|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
7.11.2008 21:07:25   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Neboglasnica;kaj si kupila v Ikei?

Same drobnarije. Sem šlaza smerokaz, potem sem pa toliko zapravila, joj. Staš pa kot da ga ni. Že ve, da mora babe pri šopingu pri miru pustit. Evo, konec reklam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.11.2008 21:08:24   
Blacky30
Metuljcek, moj zakon....hja, kaj je bilo narobe? Kaj te vem.....pretežno to, da dela 2 službi, da pride domov okoli 21h in da je kar padel v posteljo. In to traja že od junija nekje in sva se začela odtujevati. Vedno bolj sva se prepirala in komunicirala samo še preko gsm-ja tekom dneva, ker je zvečer kar padel v posteljo. No, potem pa sva imela en tak udaren pogovor, malo sva glas dvignila oba, si povedala svoje in je bilo potem stanje ena 2 dni bolj mirno. No, potem pa sva se očitno oba vsak pri sebi odločila, da je ljubezen še vedno prisotna, da bi bilo škoda vse pustit in uničit in sva čisto malo po malem začela funkcionirat drugače. Je bilo kar smešno, ker se nisva nič pogovarjala o tem, ostalo je pri tistem hudem prepiru, potem pa sva se oba začela kar trudit. Do zdaj tistega prepira nisva sploh omenila, pogovarjava se in vsak večer imava čas samo zase, ko otroka zaspita. Skupaj se sparkirava na sedežno in se pogovarjava o dogodkih tega dneva, jaz mu povem, kaj je novega pri otrocih, on meni o službi, pogovarjava se o naju, planih, itd. Včasih pa iz tega pride tudi do reševanja križanke.user posted image  Včasih pa samo leživa skupaj v objemu, dokler on ne zaspi, jaz pa potem pobegnem na RR, ker sem bolj ponočnjak, njega pa itak zmanjka v minuti. Je že kronično utrujen, zato se res še toliko bolj trudi biti buden in preživet vsaj del večera z menoj in to cenim.user posted image

Majar., tvoj avatarček pa je tak meglen. Ne bi menjala slikice, da bi tvojo lubiko lepše videli?user posted image
Sem si pa ogledala tvoj albumček in dodala 2 komentarčka.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.11.2008 21:30:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

evo seznam za 2 dni kk je jel:
ponedeljek,3.11. :  1.30 110 ml
                             5.00 100ml
                             8.00 60ml + 10ml čaja
                             11.00 110 ml
                           13.00/1400(tle n vem točn) 100ml čaja
                           15.30 100ml
                            17.00 100ml čaja
                            18.00 60ml čaja
                            19.30  130 ml
                            20.00 40 ml

torek,4.11. :     1.30 130 ml
                       6.00 60 ml
                      6.30 30 ml čaja
                       8.30 80 ml
                       13.00 130 ml
                       18.00 mislim,da je pojel 120 ml
naprej več ne vem pa nimam zapisan,mam mnde je pol še ob 19.00 pojel 80ml

sreda, 5.11. :   2.00 100ml
                      8.00 130ml
                      11.00 50ml
                      11.30 80 ml
                      15.00 130 ml
                      16.45 80 ml čaja
                       18.00 70 ml
                      19.30 130ml

četrtek,6. 11.:  2.50 100ml
                      6.50 100ml
                      9.30 100ml
naprej nimam napisan,ampak potem je jel šel ob okol 18.00 in  je pojel 130ml.
in pol še ob 20.00 pojel 100ml. evo to je ta tedn,mam pa tut iz prejšnjega tedan,sam nimam po datumih. jeb lo pa dosti manj  lohk napišem č čte        

Oj Sončika!

Jaz pa mislim, da ti kar dovolj poje, čeprav bi ti svetovala, da mogoče probaš ukinit čaj, pa boš videla koliko ti bo potem pojedel. Naš Lovro poje 120-150 ml na obrok, brez dodajanja čaja, ker se mi zdi, da so plenice vedno dovolj polne. Pa še vedno poje 6 obrokov in čez dan je na cca 4 ure. Čaj sem mu že večkrat ponudila in ga je dostikrat zavrnil, v svojih 3,5 mesecih je verjetno vsega skupaj popil 60 ml čaja.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.11.2008 21:37:27   
dzanika
sončika moj tut ne pije čaja pa je čist ok. Tvoj se pa mogoče mal čaja nasiti in zato ne poje tolk mleka... In kljub temu se mi zdi da čist dost poje.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.11.2008 21:38:07   
3jeMi
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

zele sem pa skor živce zgubila.
40 minut je lačna huronsko kričala, flaše pa ne zagrabla. oz jo je - pa takoj, k je bil mlek, ven špuknala.
zej je pa omagala od utrujenosti od jokanja.

men se bo spipal.

aj e 3 mesece premajhna, da bi resno začela flašo zavračat???? ker VEM pa in vidim, da je lačna. ker čaj bi pila, sam ni odber za lakoto in pol čaj spusti pa se joče k nora, flašo z melkom zagrabi, k mal prteče, pa spusti.

jao.
zej se pa jz user posted image

Mojcek... dej ji malo v zobe poglej... takole je bilo pri našem, pa mi je šele po treh dneh potegnil, da mogoče se kaj dogaja, zdaj je zobek že skoraj zunaj, pa še zmeraj vpije na flašo, samo je mami bolj trmasta in se ne pusti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 21:40:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.11.2008 21:47:48   
TODI
Almera a si uspela potem vse nabavit?? user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.11.2008 21:48:39   
neboglasnica
almera: upam, da boš dovolj prepričljiva

Mene pa taca boli, ker sem preveč rovarila okrog, mislim na noht. Poleg operiranega, me še evdno daje palec. Mar bi takrat oba uredili, pa bi bil mir. Bhieuser posted image hfriwfjsnuser posted image dfjdfnhd user posted image

Zdaj grem pa res v mižule, mirno noč!

Aja, Ikea je taka kot tista v Grazu, imajo lepe stvari, lepo urejeno in angleško govoreče prodajalce.

Neposredna povezava do sporočila: 3158
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 21:50:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.11.2008 21:52:30   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Se vam jutri pridružim, gledam Na zdravje, gasilce...

Nočka,

user posted image

grrrrrrrrrrrrrrr... jaz ga pa poslušam, ker je ta zgorna soseda gluha in ima TV fullllll naglas in jasno vse slišim dol oz. Lovro revež vsak petek zaspi ob goveji muzki... pa še štrklajo v natikačih okol in vsake tolk časa prestavljajo pohištvo ter kar dostikrat jim kaj z rok pade... sem se odločila, da jih bom vsak večer klicala, ko bo šel Lovro spat... danes sem že, pa se mi nečejo javit, samo nekam čudno se je zgoraj vse umirilo... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.11.2008 21:54:48   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Metuljcek, moj zakon....hja, kaj je bilo narobe? Kaj te vem.....pretežno to, da dela 2 službi, da pride domov okoli 21h in da je kar padel v posteljo. In to traja že od junija nekje in sva se začela odtujevati. Vedno bolj sva se prepirala in komunicirala samo še preko gsm-ja tekom dneva, ker je zvečer kar padel v posteljo. No, potem pa sva imela en tak udaren pogovor, malo sva glas dvignila oba, si povedala svoje in je bilo potem stanje ena 2 dni bolj mirno. No, potem pa sva se očitno oba vsak pri sebi odločila, da je ljubezen še vedno prisotna, da bi bilo škoda vse pustit in uničit in sva čisto malo po malem začela funkcionirat drugače. Je bilo kar smešno, ker se nisva nič pogovarjala o tem, ostalo je pri tistem hudem prepiru, potem pa sva se oba začela kar trudit. Do zdaj tistega prepira nisva sploh omenila, pogovarjava se in vsak večer imava čas samo zase, ko otroka zaspita. Skupaj se sparkirava na sedežno in se pogovarjava o dogodkih tega dneva, jaz mu povem, kaj je novega pri otrocih, on meni o službi, pogovarjava se o naju, planih, itd. Včasih pa iz tega pride tudi do reševanja križanke.user posted image  Včasih pa samo leživa skupaj v objemu, dokler on ne zaspi, jaz pa potem pobegnem na RR, ker sem bolj ponočnjak, njega pa itak zmanjka v minuti. Je že kronično utrujen, zato se res še toliko bolj trudi biti buden in preživet vsaj del večera z menoj in to cenim.user posted image

Nič ne bom rekla... samo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.11.2008 21:58:52   
TODI
Pozabila si na mlek user posted image  user posted image , tam je šele izbor.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3162
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 21:58:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.11.2008 21:59:04   
3jeMi
Tu bom potegnila črto... prebrala... malo zatežila... zdaj grem pa spat...

Moj user posted image  je šel danes žurat - drug teden praznuje RD-okroglo- in sem mu rekla naj pride okoli 2-3. ure domov in mimogrede še pripravi flašo za tamalega, da meni ne bo treba vstajat.

No, zdaj pa grem...

user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 22:08:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.11.2008 22:20:39   
netki
za tiste ki ste že namakale otročke v bazenu....

ali je potrebna samo kopalna plenička ali ste jim nadele še kaj?

aja, danes sem kupima fredov obroč!!!user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.11.2008 22:21:11   
dzanika
netki naš je bil samo v kopalni plenički v bazenu...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.11.2008 22:22:03   
Majuska
Opravila v kopalnici ... zdaj sem pa ful lačna user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3168
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 22:24:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.11.2008 22:32:56   
rovar_ka
Metuljcek321 - ja, sem kr sama, 1x tedensko recimo pride mama na obisk za kake 2, 3 urce, pa včasih sestra s svojimi malimi. in to je to. Pa v nedeljo pol ponavadi gremo k staršem od mojga. Fora je v tem, da imam vse kolege in familijo v Mb, jaz pa sem doma 25 km ven iz Mb, zato niti ne laufam tolk tja, ker je to že cel podvig tja it. Če grem v Mb, grem dopoldan, pa ne pridem pred večerom nazaj, kar pa nama zruka celi ritem..Tak da ja, midve sva pravi samotarki tukajuser posted image . Zdaj bo še huje, ko bo zima, pa zdaj ko je neko deževno, da niti ven ne moreva prav..user posted image

Mah, sej bo, ko bodo malo zrastli, pa bo že bolj komot kam za it. Poleg tega še dojim in sem skoz vezana na neko uro in na to, da jo bom imela kje podojit. 

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.11.2008 22:40:37   
rovar_ka
uuu, Flower, lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.11.2008 22:41:26   
netki
mojcej......o teb smo govorile, da smo te zgubile na porodni mizi...user posted image

lex...ku-ku...ste še na morju?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.11.2008 22:43:24   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki naš je bil samo v kopalni plenički v bazenu...

hvala...bom jaz tud sam pleničko dala

no upam da se gremo jutri mal namakatuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.11.2008 22:44:27   
rovar_ka
Tak, lepo spite, jaz se tudi poslavljam, ker greva z user posted image gledat Sex and the city. Čeprav sem ga že gledala, ampak mi je ful luškan filmuser posted image

Nočko, babe moje!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.11.2008 22:51:24   
lex
Ojla!

Mi smo iz dopustauser posted image user posted image user posted image . Bilo je super, ta velika dva sta bila skoz v vodi, Vita je pa prava rakica, najbolj lušno je bilo v vodi. Se je prvič prav režala v vodi. In to ful na glas. Netki jaz sem jo imela kar v kopalni plenici, pa smo bili po 45 minut v vodi s tamalo. Res je ful uživala. Midva sva se imela pa tud krasno. Če ne kaj drugega sva zaspala vsak dan že ful hitro, ko so otroci zaspali. Ponavadi kar zraven njih. Prtljage sem imela 3x preveč zraven, kar je najbolj občutil moj, ko je moral 2x v avto it iskat. Mi je pa ful všeč peš pot od Žusterne do Kopra, tak ob obali. sem kar nate hruška mislila kako ti je lušno.
Zgleda da mojim fročekom morski luft paše ker so spali kot ubitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice sledijo ko jih utegnem potegnit dol in malo pregledat.

Lepo nočko vam želim, se grem cartat v svojo posteljo (me je na uni vse bolelouser posted image user posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!