Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.11.2008 13:32:33
|
|
|
|
spps
|
Danes vas verjetn ne bo ničkaj na RR,lepo preživite dan. sončnica,javi nam kaj so ti rekli na pregledu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.11.2008 21:17:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Čer... Kako ste preživele dan? Jaz sem vstala ob 14 uri, se uredila , šla na pokopališče, očarala nekaj moških (ha ha), šla na kavo z žlahto, potem pa hitro odhitela domov, sfiniširala kosilo, sprejela povabljene na kosilo, pojedla, šla na večerni sprehod z mojo družinico do pokopališča, da so otroci videli lučke in pomolili k babici... No, sedaj pa se začne malo relaksacije... Kolač, koka kola, kak filmček..malo miru. Kako ste ve, je ktera že v porodnišnici?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.11.2008 9:10:52
|
|
|
|
spps
|
Oj Najboljša.ma ti si pridna kot vedno. mi smo včeraj šli na pokopališče,ko se je stemnilo,ker se mi ni za gužvat po pokopališču za danes še pa nimamo nič posebnega v planu,mogoč se bomo pa šli kam potepat kje so naše nosečke(tiste na koncu) pa ne vem sončnica se ni nič javila kaj je zvedela na pregledu.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.11.2008 9:38:09
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, jutro. Ostale...? Pri nas je tko lepo sončno, res... Tudi mi gremo na en dolg sprehod.Sedaj so otroci pri risankah , oči&mami na kavi&netu...Še pozajtrkujemo in jo švignemo ven. Se beremo po 13 uri, ko gre mala spat... Uživajte...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.11.2008 11:11:58
|
|
|
|
spps
|
Pravkar prebrala na Rodili smo,da je naša sončnica,včeraj s carskim rezom rodila sončka NIKA sončnica,še tu Vse Najlepše ob pridobitvi novega člana in želim,da čimprej okrevaŠ
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.11.2008 12:15:11
|
|
|
|
tany83
|
ojla sem prišla sam pogledat, če je sončnica rodila, pa vidim, da je.... Č E S T I T K E draga naša sončnica ... čim prej okrevaj in veliko lepih trenutkov s tvojim Nikom ... Lepo preživite dan vse... zdaj grem pojest kosilo, pol pa grem do Trsta mal u shoping se tipkamo jutri... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.11.2008 13:33:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Bravo, bravo..Sončnica, iskrene čestitke ob rojstvu Nika... Sem res vesela.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.11.2008 18:01:51
|
|
|
|
mižek
|
sončnica bravo , pa si se le učakala, želim ti čimprejšno okrevanje in da bo otroček čimbolj priden
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.11.2008 21:32:31
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hoj. Kako ste mi kaj? Ste vse mrknile? A ktera pozna koga k ima lutke? Rabim roko...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 7:58:13
|
|
|
|
spps
|
jutro punce! kako? Najboljše,ne poznam nikogar,ki bi imel lutke.Zakaj pa rabiš roko?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 7:58:36
|
|
|
|
mižek
|
dobro punce, vidim da nas je sončnica držala gor , nam je malo odšla, pa smo se že zanemarile . Spps,tany kje ste, najboljša se je včeraj že malo oglasila, aja lutke pa nimam najboljša
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 8:12:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek dobro punce, vidim da nas je sončnica držala gor , nam je malo odšla, pa smo se že zanemarile . Spps,tany kje ste, najboljša se je včeraj že malo oglasila, aja lutke pa nimam najboljša morgen mižek! tu sem tu malo ša,potem pa na šprancir do osebne zdravnice,da vidim kaj bo z mojo bolniško
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 8:26:11
|
|
|
|
mižek
|
Kako bolniško, a imaš težave? Mi2 pa sva že pokonci, mi Gal ne privošči spanca
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 9:18:36
|
|
|
|
mižek
|
mi na glavni strani kaže da si že odgovorila, ampak tvojega sporočila pa mi nikjer ne kaže
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 11:45:42
|
|
|
|
Lianna
|
Pozdravljene. Pa sem zopet nazaj na internetu. Danes je moj dragi odšel. Solze še kar tečejo=(
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 12:00:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek mi na glavni strani kaže da si že odgovorila, ampak tvojega sporočila pa mi nikjer ne kaže rr danes neki zaj....sem poslala,sam ga ni objavilo na bolniški sem zarad bolečin iz križa v levo nogo,danes popoldan grem do ortopeda,da vidim,kaj bo rekel.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 12:01:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Pozdravljene. Pa sem zopet nazaj na internetu. Danes je moj dragi odšel. Solze še kar tečejo=( OjlA! NE BIT žalostna,kaj lepega napiši,da boš boljše volje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 15:55:57
|
|
|
|
tany83
|
ojla kepetulje kako ste kaj? jaz sem v redu... v nedeljo sem bila v Trstu in sem moji kupila še bundico tko, da zdaj mam pa res že skor vse... še nekaj malenkosti in kozmetika ter dude in pol smo pripravljeni to bom pa v petek rešila verjetno, tko da bom potem res lahko doma počivala, ker se mi ne da več okol hodit, zmer težje grem kam vidim, da je bolj zatišje tu gor... ma sej bo boljš najboljša jaz tud ne poznam nobenega z lutkami..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 16:02:48
|
|
|
|
mižek
|
malce pa res je tany, vidim da si že popolnoma pripravljena na . Ti pa verjamem da se ti neda hodit več okoli, jaz ko sem zadnji teden delala, sem že tudi komaj čakal, da grem, ker sem se že komaj premikala, pa nisem imela neke pretirane kilaže . Drugače, kako si?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 16:20:32
|
|
|
|
tany83
|
ojla mižek ma jaz sem v redu in ti??? ma saj jaz tud nimam nevem kake kilaže, se nisem velik zredila... sam ene 6 kg do zdaj... sam mi vse nakaj dol tišči pa mi je trbuh začel otrdavat pol se mi pa ne da ... bom lepo doma raj č akala na dan D ... saj zdaj bo kmal.. 1 mesec se hitro obrne..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 16:31:09
|
|
|
|
mižek
|
Jaz sem ok, imam malce časa, ker spi, ampak verjetno ne več dolgo . No jaz sem bolj pridno delala , sem se za 18kg zredila, je šlo HB vse dol, proti koncu je glih težje po moje zato ker se pomika proti izhodu in bistvu vse nosiš bolj spodaj, pol pa je to napor. Jaz sem bila še toliko bolj utrujena, ker sem delala v vrtcu, kjer sem še otroke previjala,....in sem bila nonstop v "muvingu" . Ja ta dan D pa res hitro pride, mogoče bo kaj prej, tako da nebo niti mesec več
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.11.2008 19:11:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Čer, bejbe.. Roko od lutke rabim za trenirat manikuro...Umetnih konic imam dovolj, samo nimam jih na kaj fiksirat..?Kaka ideja? Jaz čakam, da se večerja speče.Musaka.Sem naredila prvič.. .Po receptu z TV, Desetke.. .hi hi.Je rekel sine, da to pa moram naredit .No, bomo videli. Kaj delate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.11.2008 9:20:01
|
|
|
|
spps
|
ojla! kaj počnete v tem deževnem dnevu?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.11.2008 10:54:48
|
|
|
|
mižek
|
pri nas je HB že prenehalo deževat, sva bila že malo zunaj, zdaj pa pridno pančka. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.11.2008 12:22:10
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Mižek, kako pa ti spi? Od kdaj do kdaj? No, moja Zala je stara sicer že tri leta, ampak spi od 13-15 ure....Zvečer pa gre spat ob 20 uri... Jaz sem danes čez dan prosta-imam zvečer nočno, in sem bila dopoldne v Kranju.Sem peljala mati mal na lepše.. Tudi pri nas se malo kisa vreme, do sedaj je bil kar sonček..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?