jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka jaz mislim, da Larisi doma prav nič ne bi falilo, itak je pridna, še bolj pridno pa spi čez dan, tako da bi bilo tašči toliko lažje. Obvlada vse obroke... se pa mogoče probaj zment sam za začetek po 4 h, recmo kak mesec, tok da dobiš ti občutek, da Larisa s tvojim odhodom v službo ni za nič prikrajšana veš kaj se pa tudi jaz sprašujem, al mi jo je hujš tašči pustit al dati v varstvo čist enmu tujmu pa tudi kar mislim, da je ne bo znala porihtat al pa da jo bo preveč razvajala pa še en kup stvari se mi mota po glavi in me mori sam vem, da bo za naj bolj zoprno kot za . Sam če so vsi otroci odrasli, bo pa tudi moja, brez da sem jaz 24 ur na dan z njo hvala pomoje sva tolk ena na drugo navezane da če sam pomislim da ne bo z mano, mi gre kar na ne vem, a sem čudna že zdele mam cmok v grlu k sam premišljujem... sej, ko bom začela delat in se bom spet ulaufala, pomoje ne bo problem... tako pa... saj upam da razumete... Zdaj pa res... nočko vsem. aha, čudna si, ja Ne, hecam se... Verjamem, da ti je hudo. Tud Taj bo šel v privat varstvo, ker sta babici še totalno predaleč od penzije Morm pa rečt, da sama nimam teh težav in se ne poglabljam preveč v to kako bo, kaj če bo,...bo že. Še vsak je in tud mi bomo. Lažje kot bo meni, lažje bo tudi Taju in to sm si pač zasidrala v glavo in mi je super Februarka ne skrbi, z Lariso bo vse v najlepšem redu! Mogoče bo kak bonbonček več pojedla kot bi ga sicer , ni pa s tem tudi nič narobe, če jo bo babi malo razvajala