wii
|
Resnično smo ženske smešne, delamo in delamo, če se gre za kakšno kolegico ji takoj svetujemo - bodi doma, vzemi bolniško, ko pa se gre za nas pa se vedno obremenjujemo s tisoči vprašanj, pa kako bo steklo delo, pa kaj bodo rekli sodelavci, pa če to in ono... Tudi jaz sem v prvi nosečnosti delala do konca. Dežurala, letala gor, dol,in če se sedaj spomnim nimam pojma kako je minilo sploh vse skupaj. V osmem mesecu delati - živa mantranija. Ampak razlogi so bili kot že napisani. Sedaj pa mi je bilo takoj jasno, da delati ne bo šlo, pa spet tisti občutek krivde. Ampak glej ti to, mislim, da so nadomestilo za mene našli v roku tedna dni - pa potem se naj jaz izpostvaljan, pa svojega otroka. Ni šanse, nihče ni nenadomestljiv, če se sam ne pobrigaš za sebe, drugi tudi ne bodo. Vsi pa te tako želijo izkoristiti do konca - delodajalci. Zato ženske moje pazite nase in svoje , ker drugi ne bo nihče. UZ sem opravila na Ptuju, bilo mi je bližje kot Mb, delata dr. Rosič in dr. Lukman. Dr. Rosič je cena 50eur pri Lukmanu pa mislim, da 80 eur. Delal mi je 3D in 4D, dobre pol ure, pa na dvd ti vse posname. Je pa bil ful prijazen, vse pokazal, povedal, razložil - verjetno se pozna, da si samoplačniško.
|