Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce, js bom pa danes Žana slikala, kolk uživa na novih puzlah in kako se midva žogava . Je ugotovil, da se žoga premika, če jo udariš in mi jo je prav podajal, js pa njemu nazaj, tolk je bil luštkan. U to je pa pri nas tudi oh in sploh najboljša zadeva. Če ji dam kako bolj malo žogo, jo potem prime in vrže naprej, tako da moram paziti, da kaj ne dobim v glavo Pa zdej mamo novo foro... previjanje je itak težko, že odkar se obrača, zdej je postalo pa mission impossible . Tolk se mi premika, da ga sploh ne uspem previt, čeprav sem se že ful zverzirala s tem miganjem. No se mi obrne, js ga primem za noge, da bi mu plenico prilepila, on se pa vsede. In to naredi v sekundi, tko da mu morm pol noge držat, pa zgornji del dol tlačit .... manjka mi ena roka!!! Tudi meni manjka vsaj ena roka pri previjanju, če ne kar dve Js si morm vprašanja za P napisat, ker mava v sredo cepljenje, pa se morva še zmenit, kako bo zdej pri nas. A bo dojenje, al bova kr na allernovo prešaltala. Že takrat mi je namignila, da bi blo to mogoče najboljš, ker bi bli tko zihr, da ne dobi čist nobenega alergena in bi alergije še hitrej izzvenele. Tudi midve imava v sredo P in cepljenje, pa bi blo tudi fino če si napišem kaj rabim vprašat, ker me kar nekaj stvari zanima. Smo pa danes dali kri in vodo v laboratorij
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|