Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:07:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ja tija ima 2 meseca pa šteri dni maja ima pa 8 mesecev Ojoj, kako vama je pa to uspelo? Sploh pa, kako ti uspe obe naenkrat hranit, cartat.... uf, si ne predstavljam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:08:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V DMu vzameš obrazec, ga izpolniš, priložiš kopijo rojstnega lista. Dobiš blokec z boni, pa info knjižice ti pošiljajo na dom. Aaaaa.... tisto, ki je blo podobno tudi za nosečnice? Aha, to sem izpolnila že zdavnaj..... ma nisem še prow nič dobila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:25:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa je prej skoraj kap... ..naš pikec ta mali ..ni kakal včeraj in mu je prej po hranjenju uspelo...., ga nesem v kopalnico na previjalno in začnem slačit....pa pogledam proti njemu, on pa levo roko drži v pest in cela plava ... sem kar zakričala od sile...., pa mu hitro popustim pest in je bilo pol ok....samo zgledalo je kot da mu je odmrla ..... Kaj to je lahko kaj narobe fishi, LN tudi tako stiska pesti, da imaš občutek, da bo še koga mahnila na g.o.b.ec................ ...........ima včasih tudi kr bele rokce, ne vem zakaj to dela. in je kr grozno potem vidit, ko ji razprem prstke in pride kri nazaj................ ne vem, kaj je narobe................upam, da nič..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:28:57
|
|
|
|
ključek
|
Jaz sem pa zelodcno infekcijo fasala in sem bila cez noc hospitalizirana, zdaj sem pa ze doma... upam,da se kmalu pozdraviš.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:41:27
|
|
|
|
dojenček223
|
mal težko mi to uspeva , tastara dva pazi moj mož, tamali dve pa jaz mal se menjavava
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 18:38:18
|
|
|
|
petrax
|
ja sej sem bla že vesela da so mi sploh v nosečnosti podaljšal za 6mescev, se je direktor zgovarjal da nimam dosti prometa, čeprov me je šef zmer hvalu. Ma pes je ta direktor, tko da sem itak pričakovala knjižco. Sploh jim grem pa tako slabo da bojo še ostale skenslal. Ja za zavarovanje je pa vseen treba neki zrihtat, k tamau je pr men v službi zavarovan, a ne? No se bomo že pozanimal kako pa kaj. Dojenček223 men pa res ni jasn kako sta lahko tvoji tamali samo 6mescev narazen. To po vsej logiki ni mogoče!! Oprosti ne mislm nč slabga, ampak me res zanima.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 19:16:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Dojenček223 men pa res ni jasn kako sta lahko tvoji tamali samo 6mescev narazen. To po vsej logiki ni mogoče!! Oprosti ne mislm nč slabga, ampak me res zanima. meni tud ni to najbolj jasno A lahko malo razložiš prosim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 20:06:28
|
|
|
|
gloria
|
moj tudi rad stiska pesti da je včasih kr groza ga opazovat....včasih se za ličke zgrabi in stisne da je joj....upam da je vse ok.... ....v albumu mam enih par novih slikic....končno sem ga poštudirala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 20:07:28
|
|
|
|
dojenček223
|
ne vem sm 6 mececev je razlike, že moj zdravnik se je čudil
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 20:25:13
|
|
|
|
dojenček223
|
maja bo imela v soboto že 9 mesecev , potem je rzlika v letih mal mn kot 7 mesecev
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 20:51:31
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene punce. Vidim, da ste dobro tako ve kot vaši otročki. Nič se nisem javila, ker sem imela nekaj računalnik pokvarjen, pol so se vsi podatki zbrisali, ko sva ga dala popraviti in se nisem več gesla spomnila na ringaraji, tak da danes pa sem uredila zadevo. Vreme ga nekaj svirka, ampak kljub dežju smo lahko srečne, da je tako toplo, da lahko bavceke vozimo na sprehod. Naša Lana je drugače dobro, le par mozoljčkov ima po obrazu. Zgleda da ji nekaj ne paše kar jaz jem - čokolada, banane. To dvoje bom najprej probala odstraniti iz jedilnika. A ima še od katere škratek take mozoljčke? A mislite, da je to potrebno s čim mazati? Jaz sem ji zanekrat le umivala z vodo, no danes zvečer sem s kamilicami tudi. Spančkat hodi po novem ob 19.00, prej je hodila po stari uri ob 20.00 in se te ure drži kot pribito. Zdaj ne zdrži več do osmih boga revica, tako da se kopava vsak dan ob 18.00 do 18.30 nekje, pa še potem moram biti hitra pri oblačenju in dojenju, da ne zaspančka. Spi potem do 2.00, včasih do 3.00, potem se naje in spet do kakih šestih, pol sedmih, tako da sem s tem ritmom super zadovoljna. Se pa res čez dan doji bolj kot ne še na dve urci, izjemoma vsak dan takrat ko greva na sprehod zdrži tri ure. Me to you čestitke za tridesetko. Upam, da si fajn praznovala. Punce a boste dale cepiti dojenčke proti rota virusu? Jaz še nisem čisto odločena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 21:15:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 maja bo imela v soboto že 9 mesecev , potem je rzlika v letih mal mn kot 7 mesecev Oprosti,mogoče sem kaj spregledala, ampak meni še vedno ni jasno. To pomeni, da si zanosila takoj, ko si rodila Majo in rodila Tijo že po 6 mesecih? Verjetno ne, če je imela dobre 4 kg . Koliko je bila Maja stara, ko si zanosila? Amor Real, ne vem kako je bilo včasih s temi AD3 kapljicami. Vem, da sta jih oba moja brata dobivala pa sta 89 in 92 letnika. Mogoče je bilo odvisno od pediatra, ne vem. Emi, jaz uporabljam šampon Vichi proti prhljaju in sem zelo zadovoljna. Dobiš ga v lekarni. Bark, jaz perem vso perilo skupaj ampak vklopim dodatno izpiranje. Tudi mehčalec uporabljam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 21:30:47
|
|
|
|
dojenček223
|
sploh nevem kdaj sem zanosila, sm enkrat sm šla k ginkologu pa je rekel da sem noseča
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 21:32:57
|
|
|
|
dojenček223
|
lahko noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:00:14
|
|
|
|
optimizem
|
Me to you - imaš z.s. z navodilci. Tole z cepljenjem za rota virus pa tudi mene zanima, če se boste odločile? Petrax - kej vozičkaš po Medvodah? Če si za se lahko dobive kako dopoldne v Mačkah:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:07:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 sploh nevem kdaj sem zanosila, sm enkrat sm šla k ginkologu pa je rekel da sem noseča meni tudi ne gre čisto v račun
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:09:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Tole z cepljenjem za rota virus pa tudi mene zanima, če se boste odločile? jaz se ne bom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:15:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ne vem sm 6 mececev je razlike, že moj zdravnik se je čudil Bl ku računam in študiram, bl se počutim zabita.... NO, pol sva z možem prišla do zaključka,da je bla verjetno prezgodar rojena..... ma zgleda, da tudi to ni to.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:18:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat ja iz grosuplja, tako da sem takoj v ljubljani Oooo, pozdravljena še ena septembrka iz Grosuplja!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:23:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
A ima še od katere škratek take mozoljčke? Ojjjjjj.. vidjo, vidjo..... Ja, Lara je vsa pikasta.... na momente več pa spet manj.... Po gibanici je bla pa čist flekasta revica.... Punce a boste dale cepiti dojenčke proti rota virusu? Ne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 22:33:59
|
|
|
|
emi*
|
Večer! Še meni je danes dolgčas ob tej uri,na tv nič pametnega, bulji v nek brezvezen filem,jaz pa kar sem gor,Ines pa spi.Danes je bla full pridna,cel dan je neki spala,bomo vidli do kdaj bo zdaj spala. Hvala za nasvete,ampak jaz res ne vem kam da dam to svojo glavo,da me neha srbet,prav živce bom zgubila,še sem si namazala z mandljevim oljem otroškim pa mam malo mira me ne srbi več tolko.Groza a v ponedeljek se mislim it malo strižt,bo frizerko kap ko bo vidla da mam celo glavo spraskano. Zato se ne smem praskat zdaj tri dni,da pride malo k sebi. Jaz tudi,ko gledam to razliko med Majo in Tijo ne morem nikakor skapirat,še jaz sem štela pa sem mislila,da je bla prezgodaj rojena!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 23:48:05
|
|
|
|
arabela*
|
,babe grem počivat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 23:50:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nekega popoldneva se je odvetnik Miro Senica vozil v svoji limuzini,ko je ob cesti zagledal dva moška, ki sta jedla travo. Padla sta mu v oči, zato je naročil svojemu šoferju naj ustavi ter izstopil, da bi zadevo pobliže raziskal. Prvega moža je vprašal: ''zakaj jesta travo? '' ''Nimava denarja za hrano'', je odgovoril revni mož.''Zato morava jesti travo''.''Če je tako, potem lahko greš z menoj in ti bom dal jaz jesti'', je odgovoril odvetnik.''Ampak gospod, imam tudi ženo in dva otroka."So tamle pod drevesom'', je rekel prvi mož.''Naj pridejo zraven'' je odgovoril odvetnik. Potem se je obrnil k drugemu ubogemu možu in mu rekel:''tudi ti pojdi z nami''. Drugi mož je s preplašenim glasom dejal:'' Ampak gospod,tudi jaz imam ženo in ŠEST otrok!''.''Tudi njih pripelji'', je odgovoril odvetnik. Vsi so vstopili v avto, kar ni bilo enostavno niti za tako velik avtomobil, kot je limuzina. Ko so bili končno na poti, se je eden od ubogih mož obrnil k odvetniku in mu rekel:''Gospod, preveč ste prijazni. Tisočkrat hvala, da ste nas vse vzeli s seboj!'' Odvetnik je odgovoril:''Ni za kaj, to sem storil z veseljem. Prepričan sem,da vam bo všeč moja parcela.Trava je visoka že skoraj pol metra''.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?