|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
7.11.2008 13:45:39   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...aja, pa še ful sem čudno razpoložena.... je soseda rodila 2 meseca prehitro...in so sedaj po 14 dneh user posted image  morali peljati v lj zaradi user posted image ...nekaj ni v redu, pa ne vejo kaj.......  ubožček...kar naenkrat mu utrip naraste čez 200

...grem zdaj počasi se stuširat in v nizki štart, ko bo alarm....., ker zaspat se mi ne splača

Jaz lahko povem,da ma moja sestra tudi včasih tak utrip,saj ni majhna ima 21 let pa se ji to dogaja že par let,ji kar začne bit srce nekje 220x na minuto,da se še na majici vidi kako se premika in ji traja po par ur,zdravniki pa nimajo pojma kaj je......user posted image user posted image Dobro,da ni tako pogostouser posted image  Sploh ne vemo kaj naj si mislimo,kr neki....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
7.11.2008 14:14:23   
gold fish
...emi - pol si pa predstavljaj tisto drobčkeno bitjece .....   Sploh ne morem it vprašat sosede kako je - nima tel., od te punce pa nimam št...

..pa mogoče je boljše da ne vem, ker se bom pol še zaradi tega sekirala.....  Sem ji dala že ful stvari za user posted image , pa spet mam pripravljeno, pa mi je zdaj tak noro ji nestuser posted image ... Bom malo počakala....

Šibam nekaj naredit, ker je končno malo zaspal...za kako dolgouser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
7.11.2008 15:04:03   
petrax
Optimizem veš sem bla v medvodah zdej vedno s svojim. Ma tam čez progo je zlo težko pridt, je težko voziček spravt po tistih klancih (beri pri stopnicah tist za vozičke), bi mogla enkrat sama probat, če bom sploh lahko. Drugač pa sem za da se kdaj dobiva v mačkih. Pošl št. na zs, pa se bova zmenle.

Neposredna povezava do sporočila: 2753
7.11.2008 15:05:52   
taja1235

hoj hoj

pozdravcek se od mene...mi2 sva u redu...sam dns je mal sit k dez pada k ne mormo vn
upam da bo jutr soncek...

ste zanc pozable name....a se katera uporabla tablete cerazete???

fajn bodte pa se kaj napisem.....pozdravcek od dveh bejb

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
7.11.2008 15:17:38   
Lara Croft
Res mi ne znese brat za nazaj, pa me vseeno zanima, kako pogosto dojite in kolikokrat na dan?

Bambi D..... približno tako: Ob 5h ali 6ih..... ob 8ih ali 9ih....... 11h ali 12ih.... Tukaj potem je treba včasih že ob 1h ali 2h.... pol spet okoli 4h, 5h.... pol ob 7ih..... ob 9ih.... pol pa še mal ob 10h..... pol pa nočno spanje...

Samo, kdo ve, kdaj spet prideš.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
7.11.2008 15:56:13   
pf
Lara Croft kake lepe očke ima tvoja Lara. Pravi cuker je.
A ni tečno danes? Tak rada grem ven s tamalo, ker tudi meni paše zrak in hoja. Upam, da bo jutri brez dežja.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
7.11.2008 15:58:13   
Lara Croft
No imela jih je že prej malo, ampak zdaj se malo bolj vidijo. Kako dolgo je rabila Lara, da so ji zginili? A si s čim mazala?

PF.... evo, isto... samo, da je bla po gibanici oz. naslednje jutro čist lisasta.... zdej je boljš, ma pikasta je pa še vedno.... ne vem s čim mazat.... včasih jo namažemo z Riboderminom... ima tko suho kožico.... ma ne vem, če je to OK...

Samo kaj naj mu pa naredim, če pa se dere kot jesihar, če mu ne dam joške.

Petra... ma to je res veliko..... čaj mu uturaj..... ne pomeni vsak jok lakoto..... naši mladički vse svoje težave rešujejo sesanjem...user posted image
BTW... ti še kej točk pršparam?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
7.11.2008 16:01:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara Croft kake lepe očke ima tvoja Lara. Pravi cuker je.
A ni tečno danes? Tak rada grem ven s tamalo, ker tudi meni paše zrak in hoja. Upam, da bo jutri brez dežja.

Ma danes je še dobro, vsaj ven  se je dalo.... včeraj je blo tle še bolj nikakvo..... user posted image

Ja, lepe učke ima...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
7.11.2008 16:04:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Danes smo kupili oblačila za krst, tako, da bo naš Tomaž kar v frak oblečen, bo kot Janez Janša ob obisku kraljice v SLO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo, da bo on imel frak v

Hahaha..... user posted image

Krst boste imeli.... lepo, lepo....user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
7.11.2008 16:19:46   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...naš user posted image  je dobil neke pikice rdeče po trebuščku....nad popkom do zizikuser posted image ..pa ne vem kaj bi to bilo....samo tam in nikjer drugje....  To sigurno ni alergija na hrano al je?    Pa itak je na AMuser posted image

Naš jih ima tud. Pa ne vem al je od hren al od urina, se je zdaj nekaj noči zaporedoma zbudil moker.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 2760
7.11.2008 16:36:05   
lana17
Nekaj pesmic za prstne igre:

Palček pravi - jejmo,
kazalček pravi - pijmo,
sredinček pravi - kje dobimo,
prstanček pravi - mamici vzemimo,
mezinček pa je iz zibelke gledal in vse mamici povedal.
ti - ti- ti mezinček, ker si  mamici povedal.

Stari palec kruha prosi,
kažiprst ga v hišo nosi,
a sredinec, ta jezi se,
da prstanec vse pojeda,
in mezinec lačen gleda.

Palček z drevesa hruške stresa,
kazalček jih meče v prazne vreče,
sredinček na rame vrečo vzame,
prstanček jo skozi vrata vozi,
mezinček pa gleda in pojeda.

Dete se je zbudilo, čavči

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
7.11.2008 16:46:38   
Lara Croft
Po kolikem času pride do reakcije zaradi AD3 kapljic?

Sem ji včeraj dala prvič (sicer italijanske) ma je glih takrat ful polivala, tudi bruhnila je enkrat.. Tku da je šlo verjetno vse ven...

Danes sem ji dala spet.... ma komaj pred eno uro sem se spomnila.... sej ni važno kdaj jih dobi, ne?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
7.11.2008 17:22:52   
petrax
Taja ja jaz uporabljam te tabletke. Zakaj?

Lara kakšne italijanske kapljice pa maš? Mi smo mel Plivit D3, pa so se nam začel krči čez en teden, ko sem povečala na 2kapljici, zdej mu dajem pa Oleovit (avstrijske). A veste da niti v Italiji in Avstriji ne dajejo teh kapljic več?

Neposredna povezava do sporočila: 2763
7.11.2008 17:24:11   
petrax
Aja Lara jaz mu jih tud včasih pozabm dat zutri pa jih dobi pol popoldne. Pomoje ni tok važn.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
7.11.2008 17:30:56   
arabela*
oioi.
Je res danes nek bedn dan.Cel dan že dežuje,da se mi sploh z bajte ni ljublo.Pa sem morala v šolo na neko predavanje,pol hočem v avto in ne gre odklenit.sem na dežju stala petnajst minut pa se s ključavnico zabevala.Pol pa še brisalci ne delajo in sem se peljala kot po jajcah.Prispela pa sem le.user posted image

Zdaj pa si bom en nescafe privoščla,da pridem k sebiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
7.11.2008 17:32:03   
arabela*
lara,a ti malo dojiš? Sem misla da sta vedve na dodatku??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
7.11.2008 17:37:52   
petrax
Saraya ko gre neki narobe, gre pa vse narobe a ne? No sam da si se do doma prpeljala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
7.11.2008 18:43:52   
Lara Croft
Lara kakšne italijanske kapljice pa maš?

Petrax... to so Idroplurivit kaplice.. naših nisem šla niti iskat... user posted image

Bom ene par dni ostala pri eni kapljici... da se malo navadi....
Sem ji kr s kapalko v usta dala... glih, ku se je drla, sem izkoristla priliko.... pa je bla tk presenečena, da je kr nehala... haha... sej je hotla splunt ven, ma je blo premalo....

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
7.11.2008 18:45:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,a ti malo dojiš? Sem misla da sta vedve na dodatku??

Saraya..... jst skoraj samo dojim.... in to samo z eno joško.. samo dvakrat na dan ji dodam po 60 ml..

SI prišla k sebi? Zrihtala avto? user posted image

Upam, da bo jutri lepše vreme.... gremo spet v Ljubljano.... joooooj čikenburger.... kumi čakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.... hahaha

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
7.11.2008 18:46:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Saraya ko gre neki narobe, gre pa vse narobe a ne? No sam da si se do doma prpeljala.

mA ne dej... ne tko razmišljat..... user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
7.11.2008 18:48:42   
Lara Croft
Me to you.... jutri bi mogla dobit kapljice.... Kolko sem ti že rekla da stanejo? Sem vrgla proč račun.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
7.11.2008 18:50:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

SI prišla k sebi? Zrihtala avto? user posted image

ma sem pri sebi,jauser posted image .Pa avto oz ta elektronika tak že lep čas zabava,včasih pa ga fajn zagode.Sem pa prelena,da bi šla kam peš,pa sem v mestu domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
7.11.2008 18:53:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Saraya..... jst skoraj samo dojim.... in to samo z eno joško.. samo dvakrat na dan ji dodam po 60 ml..

Upam, da bo jutri lepše vreme.... gremo spet v Ljubljano.... joooooj čikenburger.... kumi čakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.... hahaha

full si pridna,da se tak lepo dojita,te moram pohvalituser posted image user posted image

ti pa kar redno to Lj prakticiraš.Kolk maš km do tja?

Jaz pa se z lepinjo sedaj bašem,pa sem dva čiiiiiiiisssssssssssttttttt mala koščka čebulica zravn pojedla,ko mi je tak dišala pod nos.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
7.11.2008 19:00:22   
Lara Croft
.Pa avto oz ta elektronika tak že lep čas zabava

Če je zabava, kaj bi še hotela.... user posted image user posted image

full si pridna,da se tak lepo dojita,te moram pohvalit

Žihr ja, me kdo pohvali....user posted image še nikoli v življenju nisem bla tko vztrajna.... se nalivam z vsem hudičem....tudi 4 litre tekočine popijem.....  prstavlam tudi na tisto joško, v kateri je malo..... ker ene dvajset požirkov pa le naredi tudi na njej..... boljš ku nič....če počivam je več... če sem preveč v muvingu je pa takoj manj... Prva dva tedna sem mogla več dodajat, kot zdaj.... yihaaaaaaaaaaaaaa

Jaz pa se z lepinjo sedaj bašem,pa sem dva čiiiiiiiisssssssssssttttttt mala koščka čebulica zravn pojedla,ko mi je tak dišala pod nos.

Mi smo pa palačinke jedli..... z nutelo in smetano.... no, jst sem samo pokusla....

Naredi še katera palačinke brez jajc? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
7.11.2008 19:03:14   
Lara Croft
ti pa kar redno to Lj prakticiraš.Kolk maš km do tja?

Do Ljubljane je cca 90 km..... ma ni glih redno.... jutri grem malo v šoping.... predvsem po rekvizite za mojega kačeka..... Kej več pa ne vem, če bo Lara hotela... ni prevč navdušena nad šoping centri..... ****tiš, ne bo po meni... user posted image user posted image

Zato upam, da ne bo dežja..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.