|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
6.11.2008 23:58:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

samo zgledalo je kot da mu je odmrla .....

Kaj to je lahko kaj narobe

nimam pojma, ampak upam, da ni nič hudega to

..... baje da ni... Je šla kolegica s svojo malo do zdravnika danes pa jo je vprašala in je baje normalno, večkateri tako stiska pest in pol pozabi razpreti...ker so še majhni je pol takoj plava rokica, ker ni prekrvavitve.....  saj potem je bilo takoj ok

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
6.11.2008 23:59:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image jap pa mislim,da ni bila vredu prekrvavljenauser posted image

..... kri ni mogla cirkulirat in je tam čakala, da popusti pest, kr pa je tanka kožica to tako grozno zgledauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
7.11.2008 0:03:14   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Dojenček223 men pa res ni jasn kako sta lahko tvoji tamali samo 6mescev narazen. To po vsej logiki ni mogoče!! Oprosti ne mislm nč slabga, ampak me res zanima.

meni tud ni to najbolj jasnouser posted image
A lahko malo razložiš prosimuser posted image

...pa meni tud neuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
7.11.2008 0:11:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: optimizem

Tole z cepljenjem za rota virus pa tudi mene zanima, če se boste odločile?

jaz se nisem.....  pa itak cepivo drži do max 2 leta...   Prvo leto je user posted image  tak doma, potem pa še mogoče tudi, če ne gre v jasli....

...pa če nimaš nekih ful stikov z malimi otroci - vrtec........ mislim, da ni potrebno.....user posted image

naš pediater je, ko sem rekla, da ne...ful tak odreagiral kot da je tak brezveze touser posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
7.11.2008 0:21:00   
gold fish
..pa ko jaz uspem gor prit...mam pol spet monologeuser posted image ...

...naš user posted image  pa ga nekaj sračka......    če ne bodo ti krči mimo, bom jaz dala odpoveduser posted image ...ker ga zdaj nekaj časa tak muči to suser posted image , da dobesedno kriči, pa itak je pol nonstop na rokah, pa zaspi...pa ga krč zbudi, pa nimam niti malo mira, pol pa še ta veliki pikec.....  rabi pomoč pri nalogi, pri šolskih obveznostih, pa tudi drugače pozornost...in en teden, ko je user posted image  popoldan v službi sem jaz jeuser posted image   stranka.... Danes sem se kar user posted image , ker nisem več mogla poslušati kričanja, pa nikak ga nisem mogla pomirit..... groza.....

Upam, da res mine, ker se mi zdi, da je še hujše kot je bilo......   Pol sem mu pa včeraj dala spet D3....., jaz butec.....sem še samo dolila na ogenjuser posted image user posted image ....    Pa to, da ne spi čez dan skoraj nič......še zunaj v vozičku je zadnje čase budenuser posted image , no danes naju je pa še dež dobil...sem pol kar trimčkala domovuser posted image

...naš user posted image  je dobil neke pikice rdeče po trebuščku....nad popkom do zizikuser posted image ..pa ne vem kaj bi to bilo....samo tam in nikjer drugje....  To sigurno ni alergija na hrano al je?    Pa itak je na AMuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
7.11.2008 0:24:59   
gold fish
...aja, pa še ful sem čudno razpoložena.... je soseda rodila 2 meseca prehitro...in so sedaj po 14 dneh user posted image  morali peljati v lj zaradi user posted image ...nekaj ni v redu, pa ne vejo kaj.......  ubožček...kar naenkrat mu utrip naraste čez 200

...grem zdaj počasi se stuširat in v nizki štart, ko bo alarm....., ker zaspat se mi ne splača

Neposredna povezava do sporočila: 2731
7.11.2008 0:26:02   
gold fish
no, če bo katera še gor skala ...

user posted image user posted image user posted image

...da ne zaspi zravem, ko bo bralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2732
7.11.2008 9:04:37   
Bambi D
Dobro jutro,

po doolgem času se javljam (k temu je je - priznam- vzpodbudila prijazna Me to You, ki me je kontaktirala na ZS).
21.09. sem rodila malo angelsko gospodičnico Lauro, dolga je bila 51cm, težka pa 3170g.
Ker sva imeli en kup težav z dojenjem, ki sva jih zgleda uspešno prebrodili, časa za forum žal ni bilo.
Vsem septembrskim mamicam čestitam in želim vse najboljše vašim user posted image , da bi pridno rasli in se razvijali!

Moram dodati, da me je zelo ganil dogodek, ki se je na isti dan kot najino rojstvo zgodil soforumasici coko, ki ji pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image

Res mi ne znese brat za nazaj, pa me vseeno zanima, kako pogosto dojite in kolikokrat na dan?

Neposredna povezava do sporočila: 2733
7.11.2008 9:06:26   
arabela*
dobro jutro bejbikeuser posted image
En deževen pozdrav vam pošiljamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2734
7.11.2008 9:07:52   
arabela*
Bambi D,pozdravljenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
7.11.2008 9:09:26   
pf

Dobro jutro punce.
Gold fish upam, da si se naspala in da so krčki minili. Jaz ji vsak dan dajem Oleovit D3 že slabih šest tednov, pa je nič ne matra, Plivit D3 pa ji je tudi sprožal krčke. Veš če ima mozoljčke po trebušku je tudi lahko alergija, malo spremljaj kako se bo razvijalo. Meni je pediatrinja rekla, da če je do prsnega koša načeloma ni alergija, drugače pa je lahko. Ampak saj tudi, če so mozoljčki po obrazu je lahko alergija, tak da ne vem točno kako je s tem. Sicer pa res, če sta na AM, potem že ni alergija. Saj bodo zginili.
Lara Croft pozdravljena. A veš, da ne vem če tudi Lana nima po gibanici mozoljčkov. V nedeljo jo je moja mami spekla, včeraj pa sem še jaz skutin štrudelj in točno od nedelje naprej je tak bolj vidno. No imela jih je že prej malo, ampak zdaj se malo bolj vidijo. Kako dolgo je rabila Lara, da so ji zginili? A si s čim mazala?
Dojenč 223 tole mi ful ni jasno, ta tvoja nosečnost. A nas malo hecaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2736
7.11.2008 9:14:21   
Bambi D
Živjo, Saraya. Kako sta kaj tvoji dve deklici?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
7.11.2008 9:16:25   
pf
Bambi D pozdravljena. Midve z Lano se dojiva čez dan šestkrat do pol sedmih zvečer, ko gre spat in potem spi do pol dveh, dveh, ko sledi nočno dojenje, pa potem spet ob pol šestih, šestih, ko sledi jutranje dojenje. Malo pogosto še, ampak kaj čemo. Ko želi ji pač ponudim, ker itak ni neki debelušček,  pa včasih malo zaspančka zraven. Pa malo je polivala, tako da mi je bolj pogosti podoj bolj ustrezal, ker je pojedla manj in prej prebavila in ni toliko bruhala. Ne mislim je zdaj nekaj forsirati in širiti z dudo in čajem, da bi podaljšala čas podoja, bo že pokazala, ko bo pripravljena dalj časa počakati. Kaj pa vidve?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
7.11.2008 9:36:58   
ključek
jutro!!!
mi pa že eno uro poskušamo zaspati, pa sploh noče. zaspana tok, da komaj gleda, dere se pa kot bi ji ne vem kaj delala. sem jo nosila, ji pela, vozila košek sem in tja..................in sedaj bo upam zaspala. je že na pol spala in jokala. ponoči je bila izredno pridna, spala od 21.30-3.40, in potem od 4-7.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.11.2008 9:37:47 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
7.11.2008 9:37:01   
Bambi D
Živjo, pf. Midve se dojiva zadnje čase tako pogosto, da sploh ne štejem več. Imela sem premalo mleka, pa sem morala povečati količino, zato jo dojim pogosto. Ponoči pa 2-3 krat. Na začetku je imela zlatenico, pa je non-stop spala. Takrat sva dodajali. Potem pa je začela flaško na veliko zavračati oz. bruhati ali polivati po vsakem dodatku. Tako ni bilo druge, kot da se res potrudim z dojenjem. Bradavice me bolijo za znoret, ampak mislim, da mi to pride zaradi kreganja na dojki. Zvečer se včasih krega in takrat mi tudi močno potegne jošk navzven in verjetno povroči, da so bradavice razdražene. Upam samo, da bo sedaj še naprej dobro pridobivala na teži, ker občutka koliko mleka popije pri meni nimam. Vago sem si sposodila, ampak je neka ful nenatančna in me tko živcira, da bi jo kar skoz okno zabrisala, če ne bi bila sposojena. Dobra je samo za tedensko kontrolo teže.

Sicer je pa Laura pravi angelček, ful se simpatično smeji in ogromno "govori" user posted image ... Včeraj je tako naglas podrla kupček, da sem mislila, da me bo odpihnilo user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
7.11.2008 10:23:32   
Bambi D
Ojlaaa, Me to you! Tudi midve sva imele včeraj cel halo za zaspat. Je bla skor cel dan pokonci, vmes je spala 2x po eno urco, zvečer pa dve skupaj.

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
7.11.2008 10:44:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D

Živjo, Saraya. Kako sta kaj tvoji dve deklici?

vredu sta.

Malečka pridno raste.Sta se že fajn zaštekali,mala se tavečji nonstop smejčka user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
7.11.2008 11:22:28   
pf
Bambi tudi jaz imam tehnico sposojeno in bi jo tudi najraje vrgla čez okno, če bi bila moja. Tudi jaz sem hotela vedeti koliko poje pri meni in sem jo menda trikrat vagala pred in po obroku. Sedaj se s tem več ne ubadam, ker sem se počutila kot en debil. Če ne joka in je živahna že ni lačna, zato jo bom vagala enkrat na teden. Pač ne pridobiva tako ful na teži kot ostali je pa vseeno teža normalna. Zraven tehnice lahko postaneš nor. Moj je napisal dva meseca, da jo bomo imeli tako da jo bomo sedaj imeli skoraj do božiča, pa dobro enkrat na teden jo bom zvagala in pika.
Saraya in Me to you pozdravljene. A že kuhata kaj? Jaz bom danes pripravila kislo repo, krompirjev pire in piščančje hrenovke. Sem mislila, da repe ne smem če dojim, pa jo baje lahko, le zelja ne. Zadnjič sem jo že jedla in je bilo vse ok, tako da danes imam tako kosilo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
7.11.2008 11:39:23   
gold fish

Bambi D,pozdravljenauser posted image

še od mene user posted image ..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
7.11.2008 12:12:06   
petra1978
Ojla babike.

Iamam čisto malo časa, Gal je na sprehodu z babi. Zdaj se že 2 dni ubadamo z krči, sploh ne vem več, kaj naj naredim oz. kaj naj mu še dam. Čisto nič je pomaga več. Jutri pa nama še ati odide za 2 tedna v Francijo (službeno)user posted image , tako da bo še huje. Pa bomo že preživeli.

Imeli smo 1. posvetovalnico in moram vam povedat, da sma bila malo kregana. Gal ima namreč 5090 g in 58,5 cm (porodna 3510g, 51 cm). Jer rekla, da naj ga ne hranim tako pogosto (Gal namreč še vedno je na uro ali dve). Samo kaj naj mu pa naredim, če pa se dere kot jesihar, če mu ne dam joške. In posledično ker se trako pogosto hranima, ima tudi več krčov. Bogo moje dete. Upam res, da bodo ti krči čim prej minili.
Dobila sma pa tudi eno hladilno mazilo, ker ima precej mozoljčkov po obrazu in vratu.

Zdaj grem pa nekaj skuhat, je user posted image  klical in pride malo prej iz službe user posted image

Aja, Bambi D, rekla si, da te ful bolijo bradavice. Meni je zelo pomagal Lanolin, dobiš ga v lekarni.

Neposredna povezava do sporočila: 2745
7.11.2008 12:53:13   
arabela*
kje pa ste danes vseuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
7.11.2008 12:55:00   
dojenček223
pozdravljen bambiuser posted image

smo že štirje :-)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
7.11.2008 13:15:07   
gloria
Ojlaaa, Me to you! Tudi midve sva imele včeraj cel halo za zaspat. Je bla skor cel dan pokonci, vmes je spala 2x po eno urco, zvečer pa dve skupaj.

...pri nas isto včeri....12 ur je bil buden umes je sam 45 min.spal....pa še ti zoprni krčiuser posted image user posted image ...

(odgovor članu dojenček223)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
7.11.2008 13:27:03   
amor real
Ciao, punce!

Mi smo to noč bili spet zelo pridni spali od 00,30 do 05,55 user posted image  ...

Danes smo kupili oblačila za krst, tako, da bo naš Tomaž kar v frak oblečen, bo kot Janez Janša ob obisku kraljice v SLO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo, da bo on imel frak v smetanovi barvi user posted image . To tako lepo zgleda, ko je vse tako mičkeno, jaknica, brezrokavnik, srajca, metuljček, hlače, copatki, kapica.... Sem takooo vesela, da sem našla, točno to, kar sem si želela user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
7.11.2008 13:45:15   
dojenček223
oj, moja je bla tud ful pridna,
zbudila se je ob 4 ponoč,
popapcala in spet zaspala do 9 zjutri

smo že štirje :-)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?