|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
7.11.2008 9:06:10   
anita goitan
Moja zaspala... jaz kar neki letam po stanovanju, še zajtrkovala nismuser posted image
neč, šibam pod tuš, se vidimo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.11.2008 9:08:21   
anaya
Jutro...

bambi14: škoda za ipit... bo naslednjič šlo .... Mi mamo MAM flaške pa dudike pa vse menda..user posted image  Ker semmela prvo dudo MAM pa nastavke MAM mi zdaj drugih firm sploh porajta ne, pa mamo skor vse vrste flašk doma. Tommi teeppe še ajde nekak tolerira za čaj, druge pa noče.

MajaT. in bella02: mah jaz sem tut na +1,5 kg, gremo spet seznam naredt kot v nosečnostiuser posted image user posted image . Pri meni je še tolk slabše, ker ne dojim pa bi se lahko spravla na dieto pa jo vsak dan odlašam....

Erin: vse najboljše Tilnu za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image .... če ni seznama.... daj ga prilepite še na ta del.... prosim

Nič punce uživajte na srečanju!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.11.2008 9:11:21   
cebrca
Evo pa mi je še uspelo na RR, pa se bo kmalu treba rihtat za srečanje.

Najprej hvala vsem za odgovore glede user posted image . Sem imela pred user posted image ful probleme pa hočem bit na tekočem, da vem kdaj G težit, če bo spet kaj narobe.

Zoja Miša tudi jaz vem kako zgleda ko se je Ivanu mlekec zaletel in ni mogel dihat.user posted image K sreči sem v P videla, kaj je sestra naredila ko je ena punčka nehala dihat in sem bla hiter v akciji.
A ti pa kar na maraton, nam pa nič ne poveš, ti ti user posted image user posted image user posted image

tejkaz kako lepa pesmica, sem kar malo user posted image . Si jo bom kar sprintala, da se bom večkrat spomnila da je Ivan najvažnejši! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Čer

Moja dva tudi spita. Moj me tudi v posteljo podi
Le zakaj te podi v posteljo !?

Krysia ja šoping, ga bo treba ukint user posted image . Pa fino, da ste se imeli lepo na dopustu! Se vidimo danes.

PABLO pozdravljena, te je lepo spet brat. Pa dobro opravi pri zobarju, da bo hitro mimo. Erazem je pa tak cuker, pa isto žabo imamo iz Merc. user posted image

Maja T kakooooooo ste lepi. Škoda da se ne bomo videli v živo! Ja običajno mi rata sam takrat na RR ko Ivan spi.

Erin takoj ko sem vidla VSE NAJBOLJŠE TILEN!

naty13 bogi Nejc, upam da je danes vse OK. Pa dobra si, da imaš vse v naročju!

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Čer...meni je pa dolgčas ...T&T spita že od 18.30,

To ti pa komaj verjamem!user posted image user posted image user posted image

Tamy30 za plenice je bila razprava že pred davnimi časi, si malo zamudila user posted image user posted image user posted image . Jaz kupujem mulerjeve, so super vsaj kar se mene tiče. Pa kaj češ, prsti so še vedno najboljši, so domače izdelave, iz trgovine je pa vse umetno! user posted image user posted image user posted image Pa pri nas je isto! user posted image

gajka in tejkaz jaz sem voziček že včeraj pucala, ker pri nas je off road varinta, ker gnoj vozijo po njivah!user posted image user posted image

OK se vidimo na kofetki!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 203
7.11.2008 9:34:06   
bella02
Midve sva pojedli, podirava kupčka, ob 10h pa pride oči na malico in dobiva avto. Se vidimo! Pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.11.2008 9:36:05   
matejchi
A lahko dam iz seznama mamice ki do danes niso sporočile nobenih podatkov in pustim gor samo "aktivne"? Bo takoj krajši seznam..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.11.2008 11:08:38   
tatly
oj punce lepo se imejte na kavici in naj katera kake fotke pripopauser posted image a je ze katera kupila v beby centru plenice fixes?

< Sporočilo je popravil tatly -- 7.11.2008 11:14:48 >

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.11.2008 11:21:45   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj punce lepo se imejte na kavici in naj katera kake fotke pripopauser posted image a je ze katera kupila v beby centru plenice fixes?

Nisem kupila, so jih pa imeli pri nas v porodnišnici, pa so bile ful fajn.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.11.2008 11:22:40   
ozziebo
Bejbike, uživajte na kofetku pa čveku, dež je pa že itak user posted image  !!!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.11.2008 11:23:14   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A lahko dam iz seznama mamice ki do danes niso sporočile nobenih podatkov in pustim gor samo "aktivne"? Bo takoj krajši seznam..

po moje lahko..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.11.2008 11:53:13   
tatly
ozzibeo pa so res fajn ce majo malcki obcutljivo kozo?ti nisi sla na kavo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.11.2008 12:21:45   
Anonimen
Uh aaaaa user posted image , kakšen mir je danes pri hiši, ko so šle vse taglavne mačke po svetu   user posted image   user posted image   user posted image ! Prijetno druženje želim user posted image !

Punce (anita goitantejkaz, Erin, sayuri, Zoja Miša, tinka14, Vilika, Maja T., Tamy30, cebrca,... hvala, hvala, hvala user posted image ....za komplimente slikcam in našemu sinčku - sončku Otmarju.

PABLO, kako ste luštni. Daj večkrat se nam javi. Tebe je res lepo brati, no.

Saj bi večkrat vskočila, pa sem prepočasna za tak hud tempo in vaše hude hitre prste user posted image . Pa še sem vsepovsod drugje, kot pa za rač.  To je tako. Jaz sem taka bolj počasna račka in ko vse preberem in hočem lepo dosledno kaj napisat se odpravim na postajo. Vidim avtobus, se pripravljam, da bom vstopila, pa se pripeljejo in brez postanka mimo mene ššššššvrrrkkkkk zdrvijo trije nabito polni avtobusi avgustovskih čvekarij, hecev, odgovorov, nasvetov, dogodivščin, posnetkov super nasmejanih in cart dojenčkov in še marsikaj,.....In kaj zdaj? Hmmm, nekako nima smisla tečt za temi avtobusi. Ja, nič, grem pa domov! Jutri bo nov dan. In še eden in še eden in še eden......In potem grem na avtobusno vožnjo samo ob praznikih.....user posted image   user posted image   user posted image   Ha, ha, ha. Nekako tako zgleda moje sodelovanje tukaj.......

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

PABLO pozdravljena, te je lepo spet brat. Pa dobro opravi pri zobarju, da bo hitro mimo. Erazem je pa tak cuker, pa isto žabo imamo iz Merc.

Pozdravček, cebrca. Thx. Tamalega cukra si verjetno mislila -  Otmarja . Erazem je naš tavelik fant, sedaj že 4-letnik. Sicer pa nima veze. Tako kot vsaka prava mama bom tudi jaz potrdila da sta kar oba, tavelik in tamali, cukra na kvadrat user posted image !

Aja, kaj pa pomeni, da je žaba iz Merc? Če misliš iz katere trgovine je menda iz BC. Ni pomembno, meni je všeč!

Erazem

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj punce lepo se imejte na kavici in naj katera kake fotke pripopa a je ze katera kupila v beby centru plenice fixes?

Jaz sem kupila en majhen paketek teh pleničk, pa mi niso bile všeč. Je imel tamali polno pikic tistega želirnega polnila po koži. 

< Sporočilo je popravil PABLO -- 7.11.2008 12:33:42 >

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
7.11.2008 13:34:01   
tinka14
pablo, zanimivo pisanje! in tut erazem je res cukr, kot ta mali!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.11.2008 13:35:30   
betty
Pa je res taksna "tisina" ko so sle na zmenek :)

fotka Roka priblizno 2 tedna nazaj, ko je imel 2 meseca.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.11.2008 13:36:05   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30
Punce katere plenice kaj uproabljate, zanima me namrec ce je katera opazila razliko pri Pamperskah kupljene v Mulerju in drugod. Ker jaz sem jo, in to je bila tako ocitna razlika (ker baje so Pameprse kupljene v Mercatorju, Tusu, Intersparju, slabse kvalietete kot tiste v Mulerju.) In sem prejsnji teden le kupila ene v Tusu, predvsem zato, ekr so imeli akcijo, in so delili prikupne brisacke. No pol pa je tista plenicka, kupljena v Tusu totalno premocila, in sicer je prislo skozi Martinovo pizamico, rjuho celo do jogi vlozka. Groooza. In ocitno res drzi da so v osztalih trgovinah delane Pamperske za vzhod, kao slabsa kvaliteta.

pamperske so različne, ja. js sm dobila ene 6 paketov jumbo pampersk, od tega 5 ta smotanihuser posted image  in ene fajne. zdej sem kupla mullerjeve in lidlove in so mi oboje ful fajne. pamperske pa čakajo na silo, ko vsega zmanjka...user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.11.2008 13:39:30   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: betty

Pa je res taksna "tisina" ko so sle na zmenek :)

je ja!! ta glavnih čvek ni. cel dopoldan nisem bla gor, pa sploh nisem mela za prebrat tolko kot ponavadi.

Moj user posted image pravi, da sem zvečer skozi na internetu, pa sem mu rekla, seveda če do TV ne pridem.. hihi (če ne bi samo menjala položaje. Pa grem pred tv pa samo kanale menjava.. ku** pa taka veselica..

in matejči, kaj je blo s tvojim scenarijem včeraj!!!

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

No, pa še nekaj, ko že jamrate o nočeh. Rok je šel spat ob 20h, potem pa jedel ob 23h, 3h, 5h, in 6h. In to je vedno intenzivno vlekel 15 minut kot najbolj sestradano bitje pod soncem. user posted image Pa naj še omenim samo to, da je fante že nekaj tednov uspešno prespal noči in spal min 7 ur v kosu. user posted image

joj joj. js upam, da se pri nas kdaj cele prespane noči kdaj ne porušijo. spi od zvečer (ni važno kdaj ga dam spat) in do 7h. prelepo! gajka, upam da bo kmal spet prejšnji ritem!

js mislim, da lahko, če še pa katera pride, jo pa pol dodaš.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.11.2008 13:41:33   
tinka14
tiste, ki ste doma, kaj delate danes, je pri vas tut tako žalostno vreme, pri nas že cel dan dežuje in se mi sploh ne da oblečt in se ven spravit, čeprav bi obema mal pasal...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.11.2008 13:48:40   
tinka14
nč, grem vn, da ne bom cele strani načvekala. in da ne zaspim za mizouser posted image

lep dan vsem!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.11.2008 13:48:43   
Ryssa
A se še niste načvekale? user posted image user posted image user posted image Pri nas dežuje kot za stavo user posted image

Maja T luštna je vaša Zara, jutri bo že štiri mesece, hitro teče čas user posted image
Pablo tvoja dva sta luštna user posted image
Meni se čedalje bolj dozdeva, da sem te vidla v P. Ko gledam tvoja fanta, se mi zdi da sta ti podobna. Si slučajno šla v P na nedeljo in to 10.8.? Sandra mi je takrat rekla da greš ti v P, pa približno te je opisala. Se te pa spomnim (če si to ti) da si okrog enajstih dopoldan sedela na onih foteljih pred tv-jem, pa z eno si se pogovarjala, si menda čakala da te sprejmejo, to mislim v drugem štuku, tam ko so nosečnice user posted image No jaz sem tudi bla tam, kak fotelj stran, pa moj je bil zraven. Sej težko da se spomniš ampak men se zdi da si bla ti. Nisem ti pa upala nič rečt, ker nisem vedela ali si ti ali ne user posted image
A imam kaj prav?

Naš je danes spal do pol šestih, potem pa ni hotel zaspat do sedmih, pol je končno zaspal in spal do pol enajstih user posted image

Dajte kako srečanje še v CE, pa v popoldanskih urah ali pa med vikendom. Bi lahko kak vikend ko bo npr. dež. Jaz drugače nimam možnosti prit user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.11.2008 13:52:15   
Ryssa
betty tvoj je tudi cartek user posted image
Pa ima tako deko, ki smo jo mi cel september iskali v hm, pa je niso imel. Pa tist za dudo gor pripet se mi tudi dopade, ko je mehko, ni trakec al pa plastika, od kod pa je? Še nisem zasledila al pa sem slepa.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.11.2008 14:23:00   
karmar
Bella jaz tudi še vedno sladkarije papcam, mi ni še klika naredilo. Mi je pa hvalabogu ostalo samo še 7kg za dol spravit- od 26kg... Ti naši trebuščki so prav lepi, mi vsaj vemo zakaj jih imamo oz. posledica česa so. Kaj pa moški, ki imajo vampe- orodje pod streho???
Me gremo lahko sedaj plesat orientalske plese, s trebuščkom je lepše videti plesalko, kot če je ploh. Jaz sem hodila učit ta ples s trebuhom noter...ma nisem bla preveč lepa. user posted image  bi bla sedaj boljša, sam pa cajta nimam.

Vilika meni se je tudi že to zgodilo da se mi je zvečer podelala, a sem jo s težkim srcem pustila do prvega hranjenja podelano. Mi je patronažna sestra rekla da naj nikar ne previjam vsakič sproti, ker če se navadi bom sužnja, ker bo jok vsakič, ko bo umazana plenička.

anita goltan mene pa zanima- a si ti prav iz Vipave? Jaz sem bla namreč iz Wajdušne do 2 let nazaj. No, sej zdej sm pa iz Renč...sm šla delč, ne? 25km...hehe

bambi to tudi mene zanima glede flaške- sem zadnjič šla h G in sem ravno tako naštimala možu izčrpano mleko, pa je reku da se je kmalu zadušila...ni mogla jest, je preveč teklo. Ima pa čisto majhno luknjico tisti cucelj- če obrneš ne teče ven, moraš stisnit.

prijetno čvekanje vam želim, pa hitro dajte slike gor, z imeni iz RR, seveda. Da vas vidimo kakšne ste.

< Sporočilo je popravil karmar -- 7.11.2008 14:25:17 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.11.2008 14:27:09   
karmar
...............ma kaj prav vidim na vrhu........ akademija DAMJANA MURKA!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha!!!
me prav zanima kaj bi nas naučil................hahahahauser posted image user posted image user posted image
padeš gor!!!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.11.2008 14:48:32   
andrejaboris
samo pozdravim in šibam se Enej prebuja in je lakota!  SE opol oglasim.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.11.2008 14:56:54   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

anita goltan mene pa zanima- a si ti prav iz Vipave? Jaz sem bla namreč iz Wajdušne do 2 let nazaj. No, sej zdej sm pa iz Renč...sm šla delč, ne? 25km...hehe

hoj, no lepu, jst sm z Loga, vejš ki je tu? Tam k je cirku ob cejsti med Vipavo jn Wajdušnouser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.11.2008 14:58:56   
bella02
Hej!
Prva čveka se javlja! Imele smo se super in bile smo kar prava atrakcija. Punce, za vsako posebej sem vesela, da sem vas spoznala! S Tejo sva pojedli, pa kar nekej jamra, ji manjka spanca. Gre v zibelko, jaz pa torto za sestrico pečt. Medtem se mi je že skuhala zelenjavna juhica. Super!

gajka, mmmmmmmmmmmmmmmm, Francetove češplje so mmmmmmm. Škoda, da sta sam 2, pa še od teh dveh eno šparam za možička.

Nič, grem, nekdo se že pošteno krega. Pomoje bo zaspala v sekundi. Pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.11.2008 14:59:36   
anita goitan
me2 sva doma, potem sva šle še mal zapravljatuser posted image , ma zelo na hitro in učinkovitouser posted image

Šjore moje blo je super vas spoznat, videt otročke, res lahko potrdim VSI avgustovčki/ke so taki certke, lepiuser posted image user posted image user posted image
Mamice ste pa vse fino zgovorneuser posted image , simpatične in luštneuser posted image

MORMO ponovit še v VEČJEM številuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?