|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 23:04:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
7.11.2008 23:06:34   
Blacky30
Da se spet malo pokažemo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moja nova igralna podloga:
user posted image

Tejin obrat s trebuščka na hrbet v stajici:
user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.11.2008 23:09:44   
lex
Mojcej čestitke za toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glavno je, da si polna energije, potem ostalo gre lažje.

blacky luškani ste 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.11.2008 23:14:31   
Blacky30
No, Netki, si vidla, ti samo omeniš, kot da bi bila jasnovidka in tisti dan se pojavi izgubljena oseba. No, tudi tukaj gre zahvala meni, ker sem tudi Mojcej jaz privlekla nazaj sem.user posted image  Če bi vedela, da sem se danes tak bala za njeno življenje, ko ste omenjale, da ste eno izgubile na porodni mizi.user posted image  Če bi le povedala, da je to Mojcej, bi vas kuj potolažila, da je z njo vse ok, saj sva vedno na vezi.

Mojcej, še tukaj ti povem, da si se prav odločila, da te 100% podpiram, da si fejst bejba, ki si zasluži najlepše in najboljše v življenju in vsaka ti čast za pogum, ker marsikatera ne bi imela "jajc" za kaj takega. Ti si vzor ženskemu spolu. Kapo dol! Uživaj življenje, veliko lepše je pred tabo kot je za tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.11.2008 23:15:10   
karamela6
Mojcej, svaka čast punca za pozitivno razmišljanje in pogum. Priznam, da zase ne vem, če bi zmogla. Upam in želim, da ti uspe, kakor si si zamislila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.11.2008 23:17:14   
netki
Mojcej....user posted image  ampak svaka ti čast za pogum....in to z dvema otrokoma.....ful si pogumna.....sicer pa, najprej misli nase in na otroke
a si šla za sebe živet al si pri starših?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 23:21:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.11.2008 23:22:13   
Blacky30
Dzanika, na tvoji slikci Jana in bratranca se vidi, kolk so že naši otročki zrasli in moram povedat, da me je kar malo trofilo. Se mi zdi, da so komaj včeraj prišli na svet.user posted image

Mirjam, mi imamo tudi tega kužka, sicer je Nejcov, pa ga bo verjetno posodil malo Teji.user posted image

3jeMi, nisem vedela, da imata tudi vidva težave. No, kot vidiš, še najbolj brezupni primeri rešijo zadevo, če je ljubezen še tu, v kar ne dvomim, da tudi pri vama je. Tak da le pogumno, kino je dober začetek, vse se bo poštimalo, boš vidla. In potem bodo križanke tvoj novi hobi.user posted image  Btw. Lovro je ful srčkan.user posted image
Vau, zimska, za kilažo in mere. Nejc je imel 10 kg, ko je dopolnil eno leto.user posted image  Čestitke za 4 mesece!!!!user posted image user posted image user posted image
Majuska, Mojcek, Metuljcek, Netki, krasne slikice!!!user posted image user posted image

Sončika, daj poročaj, kako bo potekalo uvajanje GH. Da se ostale počasi tudi začnemo pripravljat zraven.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.11.2008 23:49:40   
lex
takole pa še neki utrinkov:

user posted image
plavam

user posted image

user posted image
takšno je bilo naše vračanje iz Kopra

user posted image
takole sem pa užžžžžžžžžživala

user posted image
nas5

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.11.2008 23:53:53   
karamela6
lex, krasni ste! Vita je res prava lepotička. In kako je že Alina zrasla! Saj ne morem verjet! In ti imaš prav fajn frizurco na zadnji sliki.
Jaz tudi komaj čakam, da se gremo že namakat. Moram po freda, potem pa tudi mi kam pičimo. A ste se kopali v bazenu s slano vodo? Kako pa je bilo s temperaturo vode? Daj, malo poročaj. user posted image

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 7.11.2008 23:54:11 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
8.11.2008 0:03:46   
lex
bazeni imajo samo morsko vodouser posted image , temperatura je 30 stopinj, sicer ko greš not je bolj brrrrrrrr, po času pa ti je ok. ni p tiste sparčne vročine not in je prav super, da ne postaneš tak mlahav. na bazen lahko greš z vozičkom(je tabla gor, da je dovoljeno- tega še nisem zasledila), ful so prijazni in ti odprejo vrata. vita je res uživala v vodi, in smo bili kar dalj časa not (ker sem jo samo 1-2x dala not na dan. razlog so bile brisače, ker sem jih itak tovorila zraven na morej en kup, da je moj skoraj znorel, pa še jih je bilo premalo, ker se ne posušijo)

user posted image

no evo tako ma pa frizuro, ful mi je fajn, ko ji lahko že čopke delam, naši tajnici (namreč v sobi je imela največ delas sobnim telefonom, na kavi pa nama je mešala sladkor)

< Sporočilo je popravil lex -- 8.11.2008 0:07:53 >

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
8.11.2008 0:41:33   
glugluglu
Mojcej, čestitam, user posted image user posted image user posted image user posted image res si pogumna, prav si se odločila, to je za vse vas bolje. user posted image Ampak ko pomislim na tvojega - bivšega bi ga nalomila, ma enkrat se bo zavedal kaj ga je polomil in kaj je izgubil, če bo kdaj odrastel.

Blacky, tvoja dva sta ful luštkana, še vedno se mi zdita podobna drug drugemuuser posted image , a poznaš koga iz Izole? (sprašujem, ker si podobna eni punci, ki jo poznam iz tam).

Lex, ma vi ste bili pa atrakcija tam na morju, tista slika ko imaš vse tri (Vita v kengurujčku, Aleks in Alina pa v vozičku) mi je pa najboljšauser posted image

auroraa
, katera sobica je to? Zelo je lepa.

metuljcek321, ja sej bo, moram pa tudi to povedat, da imam pa vsaj to srečo, da mi pa ta starejša dva otroka vzamejo starši v varstvo na počitnice in grejo drsat, plavat,itd, ampak onadva sta pa drugače že toliko velika, da njiju za 1  -2 uri lahko doma pustim sama za trgovino, kavico itd. Sej tudi Tian bo še prehitro zrastel, da ga bodo vzeli v varstvo.
Ampak fora je v tem, da če gresta moja dva ta starejša za več dni jih kar pogrešam, sploh mi ni toliko do tega, da bi onadva hodila za dlje časa na počitnice, kot to vidim pri nekaterih starših, ki komaj čakajo, da se kao "znebijo" otrok. Nekaj časa paše, potem pa kar nostalgija.

Zdaj je pa čas, da grem še jaz spat, lahko noč!

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
8.11.2008 1:02:13   
tims
Mojcej, vsa čast, da si naredila ta korak user posted image . Marikatera bi raje trpela, kot pa da bi se odločila za kaj takega.

Neboglasnica, dej če ti ni težko, mi pošlji fotko od rač. mizice, da vidim kakšna je. Pliiiiiizuser posted image . Pa ni res, da te nisem poslušala, sam sem takrat sigurno jedla, pol pa sem skoncentrirana samo na futr, pa mal slabš slišim user posted image .

Dzanika, po takem vremenu kot je bil danes, jaz raje ne grem ven z vozičkom, razen če je nujno. Kengurujčka pa nimam, mislim pa, da če bi ga imela, pa bi verjetno šla malo ven.

Blacky, glede širokega povijanja: meni P ni rekla, da ne smem več, samo da če želim, naj uporabljam samo eno plenico in to zloženo na štiri dele. Sorry, ampak tole da se kolki pokvarijo, če jih na široko previješ, mi je pa malo za lase povlečeno. Kaj pa če ne bi uporabljala Pampers, ampak navadne tetra plenice? Pa ne mislim nič slabega, sem samo svoj mišljenje povedala. Upam, da nisi huda.

Metuljček, si se mal zmotila user posted image . Naša Nina celo noč prespi. Zaenkrat sem kar zadovoljna z njenim spanjem. Sicer pa sploh ne upam kej dost komentirat nočnega spanja, da si ne bo premislila. 

Lex, dobrodošla nazaj, se pa strinjam z Glu glede fotke, kjer si sama z otroci.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 7:57:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
8.11.2008 8:00:10   
Tinky
Dobro jutro

Mi smo pa danes tolko dosti spali user posted image
Teo je zaspal ob 19. in se prvič zbudil ob 5:30, bil buden 15 min in spal do 7.
Zdej ga peljem k mami, da z Dejanom pospraviva ta đumbus po hiši, pol pa bom končno poslikala gnezdece, da boste vidle kako zgleda ta naša hiška user posted image
Omare pa ostajajo še vedno v garaži, ker jih je treba rezat in dokupit morava še nekaj stvari, kot je recimo omarica za TV, sem jo gledala v Lesnini, zdej moram sam še Dejana prepričat (namreč stane celo uko iz glave user posted image )

Pred bajto imamo pa grozno, neurejeno.
Malo smetišča, polno blata, desk.... Ob prvem lepem vremenu bo treba naredit malo čistke, pa travo bomo lahko posadili šele spomladi.....

Zvečer si bom vzela čas in vas prebrala za nazaj.

Naj povem še to, da so moje kile na -5...živci...še dobro, da malega ne dojim več.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 8:38:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 9:06:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3192
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 9:08:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 9:17:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3194
8.11.2008 9:29:33   
Anonimen
jutro

mojcej vsaka čast re, si menda edina ki jo poznam, da je mela jajca to nardit! bravo bravo, zdej pa uživajte življenje. prav ne morem verjet, da je ded reku : ok pa pejt. kje še delajo take no. kako pa mata zmenjeno zdej z videvanjem otrok? drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinky NABAVI SI FAJN TELEFON AL PA MENJAJ PONUDNIKA.. GRRRRRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jebelea cesta, da se človek še zmenit ne more user posted image

lex: vaaa kaj ste se mel dobr, si mi kr luštne nardila. se človek taaak sprosti na takelem dopustu. sprehodi, kopanje.. dej a pol ste meli tamali dvakrat po 45 minut na dan v bazenu? sprašujem, ker mi gremo naslednji teden, pa nimam pojma kako dolgo je lahko notri.

blacky ful dobro, da sta porihtala zaenkrat. pogovor, pogovor, pogovor... in križanke ... ma ok, najprej pogovor user posted image vse ostalo pride za tem. res sem vesela za vaju, kr srh mi gre, ko razmišljam, da se imaš spet lepo in si srečna user posted image user posted image user posted image user posted image

punce držite pestke za Živo, sem govorila z mojcek, mala revica noče in noče jest, je hudo.. mojcek je pa ful boga od skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3195
8.11.2008 9:36:40   
Anonimen
naša noč pa spet... porazno... vmes je še bruhal.... in sem ga našla v "mlaki" bruhanja, z nosom naprej, da ne govorim, kako sem se zasekirala.

mi je mojcek včeraj dala en url od opisa refluksa in valda se poklapa vse... ma sej ne vem več kaj je res, ampak če pa pomislim, da ma refluks, se pa tak ubijem, ker so nama to enkrat v posvetovalnici rekli, da ma (kr tak na oke ocenjeno) in danaj dvignema vzglavje. takrat sva ga dala res tja na vzdignjeno spat, ampak sem ga stalno našla okol obrnjenga (že kot 3 tedne starega) in je celo noč norel in si res nisem upala, ga tam met... zdej tko spi pri nama v postelji.

in zdej razmišljam, da je mogoče re, da je prva dva meseca in pol mel tiste hude krče in refluks, ampak se je refluks vmes zgubil, pol pa mogoč delal probleme refluks? sej ne vem nič več.

sam vem, da je celo noč spet jokal, se zvijal, norel... ma kaj še naj nardim no, če pa vidim, da je otroček bogi, da nekaj ni ok...

zdej sva kupla mleko proti polivanju, če je refluks, sem brala, da se težave skor takoj končajo... če ni refluks je pa kaj? krči menda res ne morejo bit... sam zakaj po kašici, nočnem mleku, drugem mleku kot novalac proti krčem, pa dobi cel dan HUDE HUDE krče al bolečine v trebuhu, sej ne vem kak se temu reče? nimam pojma no.

alarm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 9:42:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
8.11.2008 10:16:08   
neboglasnica
mojcej: Najprej user posted image user posted image za odločitev, katero si sprejela. Če praviš, da je to to, je sigurno to. Šlo ti bo tudi sami, verjamem vate in res je, da si oba sončka zaslužita veselo mamico in ti prijetno življenje. Saj si še mlada, vse stoji  na poti pred tabo.

populis: kaj je s tvojim gsm-om??

tims
: saj bom prilepila slikico, samo ne ljubi s emi kable ven vlečt... saj bom, obljubim

lex: welcome back, lepi ste in vesela sem, da si uživala.

almera: kako noč?

lunica24: user posted image user posted image , najhuje je, ko ne veš kako pomagat

mojcek1: user posted image user posted image , upam, da bodo pogruntali kaj je narobe in znali pomagati

blacky30: kako Nejc?

tinky: nič ti ne zavidam tega pospravljanja, bo pa potem lepše

A ste opazile, da smo kar vse povzele blackyin in metuljčkin stil za odgovarjanje - doolgii posti? PA še levinje t. ne smem pozabiti, me lahko požre. user posted image

Pred časom sem v Intersparu kupila plenice in robčke, srečka mi je namenila Fisher Price podlogo, danes sem jo prejela, full fina. Bom slikala in prilepila.

Sem se pa v Ikei nasrala: potiskane plenice sem kupila, so bile tako zapakirane, da sem mislila, da so povsod take. Doma odprem in ena potiskana, druga s črtami, tretja pa bela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3198
8.11.2008 10:18:00   
tims
user posted image Dobro jutro

Blacky, luškane fotke. Sta si pa tamaladva čist podobna. Pri nas je tudi tako, da je Nina skor ista k Tim.

Mojcek in Lunica, držim pesti za vajina sončka, da bo kmalu vse okuser posted image user posted image .

Zdaj grem pa na kavo. Naša se je zbudila ob osmih, pojedla, zdej pa spi naprejuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3199
8.11.2008 10:20:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

No, punce moje, tokrat se pa bolj zares oglašam.
Ja, dogaja se marsikaj... kje naj začnem. Spremenila sem lokacijo. Sem se odselila z mojimdvema user posted image . Mah, če na kratko povzamem zakaj... v bistvu se je začelo že 4 leta nazaj, ko sem rodila prvo bibo. Ker je pač bil moj navajen biti skoz v središču pozornosti, ga je zvilo to, da sem bila čist odsotna in lahko si mislite, kaj moški naredi, ko zanj žena nima posluha (ma če bi se drl pa govoru več, da me rabi in vse, bi blo čist drugač). Ja kakorkoli... našla sms-e, mejle... in potem minevajo leta, minejo 2, pa se spet pojavi... ne vem, ali se je sploh končalo ali ne... in potem čez 2 leti spet. Ma kaj pa vem... skoz sem se trudla, da bi nekako šla čez to prevaro... in sem... Jok brate, tko sem misnla, ko sem se v trenutku zavedala svojega bistva in svojega življenja... ja, bila sem že noseča in zgleda, da mi je mala miška namenjena. Potem pa razmišljanje in vse kar zraven paše... no, konec avgusta sem mu pa pač povedala, da se bomo odselili, da sem obupala nad nama, da v bistvu je v meni vse umrlo. In to se mi je vse potrdilo tudi zdaj, ko sem selila stvari... nobene nostalgije, ko sem pakirala... nič... samo, bejži punca čimprej. On pa tudi v smislu... ja, če si se tako odločila, prav. Ok, .... torej mi je čisto jasno kako stvari stojijo in samo še potrdil mi je koliko je ura.
Torej sedaj sem kot ptička, v glavi sem pošlihtala, ponosna na moja sončka mala, vesela... smejimo se spet na glas... vem, da bom zmagala, ker si to zaslužim... enostavno zato, ker se želim spet smejati... iz srca žareti... in lubeka mala bosta sigurno imela več od mene tako, kot, da bi vegetirala v 'popolni' družini.
Preveva me energija do življenja, čutim bistvo v sebi... našla sem se... user posted image

Bravo, Mojcej user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!