|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
6.11.2008 22:22:00   
DaisyE
Ja pikovit, Reško je reku, da bo punkcija mogoče v pondelk. No po tem Murkotu bom lahko srečna, če si bodo folikli do srede opomogli. Iskrena hvala. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.11.2008 22:22:12   
blanč
lepo in mirno nočuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.11.2008 22:22:22   
sonček85
Sedaj vas pa zapuščam ,ker grem user posted image ,ker že zgledam približno takleuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
6.11.2008 22:23:02   
zofka7
Jaz grem kar spat, mi bo drugač pir preveč zapasu!!
Bom jutr pogledala, kakšen je dil!

Lahko noč!

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.11.2008 22:23:04   
pinjolca
Pikovitka, jaz ji tud želim, da jima čimprej rata, samo ta dva se morta samo odločit, pa se prime.

Ja Avsenika si pozabila! Če se podvržeš temu malodane "spa tretmaju", pol pa itak, da se vsaki prime user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.11.2008 22:24:03   
blanč
user posted image eden najboljših smajlijev, kar sem jih vidla zadnje cajteuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.11.2008 22:25:32   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

Pikovitka, jaz ji tud želim, da jima čimprej rata, samo ta dva se morta samo odločit, pa se prime.

Ja Avsenika si pozabila! Če se podvržeš temu malodane "spa tretmaju", pol pa itak, da se vsaki prime user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno! Ključni element sem izpustila. Ja pol bo pa res treba malo v begnje skočit.

Me je skor kap, ko sem te prosmatrala tule. Kaj se bo mlinčka režala. Faca si.

Tako drage moje, jaz tud grem. Troskok me je zmatral. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
6.11.2008 22:25:43   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ja pikovit, Reško je reku, da bo punkcija mogoče v pondelk. No po tem Murkotu bom lahko srečna, če si bodo folikli do srede opomogli. Iskrena hvala. user posted image user posted image user posted image

Dejzi samo za tvoje folikle...

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.11.2008 22:26:35   
DaisyE

user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
6.11.2008 22:27:23   
Shuka
Vidm, da mate spet prepovedanega na tapeti, mislm punce, sram vas je lahko in Daisy upam, da si tvoji folikli res opomorejo user posted image

user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
6.11.2008 22:27:54   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejzi samo za tvoje folikle...

user posted image

Hvala podganca. Take brez glave mam najrajš. user posted image user posted image user posted image  Lahko noč.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
6.11.2008 22:28:57   
pikovit
Punce lahko noč,jaz grem tudi,ker me tale kišta skoz zeza.
Blanč vidim,da se je tudi zakopalauser posted image

Dejzi kaj pa če Murko pomaga pri rasti???Tega še nisi probala.A ti pomagamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.11.2008 22:31:33   
miska73
Hvala podganca. Take brez glave mam najrajš. Lahko noč.

DEjzi jih mam še na zalogi. Tak da sam izraz željo, pa ti jih bom dozirala...

Vidm, da mate spet prepovedanega na tapeti, mislm punce, sram vas je lahko in Daisy upam, da si tvoji folikli res opomorejo

Jst sem zgleda že imuna... ker se danes samo še smejim, če ga kdo gor rukne...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.11.2008 22:38:52   
Shuka

No, pa dajmo res malo navijat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce naj se kar nebo stemni od črnine foliklov, pika, tebi pa veliko lepih in kvalitetnih jajčk ob čim manj boleči punkciji.

Se kr strinjam z Daisy in navijam še jaz.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.11.2008 22:39:09   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

Punce naj se kar nebo stemni od črnine foliklov, pika, tebi pa veliko lepih in kvalitetnih jajčk ob čim manj boleči punkciji.

Se podpišem in navijam za jutri.

Dajmo pupe!!!!!!!!!!!!!!!!!

No, pa sem prišla na svoj račun. Dajmo punce!!!!!!            
user posted image

user posted image                                       

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.11.2008 22:43:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Shuka se tud še ni javla po UZ ane? Kako je blo lubica?

Lepo, nepozabno pa do konca ne bomo vedl kaj ma med nogami ker jih je tolk spretno stiskal/a, da pol ure ni hotel/a pokazati kaj mamo, je pa vse OK z njim/njo, tko, da to je najvažneje.

Hvala na vprašanju.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.11.2008 22:44:23   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce lahko noč,jaz grem tudi,ker me tale kišta skoz zeza.
Blanč vidim,da se je tudi zakopalauser posted image

Dejzi kaj pa če Murko pomaga pri rasti???Tega še nisi probala.A ti pomagamuser posted image user posted image user posted image
Murko je kriv za današnje slabe noviceuser posted image

To je treba sporočit uredništvu RR-ja da ga umakne z oglasnih sporočil.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.11.2008 22:45:15   
Shuka
Pupe moje, jest morm it vodoravno, mali preveč nabija.

user posted image

Nočko.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   November IVF/ICSI
7.11.2008 5:25:10   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kot prvo, kabina je tam samo za okras. Z njo se sploh ne ubadaš, samo gate pol nazaj na stol vržeš. user posted image user posted image user posted image  Če zadaneš ok, če ne pa ne. user posted image user posted image user posted image
A to pri Ateju? Mi je dejal včeraj, da bo cel december obnavljal ordinacijo.

Dobro jutro vsem! Upam da res dobro in da danes ne bo slabih novic! Kajne WP?
Držim pesti za pika.po, da nebi nič bolelo in bi bila vse skupaj ena prijetna izkušnja!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.11.2008 5:46:44   
Pija76
Dobro jutro punce drage zlate!

Vidim da se je ponovil črni četrtek, mater da mu j...........sem bla jezna včeraj kot 25.9.user posted image .

Dajamaja, Mlinčkota in WP hudo mi je! Nimam kaj napisati pametnega.....bo enkrat sonček za vse nas posijal!

Punce špikarke, trepetalke, nesnice in nosečke mislim na vas in vam stiskam pestke. Mene še vedno boli hrbet za ponoret, upam, da bo kmal boljš. Sem ga pa včeraj pošteno zapirčkala in zapuhala v kleti, še dons zjutraj je blo vse zakajeno user posted image .

Daisy če kaj letaš k Karmen se na kak pirček oglasi, da ne boš tak babji ksiht k Mlinčka user posted image . Lahk tud obe, če bosta skup hodile!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.11.2008 5:50:37   
DaisyE
dobro jutro.

Pijič, nič nikamor ne letam, kofeinski kade pijem, alko pir pijem (če ga dobim) in se neredno prehranjujem. Pira se pa nikol ne branim.

Kruce, a reško bo pa ordinacijo prenavljal? Ja pol pa sploh ne rabi več kabine...user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.11.2008 5:53:46   
DaisyE
Kje je naša noki? Anybody? Včasih sta mela s krucetom vsako jutro tule tekmo!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.11.2008 6:32:17   
lučka 25

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ
Želvica99 - UZ
pika.po - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.11.2008 6:59:46   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce imam eno vprašanje.Dobila sem napotnico za IVF pri dr.Zornu ter dva meesca klomifen,ker sem vendo dobila M imam sedaj razgovor pri njem ponovno 25.11. napotnico za iVF pa semn dobila skupaj z klomifenom.Nimam pa še zaporedne številke pri sestri Miri.Torej naj kličem sestro Miro pred razgovorom pri Zornu?Da dobim številko in nato mi pove pri kateri M kličem ponovno in dvignem zdravila?Kako dolgo pa se sploh čaka sedaj na zaporedno številko?

LP Mojca

Punce še nekrat sama sebe citiram kaj  mi nobena ne zna povedati kaj naj naredim?Naj danes kličem sestro Miro za zaporedno,napotnico imam pa že doma.Razgovor šele čez dva tedna.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.11.2008 7:06:19   
DaisyE
Mojca sploh te še nisem konkretno pozdravila. Sem glih pred kratkim razmišljala o tebi in okaj se dogaja s tabo, da te tako dolgo ni na spregled. Pa potihem upala, da zato, ker vama je uspelo in zdaj uživaš v nosečnosti.

Za LJ GK ti pa ne znam pomagat. Sem še vedno pri Rešu.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!