Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:36:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw jaz pa nimam volje za razne mašine tle doma. edina stvar ki sem jo kupla je bil veslač, pa še ta stoji. orbitrek mi je podarila ena prijateljica pa je tudi samo za prah. raje grem teči v naravo, z biciklom...pa četudi je zunaj 5 stopinj. no, trenutno je v teku pilates in hoja, da se spravim vsaj približno v stanje za teči. Jaz sem se teku odpovedala, ker moje koleno ne prenese teka po asfaltu, makedam pa .... pa ne pridejo v poštev. Pa mogla bi si vedno nekaj organizirat, podnevi pa je težko, ponoči pa je samo asfaltiran del osvetljen. Kam na telovadbo pa ne bi šla, ker imam samozavest na dnu, pa še prsi me ful bolijo, če nekaj poskakujem. Ja vem, sami izgovori. Sem se začela držat načela od Estrelle: Manj žri! Pri nas pa je pestro. Jaz sem kozorog, Moj je devica, maladva pa sta bikca.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:41:35
|
|
|
|
Estrella*
|
oj punce jaz sem danes samo še za odpis . Sem nadrla , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop...... tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidiku barbaw: vidim, da me hočeš pihnit v postih Pa za novo pridobitev. Le glej, da se ne bo prah nabiral gor. Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje pol Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano katy: hvala za kavico. Tvoj je pa tako tih, a je vedno tak?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:42:09
|
|
|
|
sesil
|
jaz tudi čakam pomlad da neham dojit, pa ne zaradi dojenja , ampak zato, da se mi bodo zize kej zmanjšale, ker mi težijo pri teku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:44:08
|
|
|
|
sesil
|
estrella, kaj ti je skuhal tvoj dragi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:44:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj punce jaz sem danes samo še za odpis . Sem nadrla , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop...... tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidiku Nekako se moram tolažit Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje pol Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:45:02
|
|
|
|
mavo
|
Oj, sem videla, da ste me glede CR spraševale (Naty) in kdaj lahko ponovno zanosim (to mi je ratalo prebrat, ker je nemogoče vašo temo spremljat, človek se enostavno izgubi ). V glavnem, meni je moja G rekla, da moram eno leto počakat. Naslednji porod bo prav tako s CR, ker imam preozek medenični del in se mali sploh ni mogel spustiti. Pa ni imel ne vem kako velike glavice (obseg 36). Poleg tega so mi od torka vstavljali vsak dan gel za tanjšanje materničnega vratu, pa sem dobila popadke šele v soboto zjutraj, se na umetnih matrala do treh popoldne, pol so se me pa le usmilili in me peljali v operacijsko, 17 dni čez rok. Pa saj ni problem počakat, samo glede na to, kako dolgo je prvič trajalo, me je strah, da se bo eno leto prevesilo v tri . Prvič sem zanosila s klomifenom, ker nimam ovulacij . Menda se to lahko tudi samo od sebe zrihta po porodu, tako da upam na najboljše. V vsakem primeru bova šla v akcijo že sedaj, da ne bova do meseca maja ven iz prakse
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:46:14
|
|
|
|
sesil
|
tilči, koliko je tavečji star? danes sem firbčna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:47:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tilči, koliko je tavečji star? danes sem firbčna 3 leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:48:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 tilči, l. 77 Ma te bom fejst po riti... Če si ti stara, kaj naj potem jaz rečem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:49:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kaj ti je skuhal tvoj dragi? Ko bi vsaj kaj za pod zob, pa ni. Ko sem ga najbolj rabila, se ni oglasil na gsm, ne na gsm od sina, ne na domači telefon, ker je revček preveč len, da bi dvignil svojo rit. Klicla sem 15min, pa nič, pol pa čez kake pol ure pokliče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:50:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj punce jaz sem danes samo še za odpis . Sem nadrla , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop...... En velik zate. tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidiku Ja, res je Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje pol Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano Ti ti, Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:51:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ma te bom fejst po riti... Če si ti stara, kaj naj potem jaz rečem Kako kaj počutje? Si že kaj bolje? Otroci že spijo? Jaz sem tudi firbčna danes, kateri letnik si pa ti ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:53:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Oj, sem videla, da ste me glede CR spraševale (Naty) in kdaj lahko ponovno zanosim (to mi je ratalo prebrat, ker je nemogoče vašo temo spremljat, človek se enostavno izgubi ). V glavnem, meni je moja G rekla, da moram eno leto počakat. Naslednji porod bo prav tako s CR, ker imam preozek medenični del in se mali sploh ni mogel spustiti. Pa ni imel ne vem kako velike glavice (obseg 36). Poleg tega so mi od torka vstavljali vsak dan gel za tanjšanje materničnega vratu, pa sem dobila popadke šele v soboto zjutraj, se na umetnih matrala do treh popoldne, pol so se me pa le usmilili in me peljali v operacijsko, 17 dni čez rok. Pa saj ni problem počakat, samo glede na to, kako dolgo je prvič trajalo, me je strah, da se bo eno leto prevesilo v tri . Prvič sem zanosila s klomifenom, ker nimam ovulacij . Menda se to lahko tudi samo od sebe zrihta po porodu, tako da upam na najboljše. V vsakem primeru bova šla v akcijo že sedaj, da ne bova do meseca maja ven iz prakse No, naša obedva sta mela OG 33, pa je bilo že too much . Mi nestrpno čakamo, da bo padla kaka . Jaz sem po tehtnem premisleku obupala in ne bo nič s številko3. Me pa EMŠO malo bolj daje kot Špelin al pa Tano Ker letnik si pa ti???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:53:56
|
|
|
|
sesil
|
naša danes ne more zaspat oz, je že zaspala, pa je trajalo pol ure, zdej pa joče. jo ima tatko čez, ma bo mogla iti menda mama z joško do nje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:55:03
|
|
|
|
Estrella*
|
A sem našla 76 No si mlajša leto in pol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:56:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO LJUBEZEN O, je rekel hvala IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se mu boš drugič oddolžila. Saj te razume. Je na srečo dobil darilo že včeraj Moja mala se je odločila, da je dojenje pretežko delo. Dopoldan in ponoči je ziza zakon, zvečer pa se dere. Sem ji zdaj dala AM pa je spila 100 ml. Ne vem več kaj naj z njo. Pumpat pa si tudi ne morem vedno, ker je odrena odkar je fasala prehlad. Danes je malo boljše, pa še izkašljevat se je začela, tako da . Vsaj hrope ji ne več. bomo videli kaj bo z dojenjem. Sem ji pa naredila danes ful dobro juhico pa ji ne gre v rit. Samo mlečni izdelki gredo pri njej v promet in pa sadje. Ena četa za srečo!!! IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Tud naš je že dva dni pravi teček... prav mami, da zarad dežja ... tebi in Gregiju: Hvala, mi veliko pomeni Tvojmu pa... Se zahvaljuje tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:56:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj punce jaz sem danes samo še za odpis . Sem nadrla , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop...... En velik zate. tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidiku Ja, res je O info iz prve roke Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje pol Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano Ti ti, Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:59:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Ja če želimo slovenci dvignit nataliteto, pol moramo v akcijo punce iz 70tih, ker nas je zelo veliko. Tistih v 80 jeprecej manj in bodo kvarile povprečje Jaz k nataliteti nisem nič prispevala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:59:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ma te bom fejst po riti... Če si ti stara, kaj naj potem jaz rečem Kako kaj počutje? Si že kaj bolje? Otroci že spijo? Jaz sem tudi firbčna danes, kateri letnik si pa ti ? '76 Sem boljše volje, ja Spijo?? Pozabi Smo se prej malce potepali. Zdajle grem malo piko stuširat, velika je ravno v kopalnici, potem pa še princ in do pol desetih bosta menda vsaj punci mrknili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 20:59:51
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, kako pa kaj Nejc? Ima še kaj vročine?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 21:01:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj punce jaz sem danes samo še za odpis . Sem nadrla , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop...... En velik zate. tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidiku Ja, res je O info iz prve roke Kaj so že pri malem bikcu težave na vidiku? Špelin@...tvoja mala pika je rojena ravno na moj datum poroda pred tremi leti Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje pol Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano Ti ti, Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 21:04:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, kako pa kaj Nejc? Ima še kaj vročine? Sedaj spi.Vročino ima pa še zmeraj.Če bo sreča, se bo čez noč spotil,pa bo jutri boljši.Drugače greva pa v ponedeljek k P.Naj ga malo pregledajo.Iz nosa mu teče že dva meseca, kar nekaj časa že kašlja, no danes ni.Sam oto bo spet projekt, njega k P spravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 21:06:13
|
|
|
|
Estrella*
|
No sem bila mal firbčna in sem našo majčico petrahh pocukala za rokav: pravi, da ji Žiga vzame veliko časa, da se bo pa potrudla in kaj javila. Vse vas lepo pozdravlja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 21:07:34
|
|
|
|
Estrella*
|
A danes sta pa gospa iz Mengša in gospa iz Kamnika popolnoma zatajili ?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 7.11.2008 21:09:51
|
|
|
|
Estrella*
|
Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali) in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuni Pa mam plussss
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Radi ustvarjate ankete?nada56'da, tako veliko izvem, kar me zanima (
24%)
da, me zabava (
29%)
nepotrebno (
47%)
Število vseh glasov: 55Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!