|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
8.11.2008 16:12:48   
majar.
sem že na zasavkah prebrala

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.11.2008 16:16:41   
lex
tinky ne me straši kakoje s selitvijouser posted image user posted image user posted image ,da si slučajno ne premisim. no en velikuser posted image  za uspešno vselitev (kdaj bo pa feštauser posted image user posted image )

mojcekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam ti pomagat, lahko ti samo stojim ob strani

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 16:17:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
8.11.2008 16:18:17   
Majuska
Pa sem le uspela pretočit slikce ... te so od jutranjega crkljanja pr očiju

user posted image

user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 16:21:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
8.11.2008 16:40:44   
Tinky
mojcek, zdej sem prebrala....en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lex, fešta bo...buuu, ne vem kdaj, ko bova se prihtala in, ko bo Dejan dobil božičnico user posted image , pa 13. plačo, sam ta zadnjo bom kar jaz pokasirala za en močen predbožični šoping user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
8.11.2008 16:41:28   
glugluglu
mojcek1 na pol daš svečko (po dolgem), je meni tako tudi v Lekarni rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 3257
8.11.2008 16:44:32   
glugluglu
Tinky, božičnica + 13. plača? Kje pa je to, če lahko zaupaš, bom mojemu rekla, naj malo zamenja, ker državne firme nič ne dobijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
8.11.2008 16:44:56   
neboglasnica
mojcek1: upam, da ni bruhala, da bi vsaj ostalo v njej...čim dlje, kajti tudi to nekaj šteje. Tudi meni je za Staša P rekla, pol svečke, pa ima skoraj 10 kg.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.11.2008 16:45:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Tinky, božičnica + 13. plača? Kje pa je to, če lahko zaupaš, bom mojemu rekla, naj malo zamenja, ker državne firme nič ne dobijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje so to pobožne želje male Tinky....

Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.11.2008 16:48:27   
Tinky
Dejan dela na banki.
Lani je dobil oboje, tako da mislim in UPAM, da bo letos glih tko user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.11.2008 16:48:30   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Majuska, bravo za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Torej je tvoj avgustovček - veš, pri vsaki gledam ticker-je, da vidim kolk so kaj stari pa to, pri tebi pa nikol ne vidim, ker ga nimašuser posted image Tak da bejba, naredi si ticker, da bomo na tekočem kolk je mali veliki Aleksander star, drugače pa povej, pa ti ga ktera izmed nas nardi. Pa enako velja za vse ostale, ker me kr razjezi to, da dam  miško na nick, pa mi nič ne pokažeuser posted image isto velja za glugluglu, tims, mojcej - priznajte, da bi vse rade imele tickerjeuser posted image

ja, če lahko pomagaš kaj pri mojem tickerju, ker jaz pojma nimam, ti povem podatke, bo pa zapletena zadeva, ker ima Tian še starejšo sestrico in bratcauser posted image , morajo pa seveda biti vsi gor, ne samo eden

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 16:53:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.11.2008 17:10:06   
Netta
groza...sem pravkar gledala poročila in so povedal da se je zrušila šola na haitiju. je govorila ena mama, ki je pod ruševinami izgubila 4 otrokeuser posted image user posted image user posted image kok mene te stvari zdaj prizadanejo. men bi se kar zmešal, če bi izgubila mojo lubiko.

Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.11.2008 17:51:39   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Po moje so to pobožne želje male Tinky....

Moj tudi dobi oboje. Že več let zapored.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.11.2008 18:11:27   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

.... in da majo vsi drugi u iber pridne otroke, k sam spijo, jejo in se smehljajo...

Aha, po moje tud ja. Če mi bo katera rekla, da ima tazga otroka in da nikoli ne positnari, jo bom kar okol kepe ene dvakrat. Ker mislim, da taki otroci obstajajo samo v knjigi. Načeloma so že pridni in nasmejani in vse to, sigurno se pa tudi največjim angelčkom kdaj pa kdaj zgodi, da dobijo rožičke.

No, okol kepe ravno ne bom dobila, ne spadam čisto v to kategorijo, je pa zelo pridna, moram rečt. user posted image user posted image  Saj vem, da se mi bo verjetno že danes to povrnilo, kaj pa se hvalim tu gor. user posted image  Pri nas jokamo samo zaradi zaspanosti. Ker je en velik zaspanček, kot ati in Nejc. In ko se zbudi, moram prav na uro pogledat in izračunat, da je lahko pokonci največ uro in pol in potem jo je treba uspavat. Na način, ki ji tisti trenutek pač paše. In če zamudim uspavanje za 15 min, imamo cel halo. Ne more več takoj zaspat, utrujenost se stopnjuje in pridemo do neutolažljivega joka in zvijanja. Takrat ponavadi pomaga lupinica (jajčka), da jo malo guncam in se vsaj umiri, največkrat pa zaspi. Potem pa jo prenesem v posteljico, kjer potem spi do 2 uri. Potem pa jovo na novo. In če mi po urci lepo uspeva, kot danes, je kot angelček, danes še ni zajokala. Spi, se zbudi, papca, se previjeva, igralna podloga, kjer nora mama leži zraven in se igra z njo in se pogovarjava in cartava, potem pa počasi novo uspavanje. Po takem ustaljenem ritmu meni dan mine kot šus.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.11.2008 18:22:30   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

In ko se zbudi, moram prav na uro pogledat in izračunat, da je lahko pokonci največ uro in pol in potem jo je treba uspavat. Na način, ki ji tisti trenutek pač paše. In če zamudim uspavanje za 15 min, imamo cel halo. Ne more več takoj zaspat, utrujenost se stopnjuje in pridemo do neutolažljivega joka in zvijanja. Takrat ponavadi pomaga lupinica (jajčka), da jo malo guncam in se vsaj umiri, največkrat pa zaspi. Potem pa jo prenesem v posteljico, kjer potem spi do 2 uri. Potem pa jovo na novo. In če mi po urci lepo uspeva, kot danes, je kot angelček, danes še ni zajokala. Spi, se zbudi, papca, se previjeva, igralna podloga, kjer nora mama leži zraven in se igra z njo in se pogovarjava in cartava, potem pa počasi novo uspavanje. Po takem ustaljenem ritmu meni dan mine kot šus.user posted image

Evo bom poskusila tvojo varianto, ampak sej sem danes, pa ni hotel spati, očitno sem bila prepozna? Bom sedaj prav gledala, koliko časa je pokonci.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.11.2008 18:37:14   
Inigo
da se vam na hitro malo javim...

sm tk slabe volje... grozno se počutim! od četrtka zvečer ugotavljam, da je naenkrat izginilo moje mleko. skoraj do konca. mali je vlekel vlekel in se jezil. tako se ugotovila, da nič ne teče. sem probala ščrpat pa ni nič šlo. tko sm mogla po AM in zdj smo praktično samo na AM. sm mu ponujala zizo in ni nič blo. sm šla črpat in iz obeh načrpala samo 30ml.

kar naenkrat je zmanjkalo mleka. kako je to možno?!

tako sem žalostna... zelo mi je hudo, jočem ob vsaki steklenički... ne vem zakaj... saj je najbolj važno to, da je tvoj otrok sit. pa kakorkoli naj bo! pa vseeno je dojenje nekaj, kar sva imela samo midva s sinom. zdaj pa mu lahko flaško da vsakdo... to ni več najin trenutek. 

Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.11.2008 18:50:42   
lex
Inigo točno vem kako se počutiš. Jaz sem celo leto rabila, da sem preklopila, da je Alini čist vseeno kaj dobi, samo da je sita. Je pa res, da je dojenje en tak lep občutek. V glavi si morašpreklopit, da je važno, da je malisit, da ne joče,........ naj te pa potolažim, da je kolegica iz žličke svojega mleka prešla nazaj na polno dojenje.Samo pristavljat ga moreš, ali pa črpat, vsako uro, skoz. z glavo skoz zid moreš, pa veliko pit
držim pestke, čese boš odločila zato, če ne pa ti pošiljam user posted image  in samo to, da tudi otroci hranjeni po flaši so zdravi, zadovoljni,.............. samo da so siti

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.11.2008 18:57:24   
Inigo
joj lex... hvala! si me kr potolažla. grem kr črpat! daj mi še povej nekaj... je tačas pol kolegica dodajala AM? al kako sta prešla to "brezupno" stanje? in če mogoče veš kako dolgo je mogla črpat da sta pol samo dojenje prakticirala?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.11.2008 19:02:17   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

2 stvari morm vprašat.

1. tommee tippie - a se kateru cuclji obračajo notr, ko otročki jedo???? jz bom znorela - kupim vse nove cuclje in ened se obrača notr. za znoret.

2. a ma katera une vreče, k zdrak ven potegneš? morem Živine cotke prejhne pospravit, pa bi mi prav prišle. kako se obnesejo, če jih ima katera?

1.ja men se tud not obraca cucelj

2. urece iz tv reklame?jst nisem zadovoljna ena je lepo vakum potegnla druge je pa kr pocasi spustil nazaj kr ne drziuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3271
8.11.2008 19:11:31   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Majuska, bravo za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Torej je tvoj avgustovček - veš, pri vsaki gledam ticker-je, da vidim kolk so kaj stari pa to, pri tebi pa nikol ne vidim, ker ga nimašuser posted image Tak da bejba, naredi si ticker, da bomo na tekočem kolk je mali veliki Aleksander star, drugače pa povej, pa ti ga ktera izmed nas nardi. Pa enako velja za vse ostale, ker me kr razjezi to, da dam  miško na nick, pa mi nič ne pokažeuser posted image isto velja za glugluglu, tims, mojcej - priznajte, da bi vse rade imele tickerjeuser posted image

ja, če lahko pomagaš kaj pri mojem tickerju, ker jaz pojma nimam, ti povem podatke, bo pa zapletena zadeva, ker ima Tian še starejšo sestrico in bratcauser posted image , morajo pa seveda biti vsi gor, ne samo eden

ti kr povej, bomo zrihtali user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3272
8.11.2008 19:34:00   
lex
inigo sorry ne vem več, ker je ful časa nazaj. mislim, da jo je vedno prej pristavila pol pa z AM do konca. pa črpala je vsako uro.

vreče mam jaz, samo jih mam za sezoska oblačila, pa so držale ene 3x, zdaj pa ena že spušča. če jih pa nafilaš in pustiš pa držijo.
premale cotke jaz hranim pri mami, kjer je prej živela moja oma, tako da nimam panike s prostom. pa jih dam kar v pampersove vreče. je bila enih parkrat akcija v sparu in so ful velike, tako da sem spravila goro cotk not

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.11.2008 19:37:19   
Blacky30
Rovar_ka, tims, inigo, tinky, vauuuu, čestitke za kg!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Glu3 in levinja t., hvala za recepte. So že skopirani v word.user posted image

Tims, čaj od Hippa,imenuje se Čaj za lahko noč. Dormeo....gor ali dol, če je slab ali ne, 100% pa je boljši od raztegnjene sedežne.user posted image  Midva bi pa rada imela Dormeo, pa nimava spalnice. Spiva v dnevni in zato zdaj kupujeva novo sedežno.user posted image

Tinky, čestitke za vselitev!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa hitro krstit spalnico, no, potem pa še ostale prostore!user posted image user posted image user posted image

Flower, potem je tvojo taščo še težje razumet, če jima je Lan prvi in edini vnukec. Si mogoče zakriva oči, da je že tolk stara, da je babica??? Tudi take poznam, ko jih vnukec ni smel klical babi, pač pa kar po imenu. Ker ona že ni tolko stara.user posted image user posted image  Uživajte v Čatežkih ta vikend.user posted image

Metuljcek, ja, saj sva z lunico tuhtali in se režali poleg njihovega prvega zobka, pa sva potem tako objavili. Bom popravila, da bo lepše izgledalo. Ampak si zaslužiš pohvalo, ker si podrobno pogledala seznam, sem mislila, da tega nobena ne dela.user posted image

Almera, prijetno masažo ti želim danes!!!user posted image

Netki, jaz sem Nejca vedno dala v bazen samo s kopalno pleničko. Sem kupila kar DM-ove za enkratno uporabo. Teja pa še ni bila na bazenu.

Lex, dobrodošla nazaj doma!!! Smo te prav pogrešale!user posted image Si se naspala zdaj, ko si doma?

Mojcek, držite se! Hudo je to, pa hb ste naleteli na super dr., da si je čas vzel. Tako vsaj veš, da ni nič hudo narobe. Samo kaj bi jo tak motilo, da noče jest???? Ker če si menjala mleko, potem bi jedla, ker okus je sigurno drugačen. Ima mogoče soor???? Al pa res zobki....takrat manj jedo, ker jih dlesni bolijo. Berem dalje....hb, da je prej pojedla celo flaško!! Le tako naprej, Živa!user posted image

Lunica, ful dobra slikica Lukca, ki se skriva za pleničko. Falotek mali!user posted image

Glu3, jaz pa včeraj nisem opazila motenj s simobilom. Sva se z možem še zvečer pogovarjala, pa je bilo vse ok.
Rovar_ka, čudovite slikice!!!user posted image user posted image

Dzanika, ne, narobe si razumela. Mojcej je mož naredil piz..... po prvem porodu, ko je imela preveč dela z dojenčkom in premalo časa zanj! Otročji dedc!!user posted image user posted image  Prav mu je, da je šla, si zasluži srečo proč od njega.user posted image

Neboglasnica, manner rumovi srčki....mnjamiiiiiiiii, sem zadnjič celo vrečko zmazala. Sem bla skoraj pijana.user posted image user posted image  Maš pa ti to fajn prijateljice, jaz sem si jih morala kar sama kupit.
Majuska, ful lepe slikice!!!!user posted image user posted image

Mirjam, ne govori...kakšna tragedija tako izgubiti otroke in to kar 4. Uboga mamica, nobena ne bi hotela biti v njeni koži.user posted image user posted image user posted image

Inigo, vem, kako ti je hudo....sploh tebi, ko si bila tako ponosna, da se samo dojita. Ne sekiraj se, še vedno imata svoj trenutek, pa čeprav ga hraniš s flaško. Stisnita se enako kot pri dojenju, glejta se v očke, vse je lahko enako, samo da pije iz flaške namesto iz zize. Saj bo....ja, je lahka tolažba, ko se reče, da se ne sekiraj, glavno, da bo otrok sit, ampak vem, kako hudo je to sprejeti. Drži se, saj bo. user posted image Mogoče pa se mleko pojavi nazaj, res čudno, da bi ga kar tak naenkrat zmanjkalo. Si v stresu?

Hvala vsem za recepte za piščančje meso. Jedla sem testenine s prelivom za testenine iz konzerve.user posted image user posted image user posted image  Sem šele potem začela razmišljat, kaj te bom hudiča s tako polkilsko prso delala sama, če bodo oni itak šli od bajte. Pa sem si naredila ajnfoh kosilo, prsa pa čaka v hladilniku za jutrišnje zrezke. Ampak recepti pa so super in čisto vse si lepo shranim. Hvala!user posted image
Sva pa s Tejo že od pol petih sami doma, ona lepo spančka, jaz pa vas v miru čekiram, da pridem na zeleno vejo.user posted image

Jeeeeeeeeeeeee, uspelo mi je vse prebrat do konca!!!! Mater sem ponosna zdaj na sebe!!! Zdaj pa moram držati v tempu z vami, da spet ne ostanem zadaj. Ne vem zakaj, da me vedno vikend reši, takrat sploh ne čvekate.user posted image  In Tejči še vedno spančka, ker je taki zlati mir v bajti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.11.2008 19:41:31   
Blacky30
Iiiiiii,kako lep, barvit post sem naredila. Sem kar ponosna sama na sebe.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!