|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
8.11.2008 8:57:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Estrella kaj si pa obljubila Andražu? Mi smo dons tud slabo spal,se je skoz neki zbujala,sm čist adijo.

Da bova brala eno knjigo o živalih(je za odrasleuser posted image ) in to mi teži pred 7 zjutrajuser posted image  
Zalazoya
user posted image user posted image  za spanje.

Jest sm pa tok jezna. Je bla tamala zjutri cela polulana,pa ji grem menjat plenico in je bla strganauser posted image . Ji hočm dat drugo, in isto in tako cel paket. Jih bom mogla it dons zamenjat.Pa sej ni panike,mi jih bojo zamenjali,čeprov nimam embalaže,sam zdej sm brez in jo bom mogla skoz preoblačituser posted image .

Katere plenice pa imaš???? Saj človek res vse doživiuser posted image

Moj in Alja sta šla v POuser posted image  tako, da imam doma samo še eno stincouser posted image

zalazoya: Recimo, da bo spal vsako noč tako al pa še malo boljeuser posted image

TI nimaš Alje, moja Manca panča, Nina je tud tle, kaj čmo en jutranji maraton udarit user posted image

Jam mam časuser posted image

Mi smo mel tud pamperske od darila in po sili razmer jih imamo sedaj, pa so za user posted image . Vse je nekaj vlažno in to pri naši, ki ne ščije enormnih količinuser posted image

edina: a usmilila se ga boš?? Jaz še ne, ker se bo moral kar potrudit in odkupit....še drago ga bo stala njegova lenobicauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.11.2008 9:00:37   
Estrella*
edina: a si Anji zagrozila z AM, da je pomagalo in se ni zbujala na pol ureuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.11.2008 9:01:15   
Estrella*
mavo: koiko časa si pa že v CE in kako si se navadla???

Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.11.2008 9:02:13   
Anonimen
Estrella knjigo morš brat user posted image ,ne tuki visetuser posted image . Sej se hecam.
Edina nč mule kuhat.

Evo Gaja previta,sm ji dala kr plenico od 7-18 kg,ji je pa full prevelikauser posted image .

SS upam da mi bo Gaja pustila bit na rr

Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.11.2008 9:02:15   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Čveke čvekaste, ste  me pa nasmejale user posted image ...
Ja spet smo nabirala prednost pred zasledovalkami user posted image
Aja pa nina hvala za kavo user posted image . Vsaj nekaj, ker smo mel težkoooo noč. Moj srček je bil tolk bogiuser posted image . Mel je zabit nosek, tko da smo ga sred noči pucal in se je drl ko sraka, ampak najhujš je blo, da so ga zobki ful matral. Jokal je tolk, da sm bla sigurna, da bomo mel zjutri že najnovejšo pridobitev, pa nič. Je blo pa za pop... Mi je zaspal v naročju, ga odložim, on v jok. Pol sem mu namazala s Calgelom, je spet zadremal, pa se zbudil, ko sm ga odložila. Pol je zaspal Juretu v naročju in se spet zbudil user posted image ... Spodnje enkice so čist, čist tik pod površjem, ampak nočjo ven user posted image . Kolk časa bo še to trajalo???? Baje lahk tud neki tednov????
Pri nas je trajalo cca.en tedn da so š**** ven pogledala, zdej pa malo pa po malo rasteta spodnji dve žagici user posted image

Sončnica Sandra pametno, da sta že opravili s krvjo in vodo, bojo potem še samo rezultati, ko bosta prišle na pregleduser posted image . Pa pridna Mancauser posted image !! Glede stolov za kuhinjo mi pa ne govori, midva sva tud takrat naročila mizo in stole, da te glava boli, ko ceno vidiš user posted image . Ampak je pa res, da bo tista miza stala tud če se hiša podre, ker je nič ne zruši user posted image !
Ma ja, smo šli včeraj popoldan, ker je bil petek in ponavadi ni gužve v laboratoriju. To sem jaz prakticirala že v nosečnosti, ker se mi ni dalo čakat na hodniku polnem ljudi in ves tisti zatohli zrak, ....
Pa itak ko sem bla v 8 in 9 mesecu sem že težko stala dalj časa, umaknil se pa itak ni nobeden, da bi lahko sedela, tako da sem hodila ob petkih v laboratorij, potem pa so bli v sredo ko sem običajno mela preglde izvidi že pri sestri. Pa mi je 1x neki pizdila, da kaj hodim tolk dni prej, da more pol ona izvide iskat pa sem ji samo rekla, da naj jih drugič da v karton ko jih bo dobila pa ji jih ne bo treba iskat pa ni pol nikoli več nič sikala user posted image
Ja ja , sej vem, mam strupen jezik user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.11.2008 9:02:34   
Estrella*
Ja sedaj ko sem se pripravila na čvek, pa nobene nikjer?????Ta je pa dobrauser posted image SS, tako se pa ne dela povabiš na obisk in potem greš od doma

Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.11.2008 9:03:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella kaj si pa obljubila Andražu? Mi smo dons tud slabo spal,se je skoz neki zbujala,sm čist adijo.

Da bova brala eno knjigo o živalih(je za odrasleuser posted image ) in to mi teži pred 7 zjutrajuser posted image  
Zalazoya
user posted image user posted image  za spanje.

Jest sm pa tok jezna. Je bla tamala zjutri cela polulana,pa ji grem menjat plenico in je bla strganauser posted image . Ji hočm dat drugo, in isto in tako cel paket. Jih bom mogla it dons zamenjat.Pa sej ni panike,mi jih bojo zamenjali,čeprov nimam embalaže,sam zdej sm brez in jo bom mogla skoz preoblačituser posted image .

Katere plenice pa imaš???? Saj človek res vse doživiuser posted image

Moj in Alja sta šla v POuser posted image  tako, da imam doma samo še eno stincouser posted image

zalazoya: Recimo, da bo spal vsako noč tako al pa še malo boljeuser posted image

TI nimaš Alje, moja Manca panča, Nina je tud tle, kaj čmo en jutranji maraton udarit user posted image

očitno nisem povabljena v ta klub, potem pa nič zdaj sem pa užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Edina, EDina, .... seveda si povabljena user posted image

Pridem še rdečo preprogo na Vrhniko pogrnit če želiš user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.11.2008 9:03:48   
Anonimen
Naty držim pesti dsa zobek kmalu pogleda ven,pa čimmanj takih noči

Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.11.2008 9:04:02   
Anonimen

edina a si dobila sms? Včeri so tolk nagajal telefoni, da sploh ne vem, kaj je šlo pa kaj ne user posted image . Sm vidla da je Anja bolš spala, a ste se preselili user posted image ?

ej šele zdaj sem pogledat SMS-sorčiuser posted image , danes gremo v akcijo po mleko in miška se seli v svojo sobico. Včeraj smo bili preutrujeniuser posted image .

Danes gremo po hoduljico, pa sploh ne vem kaj naj gremo gledat:
-BC
-PIKAPOKA
.......... kje imajo še te stvariuser posted image

Bogi Žankouser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.11.2008 9:08:24   
Naty*

edina: a si Anji zagrozila z AM, da je pomagalo in se ni zbujala na pol ureuser posted image

Točn tole sm js hotla napisatuser posted image user posted image user posted image ! Je po moje misla, bolš ziza na vsake par ur, kokr flaška enkrat na noč user posted image user posted image .

Sončnica Sandra Manca je bla tud kr boga, ko je dobivala zobke ane? No upam, da bo pri nas vsaj tolk hitr kokr pri vas. Si sploh ne predstavljam, da enih nič ne matrauser posted image . Sam zbudiš se zjutri pa ga vidiš....o lajf!

Hvala nina tud js upam, da ne bo več velik takelih. Kot zakleto, konec krčev, so se pa zobki začeluser posted image . No ampak tuki bo vsaj rezultat enkrat!user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.11.2008 9:09:40   
Soncnica Sandra ***

Jam mam časuser posted image
No fajn, fajn, fajn .....

Mi smo mel tud pamperske od darila in po sili razmer jih imamo sedaj, pa so za user posted image . Vse je nekaj vlažno in to pri naši, ki ne ščije enormnih količinuser posted image
Potem si pa predstavljaj kako to izgleda pri nas s Pamperskami, ker kar konkretno lula glede na ves popiti čaj 

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.11.2008 9:09:51   
Soncnica Sandra ***

Evo Gaja previta,sm ji dala kr plenico od 7-18 kg,ji je pa full prevelikauser posted image .
Mi smo tud včeraj kupili št.4, ki je od 9-18kg, pa je kar vredu. Ji je bila una od 5-9kg že kar malo majhna

SS upam da mi bo Gaja pustila bit na rr
Jaz tud ne vem kdaj se bo mja miša maša zbudila, ampak najbrž kar kmalu, ker zdele spi že eno uro

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.11.2008 9:10:26   
Soncnica Sandra ***

Ja sedaj ko sem se pripravila na čvek, pa nobene nikjer?????Ta je pa dobrauser posted image SS, tako se pa ne dela povabiš na obisk in potem greš od doma

Čaki mal, jz sem blond, ne kapiram ...... povabim na obisk in grem od doma?!?!?!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.11.2008 9:11:18   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edina a si dobila sms? Včeri so tolk nagajal telefoni, da sploh ne vem, kaj je šlo pa kaj ne user posted image . Sm vidla da je Anja bolš spala, a ste se preselili user posted image ?

ej šele zdaj sem pogledat SMS-sorčiuser posted image , danes gremo v akcijo po mleko in miška se seli v svojo sobico. Včeraj smo bili preutrujeniuser posted image .

Danes gremo po hoduljico, pa sploh ne vem kaj naj gremo gledat:
-BC
-PIKAPOKA
.......... kje imajo še te stvariuser posted image

Bogi Žankouser posted image

Ni panike, sej veš, da tud js sms-e zelo enažurno spremljamuser posted image user posted image . Upam, da boste našl kako lepo hojco user posted image . Ja Žanko je pa dons res bogi, ga skoz crkljam pa mažem dlesniuser posted image . Sej mal pa pomaga...

No še glede plenic, mi mamo že neki časa müllerjeve 9-18 in so mi ful dobre. Za ponoči mamo pa pamperske (made in germany seveda user posted image ), ker mali ponoč tolk nalula, da nobena druga plenica ne prenese... So pa drage ko user posted image . Enkrat pa še mal dražje od müllerjevih.

< Sporočilo je popravil Naty* -- 8.11.2008 9:13:05 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.11.2008 9:12:44   
Soncnica Sandra ***

Sončnica Sandra Manca je bla tud kr boga, ko je dobivala zobke ane? No upam, da bo pri nas vsaj tolk hitr kokr pri vas. Si sploh ne predstavljam, da enih nič ne matrauser posted image . Sam zbudiš se zjutri pa ga vidiš....o lajf!
Ja jo je tud kar mal dajalo.
Zdej mam pa na sumu že zgornje zobke. Ma ful trdo in zateklo dlesen pa ponoči je kar v spanju na čase mal zajokala. Kaj pa vem, mogoče je tud kej druzga.

Hvala nina tud js upam, da ne bo več velik takelih. Kot zakleto, konec krčev, so se pa zobki začeluser posted image . No ampak tuki bo vsaj rezultat enkrat!user posted image
Ampak pri zobkih vsaj veš kaj ga matra, prej si pa v bistvu pol leta bla v negotovosti oziroma v temi, ker nisi vedla kva mu je bogecu malemu

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.11.2008 9:19:54   
Anonimen
Jest se pa čist tresem zdele.Sm Gajo hotla dat v ležalnik pa sm se tko čudn spotaknila,da mi je z rok padla,sm jo na srečo ujela za noge,je bla 1cm pri teh da butne z glavo.Sm jo tko čudn ulovila za noge, da sm jo stresla.A mislite da je lohk kej narobe k je ubistvu par sekund migala z glavo navzdol?

Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.11.2008 9:22:30   
Soncnica Sandra ***

Jest se pa čist tresem zdele.Sm Gajo hotla dat v ležalnik pa sm se tko čudn spotaknila,da mi je z rok padla,sm jo na srečo ujela za noge,je bla 1cm pri teh da butne z glavo.Sm jo tko čudn ulovila za noge, da sm jo stresla.A mislite da je lohk kej narobe k je ubistvu par sekund migala z glavo navzdol?

Ja bogica no user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjamem, da si se ustrašila pri vsem tem, sam po mojem ni nič narobe. Verjetno si se ti bolj ustrašila kot Gaja

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.11.2008 9:27:20   
Anonimen
Ja sej verjetn res ni nč,k je zdej čist vesela.Sva se obe ustrašli,sploh jest k sm se ustrašla da ji nism noge zlomila al pa kej tazga.Bo treba bl pazit kako hodim.

Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.11.2008 9:27:50   
Estrella*

Čaki mal, jz sem blond, ne kapiram ...... povabim na obisk in grem od doma?!?!?!

Povabiš na čvek maraton in ponknešuser posted image  Ja hudo je če je človek blond, vem iz prve rokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.11.2008 9:29:16   
Naty*
SS (no zdej bom še js krajšala user posted image ) Žan ma tud čist bulasto zgornjo dlesen, zdej pa res ne vem, kaj bo najprej ven pririnilo. Karkol bo, sam da že enkrat pride user posted image . Manca ma spodi že obe enkici ane?
Je pa res ja, tole "zobenje" bo že minilouser posted image , alergije pa ne bi kr same od sebe. No mogoče bi, ampak bi se on še ful prematral prej.
A ti pol prideš v naše konceuser posted image , kje se mate pa namen dobit?

O šit, še dobr, da si jo ujela user posted image ! Js mislim, da nima bit kej narobe. Veš kako je, ko sedijo pa padejo vznak in z glavo na podlogo. Sicer se je pa teb zdel par sekund, k si se ustrašla, v resnic je bla pa sam sekunda al pa dve user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.11.2008 9:30:01   
Soncnica Sandra ***

Povabiš na čvek maraton in ponknešuser posted image  Ja hudo je če je človek blond, vem iz prve rokeuser posted image

Ne, ne, ... jaz sem tuki, sem sam neki za ušesne termometre gledam zraven

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.11.2008 9:30:22   
Estrella*

ojej, bogice.Če se ni udarila je kar ok. Malo jo opazuj, sam mislim, da ne bi smelo biti nč. Sem že 2x bila na tem da padem s tamalo in to zato, ker je mali nastavil v pisarni na tla uteži in ko sem z malo ustala sem se spotknila ob njihuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.11.2008 9:30:42   
Soncnica Sandra ***
A ma katera slučajn tisti tefalov ušesni termometer, ki je sedaj v M tehnika v akciji???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.11.2008 9:32:18   
Naty*

Veš kako je, ko sedijo pa padejo vznak in z glavo na podlogo.

Ok tole sm mal čudn napisala user posted image ... hotla sm rečt, da otroc padajo na vse načine (vem po pripovedih mamic, kmal bom pa verjetno tud iz prve roke user posted image ) pa je zmer vse vredu. So HB čist elastični pa odporni user posted image .

SS a Manca tud ni hotla jest, ko so ven rinli? Ker Žan se je ponoč hotel dojit, pa je jokal takoj, ko je začel jest, pa kr spuščal bradavico, tko da je revež obupal. Zdele sm ga pa že normalno podojila.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.11.2008 9:33:21   
Estrella*

Ne, ne, ... jaz sem tuki, sem sam neki za ušesne termometre gledam zraven

A zoo, jaz sem pa mal čvekala po telefonuuser posted image

naty: ss upam, da se  prikotali do mene. A boš mela avto? Prid še ti, če pa ne boš imela prevoza, se bi pa lahko me pol narisalae v Logatcu, ampak samo če bo padla rdeča preprogauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!