Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:33:51
|
|
|
|
Naty*
|
Estrella a tvoj Andraž pa kr kvihta že al kaj ? Kmal je treba začet ! Nč ga grem dat spat, pa mal jest...
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:34:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* SS (no zdej bom še js krajšala ) SEj zdej sem se že navadla na SS, tako da ni panike Žan ma tud čist bulasto zgornjo dlesen, zdej pa res ne vem, kaj bo najprej ven pririnilo. Karkol bo, sam da že enkrat pride . Manca ma spodi že obe enkici ane? Ja Manca ima obe enkici. SE pa ful slabo vidijo. SE more res ful zasmejat al pa ko ima flašo v ustih, se vidijo žagice, drugače jih pa veselo skriva, kot bi imela diamantke ne pa zobke Je pa res ja, tole "zobenje" bo že minilo , alergije pa ne bi kr same od sebe. No mogoče bi, ampak bi se on še ful prematral prej. A ti pol prideš v naše konce , kje se mate pa namen dobit? Ej drugače sem mislila do Estrelle it, ker ima moj stolček za Manco. SEm se hotla mal na obisk povabit, da vidim novo fasado Ej ne vem, lahko se pa tudi kje na kavici dobimo, če bi bila še katera za? TI, Edina, sesil, .....????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:35:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A ma katera slučajn tisti tefalov ušesni termometer, ki je sedaj v M tehnika v akciji??? ne, jaz mam brunovega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala,ste me potolažle. Sm se pa res ustrašla,sploh k pomislim kaj bi lahko blo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:43:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jz bom donc POP****** ker me tale RR skoz odjavlja, pol pa napišem neki pa hočem poslat, pa mi napiše, sorry.......
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:43:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* naty: ss upam, da se prikotali do mene. A boš mela avto? Prid še ti, če pa ne boš imela prevoza, se bi pa lahko me pol narisalae v Logatcu, ampak samo če bo padla rdeča preproga Ja, se bom poskusila prikotaliti do tebe. Upam, da mi uspe priti čez Medvedje brdo, da me ne bo kak medvez za malico pohrustal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:45:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* SS a Manca tud ni hotla jest, ko so ven rinli? Ker Žan se je ponoč hotel dojit, pa je jokal takoj, ko je začel jest, pa kr spuščal bradavico, tko da je revež obupal. Zdele sm ga pa že normalno podojila. Ko so pri nas šli spodnji zobki ven, ni bilo nobenih težav s hranjenjem. Sedaj mi pa že par dni nekaj štrajka s hrano, jaz pa sumim zgornje zobke. POje samo kako žličko, potem pa v jok,pa nima veze kaj ji ponudim, edino flašo pa spije, sam tudi kdaj kar vmes zajoka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:47:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* naty: ss upam, da se prikotali do mene. A boš mela avto? Prid še ti, če pa ne boš imela prevoza, se bi pa lahko me pol narisalae v Logatcu, ampak samo če bo padla rdeča preproga Ja, se bom poskusila prikotaliti do tebe. Upam, da mi uspe priti čez Medvedje brdo, da me ne bo kak medvez za malico pohrustal Ah, sedaj že spijo Pazi samo, da svojga ferarija preveč ne naturiraš, da jih ne zbudiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:49:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* naty: ss upam, da se prikotali do mene. A boš mela avto? Prid še ti, če pa ne boš imela prevoza, se bi pa lahko me pol narisalae v Logatcu, ampak samo če bo padla rdeča preproga Ja, se bom poskusila prikotaliti do tebe. Upam, da mi uspe priti čez Medvedje brdo, da me ne bo kak medvez za malico pohrustal Ah, sedaj že spijo Pazi samo, da svojga ferarija preveč ne naturiraš, da jih ne zbudiš OK, bom vzela na znanje. Samo en dan mi boš mogla razložiti pot, ker ne znam tam čez kolovratiti. 1x sem bila nekje gor na Medvedjem brdu, sam pojma nimam več kje, mislim da imajo neko pezalno steno, če me spomin ne vara?!?!?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:49:49
|
|
|
|
Estrella*
|
sevda tudi hijeci!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* SS (no zdej bom še js krajšala ) SEj zdej sem se že navadla na SS, tako da ni panike Žan ma tud čist bulasto zgornjo dlesen, zdej pa res ne vem, kaj bo najprej ven pririnilo. Karkol bo, sam da že enkrat pride . Manca ma spodi že obe enkici ane? Ja Manca ima obe enkici. SE pa ful slabo vidijo. SE more res ful zasmejat al pa ko ima flašo v ustih, se vidijo žagice, drugače jih pa veselo skriva, kot bi imela diamantke ne pa zobke Je pa res ja, tole "zobenje" bo že minilo , alergije pa ne bi kr same od sebe. No mogoče bi, ampak bi se on še ful prematral prej. A ti pol prideš v naše konce , kje se mate pa namen dobit? Ej drugače sem mislila do Estrelle it, ker ima moj stolček za Manco. SEm se hotla mal na obisk povabit, da vidim novo fasado Ej ne vem, lahko se pa tudi kje na kavici dobimo, če bi bila še katera za? TI, Edina, sesil, .....???? itak da smo ZA , upam da se boste v Logatcu dobile, ker jaz naslednji teden nimam avta. Kolikor se spomnem je tudi Katina za kak čvek preproga pa je obvezna, ampak že iz Ljubljane prosimmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:56:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos itak da smo ZA , upam da se boste v Logatcu dobile, ker jaz naslednji teden nimam avta. Kolikor se spomnem je tudi Katina za kak čvek preproga pa je obvezna, ampak že iz Ljubljane prosimmmm No bomo vprašale Estrello, če se strinja, da se dobimo v Logatcu Tudi Katina dobrodošla. Nje mislim, da še ne poznam,ali pač?! o madonca ti si pa zahtevna. Samo zarad tebe pa ne bom hodila čez Ljubljano, ker pol bom pa glih 100km naredila do logatca. Lohka ti jo pa dol iz Rovt razrolam, bo lažje šlo, ko bom do vrha hriba prilezla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:57:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sevda tudi hijeci!!!!! Se pridružujeva čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 9:58:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Eh šmorn, sej bo vedela, kaj sem hotla povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:01:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ej ženske, zdej pa vas jz zapuščam, grem naštimat stavri za Manco. Gremo pol v Medvode v Mečkatorja . Pa ta moj otrok je neverjeten, spi že od 8ih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:03:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Eh šmorn, sej bo vedela, kaj sem hotla povedat a danes je pa tebi zagodel škrat ss: ti povej dan in uro , pa jo še katini posredujem. Grem cunje obešat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:05:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej ženske, zdej pa vas jz zapuščam, grem naštimat stavri za Manco. Gremo pol v Medvode v Mečkatorja . Pa ta moj otrok je neverjeten, spi že od 8ih Pozdravi moje Medvode Verjetno bo bla taka tvoja denarnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:07:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Eh šmorn, sej bo vedela, kaj sem hotla povedat a danes je pa tebi zagodel škrat ss: ti povej dan in uro , pa jo še katini posredujem. Grem cunje obešat. Estrella, jaz imam čas v četrtek dopoldan. Tako da bi blo fajn, če se dobimo v četrtek. Edino če bo slučajno Manca mela kakšno reakcijo po cepljenju, poten naju ne bo. Pravijo, da je 3.doza najhujša kar se reakcij tiče, potem pa ne vem. Upam, da ne bo kake reakcije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:07:21
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja sedaj ko sem se pripravila na čvek, pa nobene nikjer?????Ta je pa dobra SS, tako se pa ne dela povabiš na obisk in potem greš od doma Čaki mal, jz sem blond, ne kapiram ...... povabim na obisk in grem od doma?!?!?! Povabiš na čvek maraton in ponkneš Ja hudo je če je človek blond, vem iz prve roke Ne, ne, ... jaz sem tuki, sem sam neki za ušesne termometre gledam zraven A zoo, jaz sem pa mal čvekala po telefonu naty: ss upam, da se prikotali do mene. A boš mela avto? Prid še ti, če pa ne boš imela prevoza, se bi pa lahko me pol narisalae v Logatcu, ampak samo če bo padla rdeča preproga Če pridete, dobite tud rdečo preprogo z zelenimi pikami, če hočta . Se bom probala zment, da mi avto pusti pa se zmenmo, za čvek sem itak .
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:08:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Eh šmorn, sej bo vedela, kaj sem hotla povedat a danes je pa tebi zagodel škrat ss: ti povej dan in uro , pa jo še katini posredujem. Grem cunje obešat. ja ja škrat mi jo je zagodel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:09:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej ženske, zdej pa vas jz zapuščam, grem naštimat stavri za Manco. Gremo pol v Medvode v Mečkatorja . Pa ta moj otrok je neverjeten, spi že od 8ih Pozdravi moje Medvode Verjetno bo bla taka tvoja denarnica Bom pozdravila tvoje Medvode Moja denarnica bo pa res bolj ko se bomo vračali domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:10:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa res grem čaoooo P.S. moj dragi že spet pizdulira, ker ne more do računalnika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:13:07
|
|
|
|
tana7
|
Dobro jutro! Vidim, da ste že kar veliko napisale danes! Brina je pa staknila vročino!!! Okoli 23.30, ko je papala, se mi je zdela ful topla, pa še nisem reagirala. Potem ob 2.00 pa sem jo že malo bolj resno potipala in se je tudi mojemu zdela vroča. Ampak temperaturo smo merili šele okoli 5.00 in ji dali žličko Calpola (smo naredili otvoritev pri tem sirupu). In ponoči je ful malo pojedla, čeprav zadnje čase ravno ponoči glavnino popapa. Je pa vsake toliko časa malo zajokcala, pa sva jo izmenično malo po rokah nosila. Prav uspavat se je ni dalo, je kmalu spet žalostno zajokcala. Še nikoli ni bilo tako. Vedno ponoči zaspi nazaj po papanju. Pa ne smrka, ne kašlja, nobenih drugih znakov nima, kot vročino. Sem malo pogledala v usta, pa nobenega zobka ne vidim. A je še kater dojenček imel tako samo vročino? A je to lahko virus, ali kaj? elektrika: midva sva imela v prejšnjem stanovanju, najetem, v starejšem bloku tukaj v LJ, katastrofalne poračune. Ampak samo zato, ker je bil zanič hladilnik, ki je skos mlel in skrinja ni prav tesnila blabla, pa še gretje vode smo imeli na bojler! So bili zneski za elektriko FUL visoki. Sedaj sva v precej večjem stanovanju, pa manj plačujemo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 10:31:49
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 A je še kater dojenček imel tako samo vročino? A je to lahko virus, ali kaj? da se mal po dolgem času vmešam...moja Tia je pred tednom dni prebolela 6. bolezen. Najprej je dobila vročino, ki je trajala 3. dni, nato je vročina padla in dobila je izpuščaje (rdeče pikice)po vsem telesu....le ti so potem tud izginili po treh dneh. Mogoče je to da se čim prej pozdravi. Lp od nekativne (izbrisane) majčice Skye
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
stari staršiwatershinese želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?da (
55%)
ne (
45%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!