lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica ne znam ti povedat . Čisto drugače kot zadnjič. Zadnjič sem takoj vedela, da se je prijelo...zdej pa Nič ne vem. Špikat me je nehal po jajčnikih. Se pravi, da se počasi spravljajo v normalo in celijo po punkciji. Prebava me zaj,bava (kar sploh ni čudno, glede na čudno hrano, ki jo jem zadnje dni).. Cele noči ne spim...no tko zdej sem se zjamrala...in neham s tem Kako si mi ti? Sem brala včeraj kako te eni znervirajo zaradi praznih oblhub in pol moraš ti vedno vse iz dreka vlečt. Hvala enako. Očitno smo eni na tem svet zato, da pucamo za drugimi, ki so neodgovorni. Draga moja, to so super znaki, čeprav jih jaz ne maram, ker vem,da ni pravih ali slabih. Smo pač različne. A če ti kej pomaga, tudi jaz sem jedla drugačeno hrano, slabo spala, prebava totalno v k...u, oprosti izrazu, tko da precej podobno. V prvem postopku se teh stvari ne spominjam. Veš, kako navijam za Martina...kot norc Objemček draga! Shuka, čestitam za pregled Vidim, da te ne matra kaj boste imeli, tako je prav. Se pa vidi, da bo bolj trmasto, po kom le? Objemček! Anci banci, ooo, čestitam, bravo! Mlinčka, sva tud mi2 spremljala tekmo sicer le tko preko txt-a...ni šlo, a vem, da sta se imela vseeno fajn ...smajlisempapočasiprebrala Sonček, Gigi,... štrudl bi tud jaz Biba, ja pri rešu moraš sledit navodilom daisike ...jaz sem noter prišla z odprto zadrgo in vedno čevlje samo za nataknit, kje pa, odpadejo vezalke , se postaviš poleg kabine, se slačiš, poveš zakaj si prišla, butner robo na stol in če ti uspe, meni je, en skok, direkt na mizo, sem parkrat tko prletela,da sem bila vsa plava, pa sva pol debato o atletiki vžgala ...pa se je naslonu na mojo nogo in iskal črne packe foliklaste ..ma ga prav pogrešam, ko je bil...ampak, ko je bil pa sitn, pa ne Sem vam že kdaj povedala, da vas imam rada? se ne spomnim..torej RADA VAS IMAM, prav vse! Tud naša fanta (sej ne boste lubosumne?, mam svojo nadlogo doma čisto dovolj )