|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
7.11.2008 16:29:57   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mlinčka, dobro se imejta z Daisy. Pa saj to tako in tako ni vprašanje. Za včerajšnjo tekmo pa je moj takoj rekel, ja bo pa kmalu menjava trenerja. Ena žrtev bo mogla pasti.

U, šit, a tvoj res tko misli? user posted image  Men se pa Đile prov dopade. Vem, da je tvoj stručko, ampak jaz kar upam, da to še ni to. Sej ma pogodbo za tri leta. Če mene vprašaš, je kar taprav, sam kaj če, če so pa naši včas milorečeno leseni user posted image .

Drugač pa navijam k pri norcih, dobro ti kaže, mami user posted image  ! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
7.11.2008 16:35:33   
gigi1
Pika.po user posted image  user posted image  user posted image  zlata QQŠka. Svaka čast dr.Dju pri njemu pa še nobene ni pretirano bolela punkcija user posted image  user posted image  user posted image

Dejzi, Biba, Jazzy, Larica do solz sem se nasmejala vašim eno in troskokom do Reševe mize user posted image  user posted image  user posted image

Lara men se bolj zdi, da rabim izgovor za džank food pa mi vse prav pride user posted image  user posted image  user posted image . Za kosilo sem najprej pojedla samo sadje. Pol sem pa še par žlic nutele čez. Ma prov ne smem je več kupit user posted image

Lučka srce ne damo se user posted image  user posted image  user posted image . Ti kar tko naredi, kot je vaš rekel. Jaz bom pa lulala v torek. Po mojih izračunih bi mi takrat že moglo kaj pokazat.

Dejzi draga user posted image  Žižek ma te rad user posted image . Uživita dans z Mlinčko in glej, da ne boš juti direktnega k Rešu usekala user posted image

Sapi kako si mi ti? Kaj gužve v jajčnikih? Navijam user posted image

Gretka dej Miški strudel, pa naj ona pol en krog po naši prelepi deželici nardi in bomo vse zadovoljne user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
7.11.2008 16:38:54   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Drage moje sooborke, do naslednje borbe se od vas poslavljam. Danes se je moja zgodba končala. user posted image

Zahvaljujem se vam za vso podporo in navijam za vsako izmed vas. Verjamem, da narava že ve, zakaj je kdaj kaj prav, četudi je neznansko hudo, ko občutiš to na svoji koži.

Ko bo čas za novo borbo, se pa spet oglasim. Bodite močne, v mislih navijam naprej!

Bozza joooj ne še ti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa kaj se to zadnje dni dogaja user posted image  user posted image  user posted image . Drži se draga. Javi nam kako si, ko bo za tabo. Močno te objemam user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
7.11.2008 16:45:25   
miska73

Drage moje sooborke, do naslednje borbe se od vas poslavljam. Danes se je moja zgodba končala. user posted image

Zahvaljujem se vam za vso podporo in navijam za vsako izmed vas. Verjamem, da narava že ve, zakaj je kdaj kaj prav, četudi je neznansko hudo, ko občutiš to na svoji koži.

Ko bo čas za novo borbo, se pa spet oglasim. Bodite močne, v mislih navijam naprej!

Pa kaj ne bo konec slabih novic.
Bozza, ti pošiljam en velik objem. user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
7.11.2008 16:50:17   
nokes
draga bozza, zelo, zelo mi je žal, da se je tako končalo. user posted image  drži se in se napolni z novo energijo do naslednjega postopka!

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
7.11.2008 16:54:54   
miska73
Pikapo čestitke za jajčka. Zdej pa počivi, pust se razvajat in čez 5 dni po otročke.

Jst ne bom danes videla ne Gretke ne njenga štrudla. Jo je čist zdelalo tole vreme in je šla spat. Bova enkrat naslednji teden nadoknadile.

Gigi zdrava hrana ne pa đank fud. Ne ga sračkat. No mal že lahk, ampak se prosim kontroliraj.

Dejzi pa si se ti že spomnla, da bi Rešu predlagala, da tisto kabino kar odstrani. Če imajo pa vse take probleme z njo.
Uživita dans z Mlinčko.

In hvala bogu za Dejzi, pa srčkano Ratatuijiko, pa ostale, prou res. Se je vse štartalo tko žalostno, no pa sem se potlej do solz nasmejala. Hvala vam

Biba, pa to si ti mene tako lepo poimenovala. Mi je kr nerodno. user posted image

Vsem želim lep vikend.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
7.11.2008 17:07:37   
gigi1
Podganca moja user posted image  jaz pa na borbi glih razlagam, da si pri Gretki na obisku. Bom upoštevalka nutricionistične nasvete user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
7.11.2008 17:14:58   
sonček33
Bozza - žal mi je. Objem zate. Želim, da najdeš moč v sebi, da greš naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
7.11.2008 17:16:56   
mandreja
Joj tok slabih novic, da je zdej še men full strah ratal.
dajamaja in bozza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
7.11.2008 17:28:32   
lara light
Bozza, ma ne nouser posted image ...nimam pametnih besed. Kot sem že Dajamaji napisala, ni odgovorov in ne preostane drugega kot nemoč in nujno sprejeti to kot del trnjeve poti. Poberi se čimprej, zberi moč tudi za tvojega, nikar ne pozabi nanj, oglasi se še kaj, mislim nate, na zs, po tel, v živo...kadar hočeš.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
7.11.2008 17:38:39   
kajatina
Živjo vsem puncam,
nekatere ste že stare znanke nekatere pa ste nove in vse lepo pozdravljam.user posted image
Mislim, da je minilo že kar eno leto odkar sem pisala, sem vas pa kar precej brala. Ta teden sem še posebej na preži, ker kmalu začenjam s postopkom in seveda moram rečt, da je tale teden bil res grozen. Vsem puncam, ki vam ni uspelo, vam želim da se čimprej poberete, saj ste s svojimi partnerji storile prav vse, da bi uspelo. Vsem tistim, ki pa je uspelo, sem vam pa kar precej "fouš"user posted image , saj si tu midva že zelo želiva, da nama končno uspe.
No moje stanje je pa takšno: vmes ko se nisem javljala, sem bila še enkrat na operaciji in še dvakrat v postopku, en spontani in en IVF četrtič. No, ker se spontani šteje kot IVF in ker sva imela IVF že štirikrat, nama je ostal le še en postopek IVF s katerim pričnem naslednji teden - 14.11.08.
Punce moje zelo si želim, da bi nama tokrat uspelo.
No, se javim naslednji tedne, drugače vas pa berem in držim pesti za vse nas.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
7.11.2008 17:44:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice ste kaj slišale za ta novi šoping center v Zagrebu? Me z mojimi babami gremo tja v sredo......pa ne vem kako je kaj?

kje, kje??? povej, povej...ne misliš na king kros?

na Svetem križu, mal dol iz avtoceste ZG. Roses ali nekaj takega, not pa mali milijon trgovin.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
7.11.2008 17:45:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Teta Grethy helov.......ne boš pozabla na Zarjico, ne?

Ma jok pozabla ... mam že spisek narejen, si prva na spisku user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooooo hvala draga...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
7.11.2008 17:47:19   
zarja1

pa ne Bozza no.....pa tak sem bla vesela ko si javla, da si user posted image . Draga ne najdem besed enostavno ne najdem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
7.11.2008 17:49:17   
Serendipity
Uh, tu je pa bil res grozen teden - sicer ne znam z besedami - punce - user posted image user posted image user posted image  Držte se. Najdite v sebi moč za naprej, izjočite bolečino, izkričite jezo in stisnite se k svojim ljubljenim....

Hm, sicer vas zeeeelooo težko spremljam (klamfate sto na uro, pa se vmes trikrat izgubim, pa pozabim kaj je katera in kje v kakšnem postopku) A je katera v MB-ju in začne s tem mesecem postopek (npr svetlo zelen list, ki smo ga dobili) ? Me mal firbec matra. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
7.11.2008 17:58:47   
zarja1
Jazzz to je link do tega šoping centra...no Dnevnik je pisal o njem, zdaj pa je že itak v vseh medijih ful govora...
http://www.dnevnik.si/novice/vase_novice/1042217013

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
7.11.2008 18:11:32   
lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Prav tega sem se bala, glede na to, da se že dolgo časa nisi javila. Vzemita si čas in, ko bosta pripravljena pojdita v nov boj.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
7.11.2008 18:11:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mlinčka, dobro se imejta z Daisy. Pa saj to tako in tako ni vprašanje. Za včerajšnjo tekmo pa je moj takoj rekel, ja bo pa kmalu menjava trenerja. Ena žrtev bo mogla pasti.

U, šit, a tvoj res tko misli? user posted image  Men se pa Đile prov dopade. Vem, da je tvoj stručko, ampak jaz kar upam, da to še ni to. Sej ma pogodbo za tri leta. Če mene vprašaš, je kar taprav, sam kaj če, če so pa naši včas milorečeno leseni user posted image .

Drugač pa navijam k pri norcih, dobro ti kaže, mami user posted image  ! 

Pogodba gor ali dol. Če hočejo sponzorji same zmage,... si mora klub to privoščiti. Jaz in moj si tudi želiva, da do tega ne pride in upam, da bo še ostal.

Pa hvala za navijanje. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
7.11.2008 18:28:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa kaj ne bo konec slabih novic.
Bozza, ti pošiljam en velik objem. user posted image

Žal mi je bozza. En user posted image zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
7.11.2008 18:33:48   
sapi

bozza ne obupaj ... mislim nate ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
7.11.2008 18:37:07   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sapi kako si mi ti? Kaj gužve v jajčnikih? Navijam user posted image

Ti povem, da tokrat je pa čisto drugače ... v prvem postopku nisem čutila nič nobenega špikanja ali kaj drugega ... sedaj se pa ves čas nekaj dogaja tam spodaj user posted image  ... upam, da me občutek ne vara ib bo tokrat boljša trgatev user posted image  ...
Pa ti in tvoje počutje ... močno navijam in držim pesti zate ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
7.11.2008 18:38:49   
Zvezdica
Joj, spet ste naklamfale tok straniuser posted image user posted image user posted image

Sam na hitr sem vas počekirala. Vas bom pol bolj brala, ko k sebi pridemuser posted image

Sam tok, Gigi, a ti junk food paše? mmmm user posted image zelo dobro. Se spomniš koliko kebabov in pizza burekov sem v enem dnevu pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sploh tisti teden sem presegala samo sebe, sem skoz visela v olimpiji na Bavarcuuser posted image user posted image user posted image

Kar tako naprej...

i belive i can fly....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
7.11.2008 18:59:33   
zarja1
n74 greje test 11.11.2008
daisy23 greje test 12.11.2008
Lučka25 greje test 13.11.2008
Gigi greje test 13.11.2008
zofka7 greje test 13.11.2008
mateja_goljev greje test 15.11.2008
Darja* greje test 17.11.2008
Netka24 greje test 21.11.2008
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AJMO SRČICE....
DOBRE NOVIČKE RABIMO!!!!!!!!!!!
Navijam čist za vsako ko NOOOOORA...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
7.11.2008 19:17:15   
sonček85

n74 greje test 11.11.2008
daisy23 greje test 12.11.2008
Lučka25 greje test 13.11.2008
Gigi greje test 13.11.2008
zofka7 greje test 13.11.2008
mateja_goljev greje test 15.11.2008
Darja* greje test 17.11.2008
Netka24 greje test 21.11.2008
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AJMO SRČICE....
DOBRE NOVIČKE RABIMO!!!!!!!!!!!
Navijam čist za vsako ko NOOOOORA...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
7.11.2008 19:26:03   
sapi
vijolica30, Želvica99 pogrešam vaju kje sta, nič nista sporočili kako je bilo danes na UZ ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......