|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
24.10.2008 9:56:03   
detelja
wii to je najboljše, da vpr. gin. ona bo sigurno znala kaj pametnega svetovat...tdui mene ful boli hrbtenica zaradi skolioze pa križ zadnje čase tudi, posebej, če dalj časa stojim...mogoče se ti bo zdelo smešno, ampak name deluje čudežno...pa veš kaj?...da me moj dragi čisto narahlo masira/boža po glavi...včerja so me noge, hrbtenica, križ tako zelo me je vse bolelo pa sem ga prosila, če me mal zmasira pa veš, da sem bila čist taka sproščena še sam zaspala sem lahko...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.10.2008 6:38:03   
detelja
pozdravljene...vikend vas je iz tira spravil, da nič več ne pišeteuser posted image

drugače kako ste kaj? kaj lepega počnete?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.10.2008 7:14:38   
Sončni žarek
Jutro user posted image

Mi smo že od 6 pokonci-po stari uri od 7 user posted image user posted image user posted image  sam še naša Eva si ni ure premaknila..... Vikend ni bil naporen, sam ga izkoristimo tako bolj družinsko.......Bo pa ta teden bolj naporen-pa vikend tudi.....Včeraj sem bila v MS in kakšna gužva že vsepovsod.....za znoret......

Detelja a ti ne moreš spati......zdaj si le privošči........

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.10.2008 12:30:00   
detelja
Sončni žarek ponavadi me tam okrog pol 6, 6 tišči lulat, če ne grem ne morem spat pa če grem ne morem več spat, če pa me lulat ne tišči me pa na kaj drugo tiščiuser posted image  ali pa mi tako kruli po želodcu, da res ne morem več spat...

danes pa je tako lep topel dan...

ja, v ms pa je res norišnica...se mi zdi da ljudje pretiravajo...kupujejo kot,da bi mesec dni bila trgovina zaprta...kaj pa bo še jutri pa četrtek...

lep dan

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.10.2008 19:58:34   
Nalini
ojla.

Meni pa ni biti za računalnikom,..... če preveč gledam v ekran me začne rahlo boleti glava. Pa Tv tudi ne gledam.

Imeli pregled, vse bp. Upam, da bo tako ostalo naprej.

Komaj čakam na morfologijo, da bomo spet videli dete .... pa na 3D se bomo naročili,.... Srčeka pa tudi poslušamo,.... gibe pa že čutim dober teden. 3X na dan ima redno obdobje premikanja in brcanja. Najlepše je zvečer user posted image .

lep večer in uživajte.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 155
29.10.2008 7:42:09   
detelja
ojla...kako ste kaj? kaj lepega počnete? jaz sem se spakirala v kopalnico, da si mal uredim lase..potem je likanje, mal bi morala spucat, pa še k gin. po recept za spasmex bi morala it...

Nalini a čutiš že redne brce ali tiste mehurčke, metuljčke ali kako bi to opisal? jaz nekje 2 tedna nekaj krat na dan čutim bolj metuljčke pa tu pa tam redno brco...najbolj se pritožuje, če kako čudno sedim, ležim, se pripognem...

lep dan uživajte user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.10.2008 11:58:29   
malapikica
Pozdravljene souser posted image , prekmurke.
Tudi jaz se vam oglašam. PDP imam 18.04.09. Sem imela ravno danes pregled in je vse OK. Dala pa sem tudi kri za ČHT, sem že malo "v letih".
Imamo pa danes v MS res kar lepo jesensko vreme. Samo malo preveč piha.
Uživajte na sončku..

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.10.2008 13:55:01   
Nalini
Ojla.

Mene pa daje rahel prehlad. Smo na vitaminih, toplem čaju in počivamo. še dobro, da imam danes dopust user posted image .

kako čutim gibanje? Naš bejbi je kar živahen,... na začetku nisem vedela kaj je to,.. sem mislila, da me dajejo kaki čudni krči. Vendar smo s pomočjo angel soundsa ugotovili, da začutim premik (rahlo brco), (ne znam točno opisat, vendar sem 200% ,da je to to - pa še na pregledu je tak veselo brcal, da ni bilo dvoma, da čutim prav). Dobre tri dni pa čutim kar močne brce, na trenutke me kar fajn vžge v maternico,.... lahko se zgodi, da me od brce prime tudi rahel krč. Včeraj in danes pa imam itak spet trening,..... zdaj že čutim močno brco, če dam roko na trebuh (ampak res samo močne,.... ostale pa samo jaz v mojem bušiju). Najbolj živahen je zjutraj in zvečer,..... pa okrog poldneva se tudi ful premika.

Uživajte.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.10.2008 14:09:06   
pokica_
Pozdrav!

Kdaj ste pa začele čutiti prve brcike? Jaz sem zdaj v 11. tednu in že tudi komaj čakam! user posted image  Upam, da čimprej.

Tudi mi smo bli na pregledu in je vse bp, pikica je bila zelo zelo živahna in se obračala, mahala z rokicami in tačkamiuser posted image . Full lep občutek je bil, ko sem to videla na ekranu, 1. v življenju! user posted image
Zdaj pa čakamo na nuhalno 11. nov.user posted image  Upam samo,da bo vse ok! Da se nebo ponovila kaka izmed nesrečnih zgodb, ki je bila te dni objavljena na temi Majčice.

Srečno pa božajte bušije! Zdaj že nekolike večje! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.10.2008 16:34:21   
Jullija
Naj se vam še jaz malo oglasim. Jaz pa sem že doma na porodniški in mi je na momente kar dolgčas. Pa še kljub mojemu trudu, da bi našla "kolegice", ki imajo PDP približno takrat, kot jaz, mi to ne uspe. V prejšnji user posted image  sem se spoznala z eno tak fajn punco in sve vedno imele preglede skupaj - ob takem času že vsak teden - šle potem na kavo in tračkale pa tračkale do onemoglosti... je bilo super. Zdaj pa sem vedno čisto sama  user posted image . Pogrešam jo!

Fajn se mejte!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
31.10.2008 7:27:38   
detelja
jutro...kako ste kaj? ooo včeraj pa ste bile klepetave...midva z dragim pa sva včeraj imela dan za obiske grobov, potem sva se še malo ustavila pri njegovih starših potem pa še pri mojih pa je bil kar naenkrat večer...

eno vpr. je mogoče še katera dobila vabilo za uvodni del šole za starše za v  pet. 7.11. ob 12 uri? če ja bi se lahko po predavanju na kavici dobile, ali?

danes bo spet lep dan, kaj lepega boste počele? jaz bom spet vse do pon. sama, moj dragi je skoz v službi user posted image

želim vam lep dan uživajte pazite na svoje user posted image  

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.11.2008 10:29:58   
pokica_
hello,

vidim, da ni nikogar gor; jaz pa budna že od 3. ure ponoči. Sem imela neke grozne sanje in kar nisem mogla zaspat. Sem se vmes preselila v dnevno, gledala tv, skušala tam zaspat, pa tudi tam ni šlo. Tako sem se ob 6h zvlekla iz postelje in postorila že par stvari po stanovanju.

Imam eno vprašanje; namreč v čet. sem bila v MS laboratoriju, dala kri in vodo (1.) za nosečnost (toxo, itd.), pa smo se v laboratoriju tako zatračale, da sem pozabila vprašat, kako in kaj je z izvidi. Vem samo da pridejo k moji G; kako pa je v primeru, če je kaj narobe (toxa, ipd.), me bo kdo poklical, obvestil, ali kako? user posted image

Ker imam naslednji pregled šele 3. decembra, pa da nebi blo kaj narobe z izvidi, jaz pa nebi nič vedla o temuser posted image

Lep deževen vikend vam želim!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.11.2008 9:58:40   
Nalini
Ojla.

Danes je pa tak turoben dan. Čisto sem zmatrana, zaspana,.... user posted image  Že štiri dni ne morem ven iz postelje. Ojoj, jutri pa spet v službo. upam, da zdržim tja do januarja potem bom pa začela razmišljat o bolniški,.. če bom pa lahko bom pa delala do konca.  Počutje tak tak. Ful me matra želodec - nič mi ne paše, kislina dela svoje. ampak moramo preživeti. kaj drugega mi res ne preostaneuser posted image .

Detelja, a ti si že dobila vabilo za materinsko???  A si se naročila ali so ti pa poslali sami od sebe? jaz še nisem nič,... pa zdi se mi malo prehitronovembra začet z materinsko - ali? Kolikokrat pa moraš iti na ta predavanja in kje potekajo? Nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mejte se lepo na ta nedeljski dan, čimveč počitka in lepih trenutkov. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.11.2008 10:19:02   
detelja
Nalini dobila sem domov pismo v katerem piše "Vabimo vas na uvodni del šole za starše v našem dispanzerju. Predaval bo:-----.. dne 7.11.08 ob 12 uri"....jaz imam v zd gin...nič se nisem naročila...veš to ni še tisto, ko te učijo kako dojiti pa previjat pa dihat itd...tukaj ti povejo kako se je otrok spočel, glede kg itd...tako bolj splošno...drugo bomo imele nekje tam bolj konc decembra začetek januarja...nekje po 26 tednu se začne nadalnji tečaj...šele v petek ti lahko povem kako dolgo bo trajalo in kolkokrat bomo imele...mislim, da bove midvi to šolo imeli skup, ali? vem pa to, da ima zd drugače kot pa če imaš gin. v bolnišnici...

danes je pa res tak turoben dan...meni se tudi nič ne da...nekam utrujena sem...

uživajte

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 164
2.11.2008 13:58:22   
Nalini
Detelja, glede na PDP bi lahko imele materinsko šolo skupaj. Bomo videli. Jaz nisem dobila nobenega vabila,... tako da nimam pojma kako bo.

Uživajte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.11.2008 15:49:07   
detelja
kaj pa če nas imajo po priimkih razporejene?...jaz imam priimek bolj na zadnje črke abecede...

naša mala žaba me je danes 2x tako brcnila....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 166
3.11.2008 9:27:09   
Lalica1
Pozdravljene vse. Jaz sem si prejšnji teden vzela konkreten dopust in še interneta prižgala nisem. Sva s hčerko kar zelo uživali in dolgo poležavali. Danes pa je bila takoooo zaspana, ko je morala v vrtec.
Sem si pa dobesedno vzela dopust in nisem premaknila roke, da bi se kaj poznala. Počasni posnetek bolj.
Sem imela tudi NS in je vse v redu. Sedaj čakam izvide in da mi dajo bolj natančen PDP. Ta izvid je nekaj novega, saj sem v prvi user posted image  vse izvedela tam in nisem čakala nobenih izvidov....
Pokica glede tvojih izvidov. Če te skrbi pokliči svojo G in ti naj pove rezultate. Ker se počutiom slabo in me je skrbel sladkor in še marsikaj sem jih kar zagnjavila. Mi je administratorka hitela razlagat naj jem in pijem večkrat na dan in malo... Pa sem jo takoj izbrisala, da hočem vedeti rezultate. Tako sem naslednji dan klicala G in me je sestra potolažila, da je vse v redu, le pijem naj več, ker hitim proti dehidraciji. Ne skrbi in jih poklič, pa vztrajna bodi, ker so res ene ....

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 167
4.11.2008 10:34:32   
malapikica
Kje ste Pomurke. A uživate na sončku?
Jaz pa sedim v pisarni...
Detelja in Nalini mogoče se srečamo v materinski šoli. Drugače hodim k zas. g., ki pa ima dogovorjeno, da hodijo nosečke v zd v materinsko. Zaenkrat še nisem dobila nobenega vabila. Mislim, da ga bom kasneje.
Lep dan.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.11.2008 10:58:22   
detelja
hojla...ne nič se še ne skrivam na sončku...danes sem bolj uboga...včeraj je imel dragi rd pa so prišli prijatlji in seveda se je zavleklo pozno v noč zjutraj pa je bilo treba vstat in it na pregled + tega sem bila ful nervozna kaj bo pa skoraj nič nisem spala...sedaj pa sem mal stanovanje spucala...

drugače pa je bilo na pregledu vse ok edino pritisk je mal narastel...mogoče zaradi tega ker nisem bila naspana, peš sem šla v zd pa ful sem bila nervozna in takoj ko sem prišla so mi zmerili pritisk...srček bije...naslednji pregled imam 2.12.08 pa še uz imam takrat...

sedaj pa pokličem prijateljico katera je tudi noseča, če ima čas za kakšen sokec....

aja kdaj se zdaj dobimo na kavi? ima mogoče katera danes čas?

lep dan uživajte

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.11.2008 13:06:21   
Sončni žarek
Oj, ojuser posted image

Prazniki so mimo-mi smo se imeli fajn,saj je bila 3dni prijateljica na obisku z družino....Pa smo se mal potepal.....pa dobro jedli......

Glede MŠ si jo pa vsak G sam organizira in potem svojim pacientkam pošlje vabilo. Midva sva hodla v porodnišnico (se moraš sam naročiti)-smo imeli 5x po 2-3šolske ure.....Edino kar je bilo super-dihanje, potek poroda in sredstva za lajšaanje bolečin- ostalo čist mimo....vse kar smo vprašali praktično (previajnje, oblačenje....) so nam odgovorili-to vam bodo pokazali v porodnišnici....Sedaj pa itak ne bova šla......

Imam pa eno vprašanje- a ima katera v petek dopoldne čas za kavo v MS? Tam nekje med 10-10.30 uro? Jaz bom kar sama, ker gre Eva na počitnice......... 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 170
5.11.2008 14:37:22   
Lalica1
Kaj zdaj?
Ste vse na pijači?
A jaz pa naj v službi kar c..... user posted image

Saj se hecam, ampak malo več bi pa vseeno lahko pisale...

Nekaj me zanima. Je katera med vami, ki se doma ukvarja s kakšnimi ročnimi deli: kvačkanje, izdelovanje voščilnic, magnetkov, iz das mase, fimo mase, karkoli.....?

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 171
5.11.2008 14:45:22   
Rosi*
ojla punce, po dolgem času se vam spet malo oglašam.

Vam moram sporočiti, da očitno ne smem jesti mandarin. Sem v pon in tor bruhala po njih. :(

Glede pijače imam jaz čas trenutno samo popoldan po 17. uri. Ali pa kak vikend.

Mene pa zanima a veste kje v pomurju bi kaj imeli kakšno vadbo za nosečnice. Po možnosti v vodi.

Lep sončen popoldan user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.11.2008 15:35:52   
detelja
Lalica1 nismo na pijački...danes pa jutri je dragi doma pa sva malo več skup pa greva po trgovinah pa sem malo manj na netu...drugače pa pišem kolikor se le da, ampak sama sabo se pa spet ne morem menit ali?user posted image potem boš pa rekla, da sem čudna user posted image user posted image user posted image glede ročnih spretnosti...jaz sem bolj lenuha za te stvari...moja sestra dela bolj kakšne umetnine...

Rosi* v topli vodi ti odsvetujem vadbo...se lahko ful okužiš z bakterijami pa boš imela samo s....glede vadbe pa se pozanimaj v spartacusu ali pa vpr. svojo gin...jaz imam en dvd doma vadba za nosečnice...

lepo se imejte papa

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
6.11.2008 8:24:25   
Lalica1
Moram se vam malo potožiti...
Sem končno po enem tednu dobila izvid od NS in mi je seveda prestavila datum PDP iz 16. na 11. maj (saj sem vedela, da imam prav. Pa še ta je mogoče majčkeno prepozno, ampak naj bo). Ampak fora je v tem, da sem dobila samo eno slikico user posted image . Sicer sem vesela in moja hčerkica jo je tudi navdušeno vsem kazala, ampak prejšnjič sem dobila 3-4 in tudi sedaj sem mislila da bo tako. Drugače pa je tam naredila veliko več slik. Res me zanima kaj jim bodo v mojem kartonu naše slikice. Naši družinici bi slike veliko več pomenile kot njim. Bom na naslednjem pregledu svojo G vprašala, če jih lahko dobim. Ali pa vsaj po porodu... Za spomin.

Detelja me veseli da sta z dragim malo skupaj, zato ti sploh ne zamerim da nas zapostavljaš. Tudi jaz sem vas en teden ko sem imela dopust user posted image .

Pa lep dan in lep pozdrav pa user posted image  vsem!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 174
6.11.2008 8:39:57   
wii
Ojla, tudi od mene.
Spet se moram potožiti, kdo bi si mislil, da lahko črevesna gripa traja že teden dni user posted image , evo danes jo imam 7 dan, pa nič  ne kaže, da se misli kaj kmalu končati. Obe s hčerko sve že fuč. Poglej ti user posted image , mož pa nič.  Poznam še samo destinacijo ležanje - wc, še malo pa se bom tam utaborila. Pa da še to ni dovolj, sem zraven še fasala uroinfekt. Zdaj samo čakam kaj bo naslednje na vrsti, da me doletiuser posted image . Še tri mesece do konca..., pa saj bo...,a ne?
lp vsem

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?