sončnica_8
|
Dobro jutro, mi smo z jutranjega sprehoda, vreme imamo res krasno. Zelo je toplo, soncek sije in Matija je zdaj lepo zaspal...upam, da bo nekaj casa trajalo, da lahko lepo spijem drugo , pa se pecjakove rogljicke sem ravnikar potegnila iz pecice. mljask... Mala pikica in ostale, pridruzujem se aplavzu: Obama je zmagal , najbrz bo tezko uresnicil vse kar je obljubil, saj so morali iz proracuna potegniti kar nekaj soldkov za kritje financne krize, a kaj bo to za njihov budget, ne. upam, da bo vsaj glede zdravstvenega zavarovanja drzal besedo...sicer pa mislim, da je primerov brez zdravstvenega zavarovanja (posebno dodatnega) kar nekaj ljudi tudi v Sloveniji!! IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška Z Nejcem gledava CNN ............ Obama zmagal! Go Democrats! Drugače pa menim, da je to zgodovinska zmaga celotnih ZDA. Najprej Sončica dobrodošla! Vidim, da si se že lepo udomačila. Kaj te je pa prepričalo, da si se nam "oglasila"? Tukaj nas je tudi nekaj, ki nas politika zelo zanima, a ne Sani. Piškamiška, ja tudi Matija z mano gleda CNN, no zdaj je zapal, ocitno se je dovolj nagledal, Obamo pa je kar poslusal z odprtimi usti, ja psihologija mnozic. Sicer pa Matija tudi Telebajske gleda z odprtimi usti, hi, hi. kaj me je prepricalo? Ma, spremljala sem vas res ze dolgo in se mi je zdelo, da sem ze malo zamudila vlak, potem sem videla da se tudi vsake toliko kdo nov prikljuci (Anita, pozdravcek nazaj), pa sem se še jaz opogumila, da me ne bi imele za kaksnega cudnega frika, ki visi gor, pa nic ne zine Mislim, da vsa midve enake profesije, ves?! Tudi jaz sem politologinja. Lari, vse naj naj tudi z najine strani, še malček pa bomo pihali . Včeraj sem osvojila zadeve okoli avatarja, pa smeske, pa tisti trakec....ne znam pa se lepit fotk. Bom ze, pocasi.... Mala pikica....zasvojenost, ja ta pa se ze kaze...moji rogljicki so nekam bolj zapeceni kot ponavadi, HB da jih nisem zažgala. si jih grem zdaj privoščit. pa,pa
|