Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 10:20:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Spet jaz po dolgem času Mi smo super, bubika pridna, 2 meseca sta za nami, tako da se gremo danes spet tehtat in merit. Me prav zanima, meni se zdi, da je ful zrasla. 56 ji je že počasi na tesno. OK, zdaj se mi boste smejale tiste, ki imate velike , da ste že v začetku nosili 62
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 10:25:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Za nazaj pa vas ne grem brat. Me je tisti internetni mrk malo rešil "zasvojenosti" Itak smo zmenjene, da me na ZS kontaktirate, če je kaj nujnega. Mi je pa uspelo naredit fotoknjigo za našo bubiko. Prva dva meseca, pa je toliko fotk, da imam kar probleme pri izbiri. Zdaj pa se moram kar nove lotit, in sicer bubiju za 3. leto življenja. Še malo, pa bo tortica Pa bom kar tukaj vprašala: ima katera odveč bon za fotoknjigo iz DM babybonus programa? Se priporočam Mi smo namreč navadne fotke nadomestili s fotoknjigami, pa je kar drag špas. In 6€ popusta je le 6€.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 10:34:56
|
|
|
|
dojenček223
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa bom kar tukaj vprašala: ima katera odveč bon za fotoknjigo iz DM babybonus programa? Se priporočam Mi smo namreč navadne fotke nadomestili s fotoknjigami, pa je kar drag špas. In 6€ popusta je le 6€. jaz sem ga imela , pa sem ga včeraj stran vrgla ,joj sm neumna, če še kakšnega dobim ti povem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 12:04:12
|
|
|
|
dojenček223
|
kje ste babe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 12:28:08
|
|
|
|
amor real
|
danes pa je pri nas dežek in smo malček sitni, ta mali in ta veliki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 12:48:21
|
|
|
|
dojenček223
|
aja, tuki v ljubljani je pa oblačn tiji že cel dan ni neki všeč, zdele sem jo peljala na sprehod, zelo je uživala potem jo je spet, začel učekek bolet pa sva pohitele, domov po kremico zdej je pa bolša, spet se je najedla in zaspala
< Sporočilo je popravil dojenček223 -- 6.11.2008 12:49:45 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 12:52:28
|
|
|
|
bark
|
Babe kje naj kupim komarček? A ve še vedno perete cunje od svojih malih ločeno od ostalih cunj in brez mehčalca?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 12:57:33
|
|
|
|
dojenček223
|
zdele je prišla domov, moja ta druga hčerkica , stara je 8 mesecev ime ji je maja. z očkom je bila pri babici. druge dva sta pa v vrtcu danes do pol dveh. moj mož gre spet v službo haha, jutri bo pa cel dan doma haha joj, maja se je pokakala jo morm previt...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 13:01:00
|
|
|
|
dojenček223
|
jest perem cunje ločeno od ostalih in z lenorjem sensitive to je za dojenčke, pa cunje ful dišijo,pa mehke so
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:35:55
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! Emi jaz sem nekaj časa uporabljala tak losjon od Recepta za prhljaj, si ga daš gor in ti ga ni treba spirat, pa je zakon. Zdej tud nimam več tok prhljaja, sam vsake tok časa se mi nardi. Prej sem ga mela pa res velik. Jaz uporabljam mehčalec od Lenorja (taplauga al pa rumenga) tud za otroške cunjce, pa tamaumu čist ustreza. Kahlo želim čimprejše okrevanje tvojemu očetu! No pa sem brezposelna, no ne še, bom 14.11., ampak delovno knjižco so mi pa že dal. Jupi! A katera ve kje si moram zdej zavarovanje zrihtat pa tamaumu tud? Na socialni, zavodu za zaposlovanje al na zavodu za zavarovanje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:44:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Babe kje naj kupim komarček? A ve še vedno perete cunje od svojih malih ločeno od ostalih cunj in brez mehčalca? ..za komarček ne vem....mogoče v kaki bio trgovini .. ...cunje pa nisem nikoli posebej prala , pa tud mehčalec uporabljam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:47:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax No pa sem brezposelna, no ne še, bom 14.11., ampak delovno knjižco so mi pa že dal. Jupi! A katera ve kje si moram zdej zavarovanje zrihtat pa tamaumu tud? Na socialni, zavodu za zaposlovanje al na zavodu za zavarovanje? kaj so ti zaradi in zdaj prekinili? ...za zavarovanje pa ne vem..... a nisi zdaj v porodniški
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:50:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real jutroooo Mi smo tudi bili pridni, spali od 00,30 do 05,15 in takoj spet do 08,15 To je za nas nekaj novega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:51:26
|
|
|
|
amor real
|
A ve še vedno perete cunje od svojih malih ločeno od ostalih cunj in brez mehčalca? jaz sem že provala oprat vse skupaj naše in njegovo in to z Arielom, pa s Tandilom iz Hoferja in mehčalec od Silan sensitive sem že dala, pa vedno dam v stroj zamašek razkužila, pa lovilec barv, če je potrebno in našemu Tomažu nič ne škodi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:51:27
|
|
|
|
gold fish
|
..mene pa je prej skoraj kap... ..naš pikec ta mali ..ni kakal včeraj in mu je prej po hranjenju uspelo...., ga nesem v kopalnico na previjalno in začnem slačit....pa pogledam proti njemu, on pa levo roko drži v pest in cela plava ... sem kar zakričala od sile...., pa mu hitro popustim pest in je bilo pol ok....samo zgledalo je kot da mu je odmrla ..... Kaj to je lahko kaj narobe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:51:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 kje ste babe smo že doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:52:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Babe kje naj kupim komarček? A ve še vedno perete cunje od svojih malih ločeno od ostalih cunj in brez mehčalca? kajjjjjjj Vedno z mehčalcem,pa nikoli ločeno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:54:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petrax No pa sem brezposelna, no ne še, bom 14.11., ampak delovno knjižco so mi pa že dal. Jupi! A katera ve kje si moram zdej zavarovanje zrihtat pa tamaumu tud? Na socialni, zavodu za zaposlovanje al na zavodu za zavarovanje? kaj so ti zaradi in zdaj prekinili? ...za zavarovanje pa ne vem..... a nisi zdaj v porodniški mene tud to zanima za kasneje.Zdaj smo tak na porodniški,a ti nisi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 14:55:04
|
|
|
|
amor real
|
samo zgledalo je kot da mu je odmrla ..... Kaj to je lahko kaj narobe nimam pojma, ampak upam, da ni nič hudega to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 15:02:09
|
|
|
|
arabela*
|
jap pa mislim,da ni bila vredu prekrvavljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 15:15:48
|
|
|
|
Virtualna
|
Jaz sem pa zelodcno infekcijo fasala in sem bila cez noc hospitalizirana, zdaj sem pa ze doma...zelodec me pa tako boli, kot da bi mi ga trgalo tam notri Cez nosecnost me je zelodcna kislina matrala, zdaj pa fasem infekcijo Tamale sploh nisem mogla v rokah drzat, kaj sele da bi ji flasko pristimala in ji jo dala ... je moral moj ostati doma in naju obe mirkati in poslihtati...se dobro, da ga imam Kaj katera ve, od cesa se dobi ta infekcija v zelodcu...ma od bolecine se lezat ne morem...sedim ze nekako, a ko se hocem uleci... madona me boli...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 15:19:57
|
|
|
|
amor real
|
VIRTUALNA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 16:29:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ni za verjet.... danes še nisem prižgala mogja laptopa..... se zdej mal švercam na moževem PCju.... glih da pogledam, kaj se tu dogaja.... Sem se odločla, da ga do večera ne prižgem, ker če ne samo tam visim in nič ne naredim... Al pohajam al pej sem na internetu... Yihaaaaaaaaaaaaaaa... Lara je kakala.... ni blo treba še ene intervencije... no.... sem pa na plenicah prišparala (joke) Bubi..... Lara tudi še vedno nosi 56.... ma ne več dolgo... Kje pa se dobi ta bon? Oz. kaj je treba naredit, da ga dobiš? Amorreal.... me veseli, da ste se naspali.... Je dež tudi tle že cel dan.... in sva obe mal tečni.... Bark.... ja, cunje perem ločeno in verjetno jih bom še naprej.... itak perem vedno vse na polovičko in se hitro nabere.... pa tudi zato, ker njenim cotkam ne dam mehčalca in dam manj praška... Dojenček223.... kak ima ena od tvoji pupik 8 mesecev... Tija pa 2? Goldfish.... sej zdej je že vse v redu, ne? Dijo mijo..... Virtualna.... čim prej se pozdravi.... Ufaaaaaaaaaaa....... ob 18.45 imam ginekologinjo... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pa ne vem, al čem Laro vlečt s sabo al kaj? Tam se zna zavlečt....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:02:45
|
|
|
|
dojenček223
|
Dojenček223.... kak ima ena od tvoji pupik 8 mesecev... Tija pa 2? ja tija ima 2 meseca pa šteri dni maja ima pa 8 mesecev
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.11.2008 17:06:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi..... Lara tudi še vedno nosi 56.... ma ne več dolgo... Kje pa se dobi ta bon? Oz. kaj je treba naredit, da ga dobiš? V DMu vzameš obrazec, ga izpolniš, priložiš kopijo rojstnega lista. Dobiš blokec z boni, pa info knjižice ti pošiljajo na dom.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?