|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 8.11.2008 11:23:31
|
|
|
|
Blacky30
|
Dobro jutro! Končno zaslužena kavica. Teja se je ponoči zbudila ob 3h , sem jo nahranila, potem pa je gospodična vriskala po postelji na ves glas, da me je kar metalo gor in se mi režala, opica mala. No, potem pa sem ugotovila, da je posračkana, tak da sem jo morala previt. Ko sem jo previla, sem jo pa položila nazaj v posteljo in je takoj zaspala. Nejc se je potem zbudil ob 7.20 in sva šla ven na sedežno ležat, jaz spat, on gledat risanke. Teja se je potem zbudila ob 8.30, tak da je bil to moj čas za vstajanje. Samo sem bila vseeno koma, ker sem vse skup štuklala in se mi pozna neprespanost. Zdaj Teja spet spi, Nejc se igra, jaz pa pijem kavico poleg compa. Oba stroja že laufata, potem se samo še nahranim, pa že lahko začnem razmišljat, kaj bom kuhala. Moji gredo danes na martinovanje na vikend, midve pa bova ostali doma, ker mi ni z njo v tisto gužvo in ropot za hodit. Saj tudi oni ne bodo do poznega večera, ker bo Nejc zraven. GR: Nejcu se bolečine v trebuščku več niso ponovile, odkar mu dajem ab. Niti ponoči niti podnevi. Sem mu pa zdaj že 2 večera dala tudi sirup za prebavo, pa še sploh ni šel od četrtka dopoldan, medtem ko je prej hodil skoraj vsak dan ali vsak drugi. Čudno...mogoče pri nas obratno deluje. Pa veliko jogurtov in sadja je pojedel, tak da mi je še bolj čudno. Kolk sem na hitro prebrala, bom zdaj pokomentirala po spominu, potem pa se spet spravim k resnemu komentatorskemu delu : Tims, ne nori, kaj bom te jezna, saj si pa vedno izmenjujemo mnenja. Ja, res je ena zadnjič o tem pisala. A ni blo to ravno na naši temi, punce? Dajte se spomnit? Da je mamica previjala otročka do 9m široko in je potem imel slabe kolke??? No, kaj te vem, jaz o tem res nimam pojma. Ja, res je, če bi uporabljala navadne plenice, bi otrok imel tudi nogice malo bolj narazen, samo verjetno ne toliko kot pri širokem, ne? Tam se menda uporablja več plenic. Ti pa itak uporabljaš samo eno. Lex, čudovite slikice. Vidim, da ste res uživali. Glu3, iz Izole ne poznam nikogar, žal. Imaš kakšno sliko te punce, kateri sem tak podobna? Me res zanima. Lunica, hvala za lepe želje. Jaz tudi upam, da bo trajalo oz. se bom potrudila, da bo. Samo mora tudi on svoj del truda opravit. Zaenkrat gre super. Mojcek, držite se! Mislim na vas. Majuska, vse najboljše za 3 mesece!!!!! Mojcej, glej, da se nam zdaj spet kam ne izgubiš, ok??? Ostani z nami, tukaj je tako lepoo..... A se vam res zdi, da sta si Teja in Nejc podobna?? Ker meni se ne....se mi zdita ful različna. No, samo jaz jih res vsak dan gledam. Kaj lahko danes skuham s piščančjo prso???? Ne da se mi zrezkov panirat, tak da dunajski in pariški odpadejo. Kaj bolj enostavnega in hitrega, ker bom tak skoraj sama jedla, če gredo oni na martinovanje.
|
|
|