Anonimen
|
Uh aaaaa , kakšen mir je danes pri hiši, ko so šle vse taglavne mačke po svetu ! Prijetno druženje želim ! Punce (anita goitan, tejkaz, Erin, sayuri, Zoja Miša, tinka14, Vilika, Maja T., Tamy30, cebrca,... hvala, hvala, hvala ....za komplimente slikcam in našemu sinčku - sončku Otmarju. PABLO, kako ste luštni. Daj večkrat se nam javi. Tebe je res lepo brati, no. Saj bi večkrat vskočila, pa sem prepočasna za tak hud tempo in vaše hude hitre prste . Pa še sem vsepovsod drugje, kot pa za rač. To je tako. Jaz sem taka bolj počasna račka in ko vse preberem in hočem lepo dosledno kaj napisat se odpravim na postajo. Vidim avtobus, se pripravljam, da bom vstopila, pa se pripeljejo in brez postanka mimo mene ššššššvrrrkkkkk zdrvijo trije nabito polni avtobusi avgustovskih čvekarij, hecev, odgovorov, nasvetov, dogodivščin, posnetkov super nasmejanih in cart dojenčkov in še marsikaj,.....In kaj zdaj? Hmmm, nekako nima smisla tečt za temi avtobusi. Ja, nič, grem pa domov! Jutri bo nov dan. In še eden in še eden in še eden......In potem grem na avtobusno vožnjo samo ob praznikih..... Ha, ha, ha. Nekako tako zgleda moje sodelovanje tukaj....... IZVIRNO SPOROČILO: cebrca PABLO pozdravljena, te je lepo spet brat. Pa dobro opravi pri zobarju, da bo hitro mimo. Erazem je pa tak cuker, pa isto žabo imamo iz Merc. Pozdravček, cebrca. Thx. Tamalega cukra si verjetno mislila - Otmarja . Erazem je naš tavelik fant, sedaj že 4-letnik. Sicer pa nima veze. Tako kot vsaka prava mama bom tudi jaz potrdila da sta kar oba, tavelik in tamali, cukra na kvadrat ! Aja, kaj pa pomeni, da je žaba iz Merc? Če misliš iz katere trgovine je menda iz BC. Ni pomembno, meni je všeč! Erazem IZVIRNO SPOROČILO: tatly oj punce lepo se imejte na kavici in naj katera kake fotke pripopa a je ze katera kupila v beby centru plenice fixes? Jaz sem kupila en majhen paketek teh pleničk, pa mi niso bile všeč. Je imel tamali polno pikic tistega želirnega polnila po koži.
< Sporočilo je popravil PABLO -- 7.11.2008 12:33:42 >
|