Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Čveke čvekaste, ste me pa nasmejale ... Ja spet smo nabirala prednost pred zasledovalkami Aja pa nina hvala za kavo . Vsaj nekaj, ker smo mel težkoooo noč. Moj srček je bil tolk bogi . Mel je zabit nosek, tko da smo ga sred noči pucal in se je drl ko sraka, ampak najhujš je blo, da so ga zobki ful matral. Jokal je tolk, da sm bla sigurna, da bomo mel zjutri že najnovejšo pridobitev, pa nič. Je blo pa za pop... Mi je zaspal v naročju, ga odložim, on v jok. Pol sem mu namazala s Calgelom, je spet zadremal, pa se zbudil, ko sm ga odložila. Pol je zaspal Juretu v naročju in se spet zbudil ... Spodnje enkice so čist, čist tik pod površjem, ampak nočjo ven . Kolk časa bo še to trajalo???? Baje lahk tud neki tednov???? Pri nas je trajalo cca.en tedn da so š**** ven pogledala, zdej pa malo pa po malo rasteta spodnji dve žagici Sončnica Sandra pametno, da sta že opravili s krvjo in vodo, bojo potem še samo rezultati, ko bosta prišle na pregled . Pa pridna Manca !! Glede stolov za kuhinjo mi pa ne govori, midva sva tud takrat naročila mizo in stole, da te glava boli, ko ceno vidiš . Ampak je pa res, da bo tista miza stala tud če se hiša podre, ker je nič ne zruši ! Ma ja, smo šli včeraj popoldan, ker je bil petek in ponavadi ni gužve v laboratoriju. To sem jaz prakticirala že v nosečnosti, ker se mi ni dalo čakat na hodniku polnem ljudi in ves tisti zatohli zrak, .... Pa itak ko sem bla v 8 in 9 mesecu sem že težko stala dalj časa, umaknil se pa itak ni nobeden, da bi lahko sedela, tako da sem hodila ob petkih v laboratorij, potem pa so bli v sredo ko sem običajno mela preglde izvidi že pri sestri. Pa mi je 1x neki pizdila, da kaj hodim tolk dni prej, da more pol ona izvide iskat pa sem ji samo rekla, da naj jih drugič da v karton ko jih bo dobila pa ji jih ne bo treba iskat pa ni pol nikoli več nič sikala Ja ja , sej vem, mam strupen jezik
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|