Zoja Miša
|
Punce se še jaz javim! Je bilo ful dobro in mi je fajn, da smo se vse spoznale. Prav lepo vas je bilo v živo videti! Moramo ponoviti! Saj vidite da smo prava atrakcija Vsi avgustovčki pravi in cart Kaja Lina ni nič spala cel dan! Pa se je skos nekaj smejala . Sedaj še papa pri očiju, je pa tako utrujena, da ima učke čisto rdeče. Me prav zanima kakšna bo noč. Naty, obesek sem videla še doma. Je že ne ključih! In pri nas tako lepo diši Sayuri, Zara bo sigurno pevka! Lovrota bo pa vesela vsaka punca, če bo tako potrpežljiv tudi ostal . Pa večkrat boš morala kaj okoli prit, da boš ceste osvojila . Pa frizuro maš men super, da ne bi preveč jamrala Matejchi, pozabila sem ti povedati, da je tvoj seznam zakon! Pridna, pridna! In se strinjam, da katero ven vržeš (brez zamere če katera bere). Pa možno, da je kakšna boljša slika. Bom preverila O, je že Naty poskrbela. Tejkaz, pridna, si že fotke pripopala. Bom jaz tudi, enkat ko boste že pozabile na srečanje, da nas zopet prime, da se dobimo! Ej, kaj pa če bi se zmenile, da to delamo mesečno?! Da ohranjamo stike in da se naši malčki bolje spoznajo?! Priznajte, da ni butasta ideja! Pa lahko vedno kje drugje, pač vedno nekaterim bliže. Miškolinček, hitro se pozdravite! za Filipa! Vidiš Erin, večkrat mora Tilen nas in še posebaj naju z Kajo Lino videti, pa ne bo krčev in joka! Jaz tudi nisem šla v šoping sem vedela da bo lakota in res je bila Andrejaboris, drži se, saj imaš nas V glavnem premislite o mojem predlogu in predlagajte lokacijo in termin! Grem smeti ven nest in pod tuš. Jutri se bomo malo potepali. Itak je pa vikend, ko ni nobena preveč aktivna . Bodite fejne in res vas ima sedaj še bolj rada