lara light
|
Sabsa, lepotička moja, kako lepa novica zelo sem vesela zate, užvaj v nosečnosti! Mismis, gigi, lučka...hvala. Ma na živce mi gre, ker ljudje ne znajo bit odgovorni, povsod iščejo luknje in izgovore, besede velikih obljub izzvenijo, saj je vedno ista pesem, samo da se jaz takih ljudi izogibam, nekateri pa ne in te vedno znova nategnejo ...in evo, kdo drugi kot jaz budalo, vlečt stvari iz dreka, oprostite izrazu. Ma punce moje, ko jaz nakaj zajebem, glava dol, uha dol, povem, priznam, skušam popravit, itd, itd...a ni to neko zdravo razumno početje, mah brez zamere za ta izlliv. Danes sem sploh slabe volje. Netkič, zate sem vseeno močno vesela. Arnejči, lepo si napisala Dajamaji, pridna. Kako si ti? Dajamaja, če nas kej bereš, vedi da mislimo nate, upamo da se čimprej oglasiš. Ti imaš že enga cukra doma, naj ti bo v oporo, da boš čimprej prebrodila. Ne sprašuj se zakaj, ne obremenjuj se, prosim, ni odgovorov, sprejmi kot del trnjeve poti, ki te je oblikovala v veliko žensko, z dimenzijami vrednot in duha, ki jih drugače verjetno ne bi poznala. Naj ti posije čimprej!
< Sporočilo je popravil lara light -- 6.11.2008 16:21:07 >