|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
8.11.2008 8:06:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro. Dons sm pa zgleda tud jest med prvimi,smo že od šestih pokonc,jest bi pa še toookkkk spala.
Si grem skuhatuser posted image ,čeprov bi bil bolš čajček k sm neki prehlajenauser posted image .

Še meni enoooooooouser posted image

Jutro!

Jaz sem spet adijo pamet. Dans je mali imel nočne pohode in sem dokončnoobupala in šla spat v njegovo posteljo , zato sem vsa polomljena. Za nameček je še zu3 prišel težit in me spomnit, da je danes sobota in kaj sem mu obljubila 100let nazajuser posted image

Saj ne vem kaj je bolje, Alja k ne more vstat al Andraž k je preveč mobilenuser posted image

ss: zgodnja je manca, naša je prikukala malo čz 7h.

Sem šla mal stanje preverjat in smo kar fejs pobegnile +120 in +182user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.11.2008 8:15:15   
zalazoya
dobro jutro

mi smo pa dans sam dvakrat vstali ponoči in še spimo, no ta mičkani spi in sicer od 19 naprej, mleko kar teče iz mene k smo navajeni na 1-2 urci cizat ponoči. user posted image user posted image user posted image . Sem pa začela z GH, bi mogli počakat do srede k imamo posvetovalnico pa mami ni mogla več zdržat, sej je mali sam mal korenčka dubu za kosilo, bolj za probat in je full prdku včeri je smrdelo k pr norcih user posted image  se bo treba počasi na vadit, pupe kje kupujete sadje in zelenjavo, da je ekološko pridelano, seveda tiste k nimate možnosti jo doma na vrtu vtrgat? Pa ko ste začele z GH a ste dodale po eno živilo na teden mal povečevale. mi smo začeli s korenčkom, jutri bom pa dala mal bučke za probat.

Drugač je pa mali tok siten že dva dni da konc, ne vem a so zobki, al korenček al kva jaz sem že čist na off.

Včeri smo imeli obiske, je bila prijateljica s tamalim ki je isto star kot naš Niki (rojena na isti dan) smo se spoznali v porodnišnici. Naš mali je skoz joku k sva jih skup dale na igralni center je sam šobica padla in full solze, ta drugi je bil full priden, kva pa vem kaj našga daje.

a vaši dojenčki tud kdaj na buhiju spijo, naš se kar obrne ko kravice pase ponoči in me mlo skrbi.

nič grem malo brat za nazaj, če mi bo mali še potegnu. Ne ga že čujem, no pa se beremo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.11.2008 8:26:43   
Anonimen
Estrella kaj si pa obljubila Andražu? Mi smo dons tud slabo spal,se je skoz neki zbujala,sm čist adijo.

Zalazoya user posted image user posted image  za spanje.

Jest sm pa tok jezna. Je bla tamala zjutri cela polulana,pa ji grem menjat plenico in je bla strganauser posted image . Ji hočm dat drugo, in isto in tako cel paket. Jih bom mogla it dons zamenjat.Pa sej ni panike,mi jih bojo zamenjali,čeprov nimam embalaže,sam zdej sm brez in jo bom mogla skoz preoblačituser posted image .

(odgovor članu zalazoya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.11.2008 8:29:19   
Anonimen
Kaj še vse spite al se stiskate? Zdej mam čas k je Gaja nazaj zaspala,moj je na šihtu,tuki pa nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.11.2008 8:36:27   
Anonimen

Kaj še vse spite al se stiskate? Zdej mam čas k je Gaja nazaj zaspala,moj je na šihtu,tuki pa nobeneuser posted image

JUTROuser posted image

Se vidi, kateri majski hroščki pančkajo po cele noči, mame pa veselo do poznih čvekajouser posted image .

No naša noč je zgledala tako oz. dojenje:
-ob 20h
-ob 20:45h
-02h
-05h in
-08h takooooooo da miška tooo mi deliuser posted image user posted image user posted image

Grem malo brat, kaj ste čvekala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.11.2008 8:38:10   
Soncnica Sandra ***

Jest sm pa tok jezna. Je bla tamala zjutri cela polulana,pa ji grem menjat plenico in je bla strganauser posted image . Ji hočm dat drugo, in isto in tako cel paket. Jih bom mogla it dons zamenjat.Pa sej ni panike,mi jih bojo zamenjali,čeprov nimam embalaže,sam zdej sm brez in jo bom mogla skoz preoblačituser posted image .

Nina, katere plenice pa imaš?
No upam, da ti jih bojo zamenjali!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.11.2008 8:39:02   
Soncnica Sandra ***

Ah kje, mi smo pokonci že od 5.30

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.11.2008 8:40:28   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTROuser posted image

Se vidi, kateri majski hroščki pančkajo po cele noči, mame pa veselo do poznih čvekajouser posted image .

-ob 20h
-02h
-05h in
-08h takooooooo da miška tooo mi deliuser posted image user posted image user posted image

Pridna Anja! user posted image  Se je še mamica malo naspala!!! user posted image  

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.11.2008 8:42:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Od Dm-a Babylove.Sej drugač so mi full dobre,Pamperske so mi ble user posted image ,sm enkrat skor cel paket eni dala. Ja,ja bojo zamenjal,tm morjo itak vse zamenjat kar je njihova blagovna znamka,sm tm delala tko da vem kako smo mogl vse menjat,tud če je stranka prinesla že prazno šminko pa je rekla da je zaničuser posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.11.2008 8:43:28   
Anonimen

JUTROuser posted image

-ob 20h
-02h
-05h in

user posted image user posted image user posted image  za malo boljše spanje. Sej počas bo pa še bolš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.11.2008 8:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

opaaa Anitka, mislim da bo Gal kmalu imel sestricouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.11.2008 8:44:49   
Anonimen

Ja sej za vas vem, da ste vsak dan že zeloooooooo zgodaj pokonc. Men je to čist prekmal.

No Gaja se je zbudla,zdej pa vriska in serjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.11.2008 8:45:26   
mavo
[Pol si pa čistokrvna Ločanka user posted image  Jaz sem pa iz Poljanske doline, pa še nekaj jih je iz okolice Škofje Loke user posted image

A si "Palanka"?user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.11.2008 8:46:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A veste, da še zdaj ne vem zakaj je Edina jezna na svojega? Bi bilo nemogoče odkrit po postih kaj je ušpičil.

saj jaz v bistvu tudi ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image , se ga moram malo usmilituser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.11.2008 8:46:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

opaaa Anitka, mislim da bo Gal kmalu imel sestricouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.11.2008 8:47:24   
Svojeglava
Estrella: a je gledal Anico včeri zvečer? Naša jo je, pa je bla tko grozna, da jo je mora tlačila in me je klicala ponoči...

lpsvojeglava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.11.2008 8:47:36   
Soncnica Sandra ***

Od Dm-a Babylove.Sej drugač so mi full dobre,Pamperske so mi ble user posted image ,sm enkrat skor cel paket eni dala. Ja,ja bojo zamenjal,tm morjo itak vse zamenjat kar je njihova blagovna znamka,sm tm delala tko da vem kako smo mogl vse menjat,tud če je stranka prinesla že prazno šminko pa je rekla da je zaničuser posted image .

Nama tud pamperske niso odgovarjale. So nama ful velikokrat premočile, tako da sem rekla, da ni šans, da bi jih šla še kdaj kupit.
Smo jih pa precej dobili za drilo ob rojstu, tako, da te smo porabili, drugale pa smo na Mullerjevih in so nam OK user posted image  

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.11.2008 8:49:59   
Anonimen

Nama tud pamperske niso odgovarjale. So nama ful velikokrat premočile, tako da sem rekla, da ni šans, da bi jih šla še kdaj kupit.
Smo jih pa precej dobili za drilo ob rojstu, tako, da te smo porabili, drugale pa smo na Mullerjevih in so nam OK user posted image  

Nam so tud premočile Pamperskeuser posted image  Mullerjeve so tud men uredu,sam grem bl malkrat tjauser posted image . Od Dm-a so mi pa zdej k so jih zbolšal še bolše.

Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.11.2008 8:50:38   
Estrella*

Estrella kaj si pa obljubila Andražu? Mi smo dons tud slabo spal,se je skoz neki zbujala,sm čist adijo.

Da bova brala eno knjigo o živalih(je za odrasleuser posted image ) in to mi teži pred 7 zjutrajuser posted image  
Zalazoya
user posted image user posted image  za spanje.

Katere plenice pa imaš???? Saj človek res vse doživiuser posted image

Moj in Alja sta šla v POuser posted image  tako, da imam doma samo še eno stincouser posted image

zalazoya: Recimo, da bo spal vsako noč tako al pa še malo boljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.11.2008 8:51:53   
Soncnica Sandra ***

Ja sej za vas vem, da ste vsak dan že zeloooooooo zgodaj pokonc. Men je to čist prekmal.

No Gaja se je zbudla,zdej pa vriska in serjeuser posted image

Glede na to, da prej celo noč pridno panča, in spi med 9 in 10 ur neprekinjeno, potem ni panike, čeprav bi mami kdaj še rada pančala, no ja kar vsak dan user posted image  

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.11.2008 8:52:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

[Pol si pa čistokrvna Ločanka user posted image  Jaz sem pa iz Poljanske doline, pa še nekaj jih je iz okolice Škofje Loke user posted image

A si "Palanka"?user posted image user posted image user posted image

Še en km dalj bi bla, pa bi bla že Žarovka user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.11.2008 8:52:52   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Da bova brala eno knjigo o živalih(je za odrasleuser posted image ) in to mi teži pred 7 zjutrajuser posted image  
Zalazoya

Moj in Alja sta šla v POuser posted image  tako, da imam doma samo še eno stincouser posted image

zalazoya: Recimo, da bo spal vsako noč tako al pa še malo boljeuser posted image

TI nimaš Alje, moja Manca panča, Nina je tud tle, kaj čmo en jutranji maraton udarit user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.11.2008 8:53:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Estrella: a je gledal Anico včeri zvečer? Naša jo je, pa je bla tko grozna, da jo je mora tlačila in me je klicala ponoči...

lpsvojeglava

Ne , on je gledal dvd ene blesave risankeuser posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.11.2008 8:53:25   
Naty*
Jutro!

Čveke čvekaste, ste  me pa nasmejale user posted image ... Aja pa nina hvala za kavo user posted image . Vsaj nekaj, ker smo mel težkoooo noč. Moj srček je bil tolk bogiuser posted image . Mel je zabit nosek, tko da smo ga sred noči pucal in se je drl ko sraka, ampak najhujš je blo, da so ga zobki ful matral. Jokal je tolk, da sm bla sigurna, da bomo mel zjutri že najnovejšo pridobitev, pa nič. Je blo pa za pop... Mi je zaspal v naročju, ga odložim, on v jok. Pol sem mu namazala s Calgelom, je spet zadremal, pa se zbudil, ko sm ga odložila. Pol je zaspal Juretu v naročju in se spet zbudil user posted image ... Spodnje enkice so čist, čist tik pod površjem, ampak nočjo ven user posted image . Kolk časa bo še to trajalo???? Baje lahk tud neki tednov????

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Oj, sem videla, da ste me glede CR spraševale (Naty) in kdaj lahko ponovno zanosim (to mi je ratalo prebrat, ker je nemogoče vašo temo spremljat, človek se enostavno izgubiuser posted image ). V glavnem, meni je moja G rekla, da moram eno leto počakat. Naslednji porod bo prav tako s CR, ker imam preozek medenični del in se mali sploh ni mogel spustiti. Pa ni imel ne vem kako velike glavice (obseg 36). Poleg tega so mi od torka vstavljali vsak dan gel za tanjšanje materničnega vratu, pa sem dobila popadke šele v soboto zjutraj, se na umetnih matrala do treh popoldne, pol so se me pa le usmilili in me peljali v operacijsko, 17 dni čez rok.
Pa saj ni problem počakat, samo glede na to, kako dolgo je prvič trajalo, me je strah, da se bo eno leto prevesilo v triuser posted image . Prvič sem zanosila s klomifenom, ker nimam ovulacijuser posted image . Menda se to lahko tudi samo od sebe zrihta po porodu, tako da upam na najboljše. V vsakem primeru bova šla v akcijo user posted image  že sedaj, da ne bova do meseca maja ven iz prakseuser posted image user posted image

Mavo tud mene čaka še en CR, ker sem mela tud grozljiv porod in na koncu urgentni CR, ker je že malemu utrip padel, pa pokakal se je. Tko da je moj G reku, da zarad moje konstitucije lahko še enga tazga pričakujemo in bova rajš kar CR nardila. A pri teb so pa do 17 dni čez rok čakali????!!! O bedaki!
Glede še ene zanositve, ti pa lahko s povem za kar nekaj primerov, kjer so se za prvega matrali po več let, naslednji je pa kr na hitro ratal, ko sploh niso pričakovali user posted image . Tko da mogoče bo pa pri vas tud tko user posted image !

Sončnica Sandra pametno, da sta že opravili s krvjo in vodo, bojo potem še samo rezultati, ko bosta prišle na pregleduser posted image . Pa pridna Mancauser posted image !! Glede stolov za kuhinjo mi pa ne govori, midva sva tud takrat naročila mizo in stole, da te glava boli, ko ceno vidiš user posted image . Ampak je pa res, da bo tista miza stala tud če se hiša podre, ker je nič ne zruši user posted image !

edina a si dobila sms? Včeri so tolk nagajal telefoni, da sploh ne vem, kaj je šlo pa kaj ne user posted image . Sm vidla da je Anja bolš spala, a ste se preselili user posted image ?

zalazoya tud moj krat se na bauhija ponoč obrne, mu je podnev in ponoč tko najbolj všeč user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.11.2008 8:56:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Zalazoya

TI nimaš Alje, moja Manca panča, Nina je tud tle, kaj čmo en jutranji maraton udarit user posted image

očitno nisem povabljena v ta klub, potem pa nič zdaj sem pa užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?