|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 21:01:02   
pika.po
Ma take žalostne novičke cel dan, nej grejo nekam... Punce mislim na vas!

Dajamaja, WP in Mlinčkota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Preklinjajte, kričite, pošlijte vse u p ****, zjokajte se, karkoli..., samo da vam bo malo lažje...

Potem pa pogumno v nove boje! Ni vrag da ne rata! Takim fajn babnicam in dedcem (da ne bo diskriminacije user posted image )!  Sigurno čakajo user posted image user posted image  na vse nas!!!

Netka tebi pa čestitke za user posted image user posted image   Bravo punca! Naj bojo otročki pridni in na toplem pri mamici eno lepo obdobje! Cartajte se 100 na uro! user posted image user posted image user posted image

Heh mi gremo pa jutri otroke delat user posted image  Mi še ni čist prpelalo! user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.11.2008 21:01:13   
Tina1
pika.po sem ti že odgovorila.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.11.2008 21:05:23   
želvica99
Tina bravouser posted image user posted image user posted image za nadaljevanje, tud šoping je bla dobra poteza, to nam zmeraj pomagauser posted image . Držim pesti.

Morm pa priznat, da tud mene mal skrbi za jutri za UZ, kaj je s temi folikli, prvič so mi rasli kot gobe po dežju, zdaj jih je pa ful manj. No bomo vidli, bo že.

Sulfinija jest bi kar Miro klicala in ji razložila, kakšna je situacija, ona ti bo pa vse razložila - men je ful prijazna zmerj.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.11.2008 21:07:39   
Tina1
pika.po vidva jih jutr lepo dajta narest, pa da bojo čez pet dni skočili k tebi in se greli nadaljnih 9 mesecev.user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.11.2008 21:09:19   
Sulfinija
Želvica,01-522-6112 mam dobro številko od sestre Mire?Ja sestra Mira je tudi zame zakon zato jo bom kar jutri poklicala in razložila situacijo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.11.2008 21:24:37   
Tina1
Nekaj sem pa pozabila napisat.

Vsaki, ampak vsaki posebej se iskreno zahvaljujem za tolažbo, navijanje in vzpodbudne besede.
Zato, vsaki posebej pošiljam user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.11.2008 21:28:26   
n74
Čer, punce!

Danes mi ni bilo pa nič kaj fajn brat, ker je toliko slabih novic. Žal tudi to mora bit, bo pa sigurno kmalu user posted image   posijal za vas. Zaenkrat pa wp, dajamaja in mlinčka user posted image user posted image user posted image .
Me pa zanima, zakaj smo z wp in mlinčko imele skoraj isti dan datum za test, punkcije pa zelo različno. Sem šla gledat za nazaj, pa sta imele wp punkcijo 22.10., mlinčka 23.10., jaz pa 26.10. teste pa vse 11. ali 12.11.
Tko, da imam jaz še vse šanse, da mi user posted image  priteče. Jej, preveč razmišljam, preveč vas berem, sam je tko fajn, ker se lahko skupno bodrimo ali se potolažimo.

No, saj četrtek le ni bil tako črn, netka je prav fajn zrihtala, da bi se otročki lepo greli in rastli do konca. Pa tina, tud tebi user posted image user posted image user posted image  za nadaljevanje postopka.

Kaj se pa jutri dogaja, kje ste moderatorke seznamčkov???
Jst bi navijalauser posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 6.11.2008 21:29:49 >

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.11.2008 21:33:29   
sonček85
navijam za jutrišnje akterke in da bo več lepih novičk kot danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.11.2008 21:37:20   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Zjutraj sem vam vsem zaželela en lep dan in veliko lepih novičk. Ko prebiram tale črni četrtek, si želim, da bi ga lahko zavrtela nazaj in izbrisala iz našega sistema.

Dajamaja…kaj naj človek pravzaprav reče? Hudo je, ko želiš nekomu ponudit vsaj malo opore, pa si pri tem tako prekleto nemočen. Želim si, da bi ti lahko poslala malo sončka, ki bi te potolažil, pa čeprav samo za malo. Želim si, da bi ti lahko dala moč, da bi se lažje spoprijela s to nesmiselno izgubo, moč, da bi lažje prebolela in moč, da bi lažje zaspala. Želim si, da bi znala čarati, da bi lahko odčarala tole nesrečo. Na koncu pa si želim, da bi lahko tole trmasto usodo/višjo silo/mati naravo posadila na stol in se z njo resno in dolgo pogovorila. In jo magari brcnila v rit. Jezna, žalostna, prazna. Če karkoli rabiš, pa čeprav samo, da še komu poveš, jaz sem na razpolago. Drži se, pa korak za korakom naprej.

WP in mlinčka, damn! Mlinčka, jutri.

Miška, hvala, da tolk skrbiš zame. Jaz sicer mislim, da je pir še moj najmanjši problem, ampak vseeno. Kolk si ti fejst. Mi je žal za vse mesece, ko te nisem poznala.

Kot je rekla mlinčka. Če kdo hoče jutri z nama safer furat in infertilnostni črni humor zganjat, vljudno vabljene in vabljeni.

Dejzi
srce moje. Tole si pa vse tako lepo napisala. Občutki so pa obojestranski, pa saj veš.  user posted image
Kje in s pričetkom ob keri uri pa bosta vidve imele ponovno debato o infertilnosti?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.11.2008 21:44:33   
DaisyE
No, pa dajmo res malo navijat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce naj se kar nebo stemni od črnine foliklov, pika, tebi pa veliko lepih in kvalitetnih jajčk ob čim manj boleči punkciji.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.11.2008 21:45:00 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.11.2008 21:48:28   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Kje in s pričetkom ob keri uri pa bosta vidve imele ponovno debato o infertilnosti?

Nisva še dorekli. Jaz mam konc šihta ob treh, ob štirih sem v Lj, sem mislila nekje okol šestih, če bo mlinčka za in tako lepo kulturno, da do 11h zaključiva, da ne bom Reša v soboto spet skozi pobarvane oči gledala. Lokacija je tudi še izbirnega tipa. Jaz itak navijam za koseško tržnico.

Hvala za objemčka. Dons sem tolk tečna, da še ekstra pašejo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.11.2008 21:49:04   
miska73

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

Punce naj se kar nebo stemni od črnine foliklov, pika, tebi pa veliko lepih in kvalitetnih jajčk ob čim manj boleči punkciji.

Pupe, izkažte se jutri pri didlokameri.

Pika, želim ti predvsem kvaliteto pri jajčkih.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.11.2008 21:54:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

Pupe, izkažte se jutri pri didlokameri.

Pika, želim ti predvsem kvaliteto pri jajčkih.

no pa še jast dodam svoje veseljačice za jutri user posted image

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.11.2008 21:54:38   
blanč
Kak zoprn dan, dobr, da je že večer in ga bo kmalu konec. Miška a se ti lušta mal črnega homorja z mlinčko in daisye zganjat?
deisy pršepn kolko foliklov si danes na UZ vidla?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.11.2008 21:56:40   
DaisyE
Pa še malo audiostimulacije ala Murko, sicer nikamor ne paše, pa glih zato!

http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.11.2008 21:56:48   
mismis

user posted image     user posted image       user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

Nedelja, 09.11.

anna1 - ET
Tina1 - UZ

Sreda, 12.11.
BEBII -
pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled
mojsonček - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, Mlinčkota user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image zivalica greje  user posted image user posted image test 05.11.2008 user posted image
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
n74 greje user posted image test 11.11.2008
daisy23 greje user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
zofka7 greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image
test 15.11.2008
Darja* greje 
user posted image user posted image test 17.11.2008
Netka24greje user posted image user posted image test 21.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image
user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš) 
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. IVF, MB)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2user posted image  user posted image , dakec user posted image  user posted image , Koninauser posted image user posted image  user posted image , Zvezdicauser posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image user posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image    Lana08 (LJ) 

user posted image     Kalina (PO)

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.11.2008 21:57:47 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1341
    6.11.2008 21:57:04   
    pikovit
    O Dajamaja moja vzelo mi je sapo.Sem čisto brez besed.Ne vem kaj naj ti rečem.Tole me je čisto potrlo.Punca moja drži se in kot veš,smo vse z tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1342
    6.11.2008 21:58:57   
    DaisyE
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kak zoprn dan, dobr, da je že večer in ga bo kmalu konec. Miška a se ti lušta mal črnega homorja z mlinčko in daisye zganjat?

Jaz nikol nč ne vidim. Reško je reku, no, saj jih je veliko, pol je pa enga zmeru, menda je 15 velik, Menogona bo več kot dovolj, kaj je not, pa nuben ne ve.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1343
    6.11.2008 21:59:20   
    mismis

Petek, 07.11.
    obayifo - UZ
    vijolica30 - UZ
    Želvica99 - UZ
    pika.po - punkcija

ma si tolk fajn napisala, da te kar moram citirati... GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1344
    6.11.2008 22:00:12   
    pikovit
    The Mlnčko family porka duš in še kaj več.Ampak optimizem velja in gremo naprej.Tako se dela.
    Netka user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa na koncu bo +
    Mismis velja za večerno pivo.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1345
    6.11.2008 22:01:06   
    Zvezdica
    IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce imam eno vprašanje.Dobila sem napotnico za IVF pri dr.Zornu ter dva meesca klomifen,ker sem vendo dobila M imam sedaj razgovor pri njem ponovno 25.11. napotnico za iVF pa semn dobila skupaj z klomifenom.Nimam pa še zaporedne številke pri sestri Miri.Torej naj kličem sestro Miro pred razgovorom pri Zornu?Da dobim številko in nato mi pove pri kateri M kličem ponovno in dvignem zdravila?Kako dolgo pa se sploh čaka sedaj na zaporedno številko?

LP Mojca

Ojla mojca

Veš kako je, jast sem pri rešu in nimam pojma. Ti bodo punce odgovorile ampak sem tole kar dala v citat, ker si bila na dnu strani, da se te ne spregleda. Ti bodo torej naše punce, ki so za user posted image  povedale.

Držim pesti zate.

LP S

i belive i can fly....

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1346
    6.11.2008 22:01:31   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Valjda da se mi lušta... Zanč na Vranskem sm glih na okus prišla...
    Čeprav je pa tole jutri bolj kot ne neizvedljivo zame...

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1347
    6.11.2008 22:01:49   
    pinjolca
    Ob današnjih bednih novicah sem dolžna tudi jaz ukrepati. Dolgo vas že spremljam in sem vaša skrita (no zdej odkrita) fenica, ker ste VSE ful face. Še posebej moji Mlinčka+Mlinčko ter Daysika rodbino moja. Ker se stvari ne odvijajo kot bi se morale, pozivam k skrajnemu ukrepu-to je srečanje v gostilni pri Avseniku na gorenjskem koncu:
    1. tam imajo prehrano, ki blagodejno vpliva na kvaliteto in količino sperme,
    2.ta ista hrana spodbuja rast foliklov, oploditev, vgnezditev, rast in delitev celic in podobno,
    3.imajo dosti kvalitetnega hmeljevega napitka, ki vse našteto zabetonira za 9 mesecev.

Stvar je preverjena in znanstveno dokazana (3 leta stara Pinjolca). Jst lahko zgolj organiziram in rezerviram, če pa me sprejmete, se tudi pridružim.

Upam, da nisem preveč vsiljiva user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1348
    6.11.2008 22:02:31   
    blanč

Pa še malo audiostimulacije ala Murko, sicer nikamor ne paše, pa glih zato!

http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1349
    6.11.2008 22:02:41   
    pikovit
    Dejzi pa ti greš proti koncu,punca mojauser posted image .

Matr bejbe kdaj se spet dobimo,men se pa žura.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Prva nosečnost po 30. letu?
    Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

bolezen
    riba5

pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen npr

1 m (15%)

2m (5%)

3m (10%)

4m (8%)

5m (6%)

kasneje (55%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!