mvzt
|
živijo! kako ste?pri nas je začel fejst nek veter pihat,sicer ni mrzel,sam vseeno ni prijeten... Matic spančka (uh,si mamica lahko malce odpočije ,potem pa grem v akcijo,in sicer čistit stanovanje.....). wii hvala za lepe želje glede poroda-tudi sama upam,da bo ekspresen vrtec pa vem da je prava odločitev-res si tudi drugi otrok zasluži pozornost... detelja pdp imam 19.11.,samo ker nisem imela menstruacije ni to ziher....G mi je rekel da naj pričakujem kakih 10 dni zamika-prej pa sigurno ne bo....tako,da možno da bom rodila šele decembra (bi bla še doooolgo rada ,da bi Matic malce še zrastel,kajti zdaj ma obdobje trme in uhhhhhhh,ko mu kaj ne dovolim kriza kako želi izboriti s cviljenjem .....samo babice pa dediji mu pa nagodijo v vsem,in posledično je mama tista grda,ki reče ne,tega pa ne smeš/moreš imeti......atiji pa so itak vedno zakon ) glede oblekic za :evo,jaz sem si vse pripravila nekje 1 mesec pred pdp-jem....ker ne veš,če se bo kaj prej mudilo na svet,atiji pa itak veš,da glih ne obvladajo pranja,pa likanja aja,po tisti G sprašujem,ker mi je lani delala ultrazvok,pa mi rekla,da bo kar za 1 kg težja kot je bila v resnici+kasneje mi je moj G povedal,da je že takrat se malemu slabo dogajalo (na pdp) v maternici in je to sama dala zapisat v izvide-bi pa mi mogla takoj sprožit porod....v bistvu ob samem porodu je mali zašel v fetalno stisko-no blo je kar kritično....v glavnem me je malce strah da bom naletela zopet na njo....pa saj vem,kako je ženska izgledala in potem lahko zahtevam za mnenje drugega G. nosečniške obleke:si jih zdaj v drugi sploh nisem nič kupila-mam še vse od Matica.aja,sem pa si takrat vse nabavila v C&A in Benettonu.... lep dan vsem,pa se slišimo v ponedeljek! (bo vikend poln obiskov)
|