nokes
|
jutro pipike, babike in krucefix! mi trije smo danes potegnili do 8.00!!! tako dolgo nisem spala po moje od kar imamo psa , jp, res je! včerajšnje druženje: ITAK DA BEST! dejzi, bravo za poročilo in folikle! v ponedeljek, praviš?? zuper! , no do ponedeljka še lahko kak folikel nafutraš, pol pa... pika.po, čestitke, danes jih je 10 že oplojenih!! želvi, kak je bla stopka? si zadela rito?? zarja, jutro! kak je fajn, da te tvoj razvaja, jaz bi tud mlince, pa raco! pa zelje! ti moram povedat, da so ti tvoji smajliji tak fajn, da ko jih hočem prilimat, sam gledam in se smejem, pa nič ne napišem! sploh španska inkvizicija, pa need coffe pa,... ma, res so fajn, taki zmučkani zvezdič, sem ze včeraj spraševala, kak sta vidva??? al te moram it k januračicam brat , vidim, še dobra 2 meseca, pa dobro no, kam ta čas beži!!?? uh, kruce, si prilepil moj kao avatar! sem mislila, da je ful znucan, pa zgleda prvič vidite to eleganco od plesnih korakov! ja, dober je, dober sulfinija, januar, ko bomo zate stiskale pestke, bo endvatri tukaj, takrat boš tankala hektolitre piva, jedla cele šteke jajc, in me ti bomo limale fotostimulacijo od murkota dalje, kar ti srce poželi!!! to in pa dobra družba rr-jevk, je garant za polno jajčk! lučka, ti praviš, da čudno papcaš? pa žižet tudi?? hmmm, kot je zvezdič že rekla, pa tudi jaz potrjujem, tole diši na ene male zajedalce tam spodaj!!!! do konca prejšnjega meseca sem imela vse, kar si zmisliš: burek teden, maslo na kruhu teden, pomfri 2-3 teden, uf, pozabla: sirni namazi v miljon različicah teden! ni, da ni, ampak NIKOLI prej nisem tega jedla!! ajd, burek na štacjonu, sam to ne šteje, ker se ne spomnim! uf, ko bi vedele trepetalkice, kako navijam za vas in držim pesti! oj, arneja, povej, se je dopust prilegel? sta skovala peklenski načrt za naprej?? aha, pipike, še tole, tudi jaz sem včeraj spoznala našega navijača mlinčkota in vam moram povedat, da v živo še lepše (z)gleda kot prek slikce! , no, vsaj tole mi je uspelo poslat vsem, ki berete! lepo soboto!OOOOO; JAZ RIFREŠ, PA POGLEJ TI TOLE!!! folikel, prste stran tam spodaj, v ponedeljek rabita dobre !!! no, in ker ta post pišem že eno uro, je vmes prihitela tassi in tudi odšibala dalje, hello!!! pa vidim, da se je blanči že zbudila, jutro!, bolš, da stisnem copy, pa send, ker tole ne pelje nikamor!