|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 16:09:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Punce, sploh ne vem kaj naj rečem .... ker ni še nobena sporočila, bom kar jaz.
naša Dajamaja je izgubila svojega miška user posted image srček ne utripa več user posted image user posted image user posted image
mene je čist sesulo, si ne predtavljam, kaj mora ona spet prestajat. Res ni fer! Ne vem, kako se narava lahko z enimi in istimi tako poigrava. Kako je lažje minus gledat, kot it še enkrat čez to ... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem čist brez besed.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.11.2008 16:20:01   
lara light
Sabsa, lepotička moja, kako lepa novica user posted image user posted image zelo sem vesela zate, užvaj v nosečnosti!user posted image

Mismis, gigi, lučka...hvala. user posted image
Ma na živce mi gre, ker ljudje ne znajo bit odgovorni, povsod iščejo luknje in izgovore, besede velikih obljub izzvenijo, saj je vedno ista pesem, samo da se jaz takih ljudi izogibam, nekateri pa ne in te vedno znova nategnejo ...in evo, kdo drugi kot jaz budalo, vlečt stvari iz dreka, oprostite izrazu. Ma punce moje, ko jaz nakaj zajebem, glava dol, uha dol, povem, priznam, skušam popravit, itd, itd...a ni to neko zdravo razumno početje, mah brez zamere za ta izlliv. Danes sem sploh slabe volje.user posted image  

Netkič, zate sem vseeno močno vesela.user posted image

Arnejči, lepo si napisala Dajamaji, pridna. user posted image  Kako si ti?

Dajamaja, če nas kej bereš, vedi da mislimo nate, upamo da se čimprej oglasiš.
Ti imaš že enga cukra doma, naj ti bo v oporo, da boš čimprej prebrodila. Ne sprašuj se zakaj, ne obremenjuj se, prosim, ni odgovorov, sprejmi kot del trnjeve poti, ki te je oblikovala v veliko žensko, z dimenzijami vrednot in duha, ki jih drugače verjetno ne bi poznala. Naj ti posije čimprej!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 6.11.2008 16:21:07 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.11.2008 16:21:43   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Punce, sploh ne vem kaj naj rečem .... ker ni še nobena sporočila, bom kar jaz.
naša Dajamaja je izgubila svojega miška user posted image srček ne utripa več user posted image user posted image user posted image
mene je čist sesulo, si ne predtavljam, kaj mora ona spet prestajat. Res ni fer! Ne vem, kako se narava lahko z enimi in istimi tako poigrava. Kako je lažje minus gledat, kot it še enkrat čez to ... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem čist brez besed.....user posted image user posted image user posted image

...pa to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....dajamaja drži se me smo z tebojuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
6.11.2008 16:22:38   
sonček33
gloria ojla...kako ste? kako dete?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.11.2008 16:27:12   
gloria
Objavljam novičko:

Naša tanartabol Primorka (ne bit ostel užaljene, larči,a prov?) Netka, pelje domov
dva mulčka. Enomorulo pa eno blastocisto.
Vsem se ful lepo zahvaljuje za pestke in pravi da jih glih ene tolko še rabi v naslednjih 14 dneh.

Pravi, da gre kalamare jest v posteljo.
zamrznjenčkov pa nima, ker kot pravi, bodo štirje otroci dovolj za to življenje.

Bravo Netka!

...user posted image user posted image user posted image user posted image ....držim pesti...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.11.2008 16:34:20   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Objavljam novičko:

Naša tanartabol Primorka (ne bit ostel užaljene, larči,a prov?) Netka, pelje domov
     dva mulčka. Enomorulo pa eno blastocisto.
      Vsem se ful lepo zahvaljuje za pestke in pravi da jih glih ene tolko še rabi v naslednjih 14 dneh.

Pravi, da gre kalamare jest v posteljo.
      zamrznjenčkov pa nima, ker kot pravi, bodo štirje otroci dovolj za to življenje.

Bravo Netka!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.11.2008 16:35:01   
bambi75

Anči Banči nisem ti še čestitala za user posted image  user posted image .

Sapi ja midve boma pa kar z zamikom trepetali. JAz grem 12. komaj po pravo municijo pri tebi bo pa že vse črno na UZ.

Kajši jaz zdaj trenutno pavziram. Mi je zdravnica rekla, da je brez veze zdaj hoditi in stimulirati, ko pa imam anti bejbi tablete pa še Dipherline. ZAčnem ponovno ko dobim pravo drogo.
Še malo pa pride user posted image  domov. Če bo kakšen potres v soboto, bosta verjetno vidva kriva.

mami26 user posted image .

Darja  user posted image  user posted image  za  user posted image  user posted image  in za 2 pingvinčka. Če se ne motim je to tvoj najboljši postopek do zdaj. Naj bo uspešen še naprej.

Anna user posted image  za jajčka.

Blanči a ti pa že v akciji user posted image  user posted image

Dejzi, ti si pa že vse naštudirala za drug teden user posted image . Torej boš že kmalu otročke grela.

Ajsika user posted image  za user posted image  user posted image .

Tina upam , da bo vse OK in ne prekinejo postopka.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.11.2008 16:36:45   
jazzz27
Punce a se je kateri WP-jčika javila? Me zanimajo dobre novičke!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.11.2008 16:41:54   
gloria
oj Sonček dete je pridno.....zdej že veselo guguče in se smeji.....prav lepo mi je.....krči so še skoz.... zadnje dneve bolj pogosti no nekako gremo čez to....kaj pa tiuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.11.2008 16:44:10   
sonček33
o verjamem gloria, da ti je lepo...naj krči minejo, pa vam bo še lepše ...sem vidla da ste že 1M4T hitro gre

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.11.2008 16:58:17   
mlinčka
Daaan, pupe moje drage!

Sej človk ne ve, a bi kej pisal na tak je.ben dan user posted image , ampak mislim, da je prov, da vas obvestim. Bolš vse sranje v enem dnevu skoz dat pa gremo lahko pol sam še navzgor. Pri nas je torej tud konc, ampak sva kar OK. Sem predvsem vesela, da je konc vse te negotovosti, ker me je že prav ubijalo vse skupaj. Objemčki naj grejo prosim Dajčimajči in WP user posted image ! Itak ni fer, ampak se je čist brez veze sprašvat po smislu. Gremo naprej, ni druge!!! Dolge luči pa gaaas (tko kot netka danes user posted image user posted image user posted image ).

Naju pa dans vsaj razvedrilo čaka - grem spet Milkota zalezovat (mogoče izvedem kak manever presenečenja user posted image ), moj si bo pa duška dal z navijanjem in klincanjem sodnikov user posted image . Pa še na pir greva prej! Čin!

P.S. Še vedno vztrajam, da sta bili tisto zadnjič štorklji, samo če bolje pomislim sta bli samo v prolazu. Leteli sta naprej, mislim da ena v Lučkino in ena v Žižikino smer. Dejmo, punci!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.11.2008 17:02:53   
zarja1
Netka super si to zrihtala.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.11.2008 17:03:32   
zarja1
Gloria lubčka Nikcu......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.11.2008 17:06:18   
miska73
Mlinčka Naj vse skup dans kr mal ku.rc gleda...
Uživita danes, dejta si duška.
Če te pa vseeno kak dan kasneje kej zvije... pa veš da smo tu, če nas rabiš.
Držta se.
Kdaj se ga gremo napit?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.11.2008 17:06:25   
mlinčka
Aja, za povrh vsega tud user posted image  ni nič (včeraj dobila pošto). Eh, bo že.

Ste pa vsi po vrsti moji in brez vaše družbe bi blo vse skupaj veliiiik težje user posted image . Cmoka vsem user posted image !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.11.2008 17:11:22   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Držta se.
Kdaj se ga gremo napit?

Podganca mala, user posted image !

Pila bi ga? Lahko takoj jutri v Lj prišibaš in se nama z Dejzi pridružiš. Je treba njene folikle nafutrat user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.11.2008 17:18:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Držta se.
Kdaj se ga gremo napit?

Podganca mala, user posted image !

Pila bi ga? Lahko takoj jutri v Lj prišibaš in se nama z Dejzi pridružiš. Je treba njene folikle nafutrat user posted image .

Jutr pa bo mal težka.
Pazi na Dejzi, da ne bo sam alkoholne pire vase filala, ampak tud umes kajga brezalkoholnega.
Ti pa brez omejitev.
Pa Milkota mi dons pozdrav.
Pa tud teb enga vlkega user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.11.2008 17:24:24   
lučka 25

P.S. Še vedno vztrajam, da sta bili tisto zadnjič štorklji, samo če bolje pomislim sta bli samo v prolazu. Leteli sta naprej, mislim da ena v Lučkino in ena v Žižikino smer. Dejmo, punci!

mlinčka in mlinček, žal mi je, da vama ni uspelo. user posted image  user posted image  user posted image  Vendar sem hkrati ponasna na vaju, da gresta z dvignjeno glavo naprej.
Hkrati pa se zahvaljujem za tako lepe besede, ki si jih namenila nama z gigi. Jih danes zelo potrebujeva.

gigi, ja danes je res čudern dan. In kot si rekla, take novice so za nas trepetalke še posebej neprijetne, ker smo res še bolj občutljive. Greva do konca in napej. Ne smeva obupat in hkrati tudi vse trepetalke in tiste v postopku in, ki čakajo za postopek,...

miška, ti si en tak sonček. Sem ti mogla pvedt to. user posted image

Sem pa kar malo huda na eno sodelovko, ki me hoče ven izrint iz vrtca in nekak prevzet moje mesto in mene tako spravit delat v šolo. Samo, čaka da bom user posted image , da bi šla na bolniško,... Po eni strani sem si pa prvič rekla, da mi je vseeno, kar mi je namenjen, mi je namenjen. Važno, da je delo.  user posted image

Zdaj grem pa pod tuš in s puncami z  rekreacije mal ga požurat. One naj kr odtelovadijo, potem pa gremo mal ven, da se sprostimo. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.11.2008 17:30:17   
ledenka
dajamaja user posted image  nimam besed... drzim pesti zate in mislim nate!

WP user posted image  se kar drzim pesti!

netka user posted image user posted image user posted image  pridno grej in naj ostaneta pri tebi se 38 tednov!

punce moje, lepo se imejte in pozdrav iz Bruslja! moj pamz je pokazal zanimanje za eno cokolado user posted image  po imenu Maltesers, vsaj malo je po mami!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.11.2008 17:31:28   
ledenka
in navijam za jutrisnje akterke!!! user posted image user posted image user posted image  naj bo na UZ crno, punkcije nebolece, ETji uspesni in pregledi nosecnic polni mahanj vasih pikic!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
6.11.2008 17:33:43   
miska73
Lučkec moj. Dans bi blo za tebe in za Žiži res najbolš, da bi sploh ne prišle nič na RR pogledat.
Ampak jst vem, da vidve vse slabo sproti odmislita...

Glej da boš ob spodobni uri doma danes.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
6.11.2008 17:50:15   
vijolica30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole pa ni prou, tok mi je žal za obe dajamaja in wpuser posted image user posted image user posted image , sm glih hotla mal pojokat ker sem totalno v pi...samo tole je pa preveč, res mi je hudo za vaju, držita se ......

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
6.11.2008 17:52:21   
mlinček
hoj pupe moje drage, samo tolk da vas pozdravim;

Dajamaja, ne morem verjet, pa tako sem se veselil - bila si prva ki sem po RR zvedel za user posted image user posted image , upam da se čimprej pobereš in podaš v nov boj user posted image  vedi da smo s teboj

WP, upam na dobre novice user posted image

Lučka in gigi, upam da so štorkle že prletele k vama v vas - hočemo samo dobre novice, ker bi se prlegle po takem dnevu user posted image user posted image user posted image

Miška, hvala za pozdrave in očitno bomo spet skupaj trepetali (naslednje leto user posted image  )

No navkljub vsemu sva midva OK, greva na tekmo, samo da me bodo sodniki dons zihr ven poslal, k jih bom zihr nekam poslal (pa ne v kako lepo deželo na sonce) user posted image user posted image user posted image

No pa še mal zlobne fotostimulacije

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

HE HE HE    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   HE HE HE

< Sporočilo je popravil mlinček -- 6.11.2008 17:53:10 >

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.11.2008 17:56:08   
zarja1
Daaan, pupe moje drage!
Sej človk ne ve, a bi kej pisal na tak je.ben dan user posted image , ampak mislim, da je prov, da vas obvestim. Bolš vse sranje v enem dnevu skoz dat pa gremo lahko pol sam še navzgor. Pri nas je torej tud konc, ampak sva kar OK. Sem predvsem vesela, da je konc vse te negotovosti, ker me je že prav ubijalo vse skupaj. Objemčki naj grejo prosim Dajčimajči in WP user posted image ! Itak ni fer, ampak se je čist brez veze sprašvat po smislu. Gremo naprej, ni druge!!! Dolge luči pa gaaas (tko kot netka danes user posted image user posted image user posted image ).

Naju pa dans vsaj razvedrilo čaka - grem spet Milkota zalezovat (mogoče izvedem kak manever presenečenja user posted image ), moj si bo pa duška dal z navijanjem in klincanjem sodnikov user posted image . Pa še na pir greva prej! Čin!

Mlinčka pa ne no......ti četrtki so ratali prava katastrofa.....
Za pogum in optimizem pa SVAKA ČAST!!!!! Sta prava....user posted image  (enga sem vama morala stisnit)

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.11.2008 17:58:58   
miska73
Mlinček moj. Hvala za stimulacijo. user posted image
A veš, da danes pa celo sodi sem gor. Itak je za en ku.rc dan, pa naj bo še ta k. tu gor.
Ti si kr prvoš.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Letni časi.
Admin

V katerem letnem času je bil rojen vaš otrok?

Poletje. (38%)

Jesen. (12%)

Zima. (25%)

Pomlad. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!