mala_pikica
|
Joj, joj punce, kako pa vam, danes jezik leti . Sem vas zdaj malo prebrala, Luka spi, kosilo se kuha, Lana riše, skratka prava idila . Janey potem velja in se slišimo. Ja, sem zdaj prebrala, da je prestavljeno na 19. 11. Bugi, potem pa boste res mogli še kakšno sestrco naštimati . Koliko pa je star Tomi? Pa ne moreš verjeti, kaj vse se dogaja v tako malih glavicah, to mislim na zgodbico o Kristjanu. To, da je tvoj tako užival v jaslicah pa je prej izjema kot pravilo. Vsaj jaz imam sedaj kar veliko kolegic, ki so septembra uvajale otroke v jasli in so imele resnično čisto vse težave, da o tem, da so otroci veliko bolani sploh ne govorim. Saj vem, da smo vse različnega mnenja in vse z nekimi izkušnjami, pa saj tako je tudi prav. Nisem pa jaz proti vrtcu, saj tudi jaz menim, da otrok rabi družbo, ampak ne tako hitro(11m), ampak tam nekje okrog 3 leta. Takrat že marsikaj razume in mu lahko lepo razložiš, da gre mamica v službo in, da bo prišla po njega. Saj, če ni druge možnosti, bi ga tudi jaz dala v jasli. Ampak, če pa imam možnost izbire, pa ga imam vsekakor raje v domačem varstvu pri kakšni babici. Bamby vidiš kako je to zanimivo. Jaz pa sploh nimam občutka, da bi bila moja Lana za kaj prikrajšana glede vrtca, pa je šla komaj letos, pri njenih 4 letih. Pa nočem, da bi zdaj izpadlo kot, da jo hvalim, ampak resnično je ona ful ustvarjalna( ne vem po komu), zelo lepo riše in barva, jo je pohvalila tudi vzgojiteljica, pozna vse barve, zna zapeti veliko pesmic, pozna številke in skoraj vse črke. Pa je nismo mi nikoli forsirali. Enostavno zelo rada izpolnjuje vadnice, kot so učimo se brati in pisati, pa puzle od št. in abecede moramo nonstop znjo sestavljati. Pa nonstop hoče nekaj izrezovati in lepiti. Pa, na računalniku se že tudi zelo dobro znajde, ji je mož poiskal ful luškane igerce za male otroke in nisem mogla verjeti, kako hitro je skapirala miško in druge stvari. Moj nečak hodi v prvi razred, pa že od jaslic naprej je v vrtcu, pa je dosti bolj površen kot Lana. Tako, da je res zelo odvisno od otroka do otroka, tako kot so že predhodnice napisale
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.11.2008 14:53:02 >
|