|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 17:59:06   
zarja1
Mlinček.....dober kretenčkov zaključek dneva...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.11.2008 18:03:17   
mlinčka
Za tistole grozovitost od mojga user posted image  na prejšnji strani vas prosim najglobjega odpuščanja. Človk ga za 5 min samga pusti in evo... Ga že ganjam po stanovanju user posted image . Upam, da razumete, da danes ni ravno v optimalnem psihofizičnem stanju user posted image  ...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.11.2008 18:06:11   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Za tistole grozovitost od mojga user posted image  na prejšnji strani vas prosim najglobjega odpuščanja. Človk ga za 5 min samga pusti in evo... Ga že ganjam po stanovanju user posted image . Upam, da razumete, da danes ni ravno v optimalnem psihofizičnem stanju user posted image  ...

Ti mu raj enga vlkiga lubčka pritisn.
Sva pa že z Zarjo mu dale žegn, da sme to danes počet.
Ampak samo Mlinček, da ne bi katera imela še kakšnih takih idej.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.11.2008 18:09:52   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ti mu raj enga vlkiga lubčka pritisn.
Sva pa že z Zarjo mu dale žegn, da sme to danes počet.
Ampak samo Mlinček, da ne bi katera imela še kakšnih takih idej.

uhhhhhh, no zdej se pa lohk mal spočijem, k to laufanje ni glih za moje psihofizično stanje user posted image

hvala za podporo, ne bom več mukota popu  user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.11.2008 18:17:37   
blanč
mlinčkota žal mi je za vaju. Lepo se imejta na tekmi in upam, da spet kmalu enouser posted image odšpilamo.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.11.2008 18:23:19   
gigi1
Mlinčka in Mlinček močno vaju objemam. Mlinčka hvala za lepe in tople besede. Vendar,...a sta čist ziher, da se ni vsaj ena štorklja sparkirala pri vama? Hja...saj vesta, da sem nepopravljiv optimist. In Mlinko, ti čisto nič ne zamerim Murkota. Ti si dej kar duška. Uživajta danes in spravita vso negativno energijo iz sebe.

Lučka drži se! Tudi jaz se bom! in seveda tudi ostale sotrepetalke n74, daisy23, Zofka, Mateja_g, Darja in Netka. Punce gremo pozitivno naprej.
Ravno tako vse drogerašice! Gaaas  v nove zmage! Ne damo se!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.11.2008 18:32:25   
zarja1
Shuki moj kje hodiš? Daj malo veselih novičk......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.11.2008 18:39:09   
zarja1
user posted image
obayifo, vijolica30, Želvica99, pika.po

AJMO SRČICE

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.11.2008 18:49:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Punce, sploh ne vem kaj naj rečem .... ker ni še nobena sporočila, bom kar jaz.
naša Dajamaja je izgubila svojega miška user posted image srček ne utripa več user posted image user posted image user posted image
mene je čist sesulo, si ne predtavljam, kaj mora ona spet prestajat. Res ni fer! Ne vem, kako se narava lahko z enimi in istimi tako poigrava. Kako je lažje minus gledat, kot it še enkrat čez to ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ggroza ,ne vem kaj naj rečem kot do da mi je resnično žal da morašš to prestajati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej en morem verjet. Pa ne no piz.da.rija, da to ni pošteno.

Sem brez besed, jezna k pes in žalostna.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.11.2008 19:03:49   
lara light
Mlinčkotova, žal mi je, upam, da sta res kolikor se da v redu. Obenem se mi nariše nasmešek, ko pomislim, kakšna sreča, da imata drug drugega.
Zvrnita še enga zame, danes bi ga bila še kako potrebna. Lep večer!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.11.2008 19:10:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mlinčkotova, žal mi je, upam, da sta res kolikor se da v redu. Obenem se mi nariše nasmešek, ko pomislim, kakšna sreča, da imata drug drugega. user posted image user posted image user posted image

se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.11.2008 19:13:15   
Zvezdica
mlinčkotova, šele zdaj sem do konca prebralauser posted image Žal mi je.

Vsa čast za optimizem, želim vama prijeten večer ob tuljenju in pošiljanju sodnikov nekamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.11.2008 19:13:21   
obayifo
danes je pa res grozno... vsake tolk časa vas pridem pogledat, pa vidim, da ste žalostne.
tudi meni je hudo za vse, ki vam ni uspelo, še posebej za dajomajo, to mora bit res za pop...
hitro se poberite in naslednjič bo sigurno boljše!
za vse, kjer pa še ni puške za v koruzo metat, pa naprej držim pesti.

jaz sem pa na piru in na jajčkih in grem jutri navsezgodaj na obisk k atu, da vidmo, če je kaj črnih pikic in kolkšne so.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.11.2008 19:46:11   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kruce Fiks, super, da ste se tako zmenili. V postopku pa naj gre vse po planu in vmesni rezultat naj bo user posted image , cilj pa user posted image  ali user posted image  user posted image .

Jutri je dan za začetek... (po Klomifenu) Najprej jo peljem na koncert JEAN MICHEL JARRA potem pa hupa-cupa

PS Atej se je pa čisto drugače obnašal...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.11.2008 19:47:04   
želvica99
Kakšen žalosten danuser posted image , Dajamaja upam, da boš našla oporo v pozitivnih stvareh, se čimprej pobrala in šla naprej. Ko boš rabla rr  ovke veš da ti bomo maksimalno v oporo. Zdaj smo ti seveda tudi na daljavo. Drži se.

WP in Mlinčka tudi vam želim, da se poberete in gas dalje. Sj Mlinčka vidm, da sta že prave strune usekalauser posted image pa takle - uživajta.
Lučka in Gigi vem da sta v fazi trepetanja na kvadrat, zato vama želim, da čas odbrzi do testkauser posted image

Netka bravo za dva user posted image user posted image , počivaj, uživaj in se kaj javi.

Tina a si uspela z dogovom, da greste naprej? Upam, da nisem zgrešila in si že napisala.

Shuka se tud še ni javla po UZ ane? Kako je blo lubica?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.11.2008 19:56:16   
Goldy
mlinčka, WP in dajamaja - user posted image user posted image user posted image , človek ostane brez besed, sam res ni kej kot it naaaaaprej

sabsa - super za user posted image  in 10 mm!!

netka - zdej pa desni bok in počivat

Vsem ostalim pa lepe, lepe pozdravčke iz deževne Štajerske!

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.11.2008 19:59:11   
gloria
WP in Mlinčka držite seuser posted image user posted image
gigi kak siuser posted image .....drži seuser posted image user posted image user posted image

....vse ostale prejmite en poljubček od mene in Nika.....

....mam enih par slikc od Nika v albumu ko bo čas ih še več damuser posted image ....
...držite se jaz navijam za vas in vsaki želim tist čaroben ++++++++....

Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.11.2008 20:02:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

danes je pa res grozno... vsake tolk časa vas pridem pogledat, pa vidim, da ste žalostne.
tudi meni je hudo za vse, ki vam ni uspelo, še posebej za dajomajo, to mora bit res za pop...
hitro se poberite in naslednjič bo sigurno boljše!
za vse, kjer pa še ni puške za v koruzo metat, pa naprej držim pesti.

se podpišem pod tole ... user posted image user posted image user posted image user posted image

dons mi tud teksta ni ... user posted image user posted image user posted image user posted image

te vaše novice so me pa dons čist dotolkleuser posted image user posted image ... še dobr da je Netkica imela lepo novičko

Punce moje rada vas imam, jokamuser posted image user posted image in smejimuser posted image user posted image se z vami, no ja, dons pa resnično trpim user posted image user posted image user posted image ... to je pa dizastr ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa prav slabe volje na šiht ....

LUPČKA VSEM tut fantoma

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.11.2008 20:26:48   
DaisyE
Zjutraj sem vam vsem zaželela en lep dan in veliko lepih novičk. Ko prebiram tale črni četrtek, si želim, da bi ga lahko zavrtela nazaj in izbrisala iz našega sistema.

Dajamaja…kaj naj človek pravzaprav reče? Hudo je, ko želiš nekomu ponudit vsaj malo opore, pa si pri tem tako prekleto nemočen. Želim si, da bi ti lahko poslala malo sončka, ki bi te potolažil, pa čeprav samo za malo. Želim si, da bi ti lahko dala moč, da bi se lažje spoprijela s to nesmiselno izgubo, moč, da bi lažje prebolela in moč, da bi lažje zaspala. Želim si, da bi znala čarati, da bi lahko odčarala tole nesrečo. Na koncu pa si želim, da bi lahko tole trmasto usodo/višjo silo/mati naravo posadila na stol in se z njo resno in dolgo pogovorila. In jo magari brcnila v rit. Jezna, žalostna, prazna. Če karkoli rabiš, pa čeprav samo, da še komu poveš, jaz sem na razpolago. Drži se, pa korak za korakom naprej.

WP in mlinčka, damn! Mlinčka, jutri.

Miška, hvala, da tolk skrbiš zame. Jaz sicer mislim, da je pir še moj najmanjši problem, ampak vseeno. Kolk si ti fejst. Mi je žal za vse mesece, ko te nisem poznala.

Kot je rekla mlinčka. Če kdo hoče jutri z nama safer furat in infertilnostni črni humor zganjat, vljudno vabljene in vabljeni.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.11.2008 20:29:10   
Tina1
želvica nisi spregledala odgovora, sam se se po živčnem in negotovem dopoldnevu privoščila popoldan šoping.

Skratka: k sem pršla na G. še niso mel izvidov. Ko so izvidi končno pršli, pa niso najdel Drobniča.
Ko so ga končno doble, me je sestra poklicala in rekla GREMO NAPREJ.user posted image
Men se je kr smejal, jokal, vriskal. Full sem bla vesela. D je reku, nč ne bomo prekinel, še za tri dni sem dobila menopur in v nedeljo 9.11. mam uz.
Še sem u igri in moj optimizem se je spet vrnu k men.

Dajamaja kljub temu da te ne poznam, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image . Ni fer, cel life ni fer.

Mlinčkota, naj vama posije user posted image .

WP od tebe pa čakam lepo novičko.

Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.11.2008 20:29:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

PS Atej se je pa čisto drugače obnašal...user posted image

Ja seveda, če sem ga pa jaz zjutraj v dobro voljo spravila. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.11.2008 20:31:42   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1
GREMO NAPREJ.user posted image
Men se je kr smejal, jokal, vriskal. Full sem bla vesela. D je reku, nč ne bomo prekinel, še za tri dni sem dobila menopur in v nedeljo 9.11. mam uz.
Še sem u igri in moj optimizem se je spet vrnu k men.

To mi deli tina!!!!!!!

Netkič ljubi, tebi moram pa čestitat za tvojo morulco in blasto. Maš prav, več jih ne rabiš!

Sem še pozabila in sfalila, ampak danes je blesav dan, pa mi je oproščeno.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.11.2008 20:47:34   
DaisyE
Pa hvala vsem, ki ste mi danes karkoli napisale. Vse preberem, ampak dons se je vse kar nekako izgubilo. Vas mam pa rada. Vse.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.11.2008 20:50:12   
pika.po
Tina maš z.s.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.11.2008 20:53:25   
Sulfinija
Kaj berem????Pa dajamaja tole ni fer,rensično ni fer.Pošilajm ti en velik in topel user posted image .

Punce imam eno vprašanje.Dobila sem napotnico za IVF pri dr.Zornu ter dva meesca klomifen,ker sem vendo dobila M imam sedaj razgovor pri njem ponovno 25.11. napotnico za iVF pa semn dobila skupaj z klomifenom.Nimam pa še zaporedne številke pri sestri Miri.Torej naj kličem sestro Miro pred razgovorom pri Zornu?Da dobim številko in nato mi pove pri kateri M kličem ponovno in dvignem zdravila?Kako dolgo pa se sploh čaka sedaj na zaporedno številko?

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Kupite kdaj igračo prek spleta?

pogosto (9%)

redko (16%)

če si jo prej ogledam v trgovini in je cena prek spleta ugodnejša (20%)

nikoli (55%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!