Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:17:06
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Erin a dam najim profil tudi gor!? Vohka Pa natakarjevo rit tud! Kaj si pa ti gledala,a,....ko mačke ni doma miši plešejo....(se sam hecam,da ne boš kaj zamerla). Cebrca prpopaj to famozno rit,da jo še jz mal pogledam
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:20:50
|
|
|
|
Erin
|
Mi smo šli tud potem še mal po nakupih..ma ne morem mim otroških trgovin pa če me zadaviš Pa potem domu južno kuhat...mali je po poti spal ampak sedaj doma pa nč noče... SEdaj v ležalniku čiča, živali vleče levo desno, prdi pa mene ogovarja k sem zraven... Važn da ve da sem zraven-da me vid pa vsake tolk mu kaj rečem...sem vsaj mela čas prebrat pa to napisat... Moj je skoču k frizerju da ne bo k en zapuščen pes zvečer pa upam da bo kaka masažica padla (tejka-hvala za masaž. oljčka )...moram izkoristit dokler lahko... samo še lep pogled moram do večera natrenirat da bo za zih palil Slike so super, punce še bolj! Upam da kmalu ponovimo, čeprav sem vam kmalu ušla ... ma sem se bala teh krčkov ki so ponavadi od 13-15 ure pa jih ravno danes potem ni nič bilo...ma klepet in šoping dela čudeže vam rečem... Pa kot bodoča tašča sem navdušena nad Kajo Lino... Kaki laskiiiiii Pa matejchi me je tud presenetila..v živo bolj pridkana zgleda Joj je že dretje... ŠE SLIKC!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:23:20
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Erin a dam najim profil tudi gor!? Vohka Pa natakarjevo rit tud! Kaj si pa ti gledala,a,....ko mačke ni doma miši plešejo....(se sam hecam,da ne boš kaj zamerla). Cebrca prpopaj to famozno rit,da jo še jz mal pogledam Ah sej tko fest pa tud ni bla... sam v napoto je bila ko sem punce slikala pa sem še njo škljocnila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:28:45
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Z eno besedo, bilo je superrrrrrrrrrr. Ni manjkalo čveka. Smo bile do 15.30 skor, ja sem mogla varstvo Nejca izkoristit do konca. Slikce so super. Erin darilo super. Jošt se je krepko najedel in mal sitkalv postli od utrujenosti, zdej pa spi. Jaz bom pa tudi kmal dol padla, še prej pa Nejc. Jaz pa nisem šla nič v šoping, sem se pa težko zadrževala. Tejka upam, da sta skuhala do cajta kosilo. Sayuri res si super, da tole lepo spelješ. Sploh pa fajn da si prišla. Matejchi se tudi meni zdiš v živo malo bolj resna. V glavnem vse ste superrrrrrrrrrrr. Miškolinček
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:30:13
|
|
|
|
andrejaboris
|
Moj pa jutri gre!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:34:34
|
|
|
|
andrejaboris
|
Mene pa zanima kera je kera? A mi lahko kera pove plllllliiiiissssssssss!! Prepoznala sem Sayuri in Anito ostalih pa ne! Zdaj pa še srečanje v Celju! Kera bi prišla? Je kaj kandidatk?
< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 7.11.2008 18:35:25 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 18:38:38
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Moj pa jutri gre! pridi kaj do MB-ja.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:02:20
|
|
|
|
Vilika
|
HoooooJ! Jaz sem še vedno polna vtisov s srečanja. FAJN JE BLO!!! Vse punce ste super, pa to sem že prej vedla . Vse super simpatične, luštne in prijetne. Na srečanju sem bila malo zmedena okoli toliko imen, ampak se mi je do sedaj že vtisnilo katera je katera in h kateri paše ime otročka. Dojenčki so pa itak vsi caaart! , sami majhni miški in miškice. Res je kot je rekla Sayuri - Zaro je bilo treba crkljati, Lovro pa je lepo pridkan ležal v vozičku. Jošt in Jaša sta bla pridna kot vedno, Tilen je šarmiral... Naš Vid je pa Maruško gledal, ki je sedela poleg - pravi da ima krasne okice . V glavnem smo zažigale. Upam da nam rata to še kdaj izvesti. Slikice - mogoče zvečer, če ne, jutri. Aja, pa Matejchi sem si, tako kot ostale, tudi jaz drugače predstavljala - v resnici je prav resna in skoraj bi rekla zadržana deklina . Midva z Vidom sva se potem še 1x v supernovi ustavila, je bila ura ravno 2 in je blo treba spet jest, potem sem se še v Mc'drive-u (obožujem Mc'donald ) ustavla pa en krompirček in čizburger vzela - sem bla že fajn lačna, od jutra. Potem sva jo mahnila domov in sva prispela ob 16.00. V avtu in nasploh je bil miškolin zelo pridkan, zdaj pa je taaaakoooo tečen da je joj. Ga moja mami malo pestva, pa se skoz dere. Bohve kaj ga zdaj mori. Grem ji še jaz malo pomagat pri tolaženju Vidka.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:02:35
|
|
|
|
cebrca
|
OK najin profil: Erin in cebrca to je pa Erin gledala, ko je slikala! Andrejaboris evo, to sva midve, ostale se bodo pa same predstavile! ker ti bo tvoj ušel za nekaj časa!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:04:54
|
|
|
|
cebrca
|
Aja sem čist pozabila, ENA JE FLAŠKO POZABILA! Naj se na tejkoz obrne za info!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:12:05
|
|
|
|
Erin
|
KAkšen ksiht ma nas tamal
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:13:13
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Aja sem čist pozabila, ENA JE FLAŠKO POZABILA! Naj se na tejkoz obrne za info! Mislim da je flaška od buhtlčka. Ona jo je imela...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:13:28
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Moj pa jutri gre! Ko ti bo zvečer dolgčas, se nam kar pridruži na čveku. Seveda tudi čez dan.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:15:04
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin KAkšen ksiht ma nas tamal Sem se tudi jaz nasmejala. Res je posrečen. Spominja me na kakšnega direktorčka. Ma itak, saj je od šefice sinko. (Erin mal heca).
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:21:50
|
|
|
|
gajka
|
'čer! Moj ravno Roka kopa, jaz imam pa čas malo po RR pošnofat. Se pridružujem vsem lepim vtisom s srečanja v LJ. Res je bilo zakon! Smo pa šele kakšno urico nazaj domov prišli. Nisva z Rokom nič šopingirala, če se je na koncu že mudilo po v službo, pa sem se po taki gužvi po obvoznici cijazila, da sem mogla večino časa speljevanje trenirat. Sem do 4h komaj do njegove službe prišla! Potem sem še Roka tam previla in nafutrala, pa eno rožo sva šla še za njegove stare starše iskat, ker v nedeljo praznujeta 55 let poroke . Potem pa smo se še skupaj cijazili skoraj uro in pol domov, ker očitno, ko par kapelj pade, folk ne zna več vozit, pa polno ljudi, ki se po AC po prehitevalnem pasu vozijo tako hitro, da bi človek kar iz avta stopil in jih pomagal tišat... No, zdaj smo doma, Rok sit in kot je slišat iz kopalnice zelo razpoložen. Mogoče pa očiju razlaga, kako je bilo na srečanju! Se mi je pa zdelo, da so mu starejše všeč, ker se je vmes nekaj v tejkoz zagledal. Pa matejchi me je tud presenetila..v živo bolj pridkana zgleda To se pa jaz tudi strinjam. Zdaj pa še srečanje v Celju! Kera bi prišla? Je kaj kandidatk? Jaz, jaz, jaz! bella02 - me veseli, da so bile Frančeve čvešpe dobre, jih grem kar iskat, da jih še midva poskusiva, ker imam še eno tako škatlico doma.
< Sporočilo je popravil gajka -- 7.11.2008 19:23:44 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:23:38
|
|
|
|
karmar
|
super vas je videt!!! Mi je res žal da nisem bla zraven. Organiziram srečanje v Renčah ma, naslednjič pridem, čeprav mi je malo nerodno se sama vozit, ker ne poznam Lj Se pač držim bolj naših krajev- lokalpatriot bi temu rekla. Predlagam da napišete katera je v kaj oblečena, da prepoznam še ostale. Katera je Matejchi? Midva sva pa sedaj Uršo skopala in kot ponavadi tako dretje, kot da bi jo iz kože stavla. Ne vem več kaj naredit da bi blo bolje, pa sva poskusila že vse mogoče ure, pa s pleničko ...Jaz sem se tako veselila da se bova hodile kopat na bazen- tisto plavanje za dojenčke, sam zgleda da ne bo nič.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:27:39
|
|
|
|
karmar
|
andrejaboris kam pa gre tvoj dragi? A ga dolgo ne bo? ( firbec babji ) Mi je prav hudo zate. pridi kaj v Renče.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:31:49
|
|
|
|
gajka
|
Mislim, da gre od andrejeboris za 14 dni v Francijo. A sem si prav zapomnila, ali sem spet kaj pomešala? Najbolje, da Celjsko srečanje v tem času izvedemo, pa ji za 1 dan sigurno ne bo prav nič dolgčas.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:43:00
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Joj, kake lepe slikice!! To pa verjamem, da ste se imele super in da ste bile atrakcija. Ste mi kar lušte naredile, da bi jaz tudi prišla naslednjič. Za Celje si bo pa mogu moj vzet cajt, da bo pelal. Danes dela cel dan. Približno pa vem katera je katera, Tilen od Erin je pa čista mamica . Gajka super posnetek tvojega Roka in ! Tilen od Erin vse naj. naj za 3.mesece! Zoja Miša zelo lepi čevlji , sem tudi jaz bolj športni tip ženske in malokdaj obujem petke. andrejaboris Naš je tudi danes bil priden, sam proti večeru je pa začel tak sitnarit, je bil tak utrujen in zaspan, zaspat pa ne. No, zdaj le spi, jaz pa ne vem kak ga bom preoblekla v pižamo, ker danes ima on čist zmešane ure, ker nisma bila nič vzunaj. Ta dež!! Pogrešam pa avgustovke mishel, pa nell, pa dojenč... , pa žanneža, pa še bi se kakšna našla.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:44:32
|
|
|
|
matejchi
|
Karmar Matejchi je levo od natakarjeve riti...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:45:08
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Gajka imama enako število objav, no jaz bom zdajle imela eno več.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:48:06
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Karmar Matejchi je levo od natakarjeve riti... Vaaaaaaaauuuuuuu kolk si ji pomagala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:50:39
|
|
|
|
matejchi
|
tota na levi je Matejchi.. ko tak vneto posluša.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:51:35
|
|
|
|
matejchi
|
Mogoče me je Zoja Miša bolje ovekovečila.. čakamo..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 7.11.2008 19:57:28
|
|
|
|
naty13
|
Naty - v vijolični majčki z Joštom v naročju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Poskok v rasti: Dojenček neprestano jočeS t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?