|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
7.11.2008 20:36:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

barbaw jaz pa nimam volje za razne mašine tle doma. edina stvar ki sem jo kupla je bil veslač, pa še ta stoji. orbitrek mi je podarila ena prijateljica pa je tudi samo za prah.
raje grem teči v naravo, z biciklom...pa četudi je zunaj 5 stopinj. no, trenutno je v teku pilates in hoja, da se spravim vsaj približno v stanje za teči.

Jaz sem se teku odpovedala, ker moje koleno ne prenese teka po asfaltu, makedam pa .... pa ne pridejo v poštev. Pa mogla bi si vedno nekaj organizirat, podnevi pa je težko, ponoči pa je samo asfaltiran del osvetljen. Kam na telovadbo pa ne bi šla, ker imam samozavest na dnu, pa še prsi me ful bolijo, če nekaj poskakujem. Ja vem, sami izgovori. user posted image  Sem se začela držat načela od Estrelle: Manj žri! user posted image

Pri nas pa je pestro. Jaz sem kozorog, Moj je devica, maladva pa sta bikca. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.11.2008 20:41:35   
Estrella*
oj punce jaz sem danes samo še za odpisuser posted image . Sem nadrla user posted image , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop......
tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidikuuser posted image

barbaw: vidim, da me hočeš pihnit v postihuser posted image Pa user posted image za novo pridobitev. Le glej, da se ne bo prah nabiral gor.

Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje poluser posted image Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano

katy: hvala za kavico. Tvoj user posted image je pa tako tih, a je vedno tak?user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.11.2008 20:42:09   
sesil
jaz tudi čakam  pomlad da neham dojit, pa ne zaradi dojenja , ampak zato, da se mi bodo zize kej zmanjšale, ker mi težijo pri teku.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.11.2008 20:44:08   
sesil
estrella, kaj ti je skuhal tvoj dragi?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.11.2008 20:44:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

oj punce jaz sem danes samo še za odpisuser posted image . Sem nadrla user posted image , ker mi je eno orng zakuhal in sedaj me boli glava za pop......

user posted image user posted image user posted image

tilči: ma naj bo dvojček al pa bik, težave bodo vedno na vidikuuser posted image
Nekako se moram tolažituser posted image

Naša je danes s hranjenjem grozna, samo drobi obroke in namesto celega poje poluser posted image Smo bili dopoldan v nabavi in ni spala svojega spanja...posledica je , da je vse zdr...ano
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.11.2008 20:45:02   
mavo
Oj, sem videla, da ste me glede CR spraševale (Naty) in kdaj lahko ponovno zanosim (to mi je ratalo prebrat, ker je nemogoče vašo temo spremljat, človek se enostavno izgubiuser posted image ). V glavnem, meni je moja G rekla, da moram eno leto počakat. Naslednji porod bo prav tako s CR, ker imam preozek medenični del in se mali sploh ni mogel spustiti. Pa ni imel ne vem kako velike glavice (obseg 36). Poleg tega so mi od torka vstavljali vsak dan gel za tanjšanje materničnega vratu, pa sem dobila popadke šele v soboto zjutraj, se na umetnih matrala do treh popoldne, pol so se me pa le usmilili in me peljali v operacijsko, 17 dni čez rok.
Pa saj ni problem počakat, samo glede na to, kako dolgo je prvič trajalo, me je strah, da se bo eno leto prevesilo v triuser posted image . Prvič sem zanosila s klomifenom, ker nimam ovulacijuser posted image . Menda se to lahko tudi samo od sebe zrihta po porodu, tako da upam na najboljše. V vsakem primeru bova šla v akcijo user posted image  že sedaj, da ne bova do meseca maja ven iz prakseuser posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.11.2008 20:46:14   
sesil
tilči, koliko je tavečji star?
danes sem firbčnauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.11.2008 20:47:19   
tilči

tilči, koliko je tavečji star?
danes sem firbčnauser posted image

3 leta

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.11.2008 20:48:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
tilči, l. 77

Ma te bom fejst po riti... Če si ti stara, kaj naj potem jaz rečem user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.11.2008 20:49:53   
Estrella*

estrella, kaj ti je skuhal tvoj dragi?

Ko bi vsaj kaj za pod zob, pa ni. Ko sem ga najbolj rabila, se user posted image ni oglasil na gsm, ne na gsm od sina, ne na domači telefon, ker je revček preveč len, da bi dvignil svojo rit. Klicla sem 15min, pa nič, pol pa čez kake pol ure pokličeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.11.2008 20:50:32   
špelin@
En velik user posted image   zate.

Ja, res je user posted image  

Ti ti, Alja user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.11.2008 20:51:56   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ma te bom fejst po riti... Če si ti stara, kaj naj potem jaz rečem user posted image

Kako kaj počutje? Si že kaj bolje? Otroci že spijo?
Jaz sem tudi firbčna danes, kateri letnik si pa tiuser posted image ?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.11.2008 20:53:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Oj, sem videla, da ste me glede CR spraševale (Naty) in kdaj lahko ponovno zanosim (to mi je ratalo prebrat, ker je nemogoče vašo temo spremljat, človek se enostavno izgubiuser posted image ). V glavnem, meni je moja G rekla, da moram eno leto počakat. Naslednji porod bo prav tako s CR, ker imam preozek medenični del in se mali sploh ni mogel spustiti. Pa ni imel ne vem kako velike glavice (obseg 36). Poleg tega so mi od torka vstavljali vsak dan gel za tanjšanje materničnega vratu, pa sem dobila popadke šele v soboto zjutraj, se na umetnih matrala do treh popoldne, pol so se me pa le usmilili in me peljali v operacijsko, 17 dni čez rok.
Pa saj ni problem počakat, samo glede na to, kako dolgo je prvič trajalo, me je strah, da se bo eno leto prevesilo v triuser posted image . Prvič sem zanosila s klomifenom, ker nimam ovulacijuser posted image . Menda se to lahko tudi samo od sebe zrihta po porodu, tako da upam na najboljše. V vsakem primeru bova šla v akcijo user posted image  že sedaj, da ne bova do meseca maja ven iz prakseuser posted image user posted image

No, naša obedva sta mela OG 33, pa je bilo že too muchuser posted image . Mi nestrpno čakamo, da bo padla kaka user posted image . Jaz sem po tehtnem premisleku obupala in ne bo nič s številko3. Me pa EMŠO malo bolj daje kot Špelin al pa Tanouser posted image
Ker letnik si pa ti???

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.11.2008 20:53:56   
sesil
naša danes ne more zaspat oz, je že zaspala, pa je trajalo pol ure, zdej pa joče. jo ima tatko čez, ma bo mogla iti menda mama z joško do nje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.11.2008 20:55:03   
Estrella*
A sem našla 76user posted image  No si mlajša leto in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 890
7.11.2008 20:56:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO LJUBEZENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, je rekel hvala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
user posted image   Se mu boš drugič oddolžila. Saj te razume.
Je na srečo dobil darilo že včeraj user posted image

Moja mala se je odločila, da je dojenje pretežko delo. Dopoldan in ponoči je ziza zakon, zvečer pa se dere. Sem ji zdaj dala AM pa je spila 100 ml. user posted image  Ne vem več kaj naj z njo. Pumpat pa si tudi ne morem vedno, ker je odrena odkar je fasala prehlad. Danes je malo boljše, pa še izkašljevat se je začela, tako da user posted image . Vsaj hrope ji ne več. bomo videli kaj bo z dojenjem. Sem ji pa naredila danes ful dobro juhico pa ji ne gre v rit. Samo mlečni izdelki gredo pri njej v promet in pa sadje.
Ena četa user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
Tud naš user posted image je že dva dni pravi teček... prav mami, da zarad dežja user posted image ... tebi in Gregiju: user posted image user posted image user posted image
Hvala, mi veliko pomeni user posted image

Tvojmu user posted image pa...  user posted image
Se zahvaljuje tudi tebi user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.11.2008 20:56:35   
Estrella*

O info iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.11.2008 20:59:03   
Estrella*
Ja če želimo slovenci dvignit nataliteto, pol moramo v akcijo punce iz 70tih, ker nas je zelo veliko. Tistih v 80 jeprecej manj in bodo kvarile povprečjeuser posted image
Jaz k nataliteti nisem nič prispevalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
7.11.2008 20:59:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kako kaj počutje? Si že kaj bolje? Otroci že spijo?
Jaz sem tudi firbčna danes, kateri letnik si pa tiuser posted image ?

'76 user posted image
Sem boljše volje, ja user posted image  Spijo?? Pozabi user posted image  Smo se prej malce potepali. Zdajle grem malo piko stuširat, velika je ravno v kopalnici, potem pa še princ in do pol desetih bosta menda vsaj punci mrknili user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.11.2008 20:59:51   
špelin@
tilči, kako pa kaj Nejc? Ima še kaj vročine?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.11.2008 21:01:05   
tilči

O info iz prve rokeuser posted image
Kaj so že pri malem bikcu težave na vidiku?user posted image Špelin@...tvoja mala pika je rojena ravno na moj datum poroda pred tremi letiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
7.11.2008 21:04:58   
tilči

tilči, kako pa kaj Nejc? Ima še kaj vročine?

Sedaj spi.Vročino ima pa še zmeraj.Če bo sreča, se bo čez noč spotil,pa bo jutri boljši.Drugače greva pa v ponedeljek k P.Naj ga malo pregledajo.Iz nosa mu teče že dva meseca, kar nekaj časa že kašlja, no danes ni.Sam oto bo spet projekt, njega k P spravituser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 897
7.11.2008 21:06:13   
Estrella*
No sem bila mal firbčna in sem našo majčico petrahh pocukala za rokav: pravi, da ji Žiga vzame veliko časa, da se bo pa potrudla in kaj javila. Vse vas lepo pozdravlja.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.11.2008 21:07:34   
Estrella*
A danes sta pa gospa iz Mengša in gospa iz Kamnika popolnoma zatajiliuser posted image ?????

Neposredna povezava do sporočila: 899
7.11.2008 21:09:51   
Estrella*
Se pa moram spet mal pohvalit, ker sem dobila račun za fasado( danes so jo dokončno končali)user posted image  in bila pozitivno presenečena. Prišparali smo dobrih 400eu, ker smo samo del dali na račun(psssst) in še 250eu je manj računal kot po predračuniuser posted image user posted image user posted image Pa mam plussss

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!