|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 8.11.2008 19:37:19
|
|
|
|
Blacky30
|
Rovar_ka, tims, inigo, tinky, vauuuu, čestitke za kg!!!! Glu3 in levinja t., hvala za recepte. So že skopirani v word. Tims, čaj od Hippa,imenuje se Čaj za lahko noč. Dormeo....gor ali dol, če je slab ali ne, 100% pa je boljši od raztegnjene sedežne. Midva bi pa rada imela Dormeo, pa nimava spalnice. Spiva v dnevni in zato zdaj kupujeva novo sedežno. Tinky, čestitke za vselitev!!!! Zdaj pa hitro krstit spalnico, no, potem pa še ostale prostore! Flower, potem je tvojo taščo še težje razumet, če jima je Lan prvi in edini vnukec. Si mogoče zakriva oči, da je že tolk stara, da je babica??? Tudi take poznam, ko jih vnukec ni smel klical babi, pač pa kar po imenu. Ker ona že ni tolko stara. Uživajte v Čatežkih ta vikend. Metuljcek, ja, saj sva z lunico tuhtali in se režali poleg njihovega prvega zobka, pa sva potem tako objavili. Bom popravila, da bo lepše izgledalo. Ampak si zaslužiš pohvalo, ker si podrobno pogledala seznam, sem mislila, da tega nobena ne dela. Almera, prijetno masažo ti želim danes!!! Netki, jaz sem Nejca vedno dala v bazen samo s kopalno pleničko. Sem kupila kar DM-ove za enkratno uporabo. Teja pa še ni bila na bazenu. Lex, dobrodošla nazaj doma!!! Smo te prav pogrešale! Si se naspala zdaj, ko si doma? Mojcek, držite se! Hudo je to, pa hb ste naleteli na super dr., da si je čas vzel. Tako vsaj veš, da ni nič hudo narobe. Samo kaj bi jo tak motilo, da noče jest???? Ker če si menjala mleko, potem bi jedla, ker okus je sigurno drugačen. Ima mogoče soor???? Al pa res zobki....takrat manj jedo, ker jih dlesni bolijo. Berem dalje....hb, da je prej pojedla celo flaško!! Le tako naprej, Živa! Lunica, ful dobra slikica Lukca, ki se skriva za pleničko. Falotek mali! Glu3, jaz pa včeraj nisem opazila motenj s simobilom. Sva se z možem še zvečer pogovarjala, pa je bilo vse ok. Rovar_ka, čudovite slikice!!! Dzanika, ne, narobe si razumela. Mojcej je mož naredil piz..... po prvem porodu, ko je imela preveč dela z dojenčkom in premalo časa zanj! Otročji dedc!! Prav mu je, da je šla, si zasluži srečo proč od njega. Neboglasnica, manner rumovi srčki....mnjamiiiiiiiii, sem zadnjič celo vrečko zmazala. Sem bla skoraj pijana. Maš pa ti to fajn prijateljice, jaz sem si jih morala kar sama kupit. Majuska, ful lepe slikice!!!! Mirjam, ne govori...kakšna tragedija tako izgubiti otroke in to kar 4. Uboga mamica, nobena ne bi hotela biti v njeni koži. Inigo, vem, kako ti je hudo....sploh tebi, ko si bila tako ponosna, da se samo dojita. Ne sekiraj se, še vedno imata svoj trenutek, pa čeprav ga hraniš s flaško. Stisnita se enako kot pri dojenju, glejta se v očke, vse je lahko enako, samo da pije iz flaške namesto iz zize. Saj bo....ja, je lahka tolažba, ko se reče, da se ne sekiraj, glavno, da bo otrok sit, ampak vem, kako hudo je to sprejeti. Drži se, saj bo. Mogoče pa se mleko pojavi nazaj, res čudno, da bi ga kar tak naenkrat zmanjkalo. Si v stresu? Hvala vsem za recepte za piščančje meso. Jedla sem testenine s prelivom za testenine iz konzerve. Sem šele potem začela razmišljat, kaj te bom hudiča s tako polkilsko prso delala sama, če bodo oni itak šli od bajte. Pa sem si naredila ajnfoh kosilo, prsa pa čaka v hladilniku za jutrišnje zrezke. Ampak recepti pa so super in čisto vse si lepo shranim. Hvala! Sva pa s Tejo že od pol petih sami doma, ona lepo spančka, jaz pa vas v miru čekiram, da pridem na zeleno vejo. Jeeeeeeeeeeeee, uspelo mi je vse prebrat do konca!!!! Mater sem ponosna zdaj na sebe!!! Zdaj pa moram držati v tempu z vami, da spet ne ostanem zadaj. Ne vem zakaj, da me vedno vikend reši, takrat sploh ne čvekate. In Tejči še vedno spančka, ker je taki zlati mir v bajti.
|
|
|