|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
7.11.2008 8:44:03   
larisa
Jutro user posted image ,

midva sva že v polnem teku. Pripravljam vse zadeve, ker Nejc dobi varstvo, da greva midva na pogreb user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: itata
men so te k visijo na "tujih" temah res mal hecni. sej vem, da jih lahk vsak bere, sam jaz tud ne visim na recimo majčicah 2007, ker jim pač nimam kaj za povedatuser posted image  še manj pa da bi se v kakšno vtaknila. folk ima premalo svojega življenja in čist preveč časa, da to počne.

Točn tko... Men je pa čist mim tud to, k te pol eni pogruntajo kdo si, pol pa šnofajo, pa berejo sam zato, ker si jim zanimiv al pa, da majo pol ful za povedat okrog okol tebe. Ker v bistvu je res, da se tle pogovarjamo skor o vseh zadeva, k se jaz z tistimi ki šnofajo za mano tud slučajno ne pogovarjam user posted image  Pa februarka ima tud tako situacijo, pa verjetno se bo še kakšna našla. Mogle bi si svojo zaklenjeno temo zrihtat, a se to da? user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.11.2008 8:47:09   
misar
dobro jutro, včer ste ble kar gajstne za pisat user posted image

v glavnem noč kar ok, čeprav smo jo mal zasral, ker je šla prepozno spat pa smo mel mal preveč budnic za moj okususer posted image
pa še to. včeraj sva kupila novo Xsaro picasso...ma je luštna in seveda sem jo jaz domov pripeljala, moj se je pa v drugem avtu s tamalo dajal, ker se je drla ko jesihar. še dobr, da mene ni blo zraven, jaz bi kar ustavila in kampirala tam do jutra, če bi blo treba...nimam živcev, če se tamala dere, da bi jo pustila.

zdaj že palčke štejemo, jaz pa po dolgem času jem čokolešnik, ki si ga je moj kupil zase...ga že skor ni več pa ga še niti probal ni user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.11.2008 8:50:55   
lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: itata
men so te k visijo na "tujih" temah res mal hecni. sej vem, da jih lahk vsak bere, sam jaz tud ne visim na recimo majčicah 2007, ker jim pač nimam kaj za povedatuser posted image  še manj pa da bi se v kakšno vtaknila. folk ima premalo svojega življenja in čist preveč časa, da to počne.

sorry babe, ampak tole je ena ful fejst punca, pa je šla verjetn moje albume pogledat. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.11.2008 8:58:37   
listek1
jutro,

naša noč super. smo pojedli ob 5h in spali do 8h. Pa še to so ga delavci zbudil, ker so nam prišli delat.  Pa danes imamo 9 mesecev. Sploh ne morem verjet, da gre tako hitro.
Misar - user posted image  za nov avto user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.11.2008 8:59:59   
blaža
Tle je pa res lepo klepetati. na drugih forumih včasih boljše, da kaj ne rečeš al vprašaš, ki te takoj pojejo.user posted image

tle ste res prijetna družba. meni je jasno, da ima vsak svoje mnenje kot ga imam tudi jaz, ni pa ga potrebno za vsako ceno drugim vsiljevat.

drugače pa mene tako boli grlo in ne vem kaj naj naredim, da me neha pečt.user posted image . Moj mož pa še šmrca in kašlja. otroka sta za enkrat ok. user posted image . Moram kej poklicat taščo v Izolo, da vidim kaj dela ta velik fant. Ful je gnilo vreme. Blaž je končno zaspal. Jaz študiram, če bi si ostrigla franze. ne vem, če bi mi pasale. Rabim malo spremembe, da se bi boljše počutla. drugače smo pa spali kot ponavadi. prvič se je zbudil ob 22.20min in pol ob 01ih, pa ob02, ki je mož kašljal, pa pol ob 4.20, ki je bil že lačen in vstali smo ob 6ihuser posted image . No pa bo že.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
7.11.2008 9:07:25   
listek1
Blaža -  user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš. Jaz si običajno naredim sladkor z mlekom. V lonček daš nekaj sladkorja, počakaš da se stopi, zaliješ z mlekom in počakaš še toliko, da mleko počasi zavre. Meni to običajno pomaga, pa še dobr mi je.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
7.11.2008 9:13:55   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

drugače smo pa spali kot ponavadi. prvič se je zbudil ob 22.20min in pol ob 01ih, pa ob02, ki je mož kašljal, pa pol ob 4.20, ki je bil že lačen in vstali smo ob 6ihuser posted image . No pa bo že.

no mi smo mel zlo podobno noč, tko, da nič sekirat user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
7.11.2008 9:19:38   
lillchy123
misar, čestitke za avto!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
7.11.2008 9:21:40   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč porazna, ampak ne zaradi carice pač pa zaradi mene user posted image  Nisem zaspala do 3.30 user posted image  user posted image  Prav mi je, kaj sem pa spala na kavču  uri in pol user posted image  user posted image  NO sej sta me pol pustila do 8.30 spat, carica je namreč vstala ob 7h user posted image

Ko vas enkrat drugo leto do konca preberem vas pa še pokomentiram user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3859
7.11.2008 9:22:05   
blaža
Sej smo že zdresirano od ta starejšega, ko je bil majhen, ki je spal isto . Pol, ko je pa dopolnil dve leti in so mu nehali zobki rast, je pa ratal ful priden in je še do lani spal v svoji sobici od 19ih do 7ih zjutraj brez se zbudit. letos gre pa za osmo zvečer, ki je že večji.( ima 5 let)

Čez dan pa Blaž spi trix po 40 min.user posted image  pa bi raje v enem kosu spal. Bi blo boljše. V teh 40min, ne uspem niti it na vc, pa še kej pojest , boh vari, da se uležem, ki ravno, ko zadremam, je že buden jaz pauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.11.2008 9:26:04   
bugnavilea
Jutro pupe! Kako kaj? Naša noč je bila danes kar ok ... budnica na hitro ob polnoči ... in potem še ena ob 4h. Takrat se je pa najprej Luka zmislil, da bi mal skakal po postli (tolk je skakal, da sem mislila, da jo zlomi) ... in ko sem končno Lukca le uspela umirit, da je zaspal nazaj, se je pa zbudil Miha in "dadadadadadadada" --- "zzzzzzz" ... in tako dalje ... hahahaha ... No ... sam se je tudi on pol kmalu umiril in nazaj zaspal do 7h. Pol sta pa popapala zajtrk ... vsak svoj jogurtek ... in sedaj že četrt urce sladko ninata. user posted image user posted image user posted image

Sem pa jsts danes tko slabe volje ... jooojjj ... tečna k hudič ... pa vse me moti. Grrr ... zihr se bom kregala danes! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.11.2008 9:33:14   
blaža
Bugi a mašuser posted image ? Jaz sem taka, ko imam za dobit.

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.11.2008 9:36:32   
itata
lilči; komentar je šel na podobne k pol pošljejo mary ZS da naj rojstni list pokaže... če sam čitajo in gledajo slike imajo pač preveč časa al pa se kej poznajo

še dobr, da nisem šla spat. je bil mali prec auf. zdej sta ga moja dva mal okol odpeljala, da jaz tole napišem. sam najprej bo treba nehat na RR viset a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.11.2008 9:38:29   
Februarka08
No, Larisa je po zajtrku (že nekaj časauser posted image ), midva sva pa tud po kofetku. Sem spila kapučin in pojedla 1 politanko, pa sem sitauser posted image itak ne za dolgouser posted image

Bugi, pridejo taki dnevi, ko si ves tečen in bi se rad kregaluser posted image če ti kaj pomaga, se kar zlajaj, pa bo boljuser posted image
Misar user posted image user posted image za nov avtek. Midva ga mava tud namen menjat, samo kaj ko ni dinarčkovuser posted image bo zgleda še nekaj časa tale moral služituser posted image sva pa oba mahnjena na enga... mah, bo že.

Zdej mam pa 2 vprašanja: kolkrat na dan (približno) kakajo vaši user posted image ? Larisa je zdele že 2. Čez dan je ziher ukakana ene 5xuser posted image sej vem da so si ful različni, sam tko za primerjavo....
Pa še - kaj jejo za zajtrke??? Naša je do zdaj samo na ml. kašicah... pa sem ji že kupla npr. sir za namazat, da bi ji dala na kruh za zajtrk, pa se mi kar ne zdi, ker mislim, da mora pač nekaj z mlekom dobit in nekaj toplegauser posted image user posted image user posted image
Hvala za pomočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3864
7.11.2008 9:44:07   
blaža
Blaž kaka 1x na dan. Še srečauser posted image ! drugače pa dosti prdkauser posted image .

Drugače pa mu jaz zjutraj naredim sedem žit od Milupe z mlekom. Mu nardim z novalacom, ki ga imam še dve škatli na zalogi. meni se tudi zdi, da je boljše če poje tri tople obroke na dan v mes pa kakšno sadje, jogurt ali skuto.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
7.11.2008 9:52:01   
srečka nosečka
jutro, user posted image

vsaj zame, ki sem še vedno v pižami. user posted image  Lana spančka prvo rundo. Je spala samo do 7, pol pa akcija. user posted image  Upam, da potegne kakšno urco, bo obema pasalo.

februarka - Lana kaka 2x na dan. In še to, če smo doma.user posted image   Ona ne kaka na sprehodu, na obisku, user posted image  Čudna je ta moja dečva, ista kot mamica user posted image
Za zajtrk pa jemo različno - od teh milupinih kašic, gris s sadjem, kruh in kaj gor namazano, polenta s kislo smetano, ...

misar - user posted image  za nov avtek. Luštnega ste izbrali, naj vam dobro služi. user posted image

A je še kje kakšen takšen lubadar kot moja Lana? Zdaj je začela pridno stat v postelji in grize zgornji del postelje. Pa saj je OK, če se ne bi tisti user posted image  lak topil. user posted image  Danes popoldan pride mami in bova nekaj zašile preko, ker ta lak pa ni nabolj zdrav. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3866
7.11.2008 9:53:48   
Janey
Jutro

spali smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ene 4x smo se zbudili in do 9h potegili. sem ko novauser posted image user posted image user posted image

jaka mi sedi tu v poganjalcu in se pune šuse nazaj potiskauser posted image user posted image kaka faca jeuser posted image user posted image

grema jest pa se še kaj javm

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
7.11.2008 9:57:34   
srečka nosečka
janey - kaj boš z viškom spanja? Ti tega sploh nisi navajena. user posted image  
Ej, včeraj sem mami in atiju pokazala, kako je Lana prvič spala skupaj s fantom - veš kako sta se smejala. Ful sta dobra maledva. user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
7.11.2008 9:58:27   
Neni13
Naša noč; adijo pamet...

zbujal se je na pol ure, sedaj je tečn, kooo..ufff.
sem ga dala spat in je zaspal, pa je sosedov pes nad nami, začel noro lajat enih 5 minut,in ga je zbudu... PR..et cucek...morm si eno fračo nabavt..
mene glava boli za popizidt, tamalmu pa nič ne paše,,
upam, da greva kmal oba spat...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
7.11.2008 9:59:43   
lillchy123
luka tud kaka 1-2x na dan.
itata, sej sem te razumela, pa jst si tud ne predstavljam, kako eni lahko po forumih vohunijo za drugimi. sto ljudi sto čudi.

je pa res, da čvekamo o vsem mogočem, pa da ni nobenega pljuvanja in kreganja. pa smo verjetn zanimive za brat.jst že komi čakam, da vas vse vidim!!!! pa tokrat mormo eno gasilsko sliko nardit!user posted image

če bom user posted image , bom kar z vami čvekala dihala!user posted image
mene res neki user posted image sučejo. al je luna al bom pa user posted image  dobila.
pa vid se, da je Luka bolan in sva skoz doma. pa da me mami pedena spredi in zad, pa mam preveč cajta viset na rruser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
7.11.2008 10:01:21   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Bugi a mašuser posted image ? Jaz sem taka, ko imam za dobit.

MA ne ... mi je glih pasala ... Sicer pa odkar imam Mireno nimam več tko hud PMS.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
7.11.2008 10:03:00   
lillchy123
itata, bejž dol z rr, ker morš delat!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
7.11.2008 10:05:34   
srečka nosečka
Še nekaj naših podvigov:

pospravlja posodo iz pomivalca:
user posted image

tako te pričaka v postelji:
user posted image

pa še en portret:
user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3873
7.11.2008 10:06:27   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No, Larisa je po zajtrku (že nekaj časauser posted image ), midva sva pa tud po kofetku. Sem spila kapučin in pojedla 1 politanko, pa sem sitauser posted image itak ne za dolgouser posted image

Bugi, pridejo taki dnevi, ko si ves tečen in bi se rad kregaluser posted image če ti kaj pomaga, se kar zlajaj, pa bo boljuser posted image
Misar user posted image user posted image za nov avtek. Midva ga mava tud namen menjat, samo kaj ko ni dinarčkovuser posted image bo zgleda še nekaj časa tale moral služituser posted image sva pa oba mahnjena na enga... mah, bo že.

Zdej mam pa 2 vprašanja: kolkrat na dan (približno) kakajo vaši user posted image ? Larisa je zdele že 2. Čez dan je ziher ukakana ene 5xuser posted image sej vem da so si ful različni, sam tko za primerjavo....
Pa še - kaj jejo za zajtrke??? Naša je do zdaj samo na ml. kašicah... pa sem ji že kupla npr. sir za namazat, da bi ji dala na kruh za zajtrk, pa se mi kar ne zdi, ker mislim, da mora pač nekaj z mlekom dobit in nekaj toplegauser posted image user posted image user posted image
Hvala za pomočuser posted image

Ma sej se bom že pol popoldan na mojga user posted image zlajala ... On me je že navajen, pa si ne bo tok k srcu nosil. user posted image user posted image

Naša dva sta tut skos ukakana. Sicer kak dan pride ko sta recimo sam 2x ... ka dan se mi pa zdi, da sta skos ... user posted image Sicer se ne čudim. Glede na to koliko pojesta, še malo polnista plenico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj jima pa dajam vse sort ... doma pripravljeno sadno kašo s piškotom, frutolino, skute, jogurte ... jima pa ne dajem mlečnih kaš, ker mi ponoči še 2x pijeta mleko in se mi zdi, da ga imata že vrh glave. user posted image So pa zato pred spanjem mlečne kaše (grisolino ali navaden gres).

Neposredna povezava do sporočila: 3874
7.11.2008 10:07:04   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

je pa res, da čvekamo o vsem mogočem, pa da ni nobenega pljuvanja in kreganja.

user posted image  user posted image  user posted image

Točno tako, kot si zapisala. Prav je, da se spoštujejo mnenja tudi drugače mislečih.
Itak pa so februarčice zakon. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?