|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.11.2008 4:45:27   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No zdaj me je pa moj poklical in je rekel, da je govoril z vrtcem. Menda imamo že odločbo od 1.1.. No potem je pa poskusil uredit za prej, pa menda pred 14. sploh ne more dobit mesta (zaradi rojstnega dne). Ja halo, meni poteče 9., kaj moram pomagat, če se je tamal rodil čez rok.user posted image  Potem naj pa porodniške podaljšajo do 11. meseca. Kolk sem jezna.user posted image

Lunca, če mene vprašaš se zgovarjajo. Moja je dobila vrtec 20.12.2008, 31.1.2009 bo pa šele stara 1 leto. Mene so vprašali kdaj se mi izteče porodniška, ne kdaj je mala rojena.

Ja saj se mi tako zdi. Vem da uradno jemljejo otroke z 11. meseci, tako kot je napisala Mml, samo mi ni jasno kaj naredijo mamice, ki rodijo čez rok, varstva pa nimajo. user posted image

Klepetka in mml imejta se lepo. jaz imam službo.

Nana če stisneš Ctrl in X nisi še nič izgubila, ker to je tako kot če bi stisnila Cut. Daš Ctrl in V ali Shift in Insert, pa imaš tekst nazaj.

Piškamiška če hočeš se kje na poti dobimo in se lahko peljemo skupaj v Celje.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.11.2008 6:36:30   
Lusa
ojla...mi smo še med živimi...je blo skoz polno dela-vrtnarija ,potem menjava oken....sem že danes v pritličju vsa okna spucala-pridna jazuser posted image user posted image ....prebrala vas bom kasneje ,ker sem ostala na 140-ti strani...

...novega...glede otrok nič ,daša še vedno nima nobenga zobka ,ampak hrusta hrano kot da bi jih imela najmanj 10user posted image ...spimo bolj tak ,ker je 2x spala pri moji mami in je zdaj čist zmedena...zdaj zadnja dva dni je spala spet kolikor toliko lepo...bomo videli ,večno že ne bo tako...

...vsi slavljenčki za nazaj in naprejuser posted image vse najboljše...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.11.2008 6:46:51   
dašabina
Dobro jutro, smo malo boljše spali...
nosek je zapacan, mi pri sesanju take dela, da ga komaj držim, ko da ga iz kože dajem...user posted image  se pa kar naprej nekaj pogovarja, pa daje svoje komentarje...prav luškan je...
LUša, WB, tud mi nimamo še zob pa je vse....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.11.2008 7:09:29   
lutiropan
Jutro!

Toliko da vas pozdravim, se kasneje oglasim, ko otroke spravim od hiše....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
6.11.2008 7:15:52   
mala pikica
Mi smo danes bili budni med tretjo in četrto, je pa zato zdaj zjutraj mami do 7-ih spala.

lusa
lepo da si se oglasila. Smo te že pogrešale. Sicer pa te jaz pokličem, ko te že zelo pogrešam user posted image Super za okna. Končno jih imaš, gužve s tovornjaki pa tudi ni več, ne user posted image

Zdaj pa grem, je Gašper na rokah pa bo vse zbrcal user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.11.2008 7:39:58   
martinca
dobro jutro!

ančika, jaz sem tudi naninega mnenja, saj se lahko ena za drugo peljeva. sicer pa planet tuš sploh ni težko naj. ko se pripelješ z avtoceste (Mb - Ce) greš na 5 -em semaforju levo in si tam.

lusa, user posted image za nova okna. zdaj pa hitro poslikaj kako izgledajo.user posted image a je zdaj kaj boljše ko ne vozijo tovornajki več mimo vaše hiše? moraš kako sliko gor prilepit, ker zdaj se ne bom več mimo tvoje hiše peljala, bom šla kar po avtocesti.

Aljaž in Neja vse naj naj za mini rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.11.2008 7:42:18   
dašabina
Aljaž in  Neja, vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.11.2008 7:49:04   
ljubljana
sončnica Fotke lepiš tako, da jih najprej shraniš na www.shrani.si nato skopiraš link poleg slike (.....s predogledom) in ga vstaviš v besedilo. Lahkop pa tudi označiš tamalo shranjeno slikico in jo vstaviš med tekst.
Izi k pasul.user posted image user posted image

Triš en objemček za vaju!
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 6.11.2008 7:52:39 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.11.2008 7:55:44   
ljubljana
takole pa še naš jakob spi
user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.11.2008 8:13:15   
TRIŠ
No jaz sem tuuu.Nisem prebrala do konca,ker me Žan potrebuje 1000%.Ja začelo se je v torek dopoldan ko je Žan jokal in z nogicami brcal .Takoj sem pomislila na pekoče lulanje in klicala v ZD ampak tam so me sestre odslovile ,da to pa ne moraš pri tako malem pogruntatuser posted image Ok počutila sem se kot tele ibn mu masirala nogice misleč da mi je zaspala.Gremo v Toplice.Preden izstopim iz avta začne Žan histerično tulit kar  ni v njegovi navadi,zato me je zgrabila panika.Hitro ga vzamem in dojim vsa v skrbeh.Vstanem se dam kljukico od avta dol in buuum zaklenjen avto s kljući,torbo in vso opremo v avtu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kličem moža in ta ves živčen ,da mo jih pripelje.Pride Alfabeta in kliče njenega zletega ateka da je prišel in nama odprl avto.To je trejelo 1 uro ker se moj avto ne da odpret znotraj ,če so kljukice doluser posted image user posted image user posted image user posted image .Potem mi je iz torbe vzel z zajlo ključe in smo odklenikli.Še enkrat hvala Alfabeta TEBI IN TVOJEMU ATIJUuser posted image user posted image user posted image user posted image .No in se odpravimo na bazen mi zateži ne recepciji glede karte ker ima popust samo mož in ga jaz ne moram uveljevljat.OK na koncu mi vseeno da ta user posted image popust.Pridemo noter in Žan vsakič bolj brca,tako da sva po pol ure midva šla direkt k zdravniku kjer mu vzame vodo in ugotovijo ,da je minimalno vnetje ampak pri njemu je tako boleče ,ker ima gožico čisto ozko NUJNA NAPOTNICA ZA KIRURGAuser posted image user posted image user posted image Ne rabim govort  da sem tulila ko vol.
No in v četrtek imava operacijo do takrat pa sva dobila antibijotikuser posted image .Copatke vam bo prinesla Dašabina ,ker na srečanje nas ne bouser posted image .

Tako imam zelooo pester teden ki ga nisem vajena zato sploh ne funkcjoniramuser posted image

COPATKI:
COPATKI:
-TRIŠ 1X
-DAŠABINA 1X
-KATEE 1X
-LUTIROPAN 1X

-SUZANA 1X

Ljubljana hvala za infouser posted image .

Joj sedaj šele vidim kako zmedo sem naredilauser posted image .Če bi to vedela bi se vsaj javit prišla ampak ko sem prižgala računalnik je Žan jokal tako da.....user posted image sadaj pa spi in sem užgala turbo.Hvala za vse lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.11.2008 8:19:55   
ljubljana
triš sem včeraj zvedala da baje vse iz istega naslova poslano tako, da je vseeno s kje naročiš. Kontaktiraj tisto punco iz kanade k jih šiva naj ti jih iz zasebnega naslova pošlje kot darilo.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.11.2008 8:23:57   
klaja
Triš

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.11.2008 8:28:24   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Nana če stisneš Ctrl in X nisi še nič izgubila, ker to je tako kot če bi stisnila Cut. Daš Ctrl in V ali Shift in Insert, pa imaš tekst nazaj.

Hvala lunca,za drugič,tokrat sem pisala vse znovauser posted image .

Lusa,pridna si da si pomila okna in pridna da tako lepo skrbiš za vrt...Pa seveda je super da je z otroci vse vredu.Sem te pogrešala na srečanju...

sončnica,slike lepiš z nasvetom od ljubljane,ampak si ne rabiš kopirat linka ampak kar direktno slikico klikneš in copy,potem pa tam kjer pišeš narediš še paste.In je.

Triš,tole pa je še zate in za Žana,pa saj boš videla,mimo bo,kot bi mignil in spet bosta stara Žan in Triš.
user posted image

Neja

user posted image

Aljaž

user posted image

Vse najboljše!!

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.11.2008 8:49:02   
koala
Triš, saj veš da januarčice ne moremo iz svoje kože in nas skrbi za ostale januarčice in sončke, ja pa čisto normalno da si namesto na RR pri svojem sončku. Naj vaju angelčki čuvajo. Dobro opravita v četrtek, bova z Alexom mislila na vaju.

Aljaž vse naj naj
user posted image

Neja vse naj naj
user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.11.2008 8:50:36   
katarinas
TRIŠ tisti dan je pa res šlo vse narobe. Enega zate in za Žana user posted image user posted image

NEJA & ALJAŽ

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.11.2008 8:55:55   
katee
Aljaž in Neja vse najboljše!!!!!!!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.11.2008 8:58:44   
limma
Jutro,

jaz nobenega Murkota na vidim user posted image , očitno se še nisem čisto zbudila...

je pa tu nek link za vse njegove "oboževalke" http://govori.se/video/murko-prepir/
Nisem še pogledala, ampak je sestra rekla, da je nima komentarja...

Triš, mislim na vaju user posted image user posted image

katee - si dobila čeveljčke? meni so še eni polškornji blazno všeč, bi morala kar prit pogledat, imam št. 36 in jih takoj zmanjka user posted image

sunny, sta še sami? Se je dragi še kaj javil?

Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.11.2008 9:06:27   
Anonimen
Triš user posted image user posted image user posted image . V četrtek bomo držali pesti za tvojega sončka Žana. Kmalu bo vse mimo in bo zopet vse Ok.

Lusa user posted image za okna in kako si pridna.

NEJA IN ALJAŽ VSE NAJ NAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kakšno meglo imamo tukaj pri nas, tako turobno. Upam, da se čimprej zjasni in da bova šla lahko vn.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.11.2008 9:06:30   
limma
katarinas, še enkrat ti moram povedati, da imaš KRASEN avatar user posted image

Včeraj popoldan sva šli v Velenje do Mullerja, ker nam je vsega zmanjkalo... Neža je bila že koma zaspana in sem mislila, da bo v avtu itak slej ko prej mrknila... ampak ne, jokala je celo pot tja in skoraj celo pot nazaj (od Pake), le po velenjski aveniji user posted image (kot reče 6 Pack) je bila tiho, ker je gledala lučke... sem mislila, da se mi bo zmešalo user posted image
Tako, da naju ne bo v Celje - ker ne bi prenesela še enega takega histeričnega joka, ko ni pomagalo nič, ne petje, ne prigovarjanje, NIČ... razen, če taščo nahecam, da gre z nama in jo potem "pošljem" po (otroških) trgovinah user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 6.11.2008 9:07:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.11.2008 9:10:38   
sonček balonček
Pozdravljenje!

Končno se oglašam po doooolgemmmm času in moram priznati, da vas tudi brati nisem imela časa. Sem pa zasledila, da se dobite v Celju in bi se vam z veseljem pridružila, sevdea če bo zdravje ok.

Pri nas smo že od julija kar naprej bolani (Maruša), od septembra dalje pa tudi starejša sestrica Lara in jaz. Lara je od septembra dalje v vrtcu in od takrat dalje je ves čas bolna, potem dobi še Maruša in še jaz. Iz tega razloga namesto, da bi maksimalno uživale zadnje mesece porodniške, čepimo doma in se zdravimo.

Maruša je točno en dan po dopolnjenem 10 mesecu naredila 1. korakec. Potem pa to ponovila do včeraj samo še ene dvakrat. No včeraj je bila spet korajžna in se kar nekajkrat pognala proti meni. Govori že precej (mama, ata že nekaj mesecev, sedaj pove kako dela kuža, kravica, muca, kokoš, reče kokakola, kakav, tta (to pomeni zizi), zapoje prvi dve besedi z melodijo vred ringaringaraja), rada pleše, poskuša jest sama z žlico in poskuša risat z barvico na papir. Je nič ne silimo ali učimo, enostavno vse ponavlja za Laro. Pojma nima kaj je kakav in kak kokakola, enostavno posluša Laro in potem ponavlja, dokler ji kmalu ne postane še jasno, kaj to v resnici pomeni.

Jaz vsaj enkrat na teden, bolj dvakrat grem v službo (izobraževanja, sestanki, na srečo mi delat še ni treba). Sem se pa zmenila v službi, da začnem bolj proti koncu januarja. Vmes pa pridem na pomembnejše sestanke, da bom na tekočem.

Berem, da imate že bolj ali manj splanirane vrtce in varstvo. Pri nas še nisem prav prepričana kaj bomo naredili. Lara se na vrtec ne more prav privadit, ker je večinoma doma. Dva dni gre tja, potem zboli in je do konca tedna doma, pa tako znova in znova! Tako da razmišljam, da jo izpišem, sploh ker izgleda, da za Marušo ne bo prostora v vrtcu in jima skupaj poiščem varuško. Zdi se mi namreč nemogoče zjutraj razvozit obe na dva konca mesta in ju potem že tako pozno (vsi otroci gredo prej iz vrtca), iskat na dva konca. Kar takoj izgubim cca 1 uro na dan.

Želim vam lepe zadnje tedne na porodniškem dopustu  in upam, da utegnem kaj pogosteje vas vsaj brat, če ne že kaj napisat. Itak, pa ni panike, če ne pišem pogosto, ker vidim, da je debata vedno v polnem teku...user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
6.11.2008 9:23:48   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

katee - si dobila čeveljčke? meni so še eni polškornji blazno všeč, bi morala kar prit pogledat, imam št. 36 in jih takoj zmanjka user posted image

Nisem še dobila, je pa prodajalka rekla, da me takoj pokliče, čim jih dobijo. Če jih pa ne bodo, jih bo pa extra zame naročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
6.11.2008 9:24:45   
katee

jaz nobenega Murkota na vidim user posted image , očitno se še nisem čisto zbudila...

Očitno so ga vse preveč hvalile in so ponudbe oz. povpraševanja kar deževala, pa se je moral umakniti iz prometa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
6.11.2008 9:31:36   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Očitno so ga vse preveč hvalile in so ponudbe oz. povpraševanja kar deževala, pa se je moral umakniti iz prometa user posted image user posted image user posted image user posted image

je! itak, da še nas straši tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.11.2008 9:34:07   
Intruder24
Žan user posted image

Miha user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.11.2008 9:36:29   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: katee

je! itak, da še nas straši tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Na mojem RRju ne straši user posted image user posted image Je očitno user posted image kar anti-murko filter namontiral user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?