bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mi smo zdej tud že v deželi palčkov... sej je bil tam že ob 6h, sam smo ga ob pol osmih zbudil, papcal, se umil, zdej pa ninamo.. je pa tako siten , da je moja mami vprašala, kaj so mu dali danes pri dohtarju a je možno, da moj frajer že totalno svojo voljo uveljavlja?ker če mu kej ni prou, se cel stegne (ga jst komi držim) in kriči da se ga po moje do ljubljane sliši. Zdej kar mal čakamo, če bo kaka socialna na vrata pršla ne res, no. a ga takrat ignoriram, al kaj naj? Drugi problem mava pa s papcanjem. Luka je že vse jedu, pa ful je pojedu, zdej je bil pa bolan, je pa res bolj mal papcu. Ampak men je blo glavno, da je vsaj neki v bušija spravu, bolj mi je blo važno, da je veliko pil. Zdaj pa sam žlico vidi, se obrne stran, stisne usta, če mu pa predolg pred očmi z žlico skačem, pa odigra scenarij s prejšnjega odstavka. Pa probava tist frutek, ki ga ma najrajši, pa kruh, pa skutko, pa meseka, pa bananico, pa poje vsakega malo in konec. Kaj nej nardim? Mu dajem 100 različnih stvari al kaj. Ja, flašo pa sam od daleč vi, pa je spet zgornji scenarij. Ni šans. Pa nič z mlekom ne keksolina, ne gresolina, nič. Pa čeprav je še pred enim tednom to oboževal. Za uveljavljat svojo voljo je itak še premali ... ... in z ignoriranjem bi dosegla po mojem sam še slabši rezultat. Pri nas je Luka en tak patron, da se rad naprdne, če mu kaj ni prav ... pa mu poskušam preusmerit pozornost. Kaj pa vem ... recimo če je v stajici in se začne dret, ga najprej probam mal okol prnest s kako novo igračo ali cunjo ali kakšno drugop novo zanimivo rečjo ... in če ne gre drugače mu pač spremenim pozicijo. Je pa res, da se tudi ne sekiram za vsak jokec in si ne dam glih gorzne sile, ko je kak jokec za brezveze. Sokončam kar imam in potem grem pogledat kaj jima fali. Glede hrane pa ... kar počakaj in ne ga silit, ker čene bo sam še slabše. DElaj kar mu je dobro in boš videla, da ko/če bo lačen, bo jedel.
|