Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:44:03
|
|
|
|
larisa
|
Jutro , midva sva že v polnem teku. Pripravljam vse zadeve, ker Nejc dobi varstvo, da greva midva na pogreb IZVIRNO SPOROČILO: itata men so te k visijo na "tujih" temah res mal hecni. sej vem, da jih lahk vsak bere, sam jaz tud ne visim na recimo majčicah 2007, ker jim pač nimam kaj za povedat še manj pa da bi se v kakšno vtaknila. folk ima premalo svojega življenja in čist preveč časa, da to počne. Točn tko... Men je pa čist mim tud to, k te pol eni pogruntajo kdo si, pol pa šnofajo, pa berejo sam zato, ker si jim zanimiv al pa, da majo pol ful za povedat okrog okol tebe. Ker v bistvu je res, da se tle pogovarjamo skor o vseh zadeva, k se jaz z tistimi ki šnofajo za mano tud slučajno ne pogovarjam Pa februarka ima tud tako situacijo, pa verjetno se bo še kakšna našla. Mogle bi si svojo zaklenjeno temo zrihtat, a se to da?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:47:09
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro, včer ste ble kar gajstne za pisat v glavnem noč kar ok, čeprav smo jo mal zasral, ker je šla prepozno spat pa smo mel mal preveč budnic za moj okus pa še to. včeraj sva kupila novo Xsaro picasso...ma je luštna in seveda sem jo jaz domov pripeljala, moj se je pa v drugem avtu s tamalo dajal, ker se je drla ko jesihar. še dobr, da mene ni blo zraven, jaz bi kar ustavila in kampirala tam do jutra, če bi blo treba...nimam živcev, če se tamala dere, da bi jo pustila. zdaj že palčke štejemo, jaz pa po dolgem času jem čokolešnik, ki si ga je moj kupil zase...ga že skor ni več pa ga še niti probal ni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:50:55
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata men so te k visijo na "tujih" temah res mal hecni. sej vem, da jih lahk vsak bere, sam jaz tud ne visim na recimo majčicah 2007, ker jim pač nimam kaj za povedat še manj pa da bi se v kakšno vtaknila. folk ima premalo svojega življenja in čist preveč časa, da to počne. sorry babe, ampak tole je ena ful fejst punca, pa je šla verjetn moje albume pogledat.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:58:37
|
|
|
|
listek1
|
jutro, naša noč super. smo pojedli ob 5h in spali do 8h. Pa še to so ga delavci zbudil, ker so nam prišli delat. Pa danes imamo 9 mesecev. Sploh ne morem verjet, da gre tako hitro. Misar - za nov avto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:59:59
|
|
|
|
blaža
|
Tle je pa res lepo klepetati. na drugih forumih včasih boljše, da kaj ne rečeš al vprašaš, ki te takoj pojejo. tle ste res prijetna družba. meni je jasno, da ima vsak svoje mnenje kot ga imam tudi jaz, ni pa ga potrebno za vsako ceno drugim vsiljevat. drugače pa mene tako boli grlo in ne vem kaj naj naredim, da me neha pečt. . Moj mož pa še šmrca in kašlja. otroka sta za enkrat ok. . Moram kej poklicat taščo v Izolo, da vidim kaj dela ta velik fant. Ful je gnilo vreme. Blaž je končno zaspal. Jaz študiram, če bi si ostrigla franze. ne vem, če bi mi pasale. Rabim malo spremembe, da se bi boljše počutla. drugače smo pa spali kot ponavadi. prvič se je zbudil ob 22.20min in pol ob 01ih, pa ob02, ki je mož kašljal, pa pol ob 4.20, ki je bil že lačen in vstali smo ob 6ih . No pa bo že.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:07:25
|
|
|
|
listek1
|
Blaža - da se čimprej pozdraviš. Jaz si običajno naredim sladkor z mlekom. V lonček daš nekaj sladkorja, počakaš da se stopi, zaliješ z mlekom in počakaš še toliko, da mleko počasi zavre. Meni to običajno pomaga, pa še dobr mi je.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:13:55
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža drugače smo pa spali kot ponavadi. prvič se je zbudil ob 22.20min in pol ob 01ih, pa ob02, ki je mož kašljal, pa pol ob 4.20, ki je bil že lačen in vstali smo ob 6ih . No pa bo že. no mi smo mel zlo podobno noč, tko, da nič sekirat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:19:38
|
|
|
|
lillchy123
|
misar, čestitke za avto!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:21:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Naša noč porazna, ampak ne zaradi carice pač pa zaradi mene Nisem zaspala do 3.30 Prav mi je, kaj sem pa spala na kavču uri in pol NO sej sta me pol pustila do 8.30 spat, carica je namreč vstala ob 7h Ko vas enkrat drugo leto do konca preberem vas pa še pokomentiram
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:22:05
|
|
|
|
blaža
|
Sej smo že zdresirano od ta starejšega, ko je bil majhen, ki je spal isto . Pol, ko je pa dopolnil dve leti in so mu nehali zobki rast, je pa ratal ful priden in je še do lani spal v svoji sobici od 19ih do 7ih zjutraj brez se zbudit. letos gre pa za osmo zvečer, ki je že večji.( ima 5 let) Čez dan pa Blaž spi trix po 40 min. pa bi raje v enem kosu spal. Bi blo boljše. V teh 40min, ne uspem niti it na vc, pa še kej pojest , boh vari, da se uležem, ki ravno, ko zadremam, je že buden jaz pa .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:26:04
|
|
|
|
bugnavilea
|
Jutro pupe! Kako kaj? Naša noč je bila danes kar ok ... budnica na hitro ob polnoči ... in potem še ena ob 4h. Takrat se je pa najprej Luka zmislil, da bi mal skakal po postli (tolk je skakal, da sem mislila, da jo zlomi) ... in ko sem končno Lukca le uspela umirit, da je zaspal nazaj, se je pa zbudil Miha in "dadadadadadadada" --- "zzzzzzz" ... in tako dalje ... hahahaha ... No ... sam se je tudi on pol kmalu umiril in nazaj zaspal do 7h. Pol sta pa popapala zajtrk ... vsak svoj jogurtek ... in sedaj že četrt urce sladko ninata. Sem pa jsts danes tko slabe volje ... jooojjj ... tečna k hudič ... pa vse me moti. Grrr ... zihr se bom kregala danes!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:33:14
|
|
|
|
blaža
|
Bugi a maš ? Jaz sem taka, ko imam za dobit.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:36:32
|
|
|
|
itata
|
lilči; komentar je šel na podobne k pol pošljejo mary ZS da naj rojstni list pokaže... če sam čitajo in gledajo slike imajo pač preveč časa al pa se kej poznajo še dobr, da nisem šla spat. je bil mali prec auf. zdej sta ga moja dva mal okol odpeljala, da jaz tole napišem. sam najprej bo treba nehat na RR viset a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:38:29
|
|
|
|
Februarka08
|
No, Larisa je po zajtrku (že nekaj časa ), midva sva pa tud po kofetku. Sem spila kapučin in pojedla 1 politanko, pa sem sita itak ne za dolgo Bugi, pridejo taki dnevi, ko si ves tečen in bi se rad kregal če ti kaj pomaga, se kar zlajaj, pa bo bolj Misar za nov avtek. Midva ga mava tud namen menjat, samo kaj ko ni dinarčkov bo zgleda še nekaj časa tale moral služit sva pa oba mahnjena na enga... mah, bo že. Zdej mam pa 2 vprašanja: kolkrat na dan (približno) kakajo vaši ? Larisa je zdele že 2. Čez dan je ziher ukakana ene 5x sej vem da so si ful različni, sam tko za primerjavo.... Pa še - kaj jejo za zajtrke??? Naša je do zdaj samo na ml. kašicah... pa sem ji že kupla npr. sir za namazat, da bi ji dala na kruh za zajtrk, pa se mi kar ne zdi, ker mislim, da mora pač nekaj z mlekom dobit in nekaj toplega Hvala za pomoč
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:44:07
|
|
|
|
blaža
|
Blaž kaka 1x na dan. Še sreča ! drugače pa dosti prdka . Drugače pa mu jaz zjutraj naredim sedem žit od Milupe z mlekom. Mu nardim z novalacom, ki ga imam še dve škatli na zalogi. meni se tudi zdi, da je boljše če poje tri tople obroke na dan v mes pa kakšno sadje, jogurt ali skuto.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:52:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jutro, vsaj zame, ki sem še vedno v pižami. Lana spančka prvo rundo. Je spala samo do 7, pol pa akcija. Upam, da potegne kakšno urco, bo obema pasalo. februarka - Lana kaka 2x na dan. In še to, če smo doma. Ona ne kaka na sprehodu, na obisku, Čudna je ta moja dečva, ista kot mamica Za zajtrk pa jemo različno - od teh milupinih kašic, gris s sadjem, kruh in kaj gor namazano, polenta s kislo smetano, ... misar - za nov avtek. Luštnega ste izbrali, naj vam dobro služi. A je še kje kakšen takšen lubadar kot moja Lana? Zdaj je začela pridno stat v postelji in grize zgornji del postelje. Pa saj je OK, če se ne bi tisti lak topil. Danes popoldan pride mami in bova nekaj zašile preko, ker ta lak pa ni nabolj zdrav.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:53:48
|
|
|
|
Janey
|
Jutro spali smo ene 4x smo se zbudili in do 9h potegili. sem ko nova jaka mi sedi tu v poganjalcu in se pune šuse nazaj potiska kaka faca je grema jest pa se še kaj javm
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:57:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - kaj boš z viškom spanja? Ti tega sploh nisi navajena. Ej, včeraj sem mami in atiju pokazala, kako je Lana prvič spala skupaj s fantom - veš kako sta se smejala. Ful sta dobra maledva.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:58:27
|
|
|
|
Neni13
|
Naša noč; adijo pamet... zbujal se je na pol ure, sedaj je tečn, kooo..ufff. sem ga dala spat in je zaspal, pa je sosedov pes nad nami, začel noro lajat enih 5 minut,in ga je zbudu... PR..et cucek...morm si eno fračo nabavt.. mene glava boli za popizidt, tamalmu pa nič ne paše,, upam, da greva kmal oba spat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 9:59:43
|
|
|
|
lillchy123
|
luka tud kaka 1-2x na dan. itata, sej sem te razumela, pa jst si tud ne predstavljam, kako eni lahko po forumih vohunijo za drugimi. sto ljudi sto čudi. je pa res, da čvekamo o vsem mogočem, pa da ni nobenega pljuvanja in kreganja. pa smo verjetn zanimive za brat.jst že komi čakam, da vas vse vidim!!!! pa tokrat mormo eno gasilsko sliko nardit! če bom , bom kar z vami čvekala dihala! mene res neki sučejo. al je luna al bom pa dobila. pa vid se, da je Luka bolan in sva skoz doma. pa da me mami pedena spredi in zad, pa mam preveč cajta viset na rr
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:01:21
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Bugi a maš ? Jaz sem taka, ko imam za dobit. MA ne ... mi je glih pasala ... Sicer pa odkar imam Mireno nimam več tko hud PMS.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:03:00
|
|
|
|
lillchy123
|
itata, bejž dol z rr, ker morš delat!!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:05:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Še nekaj naših podvigov: pospravlja posodo iz pomivalca: tako te pričaka v postelji: pa še en portret:
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:06:27
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, Larisa je po zajtrku (že nekaj časa ), midva sva pa tud po kofetku. Sem spila kapučin in pojedla 1 politanko, pa sem sita itak ne za dolgo Bugi, pridejo taki dnevi, ko si ves tečen in bi se rad kregal če ti kaj pomaga, se kar zlajaj, pa bo bolj Misar za nov avtek. Midva ga mava tud namen menjat, samo kaj ko ni dinarčkov bo zgleda še nekaj časa tale moral služit sva pa oba mahnjena na enga... mah, bo že. Zdej mam pa 2 vprašanja: kolkrat na dan (približno) kakajo vaši ? Larisa je zdele že 2. Čez dan je ziher ukakana ene 5x sej vem da so si ful različni, sam tko za primerjavo.... Pa še - kaj jejo za zajtrke??? Naša je do zdaj samo na ml. kašicah... pa sem ji že kupla npr. sir za namazat, da bi ji dala na kruh za zajtrk, pa se mi kar ne zdi, ker mislim, da mora pač nekaj z mlekom dobit in nekaj toplega Hvala za pomoč Ma sej se bom že pol popoldan na mojga zlajala ... On me je že navajen, pa si ne bo tok k srcu nosil. Naša dva sta tut skos ukakana. Sicer kak dan pride ko sta recimo sam 2x ... ka dan se mi pa zdi, da sta skos ... Sicer se ne čudim. Glede na to koliko pojesta, še malo polnista plenico. Zjutraj jima pa dajam vse sort ... doma pripravljeno sadno kašo s piškotom, frutolino, skute, jogurte ... jima pa ne dajem mlečnih kaš, ker mi ponoči še 2x pijeta mleko in se mi zdi, da ga imata že vrh glave. So pa zato pred spanjem mlečne kaše (grisolino ali navaden gres).
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:07:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 je pa res, da čvekamo o vsem mogočem, pa da ni nobenega pljuvanja in kreganja. Točno tako, kot si zapisala. Prav je, da se spoštujejo mnenja tudi drugače mislečih. Itak pa so februarčice zakon.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?