma že mela avto, če ... mrbit pridem!
zdej pa grem pospravlat, cote obest in spat.
noč.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 411
8.11.2008 21:20:42   
bambi14
AB 14.11. ob 8.00 mam zobarja pol bom pa tak okoli bolnice, ker ga imam tam zraven Magdalenskega parka. Pridem z Marušo, seveda.
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Srečanje v Celju, City park, 26.11.2008 ob 11 al 12 uri!

Gajka + Rok
Zoja MIša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja 02 + Leja

Matejchi + Maruša

Še katera???? Več nas bo, bolj bo fajn!

Matejchi 14. 11. mam slikanje kolkov in te imam zjutraj čas! Slikanje imam ob 12.30 tak da prej imam čas . Si za? Misliš da me bo pelal kdaj v Francijo?user posted image user posted image

14. 11. bi jaz prišla na drink v MB.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
8.11.2008 21:58:06   
Neža7

Še kandidatk za srečanje 26.11. ob 11 v City centru v Celju!!!

Za zdaj smo: Gajka
                    Zoja MIša
                     Andrejaboris

Katera še?

MEEEEEEEEEE user posted image  UPAM, DA BO MOJ V SLUŽBI TIST DAN user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 413
8.11.2008 22:03:49   
Neža7

Danes pa ni nobene ćveke?user posted image Ste vse v krogu družine ko je vikend ne? Saj prav! Uživajte!!!

user posted image  Saj bo user posted image  hitro nazaj user posted image  Moj je cel dan službi danes user posted image  Po polnoči pride domov.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 414
8.11.2008 22:08:46   
Neža7
Lep pozdrav mamice user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uspešno srečanje v LJ. Kako fino ste se imele user posted image  
Jaz sem pa tako sramežljiva, da ne vem kakšna bom na srečanju, če mi bo uspelo prideti user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 415
8.11.2008 22:10:26   
Neža7
matejchi.... za seznam user posted image  1. cepljenje je bilo 22.10. 2. cepljenje bo 24.11

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 416
8.11.2008 22:15:08   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

MEEEEEEEEEE user posted image  UPAM, DA BO MOJ V SLUŽBI TIST DAN user posted image  

A je to v kakšni povezavi?

Tinka14 sploh nimaš kaj razmišljat priti ali ne... če pridemo mi na tvoj konec se boš pa še ti prikazala.
K_a_t_j_a tudi ti imaš Celje pred nosom..

Anita kaj pa ti razmišljaš toliko? Do Celja bova pa že porinile..
In Vilika?
Verjetno sem katero izpustila.. aja pa Sandra.

In katera bo starejšega mulca zraven pripeljala?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 8.11.2008 22:16:09 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 417
8.11.2008 22:19:55   
Tamy30
dober vecer,
vidim da ste napisale kraj srecanja v Celju.
Zdaj pa sem vam bom se jaz pridruzila. Upam da ne bo kaj vvmes prislo. Tak da me lahko das na seznam Andreja. Bom pa prisla z Martinom.

Hehe, zdaj ravno dragi priklaplja dvd na tv, macek pa je izkoristil priloznost in se spravil v tanka skatlo, tak da mu samo rep ven visi.user posted image  Dragi ga je ze 2x nagnal, zdaj pa je izkoristil priloznost in hitro zlezel vanjo., loluser posted image

Danes mi je Martin vecino dneva prespal, a so vam tudi malcki spali. Mogoce od taksnega vremena, ga je kar v spanje dajalo. Za kosilo smo bili pri mojih starsih. POpoldne smo nameravli iti na vinsko pot v Rusah, pa smo se zaradi vremena premislili. Martina sva pustila pri mojih starsih, sama pa sva sla v Merkurjevo riviero, da sva nakupila nekaj stikal in podobnega materiala.

Martin mi ze spi, danes prvic v spalni vreci. Mu je tako vroce pod odejo, zdaj pa ima roke na luftu, pa upam da bo drugace.

Tajk dragi ze pripravil film, sibam,
lepo nocko
Papa 

Neposredna povezava do sporočila: 418
8.11.2008 22:20:15   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

A je to v kakšni povezavi?

user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 419
8.11.2008 22:21:06   
bella02
Hej!
Moji spijo, čeprav je Tejo ful nekej zvijalo in ni pojedla zednjega obroka v celoti, tako da danes verjetno ne bomo prespali cele noči. Tortica je narejena in plakat ravno tako. Še 2 stroja cunj nesem obest k tašči, pa spat. Jutri pa domovuser posted image user posted image user posted image .
anita, ma si ti pridnauser posted image . Jaz sem slaščičar, pa kaj veliko več od torte za rojstni dan moji nimajo od mene. No ja, kak tiramisu pa kakšno pecivo že pade, ne pa v velikih količinah. Mam pa kdaj obdobje, ko me ful prime za pečt, sam me hmal tud mine. Je treba pol vse to probat in pojest, pol se pa jezim, od kod kilceuser posted image user posted image user posted image .

matejchi, sem tud jaz poskusla čokolado. Kaj je blo noter? Eni oreščki, sam ne vem,kateri. Pa HB je bla precej stran od meneuser posted image user posted image user posted image

nevaeva
, kar večkrat se kaj javi, mala je pa cort, kot so vsi.

Punce, a ste opazile, kako so bili naši malčki pridni na čveku? Samo Zara je pokazala svoj glas, ostali pa, kot da jih ni. To bo treba definitivno ponovituser posted image .

andrejaboris, vikendi so res bolj zatišje tlr gor, je pa med tednom tolk bolj pestro. Pa verjemi, da bo teh 14 dni hitro minilo.

No, pa zaključmo za danes! Mirno noč vam želim!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 420
8.11.2008 22:21:31   
Neža7
A ja! Če je doma ne pridem user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 421
8.11.2008 22:30:45   
matejchi
Neža kakšno urco bosta pa lahko ločena, ali ne? Če ne ga pa zraven pripelji..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 422
8.11.2008 22:37:29   
Neža7

Neža kakšno urco bosta pa lahko ločena, ali ne? Če ne ga pa zraven pripelji..

Policaji so tako resni user posted image user posted image  Res mi je tako neumno user posted image  A ja! Še Neža ima cepljenje 2 dni prej user posted image  Če bo mala v redu, ko pri 1. cepljenje bom prišla........ Pač bo malo jezen user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 423
8.11.2008 22:41:01   
bella02
user posted image
user posted image
Iščem kake smailije, so mi posti pol lepši. Pa sem nekej našla. Da bo bolj pisano naše user posted image .

Matejchi, še ne spiš?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 424
8.11.2008 22:50:34   
bella02
Matejchi, midva pa danes ne bova nič user posted image , ker moj že user posted image . Pa včasih se tud to naredi: user posted image . A niso svetovni?user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.