|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
8.11.2008 8:41:47   
tassi1
no zdej ,ko sem vas vidla ,kako ga serjete,pa moram it user posted image ,pa bajto mal pospravit,pa dedca mam boalanega,pa,..

VSEm želim uspešne postopke, mirno roko , vse polno foliklov, brezbolečinsko punkcijo, in kar je najbolj važno- IMEJTE SE RADI!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.11.2008 8:41:53   
Zvezdica
O arneja, tebe sem pa res pogrešala.

Kako sta vidva? Tudi pijeta čajčke od tete Pehte?

Jast sem že kar ogromnauser posted image , sem hotla kako slikco zalepit v album pa mi skoz pravi error, jast pa pol kar obupam.
Kar se pospravljanja tiče...sem raje tiho, ker sem doma pa se mi nič ne da. Ampak zdaj se tud ne splača, ker bomo wc renoviraliuser posted image , ker sva že skoraj vse, samo še to in ta kl... balkon, da se zaključi.

Zarja, ti je všeč? Tko nekako jast zgledam zdaj, sam brez onega v ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu folikel09)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.11.2008 8:43:04   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a ne bo pomote. Mlinko in kruce, sta pa res spajdermena Pa da crkneš. Kje ga je najdu!?
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Z vso resnostjo, kar je premorem, sem želela pristopiti k današnjemu poročanju iz UZ. Potem sem pa zagledala tole baletko od spajdermena, zdaj se pa ne morem nehat režat.
user posted image
Samo poglejte te gibe.m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj sinko mi že od sedmih ne pusti pisat ker kar buli v tega plešočega SPAJDERMENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daisy, super za folikleuser posted image user posted image user posted image

Men se zdi, da je pod masko deisyen "skor" sovaščan FREDI MILERuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.11.2008 8:43:14   
Zvezdica
Sem morala baletko prestavit na vrh strani user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.11.2008 9:06:02   
DaisyE
Na evo, takoj, ko jaz nazaj zadremam, se pa zbudite.

Hvala za ploskije. Zvezdica, madona skor te nisem spoznala, ko maš novo oblekco.

Kar se tiče Reškota in foliklov vam pa dolgujem pojasnilo. Reško ni bil nesramen, ampak simpatično žleht. Se mi zdi, da kar malo uživa, ko me "kao" krega. Al mam pa jaz že čisto sfaleno zaznavo, kar se njega tiče.

Kar se pa foliklov tiče, pa ne vem, če je res taka gužva spodaj. Saj foliklov je blo vedno nekaj, ampak so bli pol tud prazni, kar se tiče pa otrok, ki so iz njih nastali, pa vsi vemo, kakšna je zgodba. Jaz upam, da bomo ene 6, 7 jajc naklamfali skupaj, če jih ne bo tolk, pa tud prav. Sama brzina v postopku mi pa tudi ni čisto pogodu. Saj veste, otroke je treba počasi delat. Ampak tako je, lahko bi blo slabše, tako da ne smem težit.

Jaz bom pa dons govejo župco.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.11.2008 9:08:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: folikel09

IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

predvidevam, da Folikel pije vitamine, nič pira in telovadi-sej je jebeno, ampak vse za bolši pridelek in vemo, kako je on lahko zagnan user posted image user posted image user posted image

Draga sestra, prosim nehaj me zajbavat, ker v ponedeljek pridno masturbiram.

Poglej, poglej, koga je pinjolca sprovocirala. Dragi mož, veliko užitkov pri masturbaciji.

(ubil me bo, ko bo to prebral user posted image user posted image user posted image user posted image ).

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu folikel09)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.11.2008 9:08:55   
DaisyE
Grem gume menjat.

Jutro blanč. Fredy Miller, pa res.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.11.2008 9:16:42   
nokes
jutro pipike, babike in krucefix!

mi trije smo danes potegnili do 8.00!!! tako dolgo nisem spala po moje od kar imamo psa user posted image user posted image , jp, res je! včerajšnje druženje: ITAK DA BEST! user posted image
dejzi, bravo za poročilo in folikle! v ponedeljek, praviš?? zuper!user posted image user posted image , no do ponedeljka še lahko kak folikel nafutraš, pol pa...

pika.po, čestitke, danes jih je 10 že oplojenih!!

želvi, kak je bla stopka? si zadela rito??user posted image

zarja, jutro! kak je fajn, da te tvoj razvaja, jaz bi tud mlince, pa raco! pa zelje! ti moram povedat, da so ti tvoji smajliji tak fajn, da ko jih hočem prilimat, sam gledam in se smejem, pa nič ne napišem! sploh španska inkvizicija, pa need coffe pa,... ma, res so fajn, taki zmučkani user posted image

zvezdič, sem ze včeraj spraševala, kak sta vidva???user posted image al te moram it k januračicam brat user posted image , vidim, še dobra 2 meseca, pa dobro no, kam ta čas beži!!??

uh, kruce, si prilepil moj kao avatar! sem mislila, da je ful znucan, pa zgleda prvič vidite to eleganco od plesnih korakov! ja, dober je, doberuser posted image user posted image

sulfinija, januar, ko bomo zate stiskale pestke, bo endvatri tukaj, takrat boš tankala hektolitre piva, jedla cele šteke jajc, in me ti bomo limale fotostimulacijo od murkota dalje, kar ti srce poželi!!! user posted image user posted image to in pa dobra družba rr-jevk, je garant za polno jajčk!

lučka, ti praviš, da čudno papcaš? pa žižet tudi?? hmmm, kot je zvezdič že rekla, pa tudi jaz potrjujem, tole diši na ene male zajedalce tam spodaj!!!! do konca prejšnjega meseca sem imela vse, kar si zmisliš: burek teden, maslo na kruhu teden, pomfri 2-3 teden, uf, pozabla: sirni namazi v miljon različicah teden! ni, da ni, ampak NIKOLI prej nisem tega jedla!! ajd, burek na štacjonu, sam to ne šteje, ker se ne spomnim!user posted image

uf, ko bi vedele trepetalkice, kako navijam za vas in držim pesti!

oj, arneja, povej, se je dopust prilegel? sta skovala peklenski načrt za naprej?? user posted image

aha, pipike, še tole, tudi jaz sem včeraj spoznala našega navijača mlinčkota in vam moram povedat, da v živo še lepše (z)gleda kot prek slikce!
user posted image , no, vsaj tole mi je uspelo poslat vsem, ki berete! lepo soboto!OOOOO; JAZ RIFREŠ, PA POGLEJ TI TOLE!!! folikel, prste stran tam spodaj, v ponedeljek rabita dobre user posted image !!! no, in ker ta post pišem že eno uro, je vmes prihitela tassi in tudi odšibala dalje, hello!!! pa vidim, da se je blanči že zbudila, jutro!, bolš, da stisnem copy, pa send, ker tole ne pelje nikamor! user posted image

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.11.2008 9:17:57   
nokes
no, definitivno sem blond!

aja, šuki, pa mišmiš, saj verjamem, da mata kaj pametnejšega za počet, ko da visita na rr-ju, sam kak seznamček bi, pliiiiz, rabla, da vse ne pomešam!tenks, user posted image !

< Sporočilo je popravil nokes -- 8.11.2008 9:19:56 >

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
8.11.2008 9:31:38   
lučka 25
Danes je pa že navse zgodaj polno smeha. Sta Kruce Fiks in Dasy poskrbela za to.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zarja, mene pa res kar mal živčki dajejo. Od četrtka dalje se ubadam z znaki, pa me mal špika, čutim jajčnike, pa v križu me boli. Eni znaki so tako zelo tipični za M, da me kar skrbi. No, sej če ni uspelo mi tako ne bo treba čakat do 13.11, ker se bo že prej ulilo. Pa kaj sploh razmišljam to, saj bo tako in tako uspelo.user posted image  Vedno sem si želela, da bi imela rok med poletnimi počitnicami, da bi prišla potem s porodniške delat v začetku šolskega leta, ker je manj komplikacij pa od štarta svoj sistem vspostaviš v skupini. Zdaj mam pa velikooo možnost da se mi to uresniči.

Arneja, še malo še malo, pa bo. Men je šlo vedno zelo hitro, ko ste ve trepetale, pa nisem zastopila zakaj se vam tako vleče. Zdaj pa vem.user posted image

pinjolca, zdaj pa vemo kdo lahko brez problema na plano zbeza folikla.user posted image  

Daisy, ja Rešu so pa res ti pondeljki všeč. Jaz sem imela tudi ta postopek punkcijo v ponedejek. Saj, če ke foliklov veliko je večja možnoost, da je vsaj nekaj jac. Tako, da nič bat. Folikel bo pa tudi opravil svoje delo z odliko. user posted image

tassi, a tvoj je pa obležal. ja, dobro poskrbi zanj.user posted image  

Zvezdica, maš pa res zanimivo slikco. Pa vrjamem, da si že taka kot Pu, samo brez dodatkov.user posted image

blanč, pa res ta spajderman spominja na Fredija. Mogoče sta pa kupaj hodila na plesne vaje, zdaj sta se pa še k Murkotu na akademijo vpiala, da bosta še bolj slavna.user posted image

nokes, ja apetit je nor. Ampak kaj pomeni bomo pa še videli. user posted image  Jaz pa sploh ne morem več spat zjutrj. Sem zmeraj že ob 7h pokonci. Pa to ni več normalno. Sem kot kaka upokojenka.user posted image

mismis, a maš toliko dela s user posted image , da komaj prideš malo nas pogledat. user posted image

shuka, a še spiš?user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.11.2008 9:49:40   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dobro jutro dober dan, jaz in mlinček sva pa superman...user posted image

Jutro, punce in možati junaki!

Mister Fiks, opa, jako elegantnouser posted image

Dejzika, tole s folikli si pa super spedenalauser posted image . A lahko prašam, kakšna je tale "večja" doza menogona?

A, pa še eno vprašanjce za vse Reševe: kako se pri njem naroča za postopek? Mam namreč že vse recepte za italijo, je rekel, da bi lahko šli v akcijo že novembra, no pa ne bo zneslo. Zdaj računam na januar ali februar (seveda samoplačniškouser posted image ), pa ne vem, če se moram za tole posebej naprej naročit??? No, sej zdej se mi zdi mal trapasto vprašanje, ko sem napisala, valda ne moreš ker uletet, pa evo me, a gremo dons v akcijouser posted image .... Pa sm res tepka... No, ampak bi bla pa vseeno vesela, če mi poveste, kakšne izkušnje imate z naročanjem....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.11.2008 10:13:37   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Vstala sem ob 7-ih, pržgem compjuter in kaj vidm. Mene ste definitivno nasmejale že zjutraj.
Daisy ma ti si to res neki pohitela, u pondelk že punkcija. Bomo stiskal pesti in navijaluser posted image

Še 1x hvala vsem za vse vzpodbudne besede. Zgleda da gre pr men res bolj na easy. Tist k bi mogla čutet že en teden nazaj, sem začela šele od četrtka zvečer naprej - špikanje v jajčnikih, napihnen trebuh, pa moje joške so bolj polne. Očitno gre res bolj počas, ampak sam da gre in se dogaja.

pika.po upam da si danes že kaj boljše. Jaz navijam.user posted image
žogica13 tebi sem še dolžna odgovor: to je moj 2postopek. Pa tvoj?
želvica user posted image  za stopko.

Navijam za vse današnje akterke
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.11.2008 10:14:20   
sonček33
Tina počasi pa za zihr!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.11.2008 10:45:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
zarja, jutro! kak je fajn, da te tvoj razvaja, jaz bi tud mlince, pa raco! pa zelje!

ne draga saj me ne...jaz bom garala in kuhala.....

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.11.2008 10:46:07   
zarja1
oooooooooo helov Sonček33....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.11.2008 10:47:22   
sonček33
O zarja, ti si me vedno tako vesela... tudi jaz tebeuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.11.2008 10:59:23   
Tina1
Hvala sonček33, jz pravm počas se daleč pride.

Sem mogla kr skoz oken pogledat če je zuni tud sonček. Tale tvoj avatarček je res super. Tud če je zini oblačen mamo mi sončka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.11.2008 11:00:25   
mlinčka
Pinjolca, stara sablja user posted image , kaj pa ti danes na šihtu? Ej, svaka čast, da si folikla spravla iz ilegale, čeprav sem rahlo skeptična glede avtentičnosti njegove persone (ja, namigujem, da je žena namest njega pisala user posted image )... Pravzaprav ni druge, kot da mi še večkrat, sproti in vedno znova dokazuje svojo prisotnost in pristnost z rednim javljanjem - itak smo vsi za to, a ne? Jaaaa user posted image !

Drugač pa user posted image , bejba!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.11.2008 11:06:56   
mlinček

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

Dobro jutro dober dan, jaz in mlinček sva pa superman...

Kruce, tole so pa kr zakomplicirani koraki, ampak kdor zna ta pač zna. Toliko se pa še nisem nasmejal v zadnjih treh dneh, super. Ti Kruce, kako pa je blo včeri na Jarru, jst se nisem mogu odločit, pa me zanima, če sem kaj preveč zamudu.

user posted image  

Za vse današnje akterke stiskam pesti in navijam; GO PUPE GO !!!

user posted image

Morm še čestitat nekaterim pupcam, ki so uspešno opravile v tem tednu, ker žal še nisem:

Želvica, super za stopko
user posted image Pika.po, 10 pa to je tako lepo število - BRAVO
user posted image Kajatina, 14/11/2008 pa gas do fula, mi smo z vama
user posted image  
Obi čestitam za foliklčka, še mal pa bo (ma kje je zdej seznam k ga rabš)
user posted image Anči, čestitam za test SUPER novička v za.je.banem tednu
user posted image Upam da nisem katero spustil user posted image  ampak itak sem bil za vsak uspeh vesel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Greti pa Miška, kaj to štrudel po sloveniji furata, jst bi tud, po možnosti kakšnga mešanga al pa skutinga
user posted image  Kajši pa danes
user posted image   
Noki lepo te je bilo spoznati, ti samo čuvaj svoja cukrčka in uživaj, SUPER SI, pa tko k vse ki sem jih spoznal

Jou Dejzy, tudi ti si super
user posted image  Uffff, pa je ena ura mimo, grem mal še brat pa kavo pit
user posted image  

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.11.2008 11:07:26   
mlinčka
Moj user posted image  pa že tolk časa tamle klofa odgovor, da me prav zanima, kaj bo naštudiral user posted image . Dejte držat svoje dedce stran od RR, če se da, ker se jim tuki odpre en čisto nov, presenetljivo da jako zanimiv svet in jih je težko stran spravit. In potem preživljaš sobotno kavo vsak za svojim računalnikom user posted image  in se hahljaš istim štosom. No, sej drgač je pa fajn. Zanimiva izkušnja.

Aha, je poslal...grem prebrat.  

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.11.2008 11:07:55   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dejzika, tole s folikli si pa super spedenalauser posted image . A lahko prašam, kakšna je tale "večja" doza menogona?

A, pa še eno vprašanjce za vse Reševe: kako se pri njem naroča za postopek? Mam namreč že vse recepte za italijo, je rekel, da bi lahko šli v akcijo že novembra, no pa ne bo zneslo. Zdaj računam na januar ali februar (seveda samoplačniškouser posted image ), pa ne vem, če se moram za tole posebej naprej naročit??? No, sej zdej se mi zdi mal trapasto vprašanje, ko sem napisala, valda ne moreš ker uletet, pa evo me, a gremo dons v akcijouser posted image .... Pa sm res tepka... No, ampak bi bla pa vseeno vesela, če mi poveste, kakšne izkušnje imate z naročanjem....

"Večja" doza so pri meni tri enote. Jaz sem mela samo v prvem postopku dve (Reško da vedno na začetku dve), pol pa vedno tri zaradi moje kilaže, ki je  nadstandardna.

Kar se tiče začetka postopka je pa tako, da dejansko kar uletiš. Če imaš recepte, ti je verjetno tud izpolnil tisti list, na katerem piše, kolk enot maš in kaj jemlješ. Ta list pomeni, da si praktično v postopku. Ko dobiš menstro, greš drugi dan zjutraj u pola šest direkt do njega. Tud sestre zjutraj ni tam. S sabo vzameš municijo in on ti da takrat prvo špiko in ti pokaže, kako si jo dajaš, uzja na drugi dan ne dela. In to je to.

Če si samoplačniško, si verjetno na Menogonu in suprefactu. A ti ni nič rekel, kdaj začet s Suprefactom? Navadno štartaš en teden pred predvideno M.

Grem se izlegavat.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.11.2008 11:17:21   
mlinčka
U, dejzi, si že zamenala gume? Pridna. Pa seveda hvala za resnost in jutranje izčrpno poročilo. Dobro ti gre. Dej dans še kak user posted image  čez včerajšnji pir pa bo!
Ti, a sta včeri z noki še kam zavili pa produžili, a? K je ubožca tok dolgo spala dans. No, sej ne dvomim, da se je prileglo, sam sem se mal zasekirala, da smo jo včeri čist zmučili user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.11.2008 11:22:55   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Grem se izlegavat.

Ti...a ne pospravlaš ti stanvanja dans? user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.11.2008 11:24:32   
blanč
"Večja" doza so pri meni tri enote. Jaz sem mela samo v prvem postopku dve (Reško da vedno na začetku dve), pol pa vedno tri zaradi moje kilaže, ki je nadstandardna.

jao kolk znajo eni pretiravat pri svoji kilažiuser posted image  naša deizye je kr pr normalnih ženskah. Deizy ne primerjaj se s podhranjenimi ampak takimi normalnimi babamiuser posted image
Mlinčka moj bi prej user posted image kot pa tule gor sodeloval. Ko samo ekran pogleda pa vidi vse te smilete se kar obrne in zase komentira kolk smo ženske kičasteuser posted image . Mislim, da zato ko je že tolk starrrruser posted image , sem se že sprijaznalauser posted image
Mlinček  a je kava že mrzla?
Tina saj vešuser posted image user posted image ...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.11.2008 11:24:51   
Zvezdica
zvezdič, sem ze včeraj spraševala, kak sta vidva??? al te moram it k januračicam brat , vidim, še dobra 2 meseca, pa dobro no, kam ta čas beži!!??

o nokica...sem zadnjič pisala, pol ko mi pa zbriše pa vse skup pozabim.

Ja, jast sam še dva meseca...joj kok gre hitr, sploh zdaj k mam bajto ko černobil, vse razfu..., mojstri so za en k..., mislim. Bo patrik prej ven skočil, preden bo sobica nareduser posted image

Nokica, kar se sirnih namazov tiče, sem jih z žlico jedla, user posted image user posted image user posted image , da o maslu ne govorim. Madonca, kaj pa maš ti tam spodaj? In plisss daj si tikerček, ker vas tako lažje spremljamuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.11.2008 11:28:30 >

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......