|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
7.11.2008 21:11:24   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali)user posted image  in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuniuser posted image user posted image user posted image Pa mam plussss

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.11.2008 21:12:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

estrella, kaj ti je skuhal tvoj dragi?

Ko bi vsaj kaj za pod zob, pa ni. Ko sem ga najbolj rabila, se user posted image ni oglasil na gsm, ne na gsm od sina, ne na domači telefon, ker je revček preveč len, da bi dvignil svojo rit. Klicla sem 15min, pa nič, pol pa čez kake pol ure pokličeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to jaz najbolj sovražimmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 902
7.11.2008 21:13:16   
valentina2006

Ko bi vsaj kaj za pod zob, pa ni. Ko sem ga najbolj rabila, se user posted image ni oglasil na gsm, ne na gsm od sina, ne na domači telefon, ker je revček preveč len, da bi dvignil svojo rit. Klicla sem 15min, pa nič, pol pa čez kake pol ure pokličeuser posted image user posted image user posted image

Estrella*: Zgleda, da je neki v zraku... tole nedvigovanja telefona mi je pa zlo znan...

Neposredna povezava do sporočila: 903
7.11.2008 21:13:35   
tally
Večer!

Jaz sem danes user posted image me je Emilija čisto zmozgala in pobrala vso energijo. Vsaka čast tistim, ki imate še kakšnega otroka.

Vidim da nas je kr neki l. 77. Jaz se tudi ne počutim starouser posted image , čeprav mi nekateri po ovinkih znajo povedat da naj imava čimprej še enega.

Glede CR- Mnenja so zelo različna kot vedno. Men so v P rekli počakat 2 leti torej rojstvo kao na 3leta, moja G pa eno leto počakat potem pa lahko. Midva bova počakala eno l. potem pa akcija.

Estrella jah dedci a ne ko jih kličeš se ne oglasijo ko jih pa ne rabiš veš potem pokličejo nazaj. To se man vedno dogaja.

Špelin tvojemu user posted image vse naj naj.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 904
7.11.2008 21:14:43   
tally

A danes sta pa gospa iz Mengša in gospa iz Kamnika popolnoma zatajiliuser posted image ?????

Evo evo sem že tukiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 905
7.11.2008 21:14:54   
valentina2006

Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali)user posted image  in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuniuser posted image user posted image user posted image Pa mam plussss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
7.11.2008 21:15:07   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.11.2008 21:16:36   
sesil

naša danes ne more zaspat oz, je že zaspala, pa je trajalo pol ure, zdej pa joče. jo ima tatko čez, ma bo mogla iti menda mama z joško do nje.

in točno to se je zgodilo

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.11.2008 21:19:19   
tally

naša danes ne more zaspat oz, je že zaspala, pa je trajalo pol ure, zdej pa joče. jo ima tatko čez, ma bo mogla iti menda mama z joško do nje.

Pri nas pa zvečer HB do sedaj ni bilo nikoli težav s spanjem, vedno jo samo odložim v pojstlico in čez par minut že spi. Čez dan pa imamo borbe, ki včasih trajajo dlje od samega spancauser posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.11.2008 21:22:23   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo, da se še jaz malo javim po celem dnevu user posted image

Mi smo bili pa danes v laboratoriju in moram ultra posebej pohvalit našo Manco, ker je bila ful pridna. Ko smo ji vzel kri je čisto malo ustnice zakrivila in hotla zajokat, pa sem ji rekla: oh Manc jokajo pa samo mali otroci, ti si pa velika baba. In kaj je bilo: mala se mi je začela režet v glavo user posted image .
Je bila še una medicinka ful presenečena, kako je odreagirala Manca. Jo je pohvalila, da je ful pridna punčka, ampak zelo zvedava, ker je ves čas obračala glavo in gledala po laboratoriju.

Pol smo šli pa še v KR v šoping. No in smo v Mullerju spet zapravili celo premoženje za plenice, AM, kašice, robčke, zobno pasto, čistila, ...

No nato smo šli še v Lesnino in končno naročili stole za kuhinjo. Samo tko informativno, eden stane 134€ user posted image

In seveda ni šlo, da ne bi zavili še v najboljšega soseda Mečkatorja user posted image .
In seveda user posted image  sem pozabla kupit skutke za Manco user posted image . No sej za kakšen dan jo mam še doma, pol bom šla spet mal v nabavo.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 910
7.11.2008 21:22:53   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  pol si pa naša user posted image user posted image user posted image
A prov iz Škofje Loke si originalno, iz kje pa????

Poljanska cesta, pristna ločankauser posted image

Pol si pa čistokrvna Ločanka user posted image  Jaz sem pa iz Poljanske doline, pa še nekaj jih je iz okolice Škofje Loke user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.11.2008 21:23:11   
barbaw
barbaw: vidim, da me hočeš pihnit v postihuser posted image Pa user posted image za novo pridobitev. Le glej, da se ne bo prah nabiral gor.

Se trudim, pa ne gre. user posted image  Hec. Mi niti na misel ne pride, da bi te pihnila. Me preveč šišaš.
A tvoj je bil doma pa se ni javljal, ker se mu ni dalo? To bi jih tudi od mene slišal. user posted image  Jaz bi bila cela penasta.
Jaz sem ena izmed 80-ih pa ne mislim več nič prispevat k nataliteti. prepuščam mesto še drugim. user posted image
user posted image user posted image user posted image  za "prišparane" eurčke. Take pozitivne stvari vedno prav pridejo.

Sem pravljico brala, zdaj pa sem za akcijo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 912
7.11.2008 21:24:09   
sesil
ena od majčic je kupla knjigo ...nekaj o spanju, kako uspavat otroka. ne vem katera je bila, bi pa prosila, če da feed back. če je kaj učinka, bi jo še jaz kupla, ker cartanja na joški ne bo več dolgo. 

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.11.2008 21:24:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image to jaz najbolj sovražimmmmm

O a ti ne spiš?????? Jaz sem mogla posredovat pri spanju. Naša je pojedla potem 120g frutka, ker mlečne kaše ni hotela in se v posteljci drla kot jeshar, ata pa zraven ležal mirno na posteljiuser posted image Se je podojila in zaspalauser posted image Ne vem kaj ji je, pred dobro uro ni hotla zieze, pol bi se pa razdrla, če je ne bi dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
7.11.2008 21:25:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce, js bom pa danes Žana slikala, kolk uživa na novih puzlah in kako se midva žogava user posted image . Je ugotovil, da se žoga premika, če jo udariš in mi jo je prav podajal, js pa njemu nazaj, tolk je bil luštkan.
U to je pa pri nas tudi oh in sploh najboljša zadeva. Če ji dam kako bolj malo žogo, jo potem prime in vrže naprej, tako da moram paziti, da kaj ne dobim v glavo user posted image

Pa zdej mamo novo foro... previjanje je itak težko, že odkar se obrača, zdej je postalo pa mission impossible user posted image . Tolk se mi premika, da ga sploh ne uspem previt, čeprav sem se že ful zverzirala s tem miganjem. No se mi obrne, js ga primem za noge, da bi mu plenico prilepila, on se pa vsede. In to naredi v sekundi, tko da mu morm pol noge držat, pa zgornji del dol tlačit user posted image .... manjka mi ena roka!!!
Tudi meni manjka vsaj ena roka pri previjanju, če ne kar dve user posted image

Js si morm vprašanja za P napisat, ker mava v sredo cepljenje, pa se morva še zmenit, kako bo zdej pri nas. A bo dojenje, al bova kr na allernovo prešaltala. Že takrat mi je namignila, da bi blo to mogoče najboljš, ker bi bli tko zihr, da ne dobi čist nobenega alergena in bi alergije še hitrej izzvenele. 
Tudi midve imava v sredo P in cepljenje, pa bi blo tudi fino če si napišem kaj rabim vprašat, ker me kar nekaj stvari zanima.
Smo pa danes dali kri in vodo v laboratorij user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
7.11.2008 21:26:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

SS ko bo velika pa bo vesela, če bo imela kaj med nogami. user posted image  Hec, pa brez zamere.

To  bomo pa še vidli user posted image  

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.11.2008 21:26:39   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kakšne skutke to kupujete ?

[/quote

Jaz sem ji kupla od LJ mlekarn sadno skuto junior, ampak jo je čisto premalo v enem lončku, tako da ji dam kar navadno fino pasirano skuto in vanjo zmešam sveže sadje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.11.2008 21:26:56   
Soncnica Sandra ***

Je pa danes Nejc čisto fertiguser posted image . Že celo popoldne leži in gleda risanke, kar to ni v njegovi navadi.user posted image Sva šla že pod hladen tuš, da je prišel malo k sebi. Sirup mu lahko dam šele čez eno uro. Saj ko bo začel švicati, bo kmalu dober.Vsaj pije danes, ker prejšnjič, ko je imel vročino, še piti ni hotel.

Bogi Nejc user posted image
Manca mu pošilja enega velikega user posted image  in še večjega lubčka, da bo čim prej ozdravel!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.11.2008 21:26:59   
Estrella*

[/quote]

user posted image user posted image user posted image  Pri nas popolnoma enaka situacija

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.11.2008 21:27:58   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image to jaz najbolj sovražimmmmm

O a ti ne spiš?????? Jaz sem mogla posredovat pri spanju. Naša je pojedla potem 120g frutka, ker mlečne kaše ni hotela in se v posteljci drla kot jeshar, ata pa zraven ležal mirno na posteljiuser posted image Se je podojila in zaspalauser posted image Ne vem kaj ji je, pred dobro uro ni hotla zieze, pol bi se pa razdrla, če je ne bi dobilauser posted image

Naša je ista že 2 dni. user posted image  Vsaj dojila se je malo več. Upam, da bo vse po starem. Sem pa ugotovila, da tole evkaliptusovo eterično olje pozitvno vpliva na dihanje.

Neposredna povezava do sporočila: 920
7.11.2008 21:29:53   
Estrella*

barbaw: vidim, da me hočeš pihnit v postihuser posted image Pa user posted image za novo pridobitev. Le glej, da se ne bo prah nabiral gor.

Se trudim, pa ne gre. user posted image  Hec. Mi niti na misel ne pride, da bi te pihnila. Me preveč šišaš.
A tvoj je bil doma pa se ni javljal, ker se mu ni dalo? To bi jih tudi od mene slišal. user posted image  Jaz bi bila cela penasta.
Jaz sem ena izmed 80-ih pa ne mislim več nič prispevat k nataliteti. prepuščam mesto še drugim. user posted image
user posted image user posted image user posted image  za "prišparane" eurčke. Take pozitivne stvari vedno prav pridejo.

He punca, da se ne bi kaj umišljala, saj tud nisi. Na našem forumu so bile pridne samo Špelin@, kasso in ****, ki imajo po 3user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.11.2008 21:30:58   
tally

Sedaj spi.Vročino ima pa še zmeraj.Če bo sreča, se bo čez noč spotil,pa bo jutri boljši.Drugače greva pa v ponedeljek k P.Naj ga malo pregledajo.Iz nosa mu teče že dva meseca, kar nekaj časa že kašlja, no danes ni.Sam oto bo spet projekt, njega k P spravituser posted image

Bogo Nejc upam da bo čimprej boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.11.2008 21:31:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo, da se še jaz malo javim po celem dnevu user posted image

Mi smo bili pa danes v laboratoriju in moram ultra posebej pohvalit našo Manco, ker je bila ful pridna. Ko smo ji vzel kri je čisto malo ustnice zakrivila in hotla zajokat, pa sem ji rekla: oh Manc jokajo pa samo mali otroci, ti si pa velika baba. In kaj je bilo: mala se mi je začela režet v glavo user posted image .
Je bila še una medicinka ful presenečena, kako je odreagirala Manca. Jo je pohvalila, da je ful pridna punčka, ampak zelo zvedava, ker je ves čas obračala glavo in gledala po laboratoriju.

Pol smo šli pa še v KR v šoping. No in smo v Mullerju spet zapravili celo premoženje za plenice, AM, kašice, robčke, zobno pasto, čistila, ...

No nato smo šli še v Lesnino in končno naročili stole za kuhinjo. Samo tko informativno, eden stane 134€ user posted image

In seveda ni šlo, da ne bi zavili še v najboljšega soseda Mečkatorja user posted image .
In seveda user posted image  sem pozabla kupit skutke za Manco user posted image . No sej za kakšen dan jo mam še doma, pol bom šla spet mal v nabavo.

user posted image user posted image user posted image Za Manco. Se vid, da ni nič mehkužnauser posted image No pozabljene skute bodo dober uržah za ponovni šopinguser posted image
Jaz sem bila danes prikrajšana, ker me je dragi zaj....in sem mogla brez šopinga domov iz POuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.11.2008 21:32:13   
valentina2006
Soncnica Sandra ***: user posted image za zapravljanje user posted image ... Matevžu je ušeč čajček... sem mu ga dons dala in mu je sedu user posted image ... tisti sadni od Bebivite.... jabolčnega z meliso pa ne mara user posted image ... ampak ni panike, bo Sara vse popila user posted image . A si dobila v Mulleryu popust user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.11.2008 21:32:15   
barbaw

He punca, da se ne bi kaj umišljala, saj tud nisi. Na našem forumu so bile pridne samo Špelin@, kasso in ****, ki imajo po 3user posted image user posted image user posted image

Tole pa podpišem. res ste pridne.

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katera različica?
Februarka08

Lea (68%)

Leja (32%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!