bamby
|
blaža, al si na ločevalni dieti, da imaš vodni dan? V tem primeru bo danes težka , ampak go for it ! lilči, nisem vedela, da tudi vrtci za gluhe otroke obstajajo. To je pa res fajn, da imaš otroka res v taki ustanovi, kjer so usposobljeni za otroke s posebnimi potrebami. Kako pa kaj zdravje Lukca? Pa čestitke za 9M ! bugi, jaz se glede vrtca čisto strinjam s tabo. Meni je edini problem, ker se mi zdi, da bo še tako majhna šla stran od mene, če me razumeš. Ampak vem, da ji bo v vrtcu lepo. Žal mi je edino to, da je Tim vse to zamudil. Letos vsega tega na žalost ne bo mogel nadoknaditi. Pa še nekaj bi na to temo komentirala. Nekatere ste imele v mislih, da same niste hodile v vrtec, pa da ste bile čist kul, pa dobro delale šolo itd. Vse to drži, ampak vrtec danes, ali pa v časih ko smo bili mi majhni je velika razlika. Vsaj iz moje geneeracije, so bili takratni vrtci res bolj namenjeni varstvu, danes pa otroci odnesejo veliko več, kot je ustvarjalnost, osveščanje o vedenju, varstu okolja, o obnašanju na cesti in še in še. To vse ima letos Tim. Pri moji mami marsikaj od tega ni bilo, pa ne da ga ne bi učila, pač je v vrtcu vse drugače, ker so prisotni tudi vrstniki, pa gre bolj v uho. putina, po moje je tudi malo od otroka odvisno, kakšnega karakterja je. Eniso bolj občutljivi, drugi manj. Naš Tim npr. je kot cigan. Z vsakim bi šel že od majhnega. Če bi ga že s prvim dnem, ko sem nastopila službo, dala v vrtec, verjetno ne bi potočil niti solze. Anaja pa mislim, da je čisto drugačna. Sicer ne morem sodit vnaprej, ampak se bojim, da bo kar nekaj joka, pa z moje strani tudi . dolenjka, že pri 13 letih si začela vandrat po svetu . Ti potepuhinja, ti ! Zdaj se pa čudimo, da te spet nazaj v B vleče . Carico je moglo pa močno bolet včeraj pri frizerju. Ste bili lumpi, da ste jo tako matrali ! bajsa, lepo darilo si si kupila za RD in božička . Tudi jaz bi bila potrebna takega darila. Morda ga bo pa meni tudi božiček prinesel . Bom mogla bit pridna, pol pa lepo pismo napisat, pa lepo ga prosit . Anaja je pa danes brez vročine , le iz nosa se pa fajn usuje, ko kihne. Upam, da se ji bo hitro spucal. Imamo pa že od jutra dež. Sem zasledila, da imate nekatere še sonce .
|