Naty*
|
Jutro! Čveke čvekaste, ste me pa nasmejale ... Aja pa nina hvala za kavo . Vsaj nekaj, ker smo mel težkoooo noč. Moj srček je bil tolk bogi . Mel je zabit nosek, tko da smo ga sred noči pucal in se je drl ko sraka, ampak najhujš je blo, da so ga zobki ful matral. Jokal je tolk, da sm bla sigurna, da bomo mel zjutri že najnovejšo pridobitev, pa nič. Je blo pa za pop... Mi je zaspal v naročju, ga odložim, on v jok. Pol sem mu namazala s Calgelom, je spet zadremal, pa se zbudil, ko sm ga odložila. Pol je zaspal Juretu v naročju in se spet zbudil ... Spodnje enkice so čist, čist tik pod površjem, ampak nočjo ven . Kolk časa bo še to trajalo???? Baje lahk tud neki tednov???? IZVIRNO SPOROČILO: mavo Oj, sem videla, da ste me glede CR spraševale (Naty) in kdaj lahko ponovno zanosim (to mi je ratalo prebrat, ker je nemogoče vašo temo spremljat, človek se enostavno izgubi ). V glavnem, meni je moja G rekla, da moram eno leto počakat. Naslednji porod bo prav tako s CR, ker imam preozek medenični del in se mali sploh ni mogel spustiti. Pa ni imel ne vem kako velike glavice (obseg 36). Poleg tega so mi od torka vstavljali vsak dan gel za tanjšanje materničnega vratu, pa sem dobila popadke šele v soboto zjutraj, se na umetnih matrala do treh popoldne, pol so se me pa le usmilili in me peljali v operacijsko, 17 dni čez rok. Pa saj ni problem počakat, samo glede na to, kako dolgo je prvič trajalo, me je strah, da se bo eno leto prevesilo v tri . Prvič sem zanosila s klomifenom, ker nimam ovulacij . Menda se to lahko tudi samo od sebe zrihta po porodu, tako da upam na najboljše. V vsakem primeru bova šla v akcijo že sedaj, da ne bova do meseca maja ven iz prakse Mavo tud mene čaka še en CR, ker sem mela tud grozljiv porod in na koncu urgentni CR, ker je že malemu utrip padel, pa pokakal se je. Tko da je moj G reku, da zarad moje konstitucije lahko še enga tazga pričakujemo in bova rajš kar CR nardila. A pri teb so pa do 17 dni čez rok čakali????!!! O bedaki! Glede še ene zanositve, ti pa lahko s povem za kar nekaj primerov, kjer so se za prvega matrali po več let, naslednji je pa kr na hitro ratal, ko sploh niso pričakovali . Tko da mogoče bo pa pri vas tud tko ! Sončnica Sandra pametno, da sta že opravili s krvjo in vodo, bojo potem še samo rezultati, ko bosta prišle na pregled . Pa pridna Manca !! Glede stolov za kuhinjo mi pa ne govori, midva sva tud takrat naročila mizo in stole, da te glava boli, ko ceno vidiš . Ampak je pa res, da bo tista miza stala tud če se hiša podre, ker je nič ne zruši ! edina a si dobila sms? Včeri so tolk nagajal telefoni, da sploh ne vem, kaj je šlo pa kaj ne . Sm vidla da je Anja bolš spala, a ste se preselili ? zalazoya tud moj krat se na bauhija ponoč obrne, mu je podnev in ponoč tko najbolj všeč .