|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
7.11.2008 18:17:06   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Erin a dam najim profil tudi gor!?

Vohkauser posted image Pa natakarjevo rit tud!user posted image user posted image user posted image

Kaj si pa ti gledala,a,....ko mačke ni doma miši plešejo....(se sam hecam,da ne boš kaj zamerla). Cebrca prpopaj to famozno rit,da jo še jz mal pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.11.2008 18:20:50   
Erin
Mi smo šli tud potem še mal po nakupih..ma ne morem mim otroških trgovin pa če me zadavišuser posted image user posted image user posted image
Pa potem domu južno kuhat...mali je po poti spal ampak sedaj doma pa nč noče... SEdaj v ležalniku čiča, živali vleče levo desno, prdi pa mene ogovarja k sem zraven... Važn da ve da sem zraven-da me vid pa vsake tolk mu kaj rečem...sem vsaj mela čas prebrat pa to napisat...

Moj je skoču k frizerju da ne bo k en zapuščen pesuser posted image zvečer pa upam da bo kaka masažica padla (tejka-hvala za masaž. oljčkauser posted image )...moram izkoristit dokler lahko... samo še lep pogled moram do večera natrenirat da bo za zih paliluser posted image user posted image user posted image

Slike so super, punce še bolj!user posted image user posted image user posted image Upam da kmalu ponovimo, čeprav sem vam kmalu ušlauser posted image user posted image ... ma sem se bala teh krčkov ki so ponavadi od 13-15 ure pa jih ravno danes potem ni nič bilo...ma klepet in šoping dela čudeže vam rečem...user posted image

Pa kot bodoča tašča sem navdušena nad Kajo Lino... Kaki laskiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
Pa matejchi me je tud presenetila..v živo bolj pridkana zgledauser posted image user posted image
Joj je že dretje...

ŠE SLIKC!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.11.2008 18:23:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Erin a dam najim profil tudi gor!?

Vohkauser posted image Pa natakarjevo rit tud!user posted image user posted image user posted image

Kaj si pa ti gledala,a,....ko mačke ni doma miši plešejo....(se sam hecam,da ne boš kaj zamerla). Cebrca prpopaj to famozno rit,da jo še jz mal pogledamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ah sej tko fest pa tud ni bla... sam v napoto je bila ko sem punce slikala pa sem še njo škljocnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.11.2008 18:28:45   
naty13
Čer.

Z eno besedo, bilo je superrrrrrrrrrr. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni manjkalo čveka. Smo bile do 15.30 skor, ja sem mogla varstvo Nejca izkoristit do konca. user posted image  Slikce so super. Erin darilo super. user posted image user posted image user posted image  Jošt se je krepko najedel in mal sitkalv postli od utrujenosti, zdej pa spi. user posted image  Jaz bom pa tudi kmal dol padla, še prej pa Nejc. user posted image  Jaz pa nisem šla nič v šoping, sem se pa težko zadrževala. user posted image  Tejka upam, da sta skuhala do cajta kosilo. user posted image  Sayuri res si super, da tole lepo spelješ. Sploh pa fajn da si prišla. user posted image user posted image user posted image  Matejchi se tudi meni zdiš v živo malo bolj resna. user posted image  V glavnem vse ste superrrrrrrrrrrr.

Miškolinček user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.11.2008 18:30:13   
andrejaboris
Moj user posted image pa jutri gre!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.11.2008 18:34:34   
andrejaboris
Mene pa zanima kera je kera? A mi lahko kera pove plllllliiiiissssssssss!! Prepoznala sem Sayuri in Anito ostalih pa ne!

Zdaj pa še srečanje v Celju! Kera bi prišla? Je kaj kandidatk?

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 7.11.2008 18:35:25 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.11.2008 18:38:38   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Moj user posted image pa jutri gre!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image pridi kaj do MB-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 257
7.11.2008 19:02:20   
Vilika
HoooooJ!

Jaz sem še vedno polna vtisov s srečanja. FAJN JE BLO!!! user posted image user posted image user posted image
Vse punce ste super, pa to sem že prej vedla user posted image . Vse super simpatične, luštne in prijetne.

Na srečanju sem bila malo zmedena okoli toliko imen, ampak se mi je do sedaj že vtisnilo katera je katera in h kateri paše ime otročka.

Dojenčki so pa itak vsi caaart! user posted image , sami majhni miški in miškice. Res je kot je rekla Sayuri - Zaro je bilo treba crkljati, Lovro pa je lepo pridkan ležal v vozičku. Jošt in Jaša sta bla pridna kot vedno, Tilen je šarmiral... Naš Vid je pa Maruško gledal, ki je sedela poleg - pravi da ima krasne okice user posted image .
V glavnem smo zažigale. Upam da nam rata to še kdaj izvesti.

Slikice - mogoče zvečer, če ne, jutri.

Aja, pa Matejchi sem si, tako kot ostale, tudi jaz drugače predstavljala - v resnici je prav resna in skoraj bi rekla zadržana deklina user posted image .

Midva z Vidom sva se potem še 1x v supernovi ustavila, je bila ura ravno 2 in je blo treba spet jest, potem sem se še v Mc'drive-u (obožujem Mc'donald user posted image ) ustavla pa en krompirček in čizburger vzela - sem bla že fajn lačna, od jutra. Potem sva jo mahnila domov in sva prispela ob 16.00.

V avtu in nasploh je bil miškolin zelo pridkan, zdaj pa je taaaakoooo tečen da je joj. Ga moja mami malo pestva, pa se skoz dere. Bohve kaj ga zdaj mori.

Grem ji še jaz malo pomagat pri tolaženju Vidka.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.11.2008 19:02:35   
cebrca
OK najin profil: Erin in cebrca
user posted image user posted image

to je pa Erin gledala, ko je slikala!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Andrejaboris evo, to sva midve, ostale se bodo pa same predstavile! user posted image user posted image user posted image ker ti bo tvoj ušel za nekaj časa!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.11.2008 19:04:54   
cebrca
Aja sem čist pozabila, ENA JE FLAŠKO POZABILA! Naj se na tejkoz obrne za info!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.11.2008 19:12:05   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAkšen ksiht ma nas tamal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.11.2008 19:13:13   
Erin

Aja sem čist pozabila, ENA JE FLAŠKO POZABILA! Naj se na tejkoz obrne za info!

Mislim da je flaška od buhtlčka. Ona jo je imela...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.11.2008 19:13:28   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ti bo zvečer dolgčas, se nam kar pridruži na čveku. user posted image  Seveda tudi čez dan. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 263
7.11.2008 19:15:04   
naty13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAkšen ksiht ma nas tamal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se tudi jaz nasmejala. user posted image user posted image user posted image  Res je posrečen. user posted image user posted image user posted image  Spominja me na kakšnega direktorčka. Ma itak, saj je od šefice sinko. user posted image user posted image user posted image  (Erin mal heca).

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.11.2008 19:21:50   
gajka
'čer!

Moj user posted image ravno Roka kopa, jaz imam pa čas malo po RR pošnofat. user posted image Se pridružujem vsem lepim vtisom s srečanja v LJ. Res je bilo zakon! user posted image user posted image Smo pa šele kakšno urico nazaj domov prišli. user posted image Nisva z Rokom nič šopingirala, če se je na koncu že mudilo po user posted image v službo, pa sem se po taki gužvi po obvoznici cijazila, da sem mogla večino časa speljevanje trenirat. user posted image Sem do 4h komaj do njegove službe prišla! Potem sem še Roka tam previla in nafutrala, pa eno rožo sva šla še za njegove stare starše iskat, ker v nedeljo praznujeta 55 let poroke user posted image . Potem pa smo se še skupaj cijazili skoraj uro in pol domov, ker očitno, ko par kapelj pade, folk ne zna več vozit, pa polno ljudi, ki se po AC po prehitevalnem pasu vozijo tako hitro, da bi človek kar iz avta stopil in jih pomagal tišat... user posted image No, zdaj smo doma, Rok sit in kot je slišat iz kopalnice zelo razpoložen. Mogoče pa očiju razlaga, kako je bilo na srečanju! user posted image Se mi je pa zdelo, da so mu starejše všeč, ker se je vmes nekaj v tejkoz zagledal. user posted image

Pa matejchi me je tud presenetila..v živo bolj pridkana zgledauser posted image user posted image

To se pa jaz tudi strinjam. user posted image

Zdaj pa še srečanje v Celju! Kera bi prišla? Je kaj kandidatk?

Jaz, jaz, jaz! user posted image

bella02 - me veseli, da so bile Frančeve čvešpe dobre, jih grem kar iskat, da jih še midva poskusiva, ker imam še eno tako škatlico doma. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 7.11.2008 19:23:44 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.11.2008 19:23:38   
karmar
super vas je videt!!! Mi je res žal da nisem bla zraven. Organiziram srečanje v Renčah user posted image user posted image user posted image
ma, naslednjič pridem, čeprav mi je malo nerodno se sama vozit, ker ne poznam Lj  Se pač držim bolj naših krajev- lokalpatriot bi temu rekla.
Predlagam da napišete katera je v kaj oblečena, da prepoznam še ostale. Katera je Matejchi?user posted image

Midva sva pa sedaj Uršo skopala in kot ponavadi tako dretje, kot da bi jo iz kože stavla. Ne vem več kaj naredit da bi blo bolje, pa sva poskusila že vse mogoče ure, pa s pleničko ...Jaz sem se tako veselila da se bova hodile kopat na bazen- tisto plavanje za dojenčke, sam zgleda da ne bo nič.user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.11.2008 19:27:39   
karmar
andrejaboris kam pa gre tvoj dragi? A ga dolgo ne bo? ( firbec babji )
Mi je prav hudo zate. pridi kaj v Renče. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.11.2008 19:31:49   
gajka
Mislim, da gre od andrejeboris user posted image za 14 dni v Francijo. A sem si prav zapomnila, ali sem spet kaj pomešala? user posted image Najbolje, da Celjsko srečanje v tem času izvedemo, pa ji za 1 dan sigurno ne bo prav nič dolgčas. user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.11.2008 19:43:00   
K_a_t_j_a
Joj, kake lepe slikice!! To pa verjamem, da ste se imele super in da ste bile atrakcija. Ste mi kar lušte naredile, da bi jaz tudi prišla naslednjič. Za Celje si bo pa mogu moj vzet cajt, da bo pelal. Danes dela cel dan. Približno pa vem katera je katera, Tilen od Erin je pa čista mamica .user posted image
Gajka
super posnetek tvojega Roka in user posted image !
Tilen od Erin vse naj. naj za 3.mesece!
Zoja Miša zelo lepi čevlji user posted image , sem tudi jaz bolj športni tip ženske in malokdaj obujem petke.
andrejaboris user posted image user posted image user posted image
Naš je tudi danes bil priden, sam proti večeru je pa začel tak sitnarit, je bil tak utrujen in zaspan, zaspat pa ne. No, zdaj le spi, jaz pa ne vem kak ga bom preoblekla v pižamo, ker danes ima on čist zmešane ure, ker nisma bila nič vzunaj. Ta user posted image dež!!
Pogrešam pa avgustovke mishel, pa nell, pa dojenč... , pa žanneža, pa še bi se kakšna našla.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 269
7.11.2008 19:44:32   
matejchi
Karmar Matejchi je levo od natakarjeve riti... 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.11.2008 19:45:08   
K_a_t_j_a
Gajka imama enako število objav, no jaz bom zdajle imela eno več.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.11.2008 19:48:06   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Karmar Matejchi je levo od natakarjeve riti... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vaaaaaaaauuuuuuu kolk si ji pomagala. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.11.2008 19:50:39   
matejchi
user posted image
tota na levi je Matejchi.. ko tak vneto posluša.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.11.2008 19:51:35   
matejchi
Mogoče me je Zoja Miša bolje ovekovečila.. čakamo.. 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.11.2008 19:57:28   
naty13
user posted image

Naty - v vijolični majčki z Joštom v naročju

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?