DaisyE
|
Zjutraj sem vam vsem zaželela en lep dan in veliko lepih novičk. Ko prebiram tale črni četrtek, si želim, da bi ga lahko zavrtela nazaj in izbrisala iz našega sistema. Dajamaja…kaj naj človek pravzaprav reče? Hudo je, ko želiš nekomu ponudit vsaj malo opore, pa si pri tem tako prekleto nemočen. Želim si, da bi ti lahko poslala malo sončka, ki bi te potolažil, pa čeprav samo za malo. Želim si, da bi ti lahko dala moč, da bi se lažje spoprijela s to nesmiselno izgubo, moč, da bi lažje prebolela in moč, da bi lažje zaspala. Želim si, da bi znala čarati, da bi lahko odčarala tole nesrečo. Na koncu pa si želim, da bi lahko tole trmasto usodo/višjo silo/mati naravo posadila na stol in se z njo resno in dolgo pogovorila. In jo magari brcnila v rit. Jezna, žalostna, prazna. Če karkoli rabiš, pa čeprav samo, da še komu poveš, jaz sem na razpolago. Drži se, pa korak za korakom naprej. WP in mlinčka, damn! Mlinčka, jutri. Miška, hvala, da tolk skrbiš zame. Jaz sicer mislim, da je pir še moj najmanjši problem, ampak vseeno. Kolk si ti fejst. Mi je žal za vse mesece, ko te nisem poznala. Kot je rekla mlinčka. Če kdo hoče jutri z nama safer furat in infertilnostni črni humor zganjat, vljudno vabljene in vabljeni.