|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
7.11.2008 12:31:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Larica ne znam ti povedatuser posted image . Čisto drugače kot zadnjič. Zadnjič sem takoj vedela, da se je prijelo...zdej pauser posted image  Nič ne vem. Špikat me je nehal po jajčnikih. Se pravi, da se počasi spravljajo v normalo in celijo po punkciji. Prebava me zaj,bava (kar sploh ni čudno, glede na čudno hrano, ki jo jem zadnje dni).. Cele noči ne spim...no tko user posted image  zdej sem se zjamrala...in neham s tem user posted image

to je pa meni podobno, tudi sama nisem na začetku nosečnosti spala ponoč ,kr premetavala sem se ,prebava je bila sumljiva.Ja kaj pa vem ,mogoče je pa to to,počakajmo in bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček srce hvala ti user posted image . Ampak.....ti si dobila štruuuudl user posted image , jaz pa ne user posted image .
Gretkaaaa bučkov štrudl za trepetalke pliiiz user posted image  user posted image  user posted image
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo evo sem našla nekaj zate ,da se malo napapcaš,ni štrudl je pa
user posted image pa še nekaj za user posted image poleg ,pa imaš malico oz.kosilo-buon apetitouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.11.2008 12:36:54   
gigi1
Sonček se mi že sline cedijo user posted image . Hvala lubica. Pirček bi se pa tud prlegu, sam ta nonalko mi slab laufa user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.11.2008 12:54:17   
bambi75
Mlinčkota, žal mi je tudi za vaju. user posted image   Lepo , da sta se hitro pobrala. Želim vama uspešne nove boje in zmago na koncu.

A snoči ste se pa kar zakopavale. user posted image  user posted image  user posted image    Sam je res ful dober smajli sem ga mogla, še enkrat dans prpopat, čeprav še ne grem spat.
Pa tisti Murko s tigrastimi gatami.user posted image

Shuki a tvoj user posted image  je pa še kar sramežljiv. No bo pa presenečenje tolk lepše.

Obi user posted image  user posted image  za folikelčka, če bo treba v ponedeljek bi pač treba, pa če se šef na glavo postav.

Tina user posted image  za neprekinitev postopka.

Anči  user posted image  za krvnega.Čestitam.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.11.2008 13:14:17   
sonček85

Sonček se mi že sline cedijo user posted image . Hvala lubica. Pirček bi se pa tud prlegu, sam ta nonalko mi slab laufa user posted image
ma ni za kaj samo da se boš najedla,sej predstavljaj si da je sok.Tudi meni kdaj zapaše kako pivo in bi ga popila ,a sem nosečka in ne ne bom pila pivo,Ga bom potem za mlekouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.11.2008 13:16:34   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč
To je sam zato, ker se tko lepo/hitro slači in oblači...user posted image

Sej bi se jaz zudi, pa je tolk majhna kabina, da se kar naprej u tist stol zaoletavam pa spodbijam....
deisye me boš naučilauser posted image

Kot prvo, kabina je tam samo za okras. Z njo se sploh ne ubadaš, samo gate pol nazaj na stol vržeš. user posted image user posted image user posted image  Če zadaneš ok, če ne pa ne. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga dons skor malo odrinila, ko sem se v troskoku pognala na mizo.

Jao, punce, ste me nasmejaleuser posted image user posted image user posted image . Sem brala za nazaj (hja, mi je ena rekla, da se ne spodobi švercat, pa sm si vzela k srcu), pa so mi solzice prilezle v učkeuser posted image user posted image user posted image . Ni fer, itak. Dajamaja, Mlinčkova družinica, v mislih sem z vami.....držte se...pa (da si sposodim nasvet) glavo gor, prsi notr, trebuh ven (al pa glih obratno), pa gaaaaaaaas in s polno paro naprej user posted image

In hvala bogu za Dejzi, pa srčkano Ratatuijiko, pa ostale, prou res. Se je vse štartalo tko žalostno, no pa sem se potlej do solz nasmejala. Hvala vam user posted image

A pri Reškotu je torej skrivnost v troskoku na mizo??? Ja, sm vedla, da je nekje trikuser posted image . Mene je zadnjič zelo zaskrbnjeno (se mi zdi, da je blo celo iskrenouser posted image ) vprašal, če sm uredu, ko me tolk časa ni blo iz kabine. Ja, je res mini, pa se zaletavam v un k*** stol, da ne veš, al bi se usedu al rajš gor zlezu, da bi blo mal več prostora. No pol sm se pa še v žabe zabletla, pa skor zletela skoz zavesco.... Nič kaj damsko.....mi je blo tko nerodnuser posted image

No, naslednjič grem v troskok, pa kar bo, bo. Bom vsaj s stilom user posted image

Ančica bančica, imenitno!!! Super bravo, pa če to ni, da ti dan polepša. Ah, kaj dan, mesecuser posted image

BTW, a se je WP že komu oglasila? Še vedno potiho navijam.....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.11.2008 13:40:22   
lara light

Larica ne znam ti povedatuser posted image . Čisto drugače kot zadnjič. Zadnjič sem takoj vedela, da se je prijelo...zdej pauser posted image  Nič ne vem. Špikat me je nehal po jajčnikih. Se pravi, da se počasi spravljajo v normalo in celijo po punkciji. Prebava me zaj,bava (kar sploh ni čudno, glede na čudno hrano, ki jo jem zadnje dni).. Cele noči ne spim...no tko user posted image  zdej sem se zjamrala...in neham s tem user posted image
Kako si mi ti? Sem brala včeraj kako te eni znervirajo zaradi praznih oblhub in pol moraš ti vedno vse iz dreka vlečt. Hvala enako. Očitno smo eni na tem svet zato, da pucamo za drugimi, ki so neodgovorni.

Draga moja, to so super znaki, čeprav jih jaz ne maram, ker vem,da ni pravih ali slabih. Smo pač različne.
A če ti kej pomaga, tudi jaz sem jedla drugačeno hrano, slabo spala, prebava totalno v k...u, oprosti izrazu, tko da precej podobno. V prvem postopku se teh stvari ne spominjam. Veš, kako navijam za Martina...kot norcuser posted image  Objemček draga!user posted image

Shuka, čestitam za pregleduser posted image  Vidim, da te ne matra kaj boste imeli, tako je prav. Se pa vidi, da bo bolj trmasto, po kom le?user posted image  Objemček!

Anci banci, ooo, čestitam, bravo!user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, sva tud mi2 spremljala tekmo sicer le tko preko txt-a...ni šlo, a vem, da sta se imela vseeno fajnuser posted image ...smajlisempapočasiprebralauser posted image

Sonček, Gigi,... štrudl bi tud jazuser posted image user posted image

Biba, ja pri rešu moraš sledit navodilom daisikeuser posted image ...jaz sem noter prišla z odprto zadrgo in vedno čevlje samo za nataknit, kje pa, odpadejo vezalkeuser posted image , se postaviš poleg kabine, se slačiš, poveš zakaj si prišla, butner robo na stol in če ti uspe, meni je, en skok, direkt na mizo, sem parkrat tko prletela,da sem bila vsa plava, pa sva pol debato o atletiki vžgalauser posted image ...pa se je naslonu na mojo nogo in iskal črne packe foliklasteuser posted image ..ma ga prav pogrešam, ko je bil...ampak, ko je bil pa sitn, pa neuser posted image

Sem vam že kdaj povedala, da vas imam rada? se ne spomnim..torej RADA VAS IMAM, prav vse! Tud naša fantauser posted image  (sej ne boste lubosumne?, mam svojo nadlogo doma čisto dovoljuser posted image )

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.11.2008 13:55:34   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Sej bi se jaz zudi, pa je tolk majhna kabina, da se kar naprej u tist stol zaoletavam pa spodbijam....
deisye me boš naučilauser posted image

Kot prvo, kabina je tam samo za okras. Z njo se sploh ne ubadaš, samo gate pol nazaj na stol vržeš. user posted image user posted image user posted image  Če zadaneš ok, če ne pa ne. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga dons skor malo odrinila, ko sem se v troskoku pognala na mizo.

Jao, punce, ste me nasmejaleuser posted image user posted image user posted image .
In hvala bogu za Dejzi, pa srčkano Ratatuijiko, pa ostale, prou res. Se je vse štartalo tko žalostno, no pa sem se potlej do solz nasmejala. Hvala vam user posted image

A pri Reškotu je torej skrivnost v troskoku na mizo??? Ja, sm vedla, da je nekje trikuser posted image . Mene je zadnjič zelo zaskrbnjeno (se mi zdi, da je blo celo iskrenouser posted image ) vprašal, če sm uredu, ko me tolk časa ni blo iz kabine. Ja, je res mini, pa se zaletavam v un k*** stol, da ne veš, al bi se usedu al rajš gor zlezu, da bi blo mal več prostora. No pol sm se pa še v žabe zabletla, pa skor zletela skoz zavesco.... Nič kaj damsko.....mi je blo tko nerodnuser posted image

No, naslednjič grem v troskok, pa kar bo, bo. Bom vsaj s stilom user posted image

user posted image user posted image user posted image  đizus kristus babe kok sem se jst zdej nasmejala, solze mi tečejo. Jaz sem bla zadnjič tako zmedena, da sem skor v gatah na mizo zlezla. user posted image user posted image user posted image
Mene je tud enkrat vprašal, če je vse vredu z mano, ko sem imela pa jaz toliko dela v kabiniuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.11.2008 14:06:20   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

user posted image user posted image user posted image  đizus kristus babe kok sem se jst zdej nasmejala, solze mi tečejo. Jaz sem bla zadnjič tako zmedena, da sem skor v gatah na mizo zlezla. user posted image user posted image user posted image
Mene je tud enkrat vprašal, če je vse vredu z mano, ko sem imela pa jaz toliko dela v kabiniuser posted image  user posted image user posted image

Jap, tole z gatkam se je pa men tud že zgodil...no, sem uspešno zabremzala na pol poti do mize, pa hop nazaj do kabinceuser posted image . Dostojanstvenouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.11.2008 14:11:28   
pika.po
Ojla punce!

Samo, da se vam javim!

Kokoška znesla 10 jajčkov user posted image  
Punkcija niti ni bolela, bolj boli zdaj in grem v horizontalo.
Mi je pa na izrecno prošnjo punkcijo delal doktor D. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.11.2008 14:17:09   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ojla punce!

Samo, da se vam javim!

Mi je pa na izrecno prošnjo punkcijo delal doktor D. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, pikapokica, prava junaška kokoška siuser posted image
Zdaj pa hop počivat.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.11.2008 14:17:37   
sonček33
pika.po super duper..bravo kokoška...zdaj pa na kavč pod dekco pa pusti se razvajat

jah, če je bil pa dr. D pol pa itak ni bolelo, ker on je en tak nežen dečko

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.11.2008 14:27:35   
Grethy
Helou vidm da me trepetalke pogrešajo ... no ja moj štrudlc ... lepoooooooooooooooooo ... bomo že kej ušpičli ... je pa tko ... buč je zmanjkalo ... kera se je šopirla in duvala da ima sedem njiv nasajenih buč ... NOOOOOOOOOO

Ne vem če se je Želvika že javla, ampak jo bom kr izdala in povedala, da dons pade stopka user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko sem zaspana da me bo pobral ... ampak vse za kofič z našo podganco, pardon miško 73 ... še mal, še mal ... user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.11.2008 14:35:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Shuka, Abra, Zarja, kje ste princeske moje?

ja lubek delam delam delam delam kot zamorc.......vas bom bolj zvečer prebrala za nazaj.....

Shuki a se skriva.....taki so ti spajdermenčki.....navihani...
Larči pa tvoja srčka?
Abra gimnastičarka pridno trenira?

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.11.2008 14:37:40   
sonček85

Ojla punce!

Samo, da se vam javim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA 10 user posted image jupijuipi
Gretka:saj ga lahko narediš kar z jabolk pa dostaviš po dhl pošti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.11.2008 14:41:31   
zarja1
To mi delaj Želvica!!!!!!!!!!!!!!!! Pika po...super!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Teta Grethy helov.......ne boš pozabla na Zarjico, ne?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.11.2008 14:41:47   
sapi

Ojla punce!

Samo, da se vam javim!

Juupppii naša kokoška z desetimi zlatimi jajčki user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.11.2008 14:42:46   
zarja1
Srčice ste kaj slišale za ta novi šoping center v Zagrebu? Me z mojimi babami gremo tja v sredo......pa ne vem kako je kaj?

Horny Teddy

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.11.2008 14:43:21   
jazzz27
U...pika.po.10 jajčka...bravo kokoška.le počivaj, pa velik tekočine, da ne bo kake hiperce!

Jaz grem pa pico delat!! Sem se odločila!! Bom tud kak prst odgriznila, če se bo kdo surovin dotikaluser posted image user posted image

Res ste simpatične z zgodbicami "pojdimo na mizo" ali pa "triskok na mizo".user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.11.2008 14:44:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice ste kaj slišale za ta novi šoping center v Zagrebu? Me z mojimi babami gremo tja v sredo......pa ne vem kako je kaj?

kje, kje??? povej, povej...ne misliš na king kros?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.11.2008 14:47:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

U...pika.po.10 jajčka...bravo kokoška.le počivaj, pa velik tekočine, da ne bo kake hiperce!

Jaz grem pa pico delat!! Sem se odločila!! Bom tud kak prst odgriznila, če se bo kdo surovin dotikaluser posted image user posted image

Res ste simpatične z zgodbicami "pojdimo na mizo" ali pa "triskok na mizo".user posted image user posted image user posted image  
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.11.2008 14:51:32   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

To mi delaj Želvica!!!!!!!!!!!!!!!! Pika po...super!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Teta Grethy helov.......ne boš pozabla na Zarjico, ne?

Ma jok pozabla ... mam že spisek narejen, si prva na spisku user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.11.2008 14:51:57   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dejzi, se slišva, ampak sej ti mene veš - itak, da tržnca, kako čem ti odreč?!

Kako si ti fejst. Zdaj pa na hitro. Telefon mi ne dela, te pokličem, ko pridem domov, načeloma, če si za, tržnica ob 18.00, se dobimo tam (upam, da majo grelce). Nokici lubici daj na zs prosim št. od ene od naju, pa se slišimo.

Noki itak, da pridi! Nosečke so kul!

Pikapo pridna koka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Otroc se že delajo.

Vidim, da imate opravke z Reševo kabino. Še enkrat ponavljam! KABINO IGNORIRAJTE! Če vam spodaj štora z dildokamero, potem je čisto brez pomena, da se hecate še z zaveso. Lara je dobro opisala! KABINE, KAO, DA JE NEMA! user posted image user posted image user posted image

Lari in žiži enga lepga pozdravčka. Žiži malo sem zmešana, ampak saj veš, da nonstop nate mislim in navijam, navijam...

Uživajte v petku. Lavjuol.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.11.2008 14:53:39   
DaisyE
Da še enkrat poudarim: JE.BEŠ KABINO!

PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.11.2008 15:13:25   
lučka 25
Pozdravljene punce. Danes bo pa lepši dan, a ne?

Shuka, a potem bo opotrebno čakati do konca, da se bo vedlo če je pupa ali pobč?  Ma, važno, da je vse v redu, da sta včeraj uživala.user posted image

Sulfinija, super da bosta lahko tako kmalu šla v postopek. To bo en dva tri.

nokes, a tvoja dva šončka te pa tako lepo zmatrata. Sta dva in imata tako drušno in je s tem tudi žurka zaradi tega večja. Ti samo počivaj in uživaj.user posted image

obi, pa naj bo v ponedeljek. Važno, da bo rezultat. Služba gor ali dol. Jaz sem se tudi vedno sekirala, zdaj pa ne več. Ker čez 1 leto se ne bo noben več spominjal, da te ni bilo tudi v ponedeljek in torek v službo.

lara, a ti greš tudi na akademijo. ja, potem bova pa sošolki. user posted image  user posted image  user posted image

gigi, jaz sploh ne vem kaj kak znak pomeni. V službi jih itak nimam, ker nimam časa. Kar bo bo. Itak, če ne bo uspelo bo hudo, ampak to se itak ne bo zgodilo. user posted image  Ja, za 11.11. pa ne vem če bom test delala, ker mi je moj včeraj spet zabičal, da ga pred 13.11. ne smem delat (vraževerje pa to), pa da mi bo test skril, če bo treba. In to vsakega, ki ga bom kupla. Ker lagat mu pa tako neznam in bi me takoj odkril, da sem kaj ušpičla.user posted image

jazzz, vesela sem, da so se izcedki umirili in tako naj ostane do konca. Pa hvala, ker si se za nas akterke zmenila, da pride v poštev le user posted image user posted image . user posted image

mlinčka, dobro se imejta z Daisy. Pa saj to tako in tako ni vprašanje. Za včerajšnjo tekmo pa je moj takoj rekel, ja bo pa kmalu menjava trenerja. Ena žrtev bo mogla pasti.

anci banci, super za potrjeno nosečnost. Zdaj pa lepo uživaj in naj bo nosečnost prelepa. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pika.po, bravo za 10 jajčk. Pa si res za v klub kokošk. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo, pa lepo posteljico pripravi, da bodo otročki veseli, ko jih prideta iskat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Daisy, točno tako, danes je  user posted image

Vsem ostalim pa en lep dan, poln lepih dogodkov,... Jaz grem zdaj mal počivat. Ker zadnje čase bi samo spala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.11.2008 16:29:49   
bozza
Drage moje sooborke, do naslednje borbe se od vas poslavljam. Danes se je moja zgodba končala. user posted image

Zahvaljujem se vam za vso podporo in navijam za vsako izmed vas. Verjamem, da narava že ve, zakaj je kdaj kaj prav, četudi je neznansko hudo, ko občutiš to na svoji koži.

Ko bo čas za novo borbo, se pa spet oglasim. Bodite močne, v mislih navijam naprej!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......